-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@johndoe said in Toyota Yaris Cross:
Έχω μπερδευτεί σχετικά με το mytoyota. Επιτρέπει live παρακολούθηση της θέσης του αυτοκινήτου μέσω της εφαρμογής; Η απλά θυμάται που πάρκαρες και αν κλαπεί πρέπει να αιτηθείς κοινοποίηση της τοποθεσίας στην Toyota μέσω αστυνομίας όπως έχω διαβάσει;
Δεν είναι live, μόνο η τελευταία θέση που είχε σβήσει η μηχανή ή το υβριδικό σύστημα τέλος πάντων.
Αυτό πιστεύω και εγώ γιαυτό έβαλα τον συναγερμό συν ότι κάποια στιγμή μετα απο κάποια χρόνια η Toyota θα ζητήσει συνδρομή.
Δε το πιστεύω μόνο το ξέρω σίγουρα γιατί είχα δώσει το αμάξι στο γιό μου και τον παρακολουθούσα
Το είχε γράψει και ένα μέλος του φόρουμ που του είχαν φάει το C-HR, άμα στο φάνε σταματάνε κάπου με αναμμένο το σύστημα ξηλώνουν το router και άντε βρες το
Το βρήκα https://forum.4troxoi.gr/topic/100414/κλοπή-c-hr?loggedin=true
Άμα ξηλώσουν το router καλά κρασιά, ούτε η Toyota, ούτε ο πάπας δε στο βρίσκει. -
Σε αντίθεση με αυτά που γράφουν κάποιοι προβοκάτορες σήμερα ξύπνησα με διάθεση για οδήγηση, Δευτέρα με ψιλόβροχο στην Θεσσαλονίκη αυτό σου κάνουν τα ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΤΟΥΟΤΑ!
Τελικά δεν υπάρχει κάτι να κάνω το πρωί αλλά βρέθηκε δρομολόγιο για το απόγευμα , ωραία θα το οδηγήσω ΚΑΙ σήμερα!
-
Ήρθε σήμερα για πρώτη φορα στο σχολείο το υψ (κατα το ψψ) συναδελφου, χάλκινο style.
Το εβλεπα απο την ταξη διπλα σε καινούριο mokka.
Πολυ πιο ομορφο και κομψο το υψ.
Το mokka χοντροκομμενο μοιάζει με τρακτερ πανω στους τεράστιους τροχούς του. -
Σε αντίθεση με αυτά που γράφουν κάποιοι προβοκάτορες σήμερα ξύπνησα με διάθεση για οδήγηση, Δευτέρα με ψιλόβροχο στην Θεσσαλονίκη αυτό σου κάνουν τα ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΤΟΥΟΤΑ!
Τελικά δεν υπάρχει κάτι να κάνω το πρωί αλλά βρέθηκε δρομολόγιο για το απόγευμα , ωραία θα το οδηγήσω ΚΑΙ σήμερα!
-
@gatoz said in Toyota Yaris Cross:
ψιτ ψιτ σε είδα στο καπό το πρωί και σου έριξα ψωμάκι ...
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Το mokka χοντροκομμενο μοιάζει με τρακτερ πανω στους τεράστιους τροχούς του.
που να το ακούσεις στο ρελαντί ...
-
Σαν το παιδί της κουκουβάγιας, κανένα άλλο!
-
Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου;
Δεν εχουν τετοια τα τζαπάνια…αυτα ειναι ευρωπαϊκά κόλπα (εκτός Φορντ). Και εμενα το ειχαν αμάξι του 200 και 2004 αλλα το Κορόλα του 2021 δεν το έχει….αχαχαχα!!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Δεν εχουν τετοια τα τζαπάνια…αυτα ειναι ευρωπαϊκά κόλπα
Τέτοια μου λέτε και φοβάμαι μήπως έχω παρασυνηθίσει στα ευρωπαϊκά και ξενερώσω με τον Γιάρη όταν με το καλό έρθει... Αλλά μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία του υβριδικού και ειδικά της Toyota τώρα που έχω γίνει αρκετά συντηρητικός στην οδήγηση...
Μην τρίζει τουλάχιστον ελπίζω γιατί θα φύγει την ίδια μέρα... -
Τέτοια μου λέτε και φοβάμαι μήπως έχω παρασυνηθίσει στα ευρωπαϊκά και ξενερώσω με τον Γιάρη όταν με το καλό έρθει... Αλλά μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία του υβριδικού και ειδικά της Toyota τώρα που έχω γίνει αρκετά συντηρητικός στην οδήγηση...
Να ξέρεις το ότι έχει 4 ΤΕΣΣΕΡΑ αυτόματα παράθυρα που ανεβοκατεβαίνουν από το τηλεχειριστήριο και φωτιζόμενα κουμπιά στο τιμόνι είναι κοσμοϊστορικό γεγονός αντίστοιχο με την κατάργηση της μαντήλας στο ΙΡΑΝ ...
