-
@wantone said in Cupra Formentor:
@alexandros-k said in Cupra Formentor:
Δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα να κανω καποια τεστ ντραιβ οταν το ζητησα.... Σπανιο να αρνηθουν ή να φερουν δυσκολιες. Αλλά και να αρνηθουν , υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες ( και ιδιας ποικιλιας και άλλης )
Φυσικα αλλα αν μενεις Αθηνα ειναι ταλαιπωρια με την κινηση να πας στην αλλη ακρη της πολης μονο για ενα τεστ.
Ειναι ναι..... Εξαρταται απο το ποσο θες να το οδηγησεις (επειδη εισαι περιεργος ή επειδη σκεφτεσαι να το αγορασεις). Ειδικα αν ειναι για αγορά , δεν θα κανω πισω επειδη επεσα σε "λαθος" πωλητή . Απλα δεν θα τον ξαναπροτιμησω και θα παω αλλου να το οδηγησω και να το αγορασω . Παντως το αμαξι δεν το απορριπτω λογω πωλητη.....
-
Σε κεντρικές αντιπροσωπείες και σε δημοφιλή μοντέλα συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα με τα td γιατί έχουν πολλά διαθέσιμα αυτοκίνητα. Στην Karenta πας βόλτα όποτε θες και τα T-Roc, T-Cross που έχουν ένα σωρό στα δίνουν άμεσα.
Οι απλοί έμποροι ένα αυτοκίνητο έχουν κι αυτό μπορεί να το έχει καβατζώσει κάποιος πωλητής ή κάποιος υπάλληλος. Χρειάζεται ραντεβού και υπομονή.
-
@wantone said in Cupra Formentor:
Δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα να κανω καποια τεστ ντραιβ οταν το ζητησα.... Σπανιο να αρνηθουν ή να φερουν δυσκολιες. Αλλά και να αρνηθουν , υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες ( και ιδιας ποικιλιας και άλλης )
Φυσικα αλλα αν μενεις Αθηνα ειναι ταλαιπωρια με την κινηση να πας στην αλλη ακρη της πολης μονο για ενα τεστ.
Ειναι ναι..... Εξαρταται απο το ποσο θες να το οδηγησεις (επειδη εισαι περιεργος ή επειδη σκεφτεσαι να το αγορασεις). Ειδικα αν ειναι για αγορά , δεν θα κανω πισω επειδη επεσα σε "λαθος" πωλητή . Απλα δεν θα τον ξαναπροτιμησω και θα παω αλλου να το οδηγησω και να το αγορασω . Παντως το αμαξι δεν το απορριπτω λογω πωλητη.....
για τα BMW εκανα τεστ το 1999, 2005 ισως και αργοτερα σε διαφορες αντιπροσωπειες, ηθελα να αγορασω αλλα δεν εφταναν τα χρηματα για τον εξοπλισμο που ηθελα. Και να μην αγορασει Φορμεντορ τωρα ισως στο μελλον.
-
@antonakis said in Cupra Formentor:
Κακή εμπειρία με πωλητές seat/cupra είχα και εγώ. Ίσως θα έπρεπε να τους διαλέγουν/εκπαιδεύουν καλύτερα.
Αποκορύφωμα μια κοπελιά "πρώτη μέρα μου είναι σήμερα" και δεν ήξερε πως ανοίγει το πορτμπαγκάζ... Βέβαια, δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί που τους επιλέγουν έχουν το πρόβλημα. Μην ξεσπάτε σε υπαλλήλους.
Πρώτον δεν ξέσπασα σε κανέναν, απλά έκλεισα το τηλέφωνο και την έγραψα εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Δεύτερον δεν ήταν υπάλληλος ήταν η ιδιοκτήτρια της αντιπροσωπείας. Φέρει το επίθετο της μαρκίζας....
