-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Θα ήθελα μια σύνοψη.
Ιδανικά από κάτοχο ή κάποιον που το χει ψάξει.
(Μονμαν?)Η έκδοση active η φθηνότερη, έχει:
- τα ίδια συστήματα adas και κίνησης με τα ακριβότερα;
- Έχει ηλεκτρονικό χειρόφρενο και κρατάει μόνο του στο φανάρι; ξεκινάει σταματάει μόνο του με ενεργό το cc;
- Έχει αυτόματο κλιματισμό ή χειροκίνητο ερκοντίσιο;
- Η οθόνη είναι 8" κι έχει AA & carplay?
Τι άλλες δυνατότητες; Έχει τα ασημί κουμπάκια; - Η κάμερα είναι στάνταρ; βάζουν after market αισθητήρες παρκαρίσματος σαν στάνταρ δώρο; οι οποίοι έχουν μόνο ηχητική ένδειξη χωρίς τα γνωστά φωτάκια και καλωδιακια και έχουν το χρώμα του προφυλακτηρα; Στάνταρ μοντέλο ή ότι βρει η κάθε κατά τόπους αντιπροσωπεία; τα δίνουν ακόμη ως δώρο αυτά;
- Στα ηλεκτρικά παράθυρα έχουν όλα ή κάποια αυτοματισμο πάνω κάτω;
- Τα κιάλια όργανα έχουν όλες τις ενδείξεις που έχει κι ο επίπεδος πίνακαςτων ακριβοτερων;
Ανάμεσα τους ή οθόνη είναι έγχρωμη ή παλαιού τύπου; - Φώτα έχει αλογόνου, αλλά με προτζεκτορα και αυτόματη εναλλαγή μεγάλης μικρής σκάλας;
- Προβολακια δεν έχει, τα φώτα ημέρας είναι τα όρθια λεντ ή κάτι άλλο; άλλες διαφορές στη μάσκα ή τα πίσω φώτα;
- Με τις 16αρες ζάντες τι διαστάσεις ελαστικού έχει;
Εαν ρωτάς για το υβριδικό, παρακάτω οι απαντήσεις (για το βενζίνη κάποια δεν ισχύουν)
- Ναι, απλά στην πιο ακριβή μπορείς να βάλεις και Blind Spot extra.
- Ναι. Στο ξείνημα εαν είναι πάνω από 3" η στάση πρέπει να το ενεργοποιήσει με το πλήκτρο στο τιμόνι για να ξεκινήσει.
- Κλιματισμό.
- Ναι και το AA και Carplay ειναι ενσύρματα.
- Στάνταρ. Ναι βάζουν δώρο εαν ζητήσεις μόνο ηχητικούς. Δεν ξέρω λεπτομέρειες.
- Δεν θυμάμαι. Σίγουρα του οδηγού για τα άλλα δεν είμαι σίγουρος
- Ναι, έγχρωμη.
- Ναι αλλογόνου όπως τα λές.
- Τα όρθια. Πίσω δεν έχει led και δεν έχει το ασημένιο διακοσμητικό χαμηλά στον προφυλακτήρα που έχουν οι πιο ακριβές.
- 205/65/16
Δεν έχω πάρει προσφορά πρόσφατα, αλλά η τιμή ειναι ότι λέει το site + €100 για πινακίδες + χρώμα.
-
Χαχαχα τελικά θα πάει να αγοράσει υβριδικο γιατι ανέβηκε το diesel.
Θα ξαναδώσουν επιδότηση.... Μη φοβάσαι. -
Έχω την αίσθηση ότι το acc στο φανάρι ενεργοποιείται είτε με κουμπί είτε με τι να πτήσεις μια φορά το πεντάλ του γκαζιού
-
Ψήνεσαι Πήλιε;
Ανέβηκε και το petition για τον εξοπλισμό του Yaris Cross.
Μπας και περιμένοντας τόσο μας κάνουν το χατήρι να δώσουν σωστότερες επιλογές.
Αντε με τις 17αρες και τις 18αρες ζάντες.https://www.openpetition.eu/gr/petition/online/exorthologismos-paketon-exoplismou-yaris-cross
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ψήνεσαι Πήλιε;
Αντε με τις 17αρες και τις 18αρες ζάντες.https://www.openpetition.eu/gr/petition/online/exorthologismos-paketon-exoplismou-yaris-cross
Signed! Αλλά έχει λάθος, δεν είναι μόνο η εισαγωγική, είναι και η Active + (2η έκδοση από τις 5) και θα το βρούν πάτημα. Επίσης αναδιπλούμενους καθρέπετες έχει (θα σου πουν) - ηλεκτρικά εννοείς και το ξέρω, αλλά να φαίνεται! Έφυγε και ο Παπαπαναγιώτου που ήταν εξαιρετικός manager hybrid και άκουγε!
