-
Καλησπέρα και από μένα. Και γω είμαι στην αναμονή και η γνώμη μου είναι οτι πρέπει να υπάρχει σειρά προτεραιότητας, ανεξάρτητα από την έκδοση που εχει παραγγείλει ο καθένας. Δεν υπάρχει λογική να παραλαμβάνω εγώ αυτοκίνητο που το έχω παραγγείλει πριν 9 μήνες και ο άλλος που το έχει παραγγείλει πριν 10-11-12 μήνες να μην έχει παραλάβει. Όπως βέβαια το ίδιο έπρεπε να συμβαίνει και με τις ακυρώσεις. Πιστεύω οτι έτσι τουλάχιστον δεν θα υπήρχαν αδικημένοι γιατί θα υπήρχε αξιοκρατία. Πιστεύω οτι για το αλαλούμ που επικρατεί υπεύθυνη είναι μόνο η ΤΟΥΟΤΑ και αυτο φαίνεται και απο την εφαρμογή της που εκεί δίνει προτεραιότητα στις καινούργιες παραγγελίες και αφήνει σε δεύτερη μοίρα τις παλιές.
-
Εγω ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω και την ξεφτίλα αυτής της εταιρειας. Εχω παραγγήλει 01/12/2021 με παραδοση 12/22 και η ενημέρωση απο τον πωλητή ειναι Ιούλιος του 2023. Όχι δε θα τους κανω την χαρη να το ακυρώσω.
-
-
Δηλαδή δεν ήξερες οτι οι έμποροι πουλάνε παραπάνω απο τους ιδιώτες και κάνουν και ευκολίες
ήθελα να μάθω που βλέπεις το περίεργο; που ; ΠΟΥ; -
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Εγω ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω και την ξεφτίλα αυτής της εταιρειας. Εχω παραγγήλει 01/12/2021 με παραδοση 12/22 και η ενημέρωση απο τον πωλητή ειναι Ιούλιος του 2023. Όχι δε θα τους κανω την χαρη να το ακυρώσω.
Σε ακυρώνουν από μόνοι τους. Κάθε φορά που θέλουν να εξυπηρετήσουν κάποιον δικό τους θα.μεταφερεται η δικη σου παράδοση. Αν δεν μαζευτούμε ικανός αριθμός να κανουμε έγγραφο στην μαμά εταιρεία και να δωσουμε δημοσιότητα δεν γίνεται τίποτα. Καταλαβαίνω να υπάρχουν διαφορετικές παραδόσεις απο έκδοση σε έκδοση και απο χρώμα σε χρώμα. έχει να κάνει με τη γραμμή παραγωγής. Αλλα στον ίδιο έμπορο να παραλαμβάνει κάποιος με μεταγενέστερη ημερομηνία παραγγελίας την ιδια έκδοση και χρώμα με εμένα που έδωσα παραγγελία στον ίδιο έμπορο πιο πριν, ειναι για πολυ ξύλο στον πωλητή.
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Δηλαδή δεν ήξερες οτι οι έμποροι πουλάνε παραπάνω απο τους ιδιώτες και κάνουν και ευκολίες
ήθελα να μάθω που βλέπεις το περίεργο; που ; ΠΟΥ;Έγραψα πρόσφατα στο thread του απλού Γιάρη ότι ιδιώτης έδινε 22Κ€ ένα Tokyo Pop out φουλ κομπλέ με 10Κ χλμ το οποίο εξαφανίστηκε άμεσα και μετά από λίγες μέρες το ίδιο είχε σε έμπορο 26Κ€. Και μάλιστα είναι και το πρώτο από τις αγγελίες που έβλεπα που πουλήθηκε.
-
Και γράψτε και κάτι στου απλού Γιάρη να μου κάνετε παρέα όσο περιμένω. Ένας χρόνος είναι αυτός. Πως θα περάσει;
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ανευ σχολίων
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/328497273-toyota-yaris-cross?from-promotion=1
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/328356288-toyota-yaris-crossΜα το δεύτερο είναι έκδοση STAYL...το γράφει στην περιγραφή.
-
Δυστυχώς και τις 2 φορές που επισκέφθηκα αντιπροσωπεία Toyota διαπίστωσα ότι έπαθαν vag….η συμπεριφορά και η αδιαφορία πολύ χαρακτηριστική.
Η πρώτη φορά ήταν αρχές Φλεβάρη και παρακολούθησα συζήτηση πωλητή αγοράστριας. Η κυρία διαμαρτυρόταν γιατί είχε ξοφλήσει από αρχές Δεκέμβρη αλλά το αμάξι δεν της είχε παραδοθεί ακόμα. Ο πωλητής της είπε ότι….έχουν τελειώσει τα τιμόνια και δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τα αυτοκίνητα.!!! -
Τελειώσαν τα τιμόνια ???
Τι άλλο θα ακούσουμε ??? μέχρι στιγμής έχω ακούσει για έλλειψη στα τζάμια, στους ημιαγωγούς κλασσικά, στα καλώδια που έπαιρναν από την Ουκρανία και ότι άλλο ... -
Οταν έκανα έρευνα αγοράς είχα πάει σε πέντε αντιπροσωπειες ΤΟΥΟΤΑ και σε όλες με είχαν διαβεβαιώσει ότι η έκδοση δεν παίζει κανεναν ρόλο στον χρόνο παραλαβής που θα έχω, αντίθετα δύο πωλητές με προτρεψαν να μην διαλέξω λευκή πέρλα στο χρώμα όπως και έκανα γιατί υπήρχε περίπτωση καθυστέρησης.
