-
Ο.Κ. μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει έλλειψη πίσω πλαφονιέρας και πρίζας 12V στο πορτ μπαγκάζ, λιτή ηχομόνωση, το piano black στα πίσω φανάρια είναι ευαίσθητο, είχε ένα αεροδυναμικό σφύριγμα στα 130χλμ/ώρα αλλά το διόρθωσα με ανεμοθραύστες, το λάδι είναι ένα θέμα, θα δω στο service αν σε καλύπτει η εγγύηση με motul.
Άμα χαλάσουν τα αμορτισέρ (τούρκικα sachs) στα 50-60 χιλιάδες χλμ θα βάλω καλύτερα.
Αυτά δε θυμάμαι κάτι άλλο.
Αλλά στη κρίσιμη ερώτηση αν θα το ξανά αγόραζα θα απαντούσα ΝΑΙ.Ποιούς ανεμοθραύστες έβαλες και πόσο αν επιτρέπετε?
Είσαι ικανοποιημένος? -
@miro said in Toyota Yaris Cross:
Ο.Κ. μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει έλλειψη πίσω πλαφονιέρας και πρίζας 12V στο πορτ μπαγκάζ, λιτή ηχομόνωση, το piano black στα πίσω φανάρια είναι ευαίσθητο, είχε ένα αεροδυναμικό σφύριγμα στα 130χλμ/ώρα αλλά το διόρθωσα με ανεμοθραύστες, το λάδι είναι ένα θέμα, θα δω στο service αν σε καλύπτει η εγγύηση με motul.
Άμα χαλάσουν τα αμορτισέρ (τούρκικα sachs) στα 50-60 χιλιάδες χλμ θα βάλω καλύτερα.
Αυτά δε θυμάμαι κάτι άλλο.
Αλλά στη κρίσιμη ερώτηση αν θα το ξανά αγόραζα θα απαντούσα ΝΑΙ.Ποιούς ανεμοθραύστες έβαλες και πόσο αν επιτρέπετε?
Είσαι ικανοποιημένος?ΟΕΜ Toyota κωδικός 08162-52050, η ιστορία αρχίζει από τη μέρα που παρέλαβα (Φεβρουάριο 22) τους είχα ζητήσει αλλά λέει δε τους φέρνουν
Οι heko δε λένε γιατί μπορεί να χαλάσουν την αντηλιακή μεμβράνη και ίσως ζορίζουν και το γρύλο που ανεβάζει το παράθυρο.
Μετά άρχισα να ψάχνω aliexpress, ebay αλλά τίποτα οπότε βαρέθηκα να περιμένω και να ψάχνω και τους αγόρασα από Ιαπωνία, είναι λίγο ακριβοί από το japan domestic market 175 usd +100FedEx αλλά μου τους έβαλαν σε καλή συσκευασία και μου τους στείλαν σε 5 μέρες.
Είχα ρωτήσει και τον αντιπρόσωπο της TRD αλλά κοντά στο 500ρικό
Τώρα αν είμαι ευχαριστημένος θα έλεγα σίγουρα ναι γιατί πήγα με τη κακοκαιρία (αριελ) εκδρομή και δεν άκουσα σφυρίγματα μέχρι τα 160χλμ/ώρα και άνοιγα όποτε ήθελα το παράθυρο και το κυριότερο μείναν στη θέση τους -
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
και κάτι άλλο γενικό , εκτός απ' την δωρεάν ακύρωση τι μπορείς να απαιτήσεις ή να κάνεις όταν ξεπεράσει την ημ.παραδοσης που έχεις γραπτώς;
Τιποτα.
-
..σου μιλάνε έτσι απότομα ή υπερβάλεις εσύ λίγο; Μου κάνει εντύπωση..