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Ψήνεσαι Πήλιε;
Signed! Αλλά έχει λάθος, δεν είναι μόνο η εισαγωγική, είναι και η Active + (2η έκδοση από τις 5) και θα το βρούν πάτημα. Επίσης αναδιπλούμενους καθρέπετες έχει (θα σου πουν) - ηλεκτρικά εννοείς και το ξέρω, αλλά να φαίνεται! Έφυγε και ο Παπαπαναγιώτου που ήταν εξαιρετικός manager hybrid και άκουγε!
Ευχαριστώ πολύ ! Τα διόρθωσα.
Ειχα την εντύπωση ότι και η active plus είχε μαύρη και 17αρες.
Τελωσπαντων ντροπή που πρέπει να δώσεις 25 για να έχεις μαμά led και σοβαρό infotainment.
Και πράγμα η έλλειψη ανταγωνισμού. -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
απο τη μέση και κάτω εικόνα απο τα '80ς...
απο τη μέση και πάνω lexus...Και μετά κάποιοι λένε για το Bayon...
-
@yem προτιμώ το YC εμφανισιακά 1000φορές ...
και το σχόλιο για την '80ς εικόνα από την μέση και κάτω έχει διπλή ερμηνεία εγώ το προτιμώ από τα piano black πλαστικά , τα διχτυωτά αντίστοιχα σε fake αεραγωγούς και τις χρώμιο/ ψεύτικες απολήξεις εξατμίσεων ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ
που ανεβάζουν το κόστος επισκευής (σου τρώνε για πλάκα την απαλλαγή) και σε κάνουν να ψάχνεις συνέχεια πάρκινγκ για ένα αυτοκίνητο -εργαλείο .Το αγχολυτικό υβριδικό πρέπει να είναι αγχολυτικό σε όλα !
active the best !
-
@yem προτιμώ το YC εμφανισιακά 1000φορές ...
και το σχόλιο για την '80ς εικόνα από την μέση και κάτω έχει διπλή ερμηνεία εγώ το προτιμώ από τα piano black πλαστικά , τα διχτυωτά αντίστοιχα σε fake αεραγωγούς και τις χρώμιο/ ψεύτικες απολήξεις εξατμίσεων ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ
που ανεβάζουν το κόστος επισκευής (σου τρώνε για πλάκα την απαλλαγή) και σε κάνουν να ψάχνεις συνέχεια πάρκινγκ για ένα αυτοκίνητο -εργαλείο .Το αγχολυτικό υβριδικό πρέπει να είναι αγχολυτικό σε όλα !
active the best !
Έχει δίκιο ο Μον κι έχω μπει κι εγώ σε σκέψεις γι αυτή την έκδοση, αν και το θεωρώ ελαφρύ downgrade σε σύγκριση με το τωρινό μου όχημα...
-
-
@piliourits έχεις προϋπηρεσία ήδη , Toyota group μετάδοση έχεις στο ντίζελ
-
https://www.openpetition.eu/gr/petition/online/exorthologismos-paketon-exoplismou-yaris-cross
@dimsabas
Ήρθε η ώρα σου φίλε !Νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση το παράκαναν.
-
@piliourits έχεις προϋπηρεσία ήδη , Toyota group μετάδοση έχεις στο ντίζελ
Καλά και όλα τα επαγγελματικά της Τογιότα, είναι Σιτροέν-Στελλάντις...
-
Ειχα την εντύπωση ότι και η active plus είχε μαύρη και 17αρες.
H Active+ ειναι κλεψιά ουσιαστικά γιατί πληρώνεις +€1.000 για άλλο πίνακα οργάνων, 2 ηχεία επιπλέον και προβολείς ομίχλης. Για εμένα έχει νόημα είτε Active είτε μετά Style. Θα μπορούσαν π.χ. στην Active+ να έχουν βάλει τους ηλεκτρ. ανδιπλλ καθρέπετες (όπως έχει η Κορόλα στην Active+) και ακόμα κάτι ουσίας.
-
Ψυχαναγκασμός περισσότερο αλλά δε θα μπορούσα να έχω αμάξι χωρίς προβολείς ομίχλης, μόνο και μόνο γι αυτούς θα πήγαινα στην active+, ή καλύτερα στην style για τα led.
Βέβαια το i30 που παράγγειλα δεν έχει προβολείς ομίχλης, ούτε μπορούσαν να μπουν στo Ν line, αλλά να κατέβω έκδοση γι αυτούς δε θα το έκανα.
-
Θα έπρεπε να υπάρχει μια έκδοση με 16αρες, ασύρματο CarPlay, αναδιπλούμενους και led και φυσικά ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία.
Η σκούρα έχει νόημα με ηλιοροφή.