-
@k-m said in Cupra Formentor:
Το πήρα σημερα για 3-4 ωρες για να κανω δοκιμή και στο parking που ειναι "δυσκολο" στην οικοδομή, και όλα μια χαρά.
Οπότε μάλλον θα το παραγγείλω σε αυτόματο με το PACK.
Αυτο που με προβλημάτισε είναι ότι ενω έγινε γρηγορα το Android Auto mirror, το σημα του gps χανοταν συνέχεια. Το γυρνούσα σε όλες τις θέσεις και σε διαφορα σημεία δίπλα στον επιλογέα του αυτόματου αλλα τιποτα, μια το έβρισκε 5 το έχανε.
Το ίδιο κινητο με το Μοκκα αλλα με απευθειας το κινητο Samsung S21 (χωρίς android auto) παίζει μια χαρα το GPS του.
Οποτε το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως εχει φίλτρα ακτινοβολίας στο παμπριζ που δυσκολεύουν τη λήψη του σήματος.
και εχω αρχίσει να σκέφτομαι να βάλω και το Navigation στην παραγγελία.
οπως θα δεις απο πανω μου το ειχαν δωσει σαββατο πρωι (ενω ειχα Manual Mokka ) για 3-4 ωρες να παω απο ηλιουπολη στο νεο ηρακλειο.
την κοντινή αντιπροσωπία την ειχα κοψει επειδη στο test drive μπηκε και εκατσε διπλα και εβαλε τη γυναικα μου πίσω λες και ήταν ταξι.
οπότε ολα ειναι σχετικά και δεν αξιζει να χαλιεσαι απο εναν πωλητή.
-
Test drive του facelift 1,5 DSG MHEV:
-
Η κατανάλωση μειώθηκε σε 8.5 από 9, δεν εντυπωσιάστηκα...
-
@jamesd said in Cupra Formentor:
Η κατανάλωση μειώθηκε σε 8.5 από 9, δεν εντυπωσιάστηκα...
και μακαρι να ειναι οντως τοσο η διαφορα. Μηπως ειναι και λιγοτερο
-
Μην ασχοληθείτε ξανά με autotriti, είναι ότι ναναι. Παίζει να μην μέτρησαν και απλά να κάνουν cp τις καταναλώσεις από τα φυλλάδια...
-
10 μηνες κλεινουμε με το phev formentor ,και μπορω να πω πως ειμαστε 100% ευχαριστημενοι.
δεν εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα, παρ ολα τα σχολια που διαβαζα για τις προηγουμενες φουρνιες.
στριβει, φρεναρει, γκαζωνει,
το λειτουργουμε 100% ως ηλεκτρικο μεσα στη πολη καθως το φορτιζουμε καθε μερα, και οταν παμε καπου εκτος βενζινη.
Ο ογκος του βεβαια ειναι λιγο προβλημα για παρκαρισμα μεσα στη πολη... -
Η νέα εφαρμογή μου φαίνεται ακριβώς ίδια σε δυνατότητες, απλά φορτώνει πιο γρήγορα.
Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι νέο?
-
Αυτό δεν ήταν το ζητούμενο; Της έλειπε κάτι;
-
Δεν ξερω αν ήταν το ζητούμενο απλά για αυτό μόνο δεν χρειάζεται νέα εφαρμογη συνήθως.
Πάντως μου έβγαλε ένα μήνυμα για κάποια νέα λειτουργία, που έφυγε πριν το διαβάσω καλα. Πάτησα πάνω του και απλά άνοιξε την εφαρμογή
-
Τα στοιχεία διαδρομών δεν δείχνουν σωστά. Μου βγάζει μόνο το συνολικό και μια τελευταία διαδρομή χωρίς στοιχεία.
-
Για οσους εχουν ηλιοροφη, αν ακουν τρίξιμο πισω δεξια ειναι απο τη βαση της. Έχει βγει οδηγία αλλαγης της συνδεσης. Με το που τους το ειπα οτι κατι τριζει και καναμε βολτα να το ακουσουν, το καταλαβαν και μου ειπαν τι ειναι και εγινε παραγγελία των εξαρτημάτων και θα με καλεσουν.
