-
με το Χ1 θα το συγκρινα που ειναι στα >41k
-
-
Λογικα θα ειναι 2κ κατω το manual οπως το LEON απο πανω
-
Φοβερό το νέο Leon παίζει στα ίσια τη νέα BMW σειρά 1. Προσωπικά θα το προτιμούσα έναντι του Γερμανού
-
Ο εξοπλισμός του νέου Formentor γνωρίζουμε αν έχει καμία σχέση με τον εξοπλισμό του νεου Tiguan ή θα είναι σαν του Formentor προ του facelift;
-
@jimkl-0 said in Cupra Formentor:
Φοβερό το νέο Leon παίζει στα ίσια τη νέα BMW σειρά 1. Προσωπικά θα το προτιμούσα έναντι του Γερμανού
Το 1.5 150 DSG mhev έχει 33.500€ , όσο η σειρά 1 M pack - πως το λέει- που είναι υπερπλήρες από εξοπλισμό.
Βλέπω στο Leon μόνο μια εξοπλιστική έκδοση, δεν έχει όπως παλιά Style , FR , κλπ
Πως συγκρίνεται σε εξοπλισμό με το BMW;
Μόνο αυτή η adaptive παθητική ανάρτηση του άσσου στο M πακέτο νομίζω πως είναι μεγάλο +
Σίγουρα το Leon είναι πολύ καλύτερο σε χώρους και Πορτ μπαγκαζ.
Μου αρέσει πολύ και η τόσο απλή αλλαγή που έκαναν στα φώτα ημέρας στο ίδιο φανάρι το οποίο όμως αλλάζει δραστικά την όψη του μπροστινού τμήματος σαν να είναι νέο σχέδιο!
-
@vagkirk said in Cupra Formentor:
Το 1.5 150 DSG mhev έχει 33.500€ , όσο η σειρά 1 M pack - πως το λέει- που είναι υπερπλήρες από εξοπλισμό.
Βλέπω στο Leon μόνο μια εξοπλιστική έκδοση, δεν έχει όπως παλιά Style , FR , κλπ
Πως συγκρίνεται σε εξοπλισμό με το BMW;
Μόνο αυτή η adaptive παθητική ανάρτηση του άσσου στο M πακέτο νομίζω πως είναι μεγάλο +
Σίγουρα το Leon είναι πολύ καλύτερο σε χώρους και Πορτ μπαγκαζ.
Μου αρέσει πολύ και η τόσο απλή αλλαγή που έκαναν στα φώτα ημέρας στο ίδιο φανάρι το οποίο όμως αλλάζει δραστικά την όψη του μπροστινού τμήματος σαν να είναι νέο σχέδιο!
Οι εκδόσεις που αναφέρεις υπάρχουν στο Seat Leon, το Cupra έρχεται φορτωμένο από εξοπλισμό και βάζεις extra τα υπόλοιπα δεν έχει εκδόσεις
Η adaptive ανάρτηση είναι μάρκετιγκ όπως είπαμε και στο άλλο τοπικές, ουσιαστικά είναι μόνο τα dampers
Αν βγει ο εξοπλισμός θα μπορούμε να κάνουμε σύγκριση, σαν σύνολο προτιμώ σχεδιαστικά εσωτερικά και εξωτερικά το Leon , αν εξοπλιστικά είναι κοντά σε τιμή τότε μόνο τα 80 λίτρα σώζουν το Leon.
Που και αυτό σχετικό είναι γιατί τα Leon δεν έχουν θέση για μπάρες ενώ τα BMW έχουν, προβλέπω γκολ από τα αποδυτήρια εκτός αν φοβηθεί ο αγοραστής κόστος service - ανταλλακτικών ( τα οποία δεν τα λες και φθηνά σε cupra με αλλαγή λαδιών φίλτρων γύρω στα 280€)
-
πως γινεται το eTSI να εχει παραπάνω ρύπους ?
-
Δεν θα έχουν ακόμα αναπτύξει το νέο λογισμικό για το κλέψιμο...
-
Σατανά
-
@k-m said in Cupra Formentor:
Ο τιμοκατάλογος που έχει βγάλει η εδώ αντιπροσωπεία πρέπει να είναι για κλάματα. Οι ρύποι π.χ. του Formentor etsi dsg στην Ισπανία είναι 132gr και οι δικοί μας λένε 146... Μάλλον μεθυσμένος θα ήταν ο υπάλληλος. Επίσης έχω σοβαρές επιφυλάξεις για την αξιοπιστία των τιμών καταλόγου...