Να μην σοκαριστείς όταν δεις τα κίτρινα λαμπάκια "καντήλια" στην πλαφονιέρα που είναι πίσω από φιμέ πλαστικό! Το επίσης κίτρινο που είναι στο πορτπαγκάζ , ευτυχώς το τζαμάκι είναι διαφανές , τα ίδια στην πίσω πινακίδα
Συμβουλή
Αλλάχθηκαν με λευκά led σε ηλεκτρολόγο που ειδικεύεται στα toyota . Άνοιξε το πρόγραμμα της toyota στον υπολογιστή για να δει πως βγαίνει η πλαφονιέρα ! Επίσης το τζαμάκι στο πορτπαγκάζ αν δεν ξέρεις το σπας για πλάκα , πλήρωσα για τρία λαμπάκια 15 € άλλα έκανε μισή ώρα ... -
Να ξέρεις το ότι έχει 4 ΤΕΣΣΕΡΑ αυτόματα παράθυρα που ανεβοκατεβαίνουν από το τηλεχειριστήριο και φωτιζόμενα κουμπιά στο τιμόνι είναι κοσμοϊστορικό γεγονός αντίστοιχο με την κατάργηση της μαντήλας στο ΙΡΑΝ ...
Να μην σοκαριστείς όταν δεις τα κίτρινα λαμπάκια "καντήλια" στην πλαφονιέρα που είναι πίσω από φιμέ πλαστικό! Το επίσης κίτρινο που είναι στο πορτπαγκάζ , ευτυχώς το τζαμάκι είναι διαφανές , τα ίδια στην πίσω πινακίδα
Συμβουλή
πλαφονιέρα και πορτπαγκαζ αλλάχθηκαν με λευκά led σε ηλεκτρολόγο που ειδικεύεται στα toyota . Άνοιξε το πρόγραμμα της toyota στον υπολογιστή για να δει πως βγαίνει ! Επίσης το τζαμάκι στο πορτπαγκάζ αν δεν ξέρεις το σπας για πλάκα , πλήρωσα για τρία λαμπάκια 15 € άλλα έκανε μισή ώρα ...Και στον απλό Γιάρη τα έχει τα 4 αυτόματα; Στο σύντομο τεστ που έκανα δεν σκέφτηκα να ψάξω τέτοια πράγματα. Τα είχα δεδομένα βλέπεις για τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Στα των λυχνιών που λες, με είχε καλομάθει ο λέοντας που μόλις αποχωρίστηκα καθώς δεν είχε πουθενά λάμπα πυρακτώσεως και έβλεπα παντού ασπρίλα. Από την άλλη, βλέπω κάθε μέρα την κιτρινίλα στο σμαρτ μου και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με αλλαγή τους. Βέβαια από αμάξι που θα πάρω στο τέλος του 2023 θα ήθελα να είναι σωστά εξοπλισμένο εννοείται.
-
Και στον απλό Γιάρη τα έχει τα 4 αυτόματα;
Ναι εκτός από την πρώτη έκδοση που τα πίσω είναι με μανιβέλα...
-
Πω πωωωω μεγαλείαααααα!!! Η εικόνα πάντως με την 12V πρίζα και τη 1 (ΜΙΑ) θύρα USB Α είναι άκρως απογοητευτική πρέπει να πω και παραπέμπει για πλάκα σε προηγούμενη δεκαετία. Έτσι;
-
Πω πωωωω μεγαλείαααααα!!! Η εικόνα πάντως με την 12V πρίζα και τη 1 (ΜΙΑ) θύρα USB Α είναι άκρως απογοητευτική πρέπει να πω και παραπέμπει για πλάκα σε προηγούμενη δεκαετία. Έτσι;
Τι να κάνουμε, έχουν κόψει πολλά στην ευρωπαϊκή έκδοση
Η ιαπωνική έχει και μπρίζα 12V στο πορτμπαγκάζ και πλαφονιέρες και το σήμα cross στο καπώ.
Αλλά το αμάξι σε αποζημιώνει στον βενζινά και στην οδήγηση και δίνει άλλα που δεν έχει ο ανταγωνισμός σε αυτά τα λεφτά. -
Αλλά το αμάξι σε αποζημιώνει στον βενζινά και στην οδήγηση και δίνει άλλα που δεν έχει ο ανταγωνισμός σε αυτά τα λεφτά.
Ναι εννοείται. Δεν είναι τυχαία πρώτη η εταιρεία. Απλά να λέμε και τα καλά και τα μέτρια και τα άσχημα που βλέπουμε.
-
Αλλά το αμάξι σε αποζημιώνει στον βενζινά και στην οδήγηση και δίνει άλλα που δεν έχει ο ανταγωνισμός σε αυτά τα λεφτά.
