-
@limited_one said in Toyota Yaris Cross:
@fanis75 Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Εγώ που απεχθάνομαι τα suv αν έψαχνα για αυτοκίνητο τώρα, μπορεί και να κατέληγα στο YC.Είναι το «λιγότερο σουβ» απ όλα, σαν τα υπερυψωμένα χατσμπακ με πλαστικά που έβγαιναν την προηγούμενη δεκεατία και πολλά απ' τα θετικά του οφείλονται σε αυτή τη σχεδίαση. Δεν το λέω αρνητικά, είναι έξυπνη σχεδίαση, ο πολύς κόσμος αυτό χρειάζεται.
-
το λιγότερο suv για μένα είναι το Puma.
-
Καλοτάξιδο Φάνη
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
@fanis75 Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Εγώ που απεχθάνομαι τα suv αν έψαχνα για αυτοκίνητο τώρα, μπορεί και να κατέληγα στο YC.Είναι το «λιγότερο σουβ» απ όλα, σαν τα υπερυψωμένα χατσμπακ με πλαστικά που έβγαιναν την προηγούμενη δεκεατία και πολλά απ' τα θετικά του οφείλονται σε αυτή τη σχεδίαση. Δεν το λέω αρνητικά, είναι έξυπνη σχεδίαση, ο πολύς κόσμος αυτό χρειάζεται.
Για εμένα προαπαιτούμενο είναι το αυτόματο κιβώτιο. Σήμερα με budget στα 22κ μάλλον δείχνει μονόδρομος αλλα με συμβιβασμούς..
-
Για εμένα προαπαιτούμενο είναι το αυτόματο κιβώτιο. Σήμερα με budget στα 22κ μάλλον δείχνει μονόδρομος αλλα με συμβιβασμούς..
Εεε ναι χωρίς αυτόματο κιβώτιο δεν υπάρχει αμάξι για εμένα!! Συμβιβασμοί προφανώς, εφόσον υπάρχει περιορισμός χρημάτων. Ευτυχώς την σύχυγο δεν την απασχολούν αυτά, δεν έκανε κανένα συμβιβασμό, αφού το μόνο που της αρέσει πραγματικά είναι το Range Rover....xaxaxa
-
Και εσύ άκαρδε δεν της πήρες ένα…ντροπή σου…
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Σωστά, γιατί το Γιάρις κατουράει το ST....
αυτο ναι προφανώς.
αλλά αλλη κατηγορία τιμής.......
τα i20N και fiesta st είναι πιο καλή πρόταση για fun to drive σε πιο λογική τιμή και εχουν και κάποια πρακτικότητα από το τετρακίνητο οπλο της toyota που ναι μεν είναι οτι καλύτερο αλλά δεν είναι πρακτικό και ειναι απλησίαστο σε τιμή. Ψιλα γραμματα για οποιον τυχερο μπορεί να το έχει αλλά απλά το γράφω.
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
αυτο ναι προφανώς.
Συμφωνώ σε όλα όσα λές!!
Να ξέρεις αυτό είναι διαθέσιμο και ετοιμοπαράδοτο!! Για σκέψου το...ανταλλαγή με το ST!
Το ζήτησα για TD, αλλά δεν έχουν, ούτε η Τογιότα μου είπαν έχει....εαν βγάλουν ποτέ τους είπα να με έχουν στα υπόψιν.
-
αυτο ναι προφανώς.
Συμφωνώ σε όλα όσα λές!!
Να ξέρεις αυτό είναι διαθέσιμο και ετοιμοπαράδοτο!! Για σκέψου το...ανταλλαγή με το ST!
Το ζήτησα για TD, αλλά δεν έχουν, ούτε η Τογιότα μου είπαν έχει....εαν βγάλουν ποτέ τους είπα να με έχουν στα υπόψιν.