Όχι δεν το είπαν απότομα απλά το ανάφεραν
-
Υπάρχει περίπτωση από την αντιπροσωπεία να έβαλαν άλλο στη σειρά μου; Ήταν να παραλάβω Δεκέμβρη κ μου λένε δεν ξέρουμε...αν θες πάρε την εγγύηση πίσω κ ακυρώνουμε την παραγγελία..Να χάσω δλδ τα σχεδόν 2χιλιαρικα που έχει πάρει πάνω το αμάξι τώρα κ να τα βγάλουν αυτοί. Μπορώ να μάθω ποτέ δόθηκε η παραγγελία μου; και κάτι άλλο γενικό , εκτός απ' την δωρεάν ακύρωση τι μπορείς να απαιτήσεις ή να κάνεις όταν ξεπεράσει την ημ.παραδοσης που έχεις γραπτώς;
Αυτο ψιλιαζομαι και εγώ. Το είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ . Παω εγω σημερα παραγγελνω
active λευκό. Πας εσυ 2 μήνες μετά θέλεις active λευκό. Είσαι κολλητός του εμπόρου, του πωλητή ή σκας ένα δωράκι στον πωλητή μπαίνει το δικό σου όνομα στην δική μου παραγγελία και εγώ παίρνω την δική σου. Διάβασα στο facebook ότι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αριθμός παραγγελίας με συγκεκριμένη μορφή που δεν φαίνεται στο δελτίο παραγγελίας και τον οποίο έχει στο σύστημα της και η Toyota Hellas. Μάλλον πρέπει αυτόν να ζητήσουμε και μέσω κεντρικά στην Toyota μπορούμε να μάθουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες πχ αν πράγματι αυτός ο αριθμός συμπίπτει με την δικη μας παραγγελία που δόθηκε σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Ισως αν μαζευτούμε και κάνουμε ενα έγγραφο προς Toyota Europe να εκθεσουμε και να διαμαρτυρηθούμε. Δεν μπορεί απο την ίδια αντιπροσωπεία κάποιοι να έχουν παραγγείλει μετά απο εμάς το ίδιο μοντέλο με εμας και να παραλαμβάνουν πρώτοι. -
Μπορεί και να ισχύουν όλα αυτά (μπορεί και όχι), αλλά άντε βγάλε άκρη! Δεν είναι εύκολο (μάλλον αδύνατον είναι) να το μάθει κανείς αυτό, εκτός εαν έχει γνωριμία μέσα στην Τογιότα Ελλάς. Εμένα στην Κορόλα ο πωλητής μου έδειχνε μια οθόνη που έγραφε τον αριθμό παραγγελίας και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Δεν έχω ιδεά εαν μπορούσε να αλλάξει το όνομά μου ή γενικά να κάνει κάποια ματσακωνιά.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Μπορεί και να ισχύουν όλα αυτά (μπορεί και όχι), αλλά άντε βγάλε άκρη! Δεν είναι εύκολο (μάλλον αδύνατον είναι) να το μάθει κανείς αυτό, εκτός εαν έχει γνωριμία μέσα στην Τογιότα Ελλάς. Εμένα στην Κορόλα ο πωλητής μου έδειχνε μια οθόνη που έγραφε τον αριθμό παραγγελίας και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης. Δεν έχω ιδεά εαν μπορούσε να αλλάξει το όνομά μου ή γενικά να κάνει κάποια ματσακωνιά.
Σίγουρα μπορεί να αλλάξει γιατί έτσι δουλεύει το σύστημα των ακυρώσεων. Δηλαδή αν εγω παω και ακυρώσω τώρα το δίνουν στον επόμενο που θα πάει και θα θέλει το ίδιο χρώμα ( ή σε κάποιο κολλητό που εχουν stand by). Η παραγγελία παραμένει δηλαδή στο σύστημα. Επίσης ειδικά στην αρχή πολλές παραγγελιες μπήκαν στο όνομα του εμπόρου και τα έδωσαν ως προπαραγγελιες. Αυτο που θελω να πω ειναι ότι στο σύστημα που είδες στην οθόνη όπως και εγω το εχω δει το όνομα μπορεί να αλλάξει, το όνομα αυτου που έκανε την αρχική παραγγελία ειτε έμπορος είτε πελάτης δεν είναι γραμμένο στην πέτρα.
