-
Και ακυρώνεις την μεγάλη ευκολία του keyless . Αν φοβάσαι μην στο κλέψουν στο σπίτι βάλε ένα Faraday Key - RFID Shielding Bag και όταν μπαίνεις στο σπίτι βάζε το κλειδί μέσα . Κρέμασε το "πουγκί" στην κλειδοθήκη ή όπου βάζετε τα κλειδιά και όταν μπαίνεις σπίτι βάζε το κλειδί μέσα .
-
Το keyless entry το παραβιάζουν με ισχυρούς αναμεταδότες που πιάνουν το σήμα από το κλειδί στο ράφι μέσα στο σπίτι , το ενισχύουν και ξεκλειδώνουν το αυτοκίνητο.
Σε μονοκατοικία δουλεύει σε πολυκατοικία πιο δύσκολα. Σε κάθε περίπτωση βάλτο σε ένα μεταλλικό κουτί δεν χρειάζεται να ακυρώσεις κάτι χρήσιμο.ΥΓ ή στο παραπάνω πουγκί
-
-
Ωραια ολα αυτα αλλα φιλολογικα στον πολιτισμενο κοσμο. Οδηγω Βέλγιο τις τελευταιες ημερες…απίστευτα αυστηρα τα όρια. Εδω καταλαβαινεις την αξια των ηλεκτρικων και των υβριδικων. Χτες εκανα διαδρομη 9.6χλμ σε 1 ωρα και 45 λεπτά (!!!)…απο την κινηση. Και ταξίδι εκανα μεχρι 130, μετά οι κάμερες σου στελνουν σπιτι τις κλήσεις (στον φιλο μου που μενει εδω του ηρθαν Ελλάδα…€500 σε κλήσεις!).
Αρα ωραιες οι φιλοσοφικες αναζητησεις αλλα στον πραγματικό κόσμο αλλα πράγματα μετράνε στην καθημερινή χρηση για μετακίνηση, ενος αυτοκινήτου.
-
Πριν ένα χρόνο ο πωλητής μου είπε πάρε το υβριδικό active τα άλλα έχουν κάτι χαζά παραπάνω ...
Ναι ναι του είπα γιατί είχα άλλον σκοπό να το φτιάξω όπως ήθελα , τα 1100 € διαφορά από την active + δίνουν αρκετό "αέρα"
Τώρα λοιπόν που τον δουλεύω 15 μέρες ο ακριβός (600€) Starline αξίζει τα λεφτά του
έχει hands free που είναι πιο ασφαλές από το keyless της Toyota -για λόγους που δεν θα αναφέρω δημόσια - και έχει πιο εκτεταμένη λειτουργία , δεν χρειάζεται πχ να ακουμπήσεις ή να πιάσεις τις λαβές και όταν φεύγεις από το αυτοκίνητο κλείνει και τα παράθυρα
επίσης τον έχω ρυθμίσει να κλειδώνει μετά τα 15 χλμ /ώρα τις πόρτες και όταν σταματάω και βγάζω τα κλειδιά από τον διακόπτη ξεκλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού .Μια και είπα για τον διακόπτη η active έχει κανονική κλειδαριά όπως τα αυτοκίνητα με μίζα , πάλι δεν θα πω παραπάνω γιατί είναι άλλο ένα αντικλεπτικό ! ακόμη και εγώ κάποιες φορές απορώ γιατί γράφει "αδύνατη οδήγηση "...
κάποια στιγμή θα βάλω και fake διακόπτη start stop να το αποτελειώσω -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Οδηγω Βέλγιο τις τελευταιες ημερες
Κάτι Ελβετίες, Ολλανδίες, Βέλγια κλπ είναι η κατάρα του οδηγού.
-
Ρε @monman2 , δεν βγάζεις λέω εγώ το τιμόνι να το παίρνεις μαζί σου να είσαι σίγουρος;
Κατά τα άλλα αυτός ο συνεγερμος που λες ξηλώνεις και πάλι όλο το ταμπλό;
-
-
Έτσι!
Άντε κλέψ'το τώρα αν μπορείς.
Μη πω να βγάζεις μόνο σου και τις ζάντες και με περάσετε, αδίκως, για υπερβολικό -
@yem said in Toyota Yaris Cross:
Και ακυρώνεις την μεγάλη ευκολία του keyless .
Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Με το πάτημα του κουμπιού ενεργοποιείται και πάλι. Σου παρουσιάζει δυο λόγους για να το απενεργοποιείς προσωρινά. Αύξηση της ζωής της μπαταρίας και προστασία κατά της αντιγραφής του κλειδιού.
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Θέλω να πιστεύω ότι τέτοιες πληροφορίες αναφέρονται στο user manual του αυτοκινήτου. Συνηθίζω να διαβάζω απ’ άκρη σ’ άκρη τα βιβλία οδηγιών των αυτοκινήτων μου.