Έγινε αλλαγη στις βιδες της πισω βάσης και η πρωτη εντυπωση ειναι καλη (δεν ακουω κατι).
Τις 2 μερες που το κρατησαν μου εδωσαν ενα 1.5 manual:
- ηταν σαν να εχω ξεχασει να οδηγω με συμπλέκτη. μου πηρε κανα μισαωρο να λειτουργησω κανονικα
- ειχε android auto ασυρματο, και οταν τους ρωτησα μου ειπαν οτι ετσι ερχονται καποια και δεν το εχουν "πειραξει" αυτοι.
-
Για οσους εχουν ηλιοροφη, αν ακουν τρίξιμο πισω δεξια ειναι απο τη βαση της. Έχει βγει οδηγία αλλαγης της συνδεσης. Με το που τους το ειπα οτι κατι τριζει και καναμε βολτα να το ακουσουν, το καταλαβαν και μου ειπαν τι ειναι και εγινε παραγγελία των εξαρτημάτων και θα με καλεσουν.
Έγινε αλλαγη στις βιδες της πισω βάσης και η πρωτη εντυπωση ειναι καλη (δεν ακουω κατι).
- ηταν σαν να εχω ξεχασει να οδηγω με συμπλέκτη. μου πηρε κανα μισαωρο να λειτουργησω κανονικα
- ειχε android auto ασυρματο, και οταν τους ρωτησα μου ειπαν οτι ετσι ερχονται καποια και δεν το εχουν "πειραξει" αυτοι.
Αυτό το είχα ακούσει και εγώ ότι κάποια έρχονταν με ασύρματο. Ότι τους τύχει... Ότι ναναι βασικά!
-
Τι εννοείς είχε android auto ασύρματο ? ασύρματο δεν έχεις και εσύ ?
ή αγόρασες τον πρώτο χρόνο που δεν το είχαν ενεργοποιήσει ακόμη ?Εγώ ασύρματο έχω και στο Leon είχα αγοράσει περίπου 200ε απο Seat την αναβάθμιση για ασύρματο μετά απο 1 χρόνο που την έβγαλαν. Βέβαια στην 8αρα δεν έπαιζε καλά , κόλλαγε αρκετές φορές. Στο Formentor παίζει μπόμπα
-
Όποιο vag έχει infotainment σε πλατφόρμα MIB3, αν θυμάμαι καλά από το '22 και μετά, έχει ασύρματο android auto και car play.
-
@andya3 said in Cupra Formentor:
Όποιο vag έχει infotainment σε πλατφόρμα MIB3, αν θυμάμαι καλά από το '22 και μετά, έχει ασύρματο android auto και car play.
Σωστά αλλά τα έβγαζαν κλειδωμένα από το εργοστάσιο και άργησαν πολύ να βγάλουν προς πώληση την ενεργοποίηση, παρακαλαγε κόσμος από όλη την Ευρώπη
-
@tsofras said in Cupra Formentor:
Τι εννοείς είχε android auto ασύρματο ? ασύρματο δεν έχεις και εσύ ?
ή αγόρασες τον πρώτο χρόνο που δεν το είχαν ενεργοποιήσει ακόμη ?Εγώ ασύρματο έχω και στο Leon είχα αγοράσει περίπου 200ε απο Seat την αναβάθμιση για ασύρματο μετά απο 1 χρόνο που την έβγαλαν. Βέβαια στην 8αρα δεν έπαιζε καλά , κόλλαγε αρκετές φορές. Στο Formentor παίζει μπόμπα
του 2022 και δεν παιζει ασυρματα. το πουλανε εχτρα ?
ρωτησα και δεν μου ειπε οτι το παιρνει.
πολλοι το ενεργοποιουν με το obdeleven
Cupra Formentor