Ναι εννοείται. Δεν είναι τυχαία πρώτη η εταιρεία. Απλά να λέμε και τα καλά και τα μέτρια και τα άσχημα που βλέπουμε.
Ο.Κ. μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει έλλειψη πίσω πλαφονιέρας και πρίζας 12V στο πορτ μπαγκάζ, λιτή ηχομόνωση, το piano black στα πίσω φανάρια είναι ευαίσθητο, είχε ένα αεροδυναμικό σφύριγμα στα 130χλμ/ώρα αλλά το διόρθωσα με ανεμοθραύστες, το λάδι είναι ένα θέμα, θα δω στο service αν σε καλύπτει η εγγύηση με motul.
Άμα χαλάσουν τα αμορτισέρ (τούρκικα sachs) στα 50-60 χιλιάδες χλμ θα βάλω καλύτερα.
Αυτά δε θυμάμαι κάτι άλλο.
Αλλά στη κρίσιμη ερώτηση αν θα το ξανά αγόραζα θα απαντούσα ΝΑΙ. -
Ο.Κ. μέχρι στιγμής έχω εντοπίσει έλλειψη πίσω πλαφονιέρας και πρίζας 12V στο πορτ μπαγκάζ, λιτή ηχομόνωση, το piano black στα πίσω φανάρια είναι ευαίσθητο, είχε ένα αεροδυναμικό σφύριγμα στα 130χλμ/ώρα αλλά το διόρθωσα με ανεμοθραύστες, το λάδι είναι ένα θέμα, θα δω στο service αν σε καλύπτει η εγγύηση με motul.
Άμα χαλάσουν τα αμορτισέρ (τούρκικα sachs) στα 50-60 χιλιάδες χλμ θα βάλω καλύτερα.
Αυτά δε θυμάμαι κάτι άλλο.
Αλλά στη κρίσιμη ερώτηση αν θα το ξανά αγόραζα θα απαντούσα ΝΑΙ.Εδώ αγοράζουν από το site, χωρίς να το έχουν οδηγήσει, αυτά σε πειράζουν;
-
Τέτοια μου λέτε και φοβάμαι μήπως έχω παρασυνηθίσει στα ευρωπαϊκά και ξενερώσω με τον Γιάρη όταν με το καλό έρθει...
Εμένα (όντως συνηθισμένος σε Ευρωπαϊκά, 1ο ου τζαπάν η Κορόλα), 2 πράγματα με χαλάνε στην Κορόλα, αλλά χαλάλι για όλα τα θετικά που έχει: Που δεν κλειδώνει όταν ξεκινάει και δεν έχει να το ρυθμίσεις από το μενού (γενικά δεν έχει πολλές ρυθμίσεις) και που δεν ανάβουν τα φώτα (όχι τα φλας αυτά ανάβοσβήνουν) όταν ξεκλειδώνει.
-
Υπάρχει περίπτωση από την αντιπροσωπεία να έβαλαν άλλο στη σειρά μου; Ήταν να παραλάβω Δεκέμβρη κ μου λένε δεν ξέρουμε...αν θες πάρε την εγγύηση πίσω κ ακυρώνουμε την παραγγελία..Να χάσω δλδ τα σχεδόν 2χιλιαρικα που έχει πάρει πάνω το αμάξι τώρα κ να τα βγάλουν αυτοί. Μπορώ να μάθω ποτέ δόθηκε η παραγγελία μου; και κάτι άλλο γενικό , εκτός απ' την δωρεάν ακύρωση τι μπορείς να απαιτήσεις ή να κάνεις όταν ξεπεράσει την ημ.παραδοσης που έχεις γραπτώς;
-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
Υπάρχει περίπτωση από την αντιπροσωπεία να έβαλαν άλλο στη σειρά μου; Ήταν να παραλάβω Δεκέμβρη κ μου λένε δεν ξέρουμε...αν θες πάρε την εγγύηση πίσω κ ακυρώνουμε την παραγγελία..Να χάσω δλδ τα σχεδόν 2χιλιαρικα που έχει πάρει πάνω το αμάξι τώρα κ να τα βγάλουν αυτοί. Μπορώ να μάθω ποτέ δόθηκε η παραγγελία μου; και κάτι άλλο γενικό , εκτός απ' την δωρεάν ακύρωση τι μπορείς να απαιτήσεις ή να κάνεις όταν ξεπεράσει την ημ.παραδοσης που έχεις γραπτώς;
Δυστυχώς υπάρχει περίπτωση, και δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα, σίγουρα θα το έχουν προβλέψει αυτό..
..σου μιλάνε έτσι απότομα ή υπερβάλεις εσύ λίγο; Μου κάνει εντύπωση..
Toyota Yaris Cross