χαχαχαχαχ μακάρι είναι υπέροχο αλλά το Puma st το κατουραει σε πρακτκότητα παρολο που ακούγεται οξυμορο για σπορ αμάξι, μετραει η πρακτικότητα πολύ σε μένα. θελω να είναι fun to drive και ας μην είναι το γρηγορότερο αλλά ταυτόχρονα να είναι πρακτικό για εκδρομές και τα καθημερινα ψώνια και σε λογικά επιπεδα καταναλωση. και όλα αυτα σε compact μεγεθος. το Puma ST τα κάνει όλα αυτά!!!! αυτό όχι
που θα βάλω όλα τα μπαγαζια της κυρας σε αυτό???? εχουμε ολοκληρη γκαρνταρομπα που κουβαλάμε σε κάθε ταξίδι!!!!!
φαντασου πήγαμε ταξιδακια 4 ατομα με το Puma και όλα τα μπαγαζια μας ΑΝΕΤΑ. Δεν υπάρχει ο χωρος αποσκευων σε αλλο compact suv σπορ αμάξι
-
χαχαχαχαχ μακάρι είναι υπέροχο αλλά το Puma st το κατουραει σε πρακτκότητα παρολο που ακούγεται οξυμορο για σπορ αμάξι, μετραει η πρακτικότητα πολύ σε μένα.
Δίκιο έχεις....το βρήκα....!!! Άλλαξε το ΚΑ με αυτό και είσαι μια χαρά...χαχα!! Problem Solved.
-
χαχαχαχαχ μακάρι είναι υπέροχο αλλά το Puma st το κατουραει σε πρακτκότητα παρολο που ακούγεται οξυμορο για σπορ αμάξι, μετραει η πρακτικότητα πολύ σε μένα.
Δίκιο έχεις....το βρήκα....!!! Άλλαξε το ΚΑ με αυτό και είσαι μια χαρά...χαχα!! Problem Solved.
To Ka είναι ένα τίμιο κουβαδάκι που με παει σπιτι γραφείο με οικονομία και πολούς τριγμούς.
Για αυτό υπάρχει πλάνο να αλαχθει στο μέλλον αλλά προυποθέτει ο αντικαταστάτης να είναι full ηλεκτρικός και να μην μου αδειάσει την τσέπη. Μια αυτονομία των 130-150χλμ μου αρκει. Τα χρήματα δεν έχω και ακόμα και να τα είχα δεν θα τα έδινα (25000 που κάνουν) χαχαχαχαχαα
οταν θα υπάρχει κάτι με τιμή αρκετα πιο κάτω (το πολύ 15000) και τα έχω (βασικό και αυτό) τοτε θα τα δώσω να παρω ενα ηλεκτρικό κουβαδάκι να κάνω την δουλίτσα μου. Αφού βεβαια έχει ολοκληρωθει το project για φωτοβολταικα στο σπίτι που έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από ένα αμάξι
το GR Yaris θα αρκεστεί να είναι στην λίστα της καρδιάς μου για σπορ μικρό. Δεν βλέπω τον τροπο να μπορώ να αποκτήσω ποτέ κάτι τέτοιο δυστηχώς. Δεν έχει ίχνος πρακτικότητας, είναι μονο για τυχερους που έχουν λύσει πλήρως το οικονομικό τους και έχουν και άλλα αυτοκίνητα.
Θα το προτιμούσα πάντως από κάτι άλλα πολύ πιο ακριβά σπορ αμάξια. Είναι τρομερα μοναδικά αυτά που προσφέρει!!!!!!
-
αυτο ναι προφανώς.
Συμφωνώ σε όλα όσα λές!!
Εαν θεωρείς SUV to Puma. Ποιο πολυ Hatchback Χ ειναι.
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
αυτο ναι προφανώς.
Συμφωνώ σε όλα όσα λές!!
Εαν θεωρείς SUV to Puma. Ποιο πολυ Hatchback Χ ειναι.
Δεν με νοιαζει στο ελαχιστο. Πες το όπως γουσταρεις.