-
@christos_uoa said in Toyota Yaris Cross:
Δεν μπορεί απο την ίδια αντιπροσωπεία κάποιοι να έχουν παραγγείλει μετά απο εμάς το ίδιο μοντέλο με εμας και να παραλαμβάνουν πρώτοι.Δεν μιλάω για TOYOTA αλλά για FORD υπήρχαν καταγεγραμένες περιπτώσεις και γίνεται ακόμα και σήμερα να παραλαμβάνει ο άλλος νωρίτερα από κάποιον που είχε κάνει παραγγελία ακόμα και 4 μήνες πιο νωρίς.
-
Λογικό είναι να μπορεί να αλλάξει.
Το σημαντικό είναι στο δελτίο παραγγελίας που σου δίνουν να υπάρχει αριθμός παραγγελίας.
Τότε μάλλον - δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά - μπορείς να ελέγξεις αν σου έχουν αλλάξει την παραγγελία σου.... -
@famas said in Toyota Yaris Cross:
Δεν μπορεί απο την ίδια αντιπροσωπεία κάποιοι να έχουν παραγγείλει μετά απο εμάς το ίδιο μοντέλο με εμας και να παραλαμβάνουν πρώτοι.Δεν μιλάω για TOYOTA αλλά για FORD υπήρχαν καταγεγραμένες περιπτώσεις και γίνεται ακόμα και σήμερα να παραλαμβάνει ο άλλος νωρίτερα από κάποιον που είχε κάνει παραγγελία ακόμα και 4 μήνες πιο νωρίς.
Η κολλητη μου πηρε yaris cross style hybrid σε λευκο περλα σε 10 μερες. Ηταν απο μη εγκριση δανειου. Σιγουρα θα υπηρχε αντίστοιχη παραγγελια.
-
@zaxosm said in Toyota Yaris Cross:
Η κολλητη μου πηρε yaris cross style hybrid σε λευκο περλα σε 10 μερες. Ηταν απο μη εγκριση δανειου. Σιγουρα θα υπηρχε αντίστοιχη παραγγελια.
Πότε έγινε αυτό;
Ρωτάω γιατί λένε πως επειδή γίνονταν τέτοιες καφριλες πλέον και ήδη από το καλοκαίρι τα έχει αναλάβει όλα η Τογιότα Ελλάς και δεν γίνονται μαιμουδιες (εκτός αν έχεις κονέ μέσα στην ΤΗ υα έλεγε κάποιος, αλλά στην Ελλάδα ζούμε). -
Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτο. Η να το πω καλύτερα όταν ο έμπορος/αυτοκινητοβιομηχανία σέβεται όλους τους πελάτες της, όταν θα υπήρχε μια ακύρωση τότε πρέπει να δει ποιος έχει την παλαιότερη παραγγελία στην ίδια έκδοση/χρώμα αυτός να το παραλάβει. Και αυτό μπορεί να γίνει είτε σε επίπεδο εμπόρου είτε σε πανελλήνιο επίπεδο υπό τη διαχείριση της μαμάς εταιρείας...
-
Άντε παλικάρια με ανέβασε η συζήτηση ... τι αμαξάρα πήρα !
Σε λίγο οι πολιτευτές θα έχουν να διεκπεραιώσουν αιτήματα προς toyota , μέσο για yaris cross ...έρχονται και εκλογές ... -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Άντε παλικάρια με ανέβασε η συζήτηση ... τι αμαξάρα πήρα !
Σε λίγο οι πολιτευτές θα έχουν να διεκπεραιώσουν αιτήματα προς toyota , μέσο για yaris cross ...έρχονται και εκλογές ...Εννοείται! Μέσο βαζεις για να πάρεις Τογιότα. Όπως στην ανατολική Γερμανία έπρεπε να ήσουν κομματόσκυλο για να πάρεις τραμπαντ.
Πάντως περα από την πλάκα πριν τα αναλάβει η ΤΗ ολοι στο δίκτυο πούλαγαν παπα και εκδούλευση.
Το τηλέφωνο του εμπορικού διευθυντή της ΤΗ είχε γίνει σαν κλειδαρά. Το έδιναν όλοι να πάρεις εκ μέρους τους απευθείας να φτιαχτείς. Κάπου θα το έχω ακόμα. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Το τηλέφωνο του εμπορικού διευθυντή της ΤΗ είχε γίνει σαν κλειδαρά. Το έδιναν όλοι να πάρεις εκ μέρους τους απευθείας να φτιαχτείς. Κάπου θα το έχω ακόμα.
