-
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Τελικά βρήκες;
Αν είναι τόσο δύσκολο να βρει κανείς και βρήκες ιντερνετικά, δώσε λινκ. Θα το χρειαστούμε... ThnxΒρήκε ο αντιπρόσωπος παραπλήσια διάσταση την δοκίμασε και μου είπε ταιριάζει γάντι!όταν τα πάρω θα σας πω!Και για το αν ξέραν για το θέμα μου φάνηκε ότι γνωρίζανε γιατί όταν έδωσα τον αριθμό πλαισίου το πάτησε στο σύστημα και μου λέει δεν είσαι σε καμπάνια φορας την 8αρα!Οπότε πάρτε ένα τηλέφωνο όσοι έχετε απορία δίνεται τον αριθμό πλαισίου και σας λένε αμέσως!
-
Και video απο το προβλημα με την καδένα (δεξια πριν την επισκευή, αριστερα μετά...) . Corsa 1.5 BlueHDi
-
Που να καταλάβεις το πριν και το μετά στην τράτα μας την κουρελού την χιλιομπαλωμενη...
-
@vagkirk said in CITROEN C4 III mod 2021:
Που να καταλάβεις το πριν και το μετά στην τράτα μας την κουρελού την χιλιομπαλωμενη...
Είναι πράγματι τόσο αλλιώτικα απ τα σημερινά 3κυλινδρα βενζίνης ;
Προσπαθώ χωρίς επιτυχία να βρω κι άλλα βίντεο με ήχο 3κυλινδρου, όπως προς το τέλος του παρακάτω:
-
Πιθανότατα παραλαμβάνω αύριο.
Ασφάλειες έως τώρα έκανα στην Anytime από την οποία ήμουν ευχαριστημένος 1-2 φορές που χρειάστηκε. Πιστεύετε υπάρχει λόγος να κοιτάξω και σε καμιά άλλη, πχ Hellas Direct;
(μεικτή λέω να κάνω) -
Μέσα στην εβδομάδα θα παραλάβω και εγώ το C4. Έχω ήδη καταβάλει περίπου το 60% του ποσού. Πότε πρέπει να εξοφλήσω; Την ημέρα της παράδοσης ή νωρίτερα;
Δεν μιλάς με αυτόν που σου το πούλησε; Έχετε μαλώσει;
-
Ασφάλειες έως τώρα έκανα στην Anytime από την οποία ήμουν ευχαριστημένος 1-2 φορές που χρειάστηκε. Πιστεύετε υπάρχει λόγος να κοιτάξω και σε καμιά άλλη, πχ Hellas Direct;
(μεικτή λέω να κάνω)Με το καλο να παραλάβεις. Καλοταξιδο και ασφαλή πολλά χιλιόμετρα. Γνωρίζεις εαν έχει την νέα σχεδιαση ο κινητήρας σου (με την φαρδύτερη καδενα) ?
-
@haralabosg said in CITROEN C4 III mod 2021:
(μεικτή λέω να κάνω)Με το καλο να παραλάβεις. Καλοταξιδο και ασφαλή πολλά χιλιόμετρα. Γνωρίζεις εαν έχει την νέα σχεδιαση ο κινητήρας σου (με την φαρδύτερη καδενα) ?
Ευχαριστώ.
Θα το ρωτήσω αύριο και θα ενημερώσω. -
Τώρα και σε κίτρινο. Προχθές είδα ταξί C4 να κατεβαίνει την Πανεπιστημίου.
Δεν ήταν άσχημο. Του πήγαινε η αντίθεση του κίτρινου με τα μαύρα πλαστικά.
-
@andreast-0 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Τώρα και σε κίτρινο. Προχθές είδα ταξί C4 να κατεβαίνει την Πανεπιστημίου.
Δεν ήταν άσχημο. Του πήγαινε η αντίθεση του κίτρινου με τα μαύρα πλαστικά.
Βλέπω ένα c4 ταξί στα Ιλίσια καθημερινά. Προσωπικά, δεν μου αρέσει καθόλου.
-
Ε μη το κοιτάς τοτε
-
Κλασσική σχολή σχεδίασης Citroen, σε 1-2 χρόνια θα το βλέπουμε και θα μας αρέσει περισσότερο, όχι τόσο περίεργο, μοντέρνο και φουτουριστικό ακόμη.
Όπως το 8αρι Golf αλλά από την ανάποδη, μόλις βγήκε είπαμε μια από τα ίδια.
Σήμερα το βλέπεις και σου βγάζει μια συγκρατημένη premiumσυνη , εκτόπισμα που εμπνέει σεβασμό και σοβαρότητα, ουσία όχι wannabe εφήμερες ακρότητες. Das auto. -
Δες τα μαζί με το πιο ήπιο 308 στο τεστ των 4Τ
https://www.4troxoi.gr/dokimes/sygkrinoyme-peugeot-308-vw-golf/
Das auto von 80
-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δες τα μαζί με το πιο ήπιο 308 στο τεστ των 4Τ
https://www.4troxoi.gr/dokimes/sygkrinoyme-peugeot-308-vw-golf/
Das auto von 80
δλδ από την συγκεκριμένη δοκιμή, με τις συγκεκριμένες εκδόσεις εσύ θα διάλεγες το 308?
6500 ευρώ και 1,5 λίτρο περισσότερα για το 308.... εκεί τελειώνει οποιοδήποτε δίλημμα
-
6,5 χήνες, αν αληθεύει, είναι +25% στην τιμή!
-
@dstou said in CITROEN C4 III mod 2021:
6,5 χήνες, αν αληθεύει, είναι +25% στην τιμή!
Ετσι γράφει .... το 308 1.2 κυβικά και golf 1.0
-
Είναι ισοσκελισμένοι οι εξοπλισμοί εκατέρωθεν;
-
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
Ετσι γράφει .... το 308 1.2 κυβικά και golf 1.0
Ακριβώς! Τρικ για να βγει η γκόλφο πιο φτηνή, κανονικά η σύγκριση είναι με το 1.5.
Αμφότερα βέβαια είναι πανάκριβα και υπερτιμημένα. Αλλά ειδικά το 308......αμιγώς θερμικό εν έτη 2023 και με αυτή την τιμή? Γελάνε και οι πέτρες!!
-
Καμία λύση να σηκωθεί η βάση την ποτηροθηκης κάτω από τον τεμπέλη ; Δεν χωράνε οι καφές.
-
Εγώ μίλησα για αισθητική και μόνο.
Οι τιμές αλλάζουν κάθε μέρα οπότε η σύγκριση γίνεται μέσω του ΧΑ.
CITROEN C4 III mod 2021