-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Έχει κάνει κάποιος την ενημέρωση (ανάκληση) του λογισμικού που βγήκε πρόσφατα. Είδε κάποια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του pda;
Έχω κλείσει ραντεβού για αύριο γιατί μου είπαν ότι δεν γίνεται OTA update.Από ότι ξέρω και από την ομάδα στο facebook αναφέρεται ότι είναι για το safety από 2,5 σε 3 και είναι αναβάθμιση του software του. Οπότε κάνει καλύτερη διαχείριση της κάμερας των να πιάνει όποιονδήποτε ακόμα και μέσα στην πόλη και σε φρενάρει μόνο του
-
Το pre collision system έχει ενεργοποιηθεί 2-3 φορές διαβάζοντας την ενδεχόμενη διέλευση πεζού και με το υπάρχον software. Λογικά θα διαφορoποιηθεί στον τρόπο λειτουργίας του. Πιθανολογώ ότι θα είναι δυνατή πλέον η ημιαυτοποιημένη οδήγηση που ενεργοποιείται με το acc και χωρίς τη χρήση του acc, η αυτόματη δηλαδή προσαρμογή πορείας, όταν λ.χ. φρενάρει ο μπροστινός διατηρώντας την απαιτούμενη απόσταση, η διατήρηση της πορείας του αυτοκινήτου ακόμη και στις στροφές κλπ. στρίβοντας αυτόματα το τιμόνι (όχι τη διόρθωση πορείας lane assist αυτό το έχει και χωρίς τη χρήση acc)
-
Το pre collision system έχει ενεργοποιηθεί 2-3 φορές διαβάζοντας την ενδεχόμενη διέλευση πεζού και με το υπάρχον software. Λογικά θα διαφορoποιηθεί στον τρόπο λειτουργίας του. Πιθανολογώ ότι θα είναι δυνατή πλέον η ημιαυτοποιημένη οδήγηση που ενεργοποιείται με το acc και χωρίς τη χρήση του acc, η αυτόματη δηλαδή προσαρμογή πορείας, όταν λ.χ. φρενάρει ο μπροστινός διατηρώντας την απαιτούμενη απόσταση, η διατήρηση της πορείας του αυτοκινήτου ακόμη και στις στροφές κλπ. στρίβοντας αυτόματα το τιμόνι (όχι τη διόρθωση πορείας lane assist αυτό το έχει και χωρίς τη χρήση acc)
Εδώ είναι η επίσημη αναφορά τι αλλαγές κάνει στο περίπου:
https://cedricthecarguy.com/toyota-safety-sense-3-0-update/?fbclid=IwY2xjawD4qulleHRuA2FlbQIxMAABHbhdF6wVuTgfMa-vhI8cwHsIZ3yEljnYa0fMtKY-agAp2hB7PtMfOzOhlQ_aem_e3QA8iBO12V3T06fyzL3Bw -
Έχει κάνει κάποιος την ενημέρωση (ανάκληση) του λογισμικού που βγήκε πρόσφατα. Είδε κάποια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του pda;
Έχω κλείσει ραντεβού για αύριο γιατί μου είπαν ότι δεν γίνεται OTA update.Έχει μια εβδομάδα που το έκανα και η διαφορά στην οδήγηση όταν το PDA είναι ενεργοποιημένο είναι αισθητή. Το δικό μου δεν το είχε όταν το παρέλαβα κ με το update το πήρε.
-
Πως μπορούμε να δούμε ή να μάθουμε εάν έχουμε ήδη στο αυτοκίνητο μας αυτή την αναβάθμιση..??!!
Ή είναι κάτι νέο που δεν το έχουμε και πρέπει να το εγκαταστήσει η Τογιότα,το οποίο δεν εγκαθίσταται αυτόματα..??!!
Μήπως μόνο ρωτώντας στην αντιπροσωπεία με τον αριθμό πλαισίου μας..??!! -
Να ρωτησω μια απορια μου.
Μεσα στο φυλλαδιο που μου εδωσαν γραφει Φίλτρο UV στα εμπρός και πίσω παράθυρα
εχει καμμια σχεση με τις μεμβρανες αυτο; Ειναι αλλο πραγμα; Μεμβρανες μπαινουν απανω ή
οχι ; Απλα απορια !
-
@samronnin said in Toyota Corolla Cross:
Να ρωτησω μια απορια μου.
εχει καμμια σχεση με τις μεμβρανες αυτο; Ειναι αλλο πραγμα; Μεμβρανες μπαινουν απανω ή
οχι ; Απλα απορια !
uv (υπεριώδης ακτινοβολία) είναι αυτή που κάνει τα χρώματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου να ξεθωριάζουν. IR (υπέρυθρη) είναι αυτή που μας κάνει να καιγόμαστε..
