-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Ναι, αλλά εδώ το thread είναι για το YC,
φιλικά χωρίς υπόνοια αντιπαράθεσης
Εφόσον δεν υπάρχουν διαθέσιμα stock στους εμπόρους να τα δεις και μετά πληρώσειςεννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης, άλλωστε είναι ένα ελεύθερο FORUM, στο οποίο μπορεί ο καθένας να λέει ελεύθερα τη γνώμη του (σύμφωνα με τους κανόνες και με ευγένεια), σε όποιο νήμα επιθυμεί.
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Ναι, αλλά εδώ το thread είναι για το YC,
φιλικά χωρίς υπόνοια αντιπαράθεσης
Εφόσον δεν υπάρχουν διαθέσιμα stock στους εμπόρους να τα δεις και μετά πληρώσειςεννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης, άλλωστε είναι ένα ελεύθερο FORUM, στο οποίο μπορεί ο καθένας να λέει ελεύθερα τη γνώμη του (σύμφωνα με τους κανόνες και με ευγένεια), σε όποιο νήμα επιθυμεί.
Τι να πω για το θέμα? δε ξέρω γιατί δεν είμαι πωλητής, υποθέτω το πληρώνεις για να το εκτελωνίσουν στο όνομα σου και να βγάλουν άδεια.
Αλλά άμα είναι κατόπιν συμφωνίας όπως του monman2 ίσως μπορείς να το δεις και πάλι δε ξέρω.
Στην ερώτηση που είχε γίνει εμένα μου το παράδωσαν σε 1 βδομάδα από την εξόφληση, εννοείται το τσέκαρα κυρίως από κάτω, μηχανή, πορτμπαγκαζ, καμπίνα κλπ ήταν όλα στη θέση τους το πήρα και έφυγα. -
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
14 μηνες περιμενω, ετσι θα πληρωσω
Το δικο μου active plus λευκο περλα ετοιμαζεται για παραδοση.Ευχαριστη εκπληξη.Εξη μηνες
νωριτερα απο την αρχικη ημερομηνια! Βεβαια ηταν με "κλεισμενη" τιμη και δεν ειχα ασχοληθει λογω και αλλου αυτοκινητου.Και το δικο μου Active ειναι τελωνειο αυτη την εβδομαδα αλλα λαλησαμε με την αναμονη, εχω δει ολα τα βιντεο, τα ποστς, τα reviews, τα αξεσουαρ κλπ σε βαθμο που νομιζω οτι θα μπω στο αμαξι και θα «το ξερω».
Υπομονη ευχομαι στους υπολοιπους.
-
Το δικο μου active plus λευκο περλα ετοιμαζεται για παραδοση.Ευχαριστη εκπληξη.Εξη μηνες
νωριτερα απο την αρχικη ημερομηνια! Βεβαια ηταν με "κλεισμενη" τιμη και δεν ειχα ασχοληθει λογω και αλλου αυτοκινητου.Και το δικο μου Active ειναι τελωνειο αυτη την εβδομαδα αλλα λαλησαμε με την αναμονη, εχω δει ολα τα βιντεο, τα ποστς, τα reviews, τα αξεσουαρ κλπ σε βαθμο που νομιζω οτι θα μπω στο αμαξι και θα «το ξερω».
Με το καλό!
Από πότε ειναι τελωνειο; σου έδωσαν ενδεικτική ημερα παράδοσης;
Γνωρίζω οτι τα αμαξια που ήρθαν την προηγουμενη εβδομάδα (Τετάρτη και Παρασκευή) ήταν μέχρι και χθες ακόμα τελωνείο .......
Γιατι τόση καθυστέρηση; -
Ρε παίδες τι εννοεί "θα ξεκλειδωσουμε τον εγκέφαλο pda πριν το πάρεις..."
-
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Μήπως είπαν PDI (Pre-Delivery Inspection)? οπου μεταξύ άλλων ξεκλειδώνουν και τον εγκέφαλο από "delivery mode" σε κανονική λειτουργία.
-
Βλέπω σε άλλο τοπικό (άλλης μάρκας /μοντέλου) οτι υπάρχουν θέματα με την διατήρηση λωρίδας και η λύση είναι η απενεργοποίηση.
Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί συμπαθώ και την μάρκα και το αυτοκίνητο άλλωστε πρώτα πήγα να παραγγείλω αυτό και όταν έφαγα άκυρο πήγα στο YC.
Αλλα θα πω οτι εχω κάνει 5000 χλμ με το YC και δεν το εχω απενεργοποιήσει ΠΟΤΕ !
Στην πόλη το εχω στην διατήρηση λωρίδας και στην ΕΟ το βάζω διατήρηση στο κέντρο της λωρίδας .