Ούτε ομιχλης, ούτε φιμέ, ούτε διακοσμητικές μαλακιες.
Αυτά μπαίνουν πανεύκολα εδώ μαζί με κάθε ειδους ζάντα.
Οι αναδιπλουμενοι, το σωστό infotainment, ο διζωνικος, το blind spot, οι καμερες δεν μπαινουν μετά.
Ουσία μόνο για ένα αμάξι καθημερινό.
Οι επιλογές τους είναι για τα πανηγύρια!
Ένα βολικο καθημερινό αμάξι το έχουν καταντησει καγγουρικο για τύπους σαν το moty και κάτι βλαμμένα στα δυτικά προάστια που νομίζουν ότι αν βάλουν μια εξάτμιση και ένα σπόιλερ θα τη δουν F&F.Εντωμεταξύ το ότι πρέπει να πας σε adventure για διζωνικό κλιματισμό είναι για γέλια και για κλάματα ειδικά όταν έχεις τέτοιο στο προηγούμενο γιαρις στάνταρ.
Για εμένα είναι πραγματικά αναγκαίο κακό να το παραγγείλω όπως το φέρνουν. Με μισή καρδιά πραγματικά γιατί είναι καραγκιόζηδες.
Μακάρι στους 18 μήνες που μεσολαβούν να βγάλει κανας άλλος κατασκευαστής κάτι σοβαρότερο.
Για να μην τους πιάσω τώρα στο στόμα μου με ότι κανόνισαν με τις leasing.
Τα κακά των μονοπωλίων. -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
H Active+ ειναι κλεψιά ουσιαστικά γιατί πληρώνεις +€1.000 για άλλο πίνακα οργάνων, 2 ηχεία επιπλέον και προβολείς ομίχλης. Για εμένα έχει νόημα είτε Active είτε μετά Style. Θα μπορούσαν π.χ. στην Active+ να έχουν βάλει τους ηλεκτρ. ανδιπλλ καθρέπετες (όπως έχει η Κορόλα στην Active+) και ακόμα κάτι ουσίας.
Συμφωνώ απόλυτα. Για μένα τo ιδανικό θα ήταν active AWD
-
Θα έπρεπε να υπάρχει μια έκδοση με 16αρες, ασύρματο CarPlay, αναδιπλούμενους και led και φυσικά ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία.
Η σκούρα έχει νόημα με ηλιοροφή.
Ούτε ομιχλης, ούτε φιμέ, ούτε διακοσμητικές μαλακιες.
Αυτά μπαίνουν πανεύκολα εδώ μαζί με κάθε ειδους ζάντα.
Οι αναδιπλουμενοι, το σωστό infotainment, ο διζωνικος, το blind spot, οι καμερες δεν μπαινουν μετά.
Ουσία μόνο για ένα αμάξι καθημερινό.
Οι επιλογές τους είναι για τα πανηγύρια!
Ένα βολικο καθημερινό αμάξι το έχουν καταντησει καγγουρικο για τύπους σαν το moty και κάτι βλαμμένα στα δυτικά προάστια που νομίζουν ότι αν βάλουν μια εξάτμιση και ένα σπόιλερ θα τη δουν F&F.Εντωμεταξύ το ότι πρέπει να πας σε adventure για διζωνικό κλιματισμό είναι για γέλια και για κλάματα ειδικά όταν έχεις τέτοιο στο προηγούμενο γιαρις στάνταρ.
Για εμένα είναι πραγματικά αναγκαίο κακό να το παραγγείλω όπως το φέρνουν. Με μισή καρδιά πραγματικά γιατί είναι καραγκιόζηδες.
Μακάρι στους 18 μήνες που μεσολαβούν να βγάλει κανας άλλος κατασκευαστής κάτι σοβαρότερο.
Για να μην τους πιάσω τώρα στο στόμα μου με ότι κανόνισαν με τις leasing.
Τα κακά των μονοπωλίων.Ακριβώς έτσι κι επιπλέον τον φωτοχρωματικο καθρέφτη και αισθητήρες παρκαρίσματος που έχουν τα αυτοκίνητα εδώ και 20 χρόνια.
Θέλουμε μαύρα πλαστικά και ουσία κι όχι διακοσμητικες βλακείες. -
Τα ομίχλης δε μπαινουν σε ολα τα αυτοκίνητα εκ των υστέρων με τον εργοστασιακο διακοπτη.
Προσωπικά βρίσκω μια χαρα τη style (αυτη θα αγοραζα) αλλά και μια active+ με φωτα led θα μου αρκουσε.
Στο συγκεκριμένο μοντελο αν αρχισουν να δέχονται παραγγελίες για εξτρα θα το παραγγέλνεις εργένης και θα το παραλαμβάνεις τριτεκνος. -
Ή και συνταξιούχος…
Toyota Yaris Cross