Εμένα κανείς δεν μου το έδωσε όταν παράγγειλα την Κορόλα....θα πάω να κάνω παράπονα...αχαχα!! Βέβαια παρέλαβα σε 3 μήνες, ήταν ακόμα καλές εποχές!
-
Το τηλέφωνο του εμπορικού διευθυντή της ΤΗ είχε γίνει σαν κλειδαρά. Το έδιναν όλοι να πάρεις εκ μέρους τους απευθείας να φτιαχτείς. Κάπου θα το έχω ακόμα.
Εμένα κανείς δεν μου το έδωσε όταν παράγγειλα την Κορόλα....θα πάω να κάνω παράπονα...αχαχα!! Βέβαια παρέλαβα σε 3 μήνες, ήταν ακόμα καλές εποχές!
Για γιαρις και γιαρις κρος που εξαρχής είχαν αναμονές επαιζε με τρέλα!
Αλλα εσυ είσαι και νιουφης στην Τογιοταρα... αλλο αν εγινες πια γενίτσαρος!! (λολλλλ) -
Αλλα εσυ είσαι και νιουφης στην Τογιοταρα... αλλο αν εγινες πια γενίτσαρος!! (λολλλλ)
Χμμμ...Corolla KE25 σε τέτοια μεγάλωσα, αγορασμένη επι εποχής Κασιδόπουλου το 1970 (πελάτης του πατέρα μου). Αλλά μετά το 1985 φύγαμε εκτός δικτύου και έχασα επαφή.
-
Αλλα εσυ είσαι και νιουφης στην Τογιοταρα... αλλο αν εγινες πια γενίτσαρος!! (λολλλλ)
Χμμμ...Corolla KE25 σε τέτοια μεγάλωσα, αγορασμένη επι εποχής Κασιδόπουλου το 1970 (πελάτης του πατέρα μου). Αλλά μετά το 1985 φύγαμε εκτός δικτύου και έχασα επαφή.
Προσωπικά κατοχος ενός τουλάχιστον Τογιοτα από 1999.
(από 2007 έως 2014 κατοχος 2 μαζί)
Και πιο πριν στην ευρυτερη οικογένεια Καρίνα Ε ..... ενω από 2000-2007 ειχε και ο αδελφός μου το πρώτο γιαρις!Τους ξέρω από την καλή και την αναποδη!
Γι αυτό τους κράζω απιστευτα οπως καταντησαν με τουπε και ξιπασιά ! -
Πότε έγινε αυτό;
Ρωτάω γιατί λένε πως επειδή γίνονταν τέτοιες καφριλες πλέον και ήδη από το καλοκαίρι τα έχει αναλάβει όλα η Τογιότα Ελλάς και δεν γίνονται μαιμουδιες (εκτός αν έχεις κονέ μέσα στην ΤΗ υα έλεγε κάποιος, αλλά στην Ελλάδα ζούμε).Αυτό έγινε στα μέσα Οκτωβρίου. Η κολλητή μου είχε ατύχημα με ενα yaris hybrid που βγηκε ολικη καταστροφη και πέτυχε αυτή τη περίπτωση.
Κι εγώ απόρησα να είμαι ειλικρινής αλλά δεν είχε κανένα κονέ.
-
Πότε έγινε αυτό;
Ρωτάω γιατί λένε πως επειδή γίνονταν τέτοιες καφριλες πλέον και ήδη από το καλοκαίρι τα έχει αναλάβει όλα η Τογιότα Ελλάς και δεν γίνονται μαιμουδιες (εκτός αν έχεις κονέ μέσα στην ΤΗ υα έλεγε κάποιος, αλλά στην Ελλάδα ζούμε).Αυτό έγινε στα μέσα Οκτωβρίου. Η κολλητή μου είχε ατύχημα με ενα yaris hybrid που βγηκε ολικη καταστροφη και πέτυχε αυτή τη περίπτωση.
Κι εγώ απόρησα να είμαι ειλικρινής αλλά δεν είχε κανένα κονέ.
Μαλιστα!
Ακομα λοιπόν καφρίλες γινονται!
Ντροπή τους!
Toyota Yaris Cross