Δουλεύει άψογα και δεν είναι ενοχλητικό ακόμα και οταν ξεχνάω να βγάλω φλάς, θα γίνει μια φορά μόνο και μετα θα βγάζω συνέχεια -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Βλέπω σε άλλο τοπικό (άλλης μάρκας /μοντέλου) οτι υπάρχουν θέματα με την διατήρηση λωρίδας και η λύση είναι η απενεργοποίηση.
Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί συμπαθώ και την μάρκα και το αυτοκίνητο άλλωστε πρώτα πήγα να παραγγείλω αυτό και όταν έφαγα άκυρο πήγα στο YC.
Αλλα θα πω οτι εχω κάνει 5000 χλμ με το YC και δεν το εχω απενεργοποιήσει ΠΟΤΕ !
Στην πόλη το εχω στην διατήρηση λωρίδας και στην ΕΟ το βάζω διατήρηση στο κέντρο της λωρίδας .
Δουλεύει άψογα και δεν είναι ενοχλητικό ακόμα και οταν ξεχνάω να βγάλω φλάς, θα γίνει μια φορά μόνο και μετα θα βγάζω συνέχειαΑυτη η μαλακία - είτε δουλεύει είτε όχι - ειναι ενοχλητική εξ' ορισμου, Τάσο!
Και ειδικά η ενεργητική που κουνά το τιμόνι μόνη της και επικίνδυνη!
Για κανα εφε οτι έχεις ημιαυτόνομη οδήγηση να ψαρώνουν τα πιτσιρίκια μόνο!
Το άλλαζα με blind spot χθες.. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Δουλεύει άψογα και δεν είναι ενοχλητικό ακόμα και οταν ξεχνάω να βγάλω φλάς, θα γίνει μια φορά μόνο και μετα θα βγάζω συνέχειαΑυτη η μαλακία - είτε δουλεύει είτε όχι - ειναι ενοχλητική εξ' ορισμου, Τάσο!
Το άλλαζα με blind spot χθες..Μόνο οτι μπαίνω στο αυτοκίνητο και δεν ασχολούμαι με απενεργοποίηση δείχνει οτι δουλεύει χωρίς να ενοχλεί.
Tο βλέπω σαν υποκατάστατο του bind spot ,
την πρώτη που θα νοιώσεις να σφίγγει το τιμόνι θα πείς ΟΚ ξέχασα το φλάς και όταν το χέρι πάει στο φλάς μηχανικά κοιτάζω καθρέπτη και επειδή ξέρω να τους ρυθμίζω δεν εχω blind spot... -
Συμφωνώ και εγώ, δεν έχω απενεργοποιήσει ποτέ το lane assist, λειτουργεί διακριτικά και με προβλεπόμενο τρόπο, διαβάζοντας σωστά τη διαγράμμιση (στο qq σε αναγκάζει να το απενεργοποιήσεις, ιδίως το τράνταγμα του τιμονιού) και σε αναγκάζει να βγάλεις φλας και να αλλάξεις λωρίδα με μεγαλύτερη προσοχή. Επίσης, κάτι που εντόπισα, εάν αφήσεις για δύο δεύτερα το τιμόνι από τα χέρια και ακουμπήσεις διαγράμμιση βγάζει εντολή με κοκκίνισμα οθόνης να τοποθετήσεις εκ νέου τα χέρια στο τιμόνι, όπως επίσης η κάμερα διαβάζει άψογα το ενδεχόμενο διέλευσης πεζού. Εχθές επιστρέφοντας από δουλειά κινούνταν πεζός στα 10 μέτρα μπροστά μου σε διασταύρωση, διάβασε την πιθανή πορεία του, ότι δηλαδή θα παρεμβαλλόταν πιθανότατα στην πορεία μου και ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική μείωση της ταχύτητας.
Σε ένα site εξωτερικού είχαν επισημάνει αυτή τη διαφορά στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, ότι επειδή τα διαθέτουν όλα πλέον τα αυτοκίνητα, δεν σημαίνει ότι λειτουργούν με τρόπο sophisticated. Τα συστήματα αυτά είναι επιβοηθητικά και σώζουν από τα λάθη μας, καλό θα ήταν να μην απενεργοποιούνται. -
@nmsm2 said in Toyota Yaris Cross:
Σε ένα site εξωτερικού είχαν επισημάνει αυτή τη διαφορά στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, ότι επειδή τα διαθέτουν όλα πλέον τα αυτοκίνητα, δεν σημαίνει ότι λειτουργούν με τρόπο sophisticated.
Peugeot 208, σε επαρχιακό δρόμο, διάβασε σε τυχαίο σημείο τα χόρτα πάνω στο πλάι του δρόμου ως όριο δρόμου και με έστειλε πάνω στον απέναντι...
επειδή ξέρω να τους ρυθμίζω δεν εχω blind spot...
Αισιόδοξος, αλλά μου έχουν κάτσει περιπτώσεις που χρειάστηκε.