Υ.Γ. Δεν έχω παραλάβει ακόμη για ξέρω. -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
επίσης τον έχω ρυθμίσει να κλειδώνει μετά τα 15 χλμ /ώρα τις πόρτες
Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου;
Σε όλα τα πρόσφατα αυτοκίνητα που είχα-έχω, υπάρχει.
(Peugeot, Fiat, Seat, smart) -
Αυτόματο κλείδωμα μετά τα 10 χλμ έχω στο C4 του 2004
-
@criuser said in Toyota Yaris Cross:
Αυτόματο κλείδωμα μετά τα 10 χλμ έχω στο C4 του 2004
+Renault Clio του 2001.
-
Ρε σεις ένα yaris είναι, τι αυτόματα κλειδώματα θέλετε ; Εδώ στο mondeo st και στο volvo s60 των 35000€ δεν είχα!
Με 350 € αν ήθελα είχα συναγερμό που όμως έχει λιγότερες λειτουργίες από αυτόν που είναι στο yaris από το 2014 ( έχει εκκίνηση από απόσταση πχ). Θεώρησα πιο σωστό να δώσω +250€ για τον ρωσικό starline και εκτός από εφαρμογές στο smart phone και εντοπισμούς με gps κλπ πράγματα του 21ου αιώνα να κερδίσω και λειτουργίες που είχαν τα citroen πριν 20 χρόνια.
@lap τώρα έχει δυο κάρτες sim (my toyota ,starline) δυο gps (μάλλον ενα gps ενα glonass)για να το βλέπω (είδες τι παθαίνουν τα puma ) και αντικλεπτικά μπουλόνια στις ζάντες ... θα βάλω και άλλα !
-
To gps πάει με τον συναγερμό;
Μπορείς να του κλείσεις τον κινητήρα από απόσταση;
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
To gps πάει με τον συναγερμό;
Μπορείς να του κλείσεις τον κινητήρα από απόσταση;
Ναι του συναγερμού σίγουρα Glonass
modular συναγερμός είναι μπορείς να του προσθέσεις ότι θέλεις ασύρματες παγίδες ,κάμερες αλλά τελείωσαν τα λεφτά αργότερα αυτά... -
Έχω μπερδευτεί σχετικά με το mytoyota. Επιτρέπει live παρακολούθηση της θέσης του αυτοκινήτου μέσω της εφαρμογής; Η απλά θυμάται που πάρκαρες και αν κλαπεί πρέπει να αιτηθείς κοινοποίηση της τοποθεσίας στην Toyota μέσω αστυνομίας όπως έχω διαβάσει;
-
@johndoe said in Toyota Yaris Cross:
@yem said in Toyota Yaris Cross:
Και ακυρώνεις την μεγάλη ευκολία του keyless .
Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Με το πάτημα του κουμπιού ενεργοποιείται και πάλι. Σου παρουσιάζει δυο λόγους για να το απενεργοποιείς προσωρινά. Αύξηση της ζωής της μπαταρίας και προστασία κατά της αντιγραφής του κλειδιού.
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Θέλω να πιστεύω ότι τέτοιες πληροφορίες αναφέρονται στο user manual του αυτοκινήτου. Συνηθίζω να διαβάζω απ’ άκρη σ’ άκρη τα βιβλία οδηγιών των αυτοκινήτων μου.
Υ.Γ. Δεν έχω παραλάβει ακόμη για ξέρω.Αυτό ακριβώς, άμα το κρατήσεις πατημένο το κλείδωμα και 2 φορές το ξεκλείδωμα ΔΕ στέλνει σήμα το μαραφέτι και αυτό ΔΕ το γράφει το μανιουαλ.
Πήγα μια εκδρομή και πήρα το 2 κλειδί μαζί που το είχα παρατημένο σε ένα ντουλάπι για μήνες, κάνω μια στάση και πάω να σβήσω και βγαίνει ένδειξη στο καντράν ότι εντοπίστηκε δεύτερο κλειδί
Το απενεργοποιώ με αυτό το τρόπο και όλα καλά, όποτε το το χρειαστώ θα δουλέψει μια χαρά. -
Έχω μπερδευτεί σχετικά με το mytoyota. Επιτρέπει live παρακολούθηση της θέσης του αυτοκινήτου μέσω της εφαρμογής; Η απλά θυμάται που πάρκαρες και αν κλαπεί πρέπει να αιτηθείς κοινοποίηση της τοποθεσίας στην Toyota μέσω αστυνομίας όπως έχω διαβάσει;
Δεν είναι live, μόνο η τελευταία θέση που είχε σβήσει η μηχανή ή το υβριδικό σύστημα τέλος πάντων.
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν είναι live, μόνο η τελευταία θέση που είχε σβήσει η μηχανή ή το υβριδικό σύστημα τέλος πάντων.
Αυτό πιστεύω και εγώ γιαυτό έβαλα τον συναγερμό συν ότι κάποια στιγμή μετα απο κάποια χρόνια η Toyota θα ζητήσει συνδρομή.
Toyota Yaris Cross