Ακομα να αναφέρω οτι σε δύο αντιπροσωπειες μου πρότειναν αν ήθελα ετοιμοπαραδωτα βενζίνης και σε μια αν ήθελα ετοιμοπαραδωτα υβριδικά ακτιβ πλας. Τοτε δεν μου άρεσε, βέβαια το εχω μετανιώσει. Ολα αυτά 11/21 -
Πάντως σήμερα όντως το Γιάρις κρος στα λεφτά που έχει υβριδικό και αυτόματο είναι καλή περίπτωση.
Τον Σεπτέμβριο του 2024 που θα το παραλάβει ένας που θα το παραγγείλει σήμερα, πραγματική παραλαβή, λέμε όχι σαν αυτά που διαβάζουμε, θα έχει δίπλα του άλλη εντελώς αγορά, νέα μοντέλα, άλλα δεδομένα.
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Τον Σεπτέμβριο του 2024 που θα το παραλάβει ένας που θα το παραγγείλει σήμερα, πραγματική παραλαβή
Εαν το παραγγείλει σήμερα, θα το παραλάβει τέλος 2023 με αρχές 2024. Και ναι δεν έχουμε ιδέα τι θα υπάρχει σε 1 χρόνο στην αγορά αλλά επίσης δεν θα έχουμε ιδέα τι παραδόσεις θα έχουν τότε τα νέα αμάξια. Αμιγώς θερμικό είναι αυτοκτονία να αγοράσει κάποιος σήμερα (εκτός εαν το βρει σε τιμή χώμα), οπότε οι επιλογές είναι λίγες και όλες πολύ πιο ακριβές. Είμαστε σε μεγάλη μεταβατική περίοδο στην αυτοκίνηση.
-
Εδώ διαβάζουμε ότι 1 χρόνο θα περιμένουν αυτοί που το έχουν παραγγείλει εδώ και 3-4 μήνες.
Οι νέες θα πάνε 1,5 χρόνο χαλαρά...
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Τον Σεπτέμβριο του 2024 που θα το παραλάβει ένας που θα το παραγγείλει σήμερα, πραγματική παραλαβή
Εαν το παραγγείλει σήμερα, θα το παραλάβει τέλος 2023 με αρχές 2024. Και ναι δεν έχουμε ιδέα τι θα υπάρχει σε 1 χρόνο στην αγορά αλλά επίσης δεν θα έχουμε ιδέα τι παραδόσεις θα έχουν τότε τα νέα αμάξια. Αμιγώς θερμικό είναι αυτοκτονία να αγοράσει κάποιος σήμερα (εκτός εαν το βρει σε τιμή χώμα), οπότε οι επιλογές είναι λίγες και όλες πολύ πιο ακριβές. Είμαστε σε μεγάλη μεταβατική περίοδο στην αυτοκίνηση.
Με τη διαφορά πως και τα υβριδικα της toyota σε θερμικούς κινητήρες βασίζονται. Οπότε δεν απέχουν και τόσο από την αυτοκτονία, υπολογίζοντας ταυτόχρονα και οτι θα περιμένεις κανα χρόνο και βάλε να παραλάβεις και ταυτόχρονα να αισθάνεσαι και χαζός που άλλοι παραλαμβάνουν νωρίτερα απο σένα.
-
Εδώ διαβάζουμε ότι 1 χρόνο θα περιμένουν αυτοί που το έχουν παραγγείλει εδώ και 3-4 μήνες.
Οι νέες θα πάνε 1,5 χρόνο χαλαρά...
Μπα....μην πιστεύεις ότι διαβάζεις. Ακόμα οι παραγγελίες είναι στο 12μηνο και η Τογιότα κάνει ενέργειες να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Φυσικά με την κατάσταση σήμερα (και επικείμενο πόλεμο με την Τουρκία) κανείς δεν ξέρει τίποτα....μπορέι αύριο να έχουμε πηρυνικό ολοκαύτωμα...είμαστε πολύ κοντά. Με τα σημερινά δεδομένα όμως ο χρόνος παράδοσης είναι στο 12μηνο και βαίνει μειούμενος. Τέλος, και οι άλλοι τι έχουν νομίζεις? Εκτός από ελάχιστα αμάξια που είναι στο τέλος της ζωής τους ή αμιγώς θερμικά και δεν πουλάνε πλέον, όλα τα άλλα έτσι είναι. Είδαμε και κάτι άλλα με 6μηνη παράδοση πως έχουν ξεπεράσει τους 12!
-
Και εν τω μεταξύ στην Ελλάδα ..
.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/328356288-toyota-yaris-crossΖητάμε οσα θεμε.....και φυσικά ούτε λόγος για διαπραγμάτευση .
-
@ad276 said in Toyota Yaris Cross:
Και εν τω μεταξύ στην Ελλάδα ..
.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/328356288-toyota-yaris-crossΖητάμε οσα θεμε.....και φυσικά ούτε λόγος για διαπραγμάτευση .
Χειροκίνητο αυτό, όχι υβριδικό...
-
@piliourits
Χειροκίνητο αυτό, όχι υβριδικό...Σωστα.....τιμη καινούργιου στον καταλογο με λευκο χρωμα ....22170...τα συμπεράσματα δικα σας.
-
Για γέλια και για κλάματα.....
Toyota Yaris Cross