-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
που ειναι ενα λοιπον να το δουμε?
ενα?
κρυβοσαστε?
#kotesΌταν φέρεις αυτόματο τετρακίνητο που βγάζει 4-5 λίτρα σε κύκλο πόλης, θα το συζητήσουμε.
κυριεεεεες μουυυυυ
-
Μόλις έμαθα ότι χτες πουλήθηκε YC Style ετοιμοπαράδοτο, σε χρώμα χρυσό!! Απίστευτο αλλά γίνονται και αυτά.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Μόλις έμαθα ότι χτες πουλήθηκε YC Style ετοιμοπαράδοτο, σε χρώμα χρυσό!! Απίστευτο αλλά γίνονται και αυτά.
Ναι αφού τις ακυρώσεις δε τις δίνουν σε αυτούς που περιμένουν αλλα παίρνουν τηλεφωνα οι πωλητές τους δικούς τους
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Ναι αφού τις ακυρώσεις δε τις δίνουν σε αυτούς που περιμένουν αλλα παίρνουν τηλεφωνα οι πωλητές τους δικούς τους
Η πλάκα είναι ότι αυτό δεν ήταν από τηλέφωνο πωλητή, ο άνθρωπος μπήκε μέσα να παραγγείλει και του είπαν: "έχουμε ένα Style χρυσό στο τελωνείο, το θές" και το τσίμπησε.
-
Η πλάκα είναι ότι αυτό δεν ήταν από τηλέφωνο πωλητή, ο άνθρωπος μπήκε μέσα να παραγγείλει και του είπαν: "έχουμε ένα Style χρυσό στο τελωνείο, το θές" και το τσίμπησε.
Και ετσι γίνεται γιατι αυτο ήταν με κλειδωμένη τιμή και την διάφορα την τσίμπησε ο αντιπρόσωπος.
-
Παλι σημερα ειδαι 4 YC να ξεφορτωνονται απο το φορτηγο για την εκθεση (Φλαμιατος).
2 ασπρα/1 μαυρο κ 1 ασημι. Style αν δεν κανω λαθος... -
Εύχομαι σύντομη παραλαβή και να μην το ξαναδούν φορτωμένο
-
Dash cam της Xiaomi
Μπλε φως στα πόδια μπρος πίσω απ' τον αλιμπαμπα
Το απαραίτητο στικάκι...
@gatoz κόλλησα μόνο έλα με σύρεις!!!Από κατανάλωση 3 μέρες τώρα μέσα στην πόλη επειδή βρέχει είναι στο 7,5 . Στην εργασία που είναι η κυρίως χρήση του που έχει κ ένα κομμάτι εθνικό, στο 6,4.
-
Ωραίος !! Ο ατμοσφαιρικός στις μαμά υποδοχές είναι όλα τα λεφτά.
Η xiaomi επίσης τούμπανο αλλά από που πέρασες το καλωδιο και που την τροφοδοτείς ; -
Style πρέπει να τους έμειναν ακυρώσεις από εταιρικά επειδή από πέρυσι που τα παρήγγειλαν πήραν 1500 ευρώ πάνω.
Όσα δεν πήραν με το ζόρι οι leasing τα δίνουν σε γνωστούς ή τυχερούς.
Και από Avis μου είπε ένας δικός μου ότι έχουν 5-6 κομμάτια και ο γάτος ο πωλητής στη τοπική αντιπροσωπεία μου είπε για style τέλος του μήνα.
Γενικά οι απλές βενζίνες τρώνε μεγαλες αναμονές ενώ και στα υβρίδια οι αναμονές είναι θέμα τύχης και χρώματος.
Διάβαζα σε γκρουπ ότι παρέλαβε ένας παραγγελία adventure ασημί από 9/2022 πριν 10 μερες. 7 μήνες μόνο. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ωραίος !! Ο ατμοσφαιρικός στις μαμά υποδοχές είναι όλα τα λεφτά.
Η xiaomi επίσης τούμπανο αλλά από που πέρασες το καλωδιο και που την τροφοδοτείς ;Ακριβώς από πάνω ανάμεσα στο τζάμι κ την οροφή έχει μικρό κενό, από εκεί πήγε προς την πόρτα του οδηγού μετά μέσα από το λάστιχο προς τα κάτω κ πάνω απ' τα πετάλια του αμαξιού μέχρι τον αναπτήρα που έχω βάλει usb
-
Έτσι ακριβώς έγινε και με μένα...
-
Το εκανα τεστ drive και επαθα την πλακα μου. Τι αυτοκινηταρα ειναι αυτη; Και σε πολυ τιμια τιμη.
-
@sportseat23 said in Toyota Yaris Cross:
Το εκανα τεστ drive και επαθα την πλακα μου. Τι αυτοκινηταρα ειναι αυτη; Και σε πολυ τιμια τιμη.
Διαστημόπλοιο!
-
UFO !
-
U foul.
-
U boat...
-
U2!
-
-
Ο ορισμός εχει αλλάξει
UAP Unidentified Anomalous Phenomena
https://science.nasa.gov/uapΤο YC -μεχρι να οδηγήσει κάποιος tesla- είναι UAP ιδίως οταν κάποιος δει την κατανάλωση , γουρλώνει τα μάτια!
Toyota Yaris Cross