Εχει αρκετη απόσταση από το έδαφος για να πας σε παραλίες και να ανεβαίνει πεζοδρόμια και μεγάλους χώρους σε σχέση με το fiesta που βασίζεται και είναι compact.
Που εντασεται σαν κατηγορία, αδιαφορο μου είναι.
Χευτοsuv? Hatchbuck X? κουτι με ρόδες? Πες το όπως θες. Αν κάνει την δουλειά που το θέλω η κατηγορία δεν με ενδιαφέρει πως ονομάζεται. Απλά το λέω έτσι γιατι το θεωρούν στην B-suv κατηγορία για να συννενοούμαστε
Αν είναι πάντως αλλή κατηγορία για μένα παίρνει τα καλύτερα από τους 2 κοσμους. μεγαλύτερους χώρους και απόσταση αρκετή να μην βρίσκει σε βατούς χωματοδρομούς και χανει ελάχιστα σε οδηγική συμπεριφορά αλλά όχι όσο τα υπόλοιπα suv καθώς είναι πιο χαμήλο και συμπεριφερεται έτσι πιο καλά στο δρόμο με αποτέλεσμα να πλησιάζει σε συμπεριφορά τα hatch. win-win το λέω εγώ. για μενα αυτό θα έπρεπε να λέγεται suv.
η μεγαλύτερη απόσταση για μενα είναι χρήσιμη ΜΟΝΟ σε εκτος δρόμου 4χ4 τι να την κάνεις αλλιώς? Μόνο να κάθεσαι πιο ψηλά? οκ αν αυτό θες βεβαια ολά απόψεις είναι. Ψευτο4χ4 θα μπορουσες να τα πεις τα μπροστοκίνητα ψηλα αν το δεις ανάποδα
-
-
@fanis75 καλοτάξιδο με πολλά απροβλημάτιστα, ευχάριστα χιλιόμετρα!!! Φοβερό χρώμα!!!!
-
Φάνη Καλορίζικο!!
-
πολυ ωραιο αυτοκινητο, γενκα κανεις τις καλυτερες επιλογες μαζι με το corolla
-
Σας ευχαριστώ ΌΛΟΥΣ για τις ευχές σας...το εκτιμώ!! Ξέρω ότι μερικοί τα σιχαίνεστε τα Τογιότα....χαχαχα!!
@antonn said in Toyota Yaris Cross:
πολυ ωραιο αυτοκινητο, γενκα κανεις τις καλυτερες επιλογες μαζι με το corolla
Δεν ξέρω εαν είναι οι καλύτερες, αλλά σίγουρα είναι οι καλύτερες για εμένα στην παρούσα οικογενειακή και οικονομική φάση. Κοιτάω αρκετά το VFM, την ευκολία μετακίνσης στην κόλαση της Αθήνας (δυστυχώς το 90% των διαδρομών μας) και το οσο γίνεται πιο απροβλημάτιστο. Πέρασα και από την φάση ντήζελ, αλλά δεν ήταν για την δικιά μας χρήση.
-
Ρε Φάνη τι σχέση έχει το γιάρι το χάιμπριντ το αντικούκου με το GR το Yaris ? Μιλάμε για διαφορετικό αυτοκίνητο επί της ουσιάς, μακράν κιόλας.
Στο fiesta ψάχνεις τις λεπτομέρειες να βρείς τι διαφορές ανάμεσα στα Line και στα Ορίτζιναλ
-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Ρε Φάνη τι σχέση έχει το γιάρι το χάιμπριντ το αντικούκου με το GR το Yaris ? Μιλάμε για διαφορετικό αυτοκίνητο επί της ουσιάς, μακράν κιόλας.
Στο fiesta ψάχνεις τις λεπτομέρειες να βρείς τι διαφορές ανάμεσα στα Line και στα Ορίτζιναλ
Έχεις δικιο. Μηχανικά δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση. Μόνο εμφανισιακά μέσα έξω έχουν κοινά μέρη. Είναι εντελώς άλλο αυτοκίνητο. Μίνι πυραυλακι !!
Toyota Yaris Cross