-
Το άλλαζα με blind spot χθες..Μόνο οτι μπαίνω στο αυτοκίνητο και δεν ασχολούμαι με απενεργοποίηση δείχνει οτι δουλεύει χωρίς να ενοχλεί.
Tο βλέπω σαν υποκατάστατο του bind spot ,
την πρώτη που θα νοιώσεις να σφίγγει το τιμόνι θα πείς ΟΚ ξέχασα το φλάς και όταν το χέρι πάει στο φλάς μηχανικά κοιτάζω καθρέπτη και επειδή ξέρω να τους ρυθμίζω δεν εχω blind spot...Δηλαδη καλυπτεις κ το blind spot που προσπαθουν να καταπολεμησουν?
Ουτε ο Τσακ Νορις δεν το εχει καταφερει αυτο ακομα. -
Γελάστε όσο θέλετε τυφλά σημεία ΔΕΝ υπάρχουν αν ξέρεις να ρυθμίζεις τους καθρέπτες
δείτε τον ειδικό , όλο το βίντεο όμως και εαν δεν αλλάξετε γνώμη να μην με λένε monman2
Youtube Video -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Μήπως είπαν PDI (Pre-Delivery Inspection)? οπου μεταξύ άλλων ξεκλειδώνουν και τον εγκέφαλο από "delivery mode" σε κανονική λειτουργία.
Μάλλον κάτι τετοιο, απο το τηλέφωνο δεν ακούς και καλά
-
Γελάστε όσο θέλετε τυφλά σημεία ΔΕΝ υπάρχουν αν ξέρεις να ρυθμίζεις τους καθρέπτες
δείτε τον ειδικό , όλο το βίντεο όμως και εαν δεν αλλάξετε γνώμη να μην με λένε monman2
Youtube VideoΔιασκεδαστικος ο τύπος, αλλά τυφλή γωνία θα υπάρχει πάντα.
Μπορείς να τη μειώσεις (όπως σωστά δείχνει,
ρυθμίζοντας τους καθρέφτες) ή να της αλλάξεις θέση, αλλά πάντα θα υπάρχει.
Για να μην υπήρχε, θα έπρεπε οι καθρέφτες να είναι κυρτοί, αλλά και πάλι θα ήταν δυσδιάκριτα τα περιφερειακά αντικείμενα.Καλό είναι, όταν δημοσιεύετε κάτι που αφορά στην ασφάλεια, να μην διαδίδετε μισές αλήθειες και πάρτε κάποιον στο λαιμό σας.
Μόνο ίσως οι κάμερες, εξαλείφουν τις περισσότερες τυφλες γωνίες.
Σφάλμα της ΕΕ να μην είναι ήδη υποχρεωτικός εξοπλισμός το blind spot detection όπως είναι ήδη το Lane departure alert. -
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Καλό είναι, όταν δημοσιεύετε κάτι που αφορά στην ασφάλεια, να μην διαδίδετε μισές αλήθειες και πάρτε κάποιον στο λαιμό σας.
Δηλαδή το βίντεο παραπάνω -και μπορώ να βρω δεκάδες παρόμοια απο κρατικούς οργανισμούς και σχολές οδηγών - λέει μισές αλήθειες και θα πάρω κάποιον στον λαιμό μου που το ανέβασα
Πραγματικά δεν παίζεσαι ... κρίμα
-
Με το καλό!
Γνωρίζω οτι τα αμαξια που ήρθαν την προηγουμενη εβδομάδα (Τετάρτη και Παρασκευή) ήταν μέχρι και χθες ακόμα τελωνείο .......
Γιατι τόση καθυστέρηση;Mη μου λες τετοια...για 3/4 εχω ενημερωση για αφιξη Τελωνειο, αυριο παω για εξοφληση να δω αν μαθω για ημερομηνια παραδοσης πλεον
-
Με το καλό!
Γιατι τόση καθυστέρηση;Mη μου λες τετοια...για 3/4 εχω ενημερωση για αφιξη Τελωνειο, αυριο παω για εξοφληση να δω αν μαθω για ημερομηνια παραδοσης πλεον
Μαθε γιατι έχω και άλλη περίπτωση με αφιξη 3/4 που το πλοιο έχει έρθει από 29 ή 31, εγινε εξόφληση πριν φτασει το πλοιο και μεχρι χθες ήταν ακόμα τελωνειο τα αμαξια
-
Ρε παιδιά...παρόλο που απενεργοποιω το lane assist κάθε φορά που σβήνω και ξαναβάζω μπροστά μπαίνει μόνο του...άρα τι; πρέπει να το απενεργοποιω κάθε φορά;;;;μεγάλη μαλάκια δεν είναι;
-
Κάπτεν κάτι δε κάνεις σωστά, από το μενού το αλλάζεις, άμα το αλλάξεις από το κουμπί στο τιμόνι μόλις ξαναβάζεις μπροστά ξαναμπαίνει.
Toyota Yaris Cross