-
@lapin said in Cupra Formentor:
@k-m said in Cupra Formentor:
Ο τιμοκατάλογος που έχει βγάλει η εδώ αντιπροσωπεία πρέπει να είναι για κλάματα. Οι ρύποι π.χ. του Formentor etsi dsg στην Ισπανία είναι 132gr και οι δικοί μας λένε 146... Μάλλον μεθυσμένος θα ήταν ο υπάλληλος. Επίσης έχω σοβαρές επιφυλάξεις για την αξιοπιστία των τιμών καταλόγου...
Κράτα μικρό καλάθι όταν είχε έρθει το προηγούμενο που είχαν αλλάξει και τα τέλη ταξινόμησης τους είχα στείλει 2 φορές για διόρθωση στον κατάλογο
-
@criuser said in Cupra Formentor:
Δεν θα έχουν ακόμα αναπτύξει το νέο λογισμικό για το κλέψιμο...
ελπιζω να το εχουν ρυθμισει καλα και να μην βγαλει - στα ηλεκτρικα αντι για 0
-
επειδή έχω το Leon Hybrid 245 απλά έχω να πώ ενα πράγμα......ΑΜΑΞΑΡΑ . Ερχομαι απο 120d και A200 και εχω να πω οτι ειναι με διαφορά το καλύτερο αυτοκίνητο το Leon
-
@dasimo said in Cupra Formentor:
επειδή έχω το Leon Hybrid 245 απλά έχω να πώ ενα πράγμα......ΑΜΑΞΑΡΑ . Ερχομαι απο 120d και A200 και εχω να πω οτι ειναι με διαφορά το καλύτερο αυτοκίνητο το Leon
Αρκεί να μην σου βγάλει θέμα το υβριδικό σύστημα γιατί πολύ έχουν απηυδήσει και τα σπρώχνουν
-
@tsofras said in Cupra Formentor:
Αρκεί να μην σου βγάλει θέμα το υβριδικό σύστημα γιατί πολύ έχουν απηυδήσει και τα σπρώχνουν
Ο,τι προβληματα εχω ακουσει ειναι MY2023 και πισω.
-
@ntinaras said in Cupra Formentor:
Καλό αυτό δεν έχω παρακολουθήσει αν διορθώθηκαν τα θέματα το 24 και μετά γιατί απογοητεύτηκα από τόσα που διάβασα
-
@ntinaras said in Cupra Formentor:
Καλό αυτό δεν έχω παρακολουθήσει αν διορθώθηκαν τα θέματα το 24 και μετά γιατί απογοητεύτηκα από τόσα που διάβασα
Γενικα οσο περναει ο καιρος και το οδηγω, μ αρεσει καθε μερα και περισσοτερο.
Συνηθισα το ηχοσυστημα, που το ψιλοεστρωσα με ρυθμισεις στο equaliser.
Το μονο που θα ηθελε για να ειναι τελειο ειναι να ηταν τετρακινητο οπως η alfa romeo tonale. -
Τελικά μήπως η ίδια τιμή στο manual και το dsg οφείλεται στο ότι το f/l dsg έρχεται mh; Ένεκα υβριδικότητας έχει το αυτόματο μικρότερο ΤΤ και έτσι προκύπτει η ίδια τιμή με το manual, το οποίο έχει αυξημένο ΤΤ.
Υπενθυμίζεται ότι το 408 έπεσε σχεδόν 5k ερχόμενο mh, ως puretech 136.
Πάντως αν φέρει σε αυτά τα χρήματα τον εξοπλισμό του Tiguan more δεν βλέπω τον λόγο γιατί να είναι πρόβλημα τα λιγότερα λίτρα του χώρου των αποσκευών, δεδομένου ότι το Formentor θαναι πιο ενδιαφέρον οδηγικά.
Βρες λες;;...
-
Έκανα χθες το 2o service (30.000/2ετιας). Τυπικο με ότι εχει στανδαρδ και με εκπτωση 12% πήγε στα 311€
Απλα για να συγκρινουμε.
Λόγω ηλιοροφής είχε και λύπανση ηλιοροφής στα 16,9+ΦΠΑ (12 λεπτα χρεωσαν με 96 την ωρα -12%)
Για οσους εχουν ηλιοροφη, αν ακουν τρίξιμο πισω δεξια ειναι απο τη βαση της. Έχει βγει οδηγία αλλαγης της συνδεσης. Με το που τους το ειπα οτι κατι τριζει και καναμε βολτα να το ακουσουν, το καταλαβαν και μου ειπαν τι ειναι και εγινε παραγγελία των εξαρτημάτων και θα με καλεσουν.
Cupra Formentor