-
Και ο @monman2 παραδίπλα, κάνε θεέ μου να πουλήσουν τα Τέσλα τους και να αγοράζουν yaris cross.
-
Ουφ αφου εκανες upvote iceman7 μου φυγε ενα βαρος γιατι αγχωθηκα μην παρεξηγηθεις
-
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Ουφ αφου εκανες upvote iceman7 μου φυγε ενα βαρος γιατι αγχωθηκα μην παρεξηγηθεις
Οχι ρε συ, αλίμονο!
Αν και ορθοτερο είναι να μου βρει η Παναγία χρόνο να ασχοληθω για να το πουλησω... γιατι ουτε την αγγελία δεν βγαζω από αποκρυψη γιατι δεν προλαβαινω να απαντάω σε τηλέφωνα! -
Γράψε πως αν το θέλετε πολύ θα βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί μου. Ξαφνιαστε με
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Οχι ρε συ, αλίμονο!
Αν και ορθοτερο είναι να μου βρει η Παναγία χρόνο να ασχοληθω για να το πουλησω... γιατι ουτε την αγγελία δεν βγαζω από αποκρυψη γιατι δεν προλαβαινω να απαντάω σε τηλέφωνα!Αν δεν κάνω λάθος κάπου έγραψες ότι κάνεις 4000 χλμ τον χρόνο.
Χωρίς να θέλω να ανακατευτώ με το πορτοφόλι σου, αν εγώ έκανα 4000 χλμ τον χρόνο και όχι 22000 που κάνω, μάλλον δεν θα είχα καθόλου αμάξι για μένα.Εχεις το αμάξι της γυναίκας για τις άλλες χρήσεις.
Για σένα οι επιλογές θα ήταν από την συμφωνία με εταιρεία ενοικίασης για να παίρνεις ότι θέλεις όσο καιρό το θέλεις, μέχρι να πηγαίνεις στην δουλειά με λίμο αυτές της Βουκουρεστίου...
Πόσο θα σου κόστιζε σε σχέση με την αγορά και χρήση ενός αυτοκινήτου.
-
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τις παραγγελίες.
Στην δική μου περίπτωση η παραγγελία έγινε Οκτώβριο του 2022. Μέχρι πριν ένα μήνα δίνανε παράδοση Οκτώβριο του 2023. Πριν δέκα μέρες Νοέμβριο και σήμερα Δεκέμβριο.
Έκδοση active plus από Polis Άξιος -
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Οχι ρε συ, αλίμονο!
Αν και ορθοτερο είναι να μου βρει η Παναγία χρόνο να ασχοληθω για να το πουλησω... γιατι ουτε την αγγελία δεν βγαζω από αποκρυψη γιατι δεν προλαβαινω να απαντάω σε τηλέφωνα!Αν δεν κάνω λάθος κάπου έγραψες ότι κάνεις 4000 χλμ τον χρόνο.
Χωρίς να θέλω να ανακατευτώ με το πορτοφόλι σου, αν εγώ έκανα 4000 χλμ τον χρόνο και όχι 22000 που κάνω, μάλλον δεν θα είχα καθόλου αμάξι για μένα.Εχεις το αμάξι της γυναίκας για τις άλλες χρήσεις.
Για σένα οι επιλογές θα ήταν από την συμφωνία με εταιρεία ενοικίασης για να παίρνεις ότι θέλεις όσο καιρό το θέλεις, μέχρι να πηγαίνεις στην δουλειά με λίμο αυτές της Βουκουρεστίου...
κανω 5-6 χιλιάδες ... το εχω σκεφτει και αυτό ... απλά αντί λιμο έχω βγάλει και καρτα απεριορίστων
-
Οχι ρε συ, αλίμονο!
κανω 5-6 χιλιάδες ... το εχω σκεφτει και αυτό ... απλά αντί λιμο έχω βγάλει και καρτα απεριορίστων
Τη μηχανη την εδωσες;
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Οχι ρε συ, αλίμονο!
Τη μηχανη την εδωσες;
Δεν είχα ποτέ μηχανή ουτε καποιο διτροχο, ουτε το σκεφτομαι γιατι τις απεχθανομαι ..... μάλλον με μπερδευεις με αλλον!
-
Επειδή την απεχθάνεσαι δεν την είχες δωσει;
-
Ice πούλα το ρημάδι και πάρε τη καινούρια Alfa, άκουσα ότι είναι λαϊκό αλλά τίμιο αμάξι αν και με αντίστοιχα πλαστικά με το Κρος:
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
αλλά δεν βλέπεις ποσο πολύ κάνουν τσικι τσικι στην καθημερινότητα.
Αλήθεια τώρα κάνουν τσίκι τσίκι στο δικό σου? Γιατί εμένα δεν τρίζει τίποτα, παρά μόνο το παιδικό κάθισμα που χτυπάει το προσκέφαλο στον μεταλλικό σκελετό από το δίχτυ που έχω βάλει. τι χώμα πήγα, τι καλντερίμαι, αρνείται πεισματικά να τρίξει το παραμικρό - προς το παρόν!
Έχω ιδιαίτερα οξεία ακοή.
Από τον ουρανό από τα πλαστικά ακούγονται πολλά.
Συν φυσικά η αίσθηση φτήνιας και το ποσο εύκολα γράφει γρατσουνιές και σημάδια από την παραμικρή επαφή.
Όπως πάει θα μπαίνω με ολοσωμο προφυλακτικό στο αμάξιΕίναι χαρακτηριστική η φθορά στο διακόπτη της μίζας από τις πρώτες κιόλας μέρες, όταν δεν έβρισκα την ''τρυπα". Ένιωσα λίγο ice αλλά μετά δε με ξαναπασχολησε... Who cares? Είπα... Δε με απασχολεί καθόλου... Αφού δε την βλέπω και καθόλου...
-
@diriras said in Toyota Yaris Cross:
Αν κανετε τον κοπο και ανοιξετε τα βιντεο θα δείτε οτι ειναι εμφανης η καλυτερη ποιοτητα του εσωτερικού που εχει η έκδοση εκτός Ευρωπης κατι που δεν ηταν και ιδιαιτερα δύσκολο να πετυχουν μιας και η Ευρωπαικη ειναι μια ατελειωτη πλαστικουρα
Επισης το αμαξι βγαινει και με πανοραμικη οροφη, ειναι πιο ευρυχωρο εντος, το κεντρικο του τουνελ αναμεσα στα 2 καθισματα ειναι ψηλα σαν του καινουργιο CHR και των Lexus και φυσικα παρολλο που η εμφανιση ειναι κατι το υποκειμενικο, ειναι σιγουρα πιο ενδιαφερον σχεδιαστικα απο το δικο μας
Προτείνω το δικό μας κ το τιμόνι του, είναι πιο 'τζιπε'... Αλλά θα ήθελα να δω κ το βίντεο μόλις μπορέσω οι φωτογραφίες είναι πάντα πολύ πειραγμενες...
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Δεν ακουμπάω ξένη περιουσία. Άσε που τα έχουν και βρόμικα, θα πάω να πιάσω την κωλοζαντα την κατουρημενη;;;; Νο νο νο.
Εμένα με εκνευρίζει αυτό με τα σκουπίδια. Απίστευτη απάθεια. Μια φορά ένας είχε αφήσει μια εβδομάδα το αυτοκίνητο του και πήγε διακοπές και τα σκουπίδια είχαν κάνει αποικία στον κάδο.
Μιλάμε για εκπληκτικούς γείτονες.
Και γιατί δε τα βάζατε πάνω στο αυτοκίνητου του?! Εγώ που προσπαθώ να είμαι ευγενής κ να σέβομαι το περιβάλλον (συμπολίτες) μου και σε απλή στάση έβαζα τη σακούλα στους καθρέπτες κ υαλοκαθαριστήρες, ειδικά όταν είχαν τις πάνες με τα κακάκια του παιδιού, δένοντας τα χερουλια σφιχτα κιόλας! Αφού δεν είχα πρόσβαση στο ποδαρικο του κάδου κ δεν ηθελα να περπατώ σε άλλον όπως και ο οδηγός του αυτοκινήτου...
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Τα επιπλέον χρήματα τις Style τα δίνεις καθαρά για τη εύκολη πρόσβαση και τη λειτουργία χωρίς κλειδί.
Και για τα φώτα LED, πολύ σημαντικό στοιχείο ασφάλειας και εξοπλισμού. Βασικά ο μόνος λόγος που σκέφτηκα την Style κάποια στιγμή, ήταν τα φώτα, τίποτε άλλο. Εαν είχε και τους ηλεκτρ. αναδιπλ. καθρέπτες θα είχα πάρει 100% την Style!
Ξέρει κάνεις εάν μπαίνουν οι πίσω και μπροστά φωτισμοί led από Style σε Active?
Μπροστά αυτά που είναι στον προφυλακτήρα οριζόντια και πίσω η λεπτή κάθετη κόκκινη ρίγα. -
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Ξέρει κάνεις εάν μπαίνουν οι πίσω και μπροστά φωτισμοί led από Style σε Active?
Μπαίνουν? Σίγουρα. Αξίζει? Μάλλον όχι, αφού το κόστος (και το να βρείς κάποιον να το αναλάβει) θα είναι τεράστιο. Ρώτα ως ανταλλακτικά πόσο έχουν τα φανάρια και θα καταλάβεις. Συμφέρει περισσότερο να το πουλήσεις και να πάρεις το Style, πιο φτηνά θα σου κοστίσει και θα έχεις και όλα τα καλούδια του Style.
-
Βάλε led λάμπες.
-
Περίμενε κανα δυο χρόνια μπορεί και παραπάνω γιατί εχουν κορυφαία adas (αυτόματο φρενάρισμα κλπ) για πίσω τροπέτο φανάρια κλπ
Μπορεί και νωρίτερα βλέπω φροντίζουν γιαυτό τα καιρικά φαινόμενα
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Περίμενε κανα δυο χρόνια μπορεί και παραπάνω γιατί εχουν κορυφαία adas (αυτόματο φρενάρισμα κλπ) για πίσω τροπέτο φανάρια κλπ
Ναι δε βιάζομαι αλλά θα το ψάχνω. Νομίζω ότι θα είναι ίδιες διαστάσεις αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν υπάρχει καλύτερος πωλητής από εσένα. Εάν έψαχνα πωλητή θα σου έκανα πρόταση για προϊστάμενο πωλήσεων και θα καθόμουν να σε παρατηρώ πως πουλάς για να απολαμβάνω την τέχνη σου.
Toyota Yaris Cross