Όλες οι φθηνές μεμβράνες γράφουν για τη uv αλλά κρύβουν το τι κάνουν για την υπέρυθρη ακτινοβολία.
-
@samronnin said in Toyota Corolla Cross:
εχει καμμια σχεση με τις μεμβρανες αυτο;
όχι δεν έχει σχέση με τις μεμβράνες.
-
@fhcc said in Toyota Corolla Cross:
uv (υπεριώδης ακτινοβολία) είναι αυτή που κάνει τα χρώματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου να ξεθωριάζουν. IR (υπέρυθρη) είναι αυτή που μας κάνει να καιγόμαστε..
Μήπως είναι ανάποδα;
-
Η UV είναι πάντως αυτή που σε κάνει να μαυρίζεις το καλοκαίρι.
-
Η μια αλλοιώνει χρώματα και σε κάνει να μυρίζεις (uv) ενώ η αλλη σε θερμαίνει. Η ίδια ενέργεια είναι αλλά σε άλλο μήκος κύματος
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Η μια αλλοιώνει χρώματα και σε κάνει να μυρίζεις (uv) ενώ η αλλη σε θερμαίνει. Η ίδια ενέργεια είναι αλλά σε άλλο μήκος κύματος
Εγώ μυρίζω και με την UV και με την IR και στα FM....
Μην με παρεξηγείς lap, πειράζω περισσότερο το πληκτρολόγιο σου! -
Εμένα όταν έχει ήλιο μου λένε τι μυρίζει έτσι;;; Εγώ που καίγομαι από τις uv ....απαντώ.
Το έσωσα;;
-
Εμένα όταν έχει ήλιο μου λένε τι μυρίζει έτσι;;; Εγώ που καίγομαι από τις uv ....απαντώ.
Το έσωσα;;
Χαχαχα... Σώστης και ναυαγοσώστης!
-
@polioan said in Toyota Corolla Cross:
Μην με παρεξηγείς lap, πειράζω περισσότερο το πληκτρολόγιο σου!Αχαχαχα φιλε κλαιω.
Δεν παρεξηγει ο lap ειναι μεγαλη καρδια και δεχεται παντα το καλοπροαιρετο πειραγμα -
@alex-mix said in Toyota Corolla Cross:
Μην με παρεξηγείς lap, πειράζω περισσότερο το πληκτρολόγιο σου!Αχαχαχα φιλε κλαιω.
Δεν παρεξηγει ο lap ειναι μεγαλη καρδια και δεχεται παντα το καλοπροαιρετο πειραγμαΤο ξέρω μωρέ... Απλά υπάρχει περίπτωση να με παρεξηγήσει το πληκτρολόγιό του!!!! Μου έδωσε το έναυσμα.
-
@alex-mix said in Toyota Corolla Cross:
Δεν παρεξηγει ο lap ειναι μεγαλη καρδια και δεχεται παντα το καλοπροαιρετο πειραγμαΤο ξέρω μωρέ... Απλά υπάρχει περίπτωση να με παρεξηγήσει το πληκτρολόγιό του!!!! Μου έδωσε το έναυσμα.
.
-
Μόλις μου ανακοίνωσαν ότι θα έρθει νωρίτερα ένα άλλο Style όχι Skyview σε πράσινο χρώμα. Θα έρθει κατά Οκτώβρη, ενώ το δικό μου μάλλον προβλέπεται Ιανουάριο.
Την κάνω την πατάτα τώρα να πάρω το χακί ή όχι; Και μετά να με φάει η γυναίκα μου; -
Μόλις μου ανακοίνωσαν ότι θα έρθει νωρίτερα ένα άλλο Style όχι Skyview σε πράσινο χρώμα. Θα έρθει κατά Οκτώβρη, ενώ το δικό μου μάλλον προβλέπεται Ιανουάριο.
Την κάνω την πατάτα τώρα να πάρω το χακί ή όχι; Και μετά να με φάει η γυναίκα μου;Παρε το skyview!
-
Την κάνω την πατάτα τώρα να πάρω το χακί ή όχι; Και μετά να με φάει η γυναίκα μου;OXI
Εισαι με τα καλά σου ανθρωπέ μου, ρωτάνε τετοια πράγματα??
Θες να ακούς γκρίνια? Σε τρώει ο ποπός σου? Δεν τα κάνουμε αυτά τα πράγματα, περιμενε το δικό σου. Ποτε δεν αλλάζουμε χρώμα ετσι από μόνοι μας. Τουλάχιστον ρώτα την .
Toyota Corolla Cross