-
Καλοτάξιδο ! Το καλλίτερο υβριδικό στην καλλίτερη έκδοση !
Γιατί με τα υβριδικά της Τoyota κάνεις οικονομία και στην αγορά ... -
Καλοτάξιδο! Να το χαρείτε με υγεία!
Ωραίο χρώμα! -
@fanis75 Θα σου ευχηθώ αυτό που έχω αποκομίσει κι εγώ μέχρι σήμερα από τα αυτοκίνητά μου...
Όταν το δώσεις μετά από κάποια χρόνια να το θυμάσαι ευχάριστα, να μη σε έχει προβληματίσει ποτέ και να σε πηγαίνει μόνο ξένοιαστες βόλτες. -
Ένα τέτοιο σας λείπει τώρα για τον γιο και κλείσατε:
https://bigcarsforkids.com/el/home/125-toyota-hilux-24v-480w-license-.html
Καλά (χιλιάδες) χιλιόμετρα
Πολύ ωραίο χρώμα indeed!
-
Καλοτάξιδο Φάνη + cool χρώμα
Πολλά άνετα, αξιόπιστα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα ! -
Καλοτάξιδο @fanis75 !!!!!!
Εξαιρετικό αυτοκίνητο σε εξαιρετική τιμή!!!!Δεν νομίζω πως θα μπορούσαν να πιάσουν περισσότερο τόπο τα κάτι λιγότερο απο 45.000€ που διέθεσες σε οποιοδήποτε αλλο συνδιασμό στην αγορά για 2 αυτοκίνητα!
Μπράβο!
Θα έχεις τουλάχιστον 35.000 € μέσα για μια πενταετία και με μειωμένο κόστος χρήσης σε σχέση με τα προηγούμενα αυτοκίνητα σου!
Καλύτερο Deal δεν νομίζω πως θα μπορούσε να υπάρξει!
-
Και έλεγα τι ξέχασα σήμερα... Τυχερό να είναι Φάνη και απροβλημάτιστο να μαζέυει τις σκόνες από μακριά
#me_geia
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Παραλάβαμε και εμείς (για την σύζυγο) το Yaris Cross.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ, και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ να είναι.Η καλύτερη επιλογή γιαυτα που ήθελε η σύζηγος πιστευω και γω ακράδαντα και ας είμαι αντι toyotakias
θα το ευχαριστηθεί σίγουρα. ΠΟΛΥ αυτοκινητο για την τιμή του (εκεί που έχουν πάει) και αληθεια από τα χρώματα το μπλε είναι συμπαθες.
απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχετε και να το ευχαριστηθείτε.
-
Καλοτάξιδο, να το χαρείτε!
-
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Και έλεγα τι ξέχασα σήμερα... Τυχερό να είναι Φάνη και απροβλημάτιστο να μαζέυει τις σκόνες από μακριά
#me_geia
Υπερωρίες σε βλέπω να βαράς για να διώχνεις τις σκόνες. Θα είναι η τιμωρία σου
-
Τώρα το πρωί πάρκαρε κοντά στο σπίτι ενα yaris hatchback σε αυτό το μπλε που πήρε ο Φάνης , πολύ δυνατό χρώμα μωβίζει στην σκιά, μου θύμισε το perfomance blue των ford ST
-
Γιάρι και ST στην ίδια πρόταση? Άπαπα θα πέσει φωτιά από τον ουρανό να μας κάψει
Άσε που δε βλέπω το ένα μπλε κοντά με το άλλο.. Καλύτερα να μας πει ο Άντυ που ξέρει καλύτερα.. Από μπλέ
-
Μου το θυμίζει δεν είναι και ίδιο , παρεμπιπτόντως πηγαίνει πολύ στο corolla fl
-
Γιάρι και ST στην ίδια πρόταση? Άπαπα θα πέσει φωτιά από τον ουρανό να μας κάψει
Σωστά, γιατί το Γιάρις κατουράει το ST....
-
Το παραπάνω πόσο καίει?
-
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
Το παραπάνω πόσο καίει?
Όποιος πάρει το παραπάνω δεν ασχολείται με καταναλώσεις, σέρβις και βλακείες. Απλά χαίρεται οδήγηση. Όπως κάναμε και εμείς κάποτε, που έκαιγα 20λτ/100χλμ και δεν με ένοιαζε....περασμένες εποχές.
-
Όπως κάναμε και εμείς κάποτε, που έκαιγα 20λτ/100χλμ και δεν με ένοιαζε....περασμένες εποχές.
Ωραίες εποχές... Ένα σουβλάκι να φάμε κόρινθο, ένα καφεδάκι Χαλκίδα παραλία, ένα τσιπουράκι να πιουμε Βόλο...
-
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
Ωραίες εποχές... Ένα σουβλάκι να φάμε κόρινθο, ένα καφεδάκι Χαλκίδα παραλία, ένα τσιπουράκι να πιουμε Βόλο...
Εεε ναι...θυμαμαι τότε ξύπναγα Κυριακή και πήγαινα για καφέ Βυτίνα και μετά παραδίπλα για κοψίδια και επιστροφή. Τώρα πάω σε προσκόπους, ωδείο, kung fu, πάρκο και playdates...αλλες αποχές και κάθε εποχή θέλει και το ανάλογο όχημα!
Οπότε μια χαρά οι χούβερ για την οικογένεια...κάνουμε την δουλειά μας με λογικό κόστος, άνεση, ευκολία και απροβλημάτιστα. Ειδικά όπως βλέπω τις τιμές, μάλλον προλάβαμε και κάναμε σχετικά καλή κίνηση.
-
Σωστά, γιατί το Γιάρις κατουράει το ST....
οντως το κατουράει! από τα καλύτερα hot hatch.
-
@fanis75 Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Εγώ που απεχθάνομαι τα suv αν έψαχνα για αυτοκίνητο τώρα, μπορεί και να κατέληγα στο YC.
Toyota Yaris Cross