-
Εγώ τα έγραψα και στο FB των 4τροχών και στο Drive... Τουλάχιστον άστοχη η αναπαραγωγή όλων αυτών των μυθευμάτων χωρίς καμία δημοσιογραφική έρευνα.
-
Δεν φταίει ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ όταν εμείς ψοφάμε, τρελαινόμαστε και καταπίνουμε αμάσητες τις ΠΑΠΑΤΖΕΣ.
καλά κάνει, σιγά........ ενας ακόμα.
Λέω εγώ που μισώ την Ελλάδα και τους Έλληνες που αντι να αποθεώνω το ποσο υπεργαμάτοι είμαστε κοροιδεύω αυτο το φοβερό επίτευμα.
CHAOδης η βλακεία που μας δέρνει. (εννοείται βάζω και μένα μέσα, εχω πιστέψει και γω σε παπατζες παλιότερα. Οχι να κοροιδεύουμε τους άλλους μόνο.....)
-
Μισό λεπτό ανθελληνες, έκανε upskirt του αμαξιού (ήτοι σήκωσε ολίγον κουκούλα) στο fb. Την κάτσαμε τώρα θα μας επιτεθούν 8μπεκοι ψεκασμενοι πατριώτες...
-
καλα το επιπεδο των ανθρωπων που ασχολουνται με αγωνες, δεν ειναι και οτι καλυτερο για παραδειγμα...
οπως φυσικα και αυτων που δουλευουν στον ειδικο τυπο.
-
«Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται»
Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς -
Έννοειται spiros πως πολλοί από εμάς είμαστε κασταναδες (όχι δική μου ατάκα), αλλά δε θα έπρεπε λόγω γνώσεων να πηγαίνει αμασητο το σανό. Eγω που δε το πολυψαχνω έχω βρει δύο που όχι μονο έχουν διακρίσεις αλλά έχουν φτιάξει οι ίδιοι τα αμάξια τους οπότε κάτι σκαμπαζουν...
-
Ο Spyros Panopoulos απαντά στους επικριτές του Chaos
Εφόσον πάντα κρατάω τον λόγο μου και με μεγάλη πίεση χρόνου στην 1η του μηνός που υποσχέθηκα δείξαμε φωτός και ανέβηκε το site μας με τα χαρακτηριστικά, τώρα επόμενο βήμα είναι η κανονική παρουσίαση του αυτοκίνητου από την κυβέρνηση (η οποία εκπρόσωποί της έχουν έρθει και το έχουν δει από κοντά).https://www.carandmotor.gr/nea/o-spyros-panopoulos-apanta-stoys-epikrites-toy
-
Εντωμεταξύ όλα τα μέσα το αναπαράγουν γιατί φαίνεται να εποφελούνται κάπως από αυτό, μέχρι που άρχισε το κράξιμο...
-
Κλαίω με τα σχόλια του δημιουργού....10 ώρες εργασία την ημέρα και το θεωρεί πολύ!?!?! Έλεος....ας κλείσει 18ωρο να το συζητήσουμε...
-
@fanis75 said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Κλαίω με τα σχόλια του δημιουργού....10 ώρες εργασία την ημέρα και το θεωρεί πολύ!?!?! Έλεος....ας κλείσει 18ωρο να το συζητήσουμε...
ναι αλλα ειναι Ελληνο-ωρες, μετρανε για 100
-
@spiros-0 said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
καλα το επιπεδο των ανθρωπων που ασχολουνται με αγωνες, δεν ειναι και οτι καλυτερο για παραδειγμα...
οπως φυσικα και αυτων που δουλευουν στον ειδικο τυπο.
Διαβάζοντας για χρόνια τους 4Τροχούς, ώς πιτσιρικάς, είχα την εντύπωση, πως στους αγώνες τρέχουν ο Ιησούς και οι 12 Απόστολοι.....
-
Ελληνική προσπάθεια που αξίζει συγχαρητηρίων και όχι μιζέριας.
Μια απορία έχω Που θα κυκλοφορήσει όταν η απόσταση αμαξώματος-δρόμου δεν πρέπει να είναι πάνω από 4cm (ιδίως μπροστά) κρίνοντας από τις φώτο.
-
@storm said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Ο Spyros Panopoulos απαντά στους επικριτές του Chaos
Εφόσον πάντα κρατάω τον λόγο μου και με μεγάλη πίεση χρόνου στην 1η του μηνός που υποσχέθηκα δείξαμε φωτός και ανέβηκε το site μας με τα χαρακτηριστικά, τώρα επόμενο βήμα είναι η κανονική παρουσίαση του αυτοκίνητου από την κυβέρνηση (η οποία εκπρόσωποί της έχουν έρθει και το έχουν δει από κοντά).https://www.carandmotor.gr/nea/o-spyros-panopoulos-apanta-stoys-epikrites-toy
Εγώ πάω στοίχημα πάντως πως η Ευγένια διαλέγει γραβάτες να ταιριάξουν με το πουκάμισο του Σπύρου και το χρώμα της μάσκας, για την παρουσίαση-αγιασμό του νέου μοντέλου από την Κυβέρνηση προσεχώς...
-
@iannis-0 said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Ελληνική προσπάθεια που αξίζει συγχαρητηρίων και όχι μιζέριας.
Έχεις και ¨χουμορ", που έλεγε και ο Ρίζος...
-
Νομίζω ότι οι δικές μας γνώμες είναι πια περιττές. Τοποθετήθηκε ο Στρατισσίνο:
https://www.4troxoi.gr/blog/sto-chaos-toy-chaos/ -
skullone... νεκρανάσταση φορουμίτη!!!
-
@realzeus said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
skullone... νεκρανάσταση φορουμίτη!!!
Απλά μπήκα για να επισημάνω ότι πλέον μπορούμε να έχουμε μια ιδέα για το ποια παίζει να είναι η επίσημη θέση του περιοδικού στο συγκεκριμένο θέμα.
-
Κατάλαβες ποια είναι αυτή η θέση; Ως συνήθως ακατανόητο το κείμενο. Πάντως είναι πασιφανές ότι είναι απάτη το όλο θέμα.
-
@realzeus said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
Κατάλαβες ποια είναι αυτή η θέση; Ως συνήθως ακατανόητο το κείμενο. Πάντως είναι πασιφανές ότι είναι απάτη το όλο θέμα.
Νομίζω πως κάτι πήρα μυρωδιά. Ότι βασικά μας λέει ότι ο Πανόπουλος είναι γκαραντί κι ότι είμαστε κακόπιστοι όσοι δεν τον εμπιστευόμαστε.
Πάντως, θυμάμαι ότι και το αφήγημα του περιοδικού για την Τεοκάρ (το οποίο είχα χάψει κι εγώ παλιότερα - mea culpa) μπάζει: αποφάσεις κλεισίματος εργοστασίων δεν λαμβάνονται εν μιά νυκτί, καθώς είναι αποφάσεις στρατηγικού (δηλαδή μιλάμε για ορίζοντα πενταετίας και βάλε) μάνατζμεντ, το εργοστάσιο της Τεοκάρ ήταν συναρμολογητήριο, ενώ ήδη από το 1984 η ύπαρξή του ήταν υπό αίρεση, καθώς η Nissan είχε ήδη στήσει το μεγαθήριο στο Sutherland.
-
@skullone said in CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός:
mea culpa
Αυτό θα μας πει και ο ΣΧ στο τέλος. Ή απλά θα αφήσουν όλοι οι δημοσιογράφοι να πεθάνει το όλο θέμα.
CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός