-
Πριν λιγο ειδα ενα cross λευκο εδω Αρτα ωραιο πολυ ωραιο και μολις το βλεπω στο πλαϊ ηταν ολο αρπαγμενο οχι πολυ αλλα χρωμα ειχε φυγει και στο πισω πλαϊνο οι γωνια ειχε παει προς τα μεσα ....με πονεσε μεσα στην καρδια...αληθεια το λεω.
Υ.Γ YC 3εχω δει Αρτα 1μαυρο 1λευκο bitone και το ατυχο,παιζει πολυ απλο yaris πανεμορφο και το περιεργο ?Εχω δει 5 νομιζω καινουργια 308.
Τι εγινε?Οι Αρτινοι θελουν να γινουν μικρο Παρισι?🤭🤭🤭🤭 -
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Πριν λιγο ειδα ενα cross λευκο εδω Αρτα ωραιο πολυ ωραιο και μολις το βλεπω στο πλαϊ ηταν ολο αρπαγμενο οχι πολυ αλλα χρωμα ειχε φυγει και στο πισω πλαϊνο οι γωνια ειχε παει προς τα μεσα ....με πονεσε μεσα στην καρδια...αληθεια το λεω.
Υ.Γ YC 3εχω δει Αρτα 1μαυρο 1λευκο bitone και το ατυχο,παιζει πολυ απλο yaris πανεμορφο και το περιεργο ?Εχω δει 5 νομιζω καινουργια 308.
Τι εγινε?Οι Αρτινοι θελουν να γινουν μικρο Παρισι?🤭🤭🤭🤭Τα 308 θα είναι τίποτα από leasing από κάπου αλλού που ήρθαν Άρτα για δουλειές, πατριώτη!!!
Το YC το αρπαγμένο θα είναι κανενός που νόμιζε ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα με χωματόδρομο στα κατσάβραχα! -
@nickthetrib said in Toyota Yaris Cross:
Μπααα πατριδα εχω κανα μηνα που τα βλεπω τα 308 ,1 πρασινο,1 μπλε,σημερα 1 λευκο καιιιιιιιιι ΜΑΥΡΟΟΟΟ
-
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
@cptm said in Toyota Yaris Cross:
15:30 σήμερα παρέλαβα...το πήρα με 5km και έσβησε στο γκαράζ πριν 1 ώρα με 27km...όλα καλά...δώρο σκαφακι πίσω μπουλόνια ασφαλείας ένας φάρος κίτρινος τρίγωνο φαρμακείο.μονι πυροσβεστήρα θέλει...υπογράψαμε χαρτιά κουπόνια εγγύησης όλα κομπλέ...ο συναγερμός μία μαλακία και μισή της Toyota τα έχουμε ξαναπεί...
Εκεί που θέλω βοήθεια τώρα..με το που το γυρνάω στο ready αναβοσβηνει το tpms για τα ελαστικά...ρεσεταρει από κάπου αυτό;τι σκατά πρέπει να κάνω;πήγα στο μενού το βρήκα πάτησα εκεί που λεει hold o.k και δεν έκανε τπτ...Καλά ταξίδια να έχετε, να το χαρείτε. Να ρωτήσω σε πόσες μέρες στο παραδώσανε από την ημέρα που το εξοφλήσατε;
εγώ το εξόφληση όταν μου το παρέδωσαν ΑΦΟΥ το έλεγξα πρώτα.
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
15:30 σήμερα παρέλαβα...το πήρα με 5km και έσβησε στο γκαράζ πριν 1 ώρα με 27km...όλα καλά...δώρο σκαφακι πίσω μπουλόνια ασφαλείας ένας φάρος κίτρινος τρίγωνο φαρμακείο.μονι πυροσβεστήρα θέλει...υπογράψαμε χαρτιά κουπόνια εγγύησης όλα κομπλέ...ο συναγερμός μία μαλακία και μισή της Toyota τα έχουμε ξαναπεί...
Εκεί που θέλω βοήθεια τώρα..με το που το γυρνάω στο ready αναβοσβηνει το tpms για τα ελαστικά...ρεσεταρει από κάπου αυτό;τι σκατά πρέπει να κάνω;πήγα στο μενού το βρήκα πάτησα εκεί που λεει hold o.k και δεν έκανε τπτ...Καλά ταξίδια να έχετε, να το χαρείτε. Να ρωτήσω σε πόσες μέρες στο παραδώσανε από την ημέρα που το εξοφλήσατε;
Σωστοοος!!
-
Αν σου δωσουν τη δυνατοτητα βεβαια. Γιατι οταν σου λενε η το εξοφλας απο το τελωνειο η το δινουμε αλλου τι κανεις?
-
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Αν καιγόμουν για το συγκεκριμένο θα περίμενα τους 12 - 15 μήνες και μετά θα παράγγελνα. Παίζει μέχρι τότε να έχουν πέσει οι τιμές να έρχονται και πιο γρήγορα.
Για αστείο... ας κρατήσουμε τη σημερινή τιμή του και τον χρόνο παράδοσης και ας τα ξαναπούμε σε ένα χρόνο.
Τελικά, οι τιμές δεν έπεσαν αλλά είναι ανοιχτές και ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου ίδιος...
Κάθε πέρσι και καλύτερα.
-
Εντάξει ήταν και προωθητική ενέργεια η πρώτη τιμή.
Πάντα έτσι ήταν.
-
Σε σχέση με άλλα πάντως, τη λες μικρή την αύξηση.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Εντάξει ήταν και προωθητική ενέργεια η πρώτη τιμή.
Δεν είχε προωθητική το YC, αφού οι τιμές βγήκαν 1 μήνα αφότου η Τογιότα Ελλάς έκοψε όλες τις προωθητικές.
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Αν σου δωσουν τη δυνατοτητα βεβαια. Γιατι οταν σου λενε η το εξοφλας απο το τελωνειο η το δινουμε αλλου τι κανεις?
ασφαλώς αστειεύεσαι.
-
Δεν έχει κανένα νόημα παιδιά.
Μόνο χρόνο χάνεις αν δεν εξοφλήσεις άσε που ο εμπορος μπορεί να μην έχει να το εξοφλήσει αυτός στην ΤΗ. Ειδικά τώρα που αν δεν το πληρώσεις / θες σκοτιστήκαν. Πάνε στον επόμενο.
Μόλις σου λένε ότι ήρθε πληρώνεις και μετά από καμία 20αρια ημερολογιακές παραλαμβάνεις.
Έχουν τεράστιο όγκο. -
Για πείτε ρε παιδιά, σε ποιον εξουσιοδοτημένο έμπορο Toyota το πληρώνεις όταν το δεις και το ελέγξεις ???
μήπως χάσαμε επεισόδια -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Για πείτε ρε παιδιά, σε ποιον εξουσιοδοτημένο έμπορο Toyota το πληρώνεις όταν το δεις και το ελέγξεις ???
μήπως χάσαμε επεισόδιαποιος μίλησε για Toyota; εγώ είπα για το δικό μου.
-
Ναι, αλλά εδώ το thread είναι για το YC,
φιλικά χωρίς υπόνοια αντιπαράθεσης
Εφόσον δεν υπάρχουν διαθέσιμα stock στους εμπόρους να τα δεις και μετά πληρώσεις -
14 μηνες περιμενω, ετσι θα πληρωσω
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
ασφαλώς αστειεύεσαι.
Καθόλου δεν αστειεύομαι. Πήγαινε στη Toyota polis που ειναι και θυγατρική της toyota hellas και πες θελω να το δω και το πληρώνω μετα. Κατευθείαν τηλεφωνο και το δίνουν στον επόμενο
-
Νομιζω νομιζω λεω μπορει να κανω και λαθος ,ερχεται το αμαξι στα logistics πληρωνεις τι εχεις κανονισει να πληρωσεις προκαταβολη εξοφληση δανειο ,ερχεται αντιπροσωπεια το βλεπεις και αν υπαρχει καποιο θεμα στο αυτοκινητο το ακυρωνεις και σε μια βδομαδα το πολυ τακτοποιουνται τα οικονομικα .Με καθε επιφυλαξη παντα
-
Δηλ εγω που το είδα πριν πατήσω το κουμπί μεταφοράς χρημάτων τι κατάλαβα ;
Ενα πράγμα με τα πλαστικά προστατευτικά επάνω και δυο δάκτυλα σκόνη , μην ασχολείστε πληρώστε να ξενοιάσετε και να προχωράνε οι διαδικασίες . -
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
14 μηνες περιμενω, ετσι θα πληρωσω
Το δικο μου active plus λευκο περλα ετοιμαζεται για παραδοση.Ευχαριστη εκπληξη.Εξη μηνες
νωριτερα απο την αρχικη ημερομηνια! Βεβαια ηταν με "κλεισμενη" τιμη και δεν ειχα ασχοληθει λογω και αλλου αυτοκινητου.
Toyota Yaris Cross