-
Προσωπικα εγω εγραψα για το συμφερον καποιου που θα ηθελε να παρει ενα απο τα 2. Αυτη τη συγκριση την εχουν σιγουρα κανει πολλοι. Η ιστορια εδειξε Γιαρις. Κατι βλεπουν προφανως οι σχεδον 7 στους 10 που το προτιμουν στην κατηγορια. Η μαζντα καλη χρυση και αγια αλλα με το 2 δεν μπορει να χτυπησει το γιαρις. Ναι καποια Ευρωπαικα ή κορεατικα και παλι παιζεται. Σορρυ φιλοι.
-
@dstou said in 2020 Toyota Yaris:
Δυστυχώς δεν υπάρχει 116 τόσο φθηνά, αλλά το επιχείρημα έχει βάση. Εκείνο που πράγματι δεν έχει βάση είναι να σκάσεις 22 χηνόπουλα για το μάζντα το 2, το παλιό, και μετά να ψάχνεις για πρόγραμμα και κορονωπηνιόν για να πηλαλάει λίγο παραπάνω,(και να χάφτει 100άρα βενζίνη σωρηδόν). Γούστα είναι αυτά φυσικά, αλλά πχ ένα τούρμπο ίμπιζα τα κάνει όλα αυτά καλύτερα, χωρίς νέο διαφορικό.
Συγνωμη, αλλά λες βλακειες. Ουτε οτι καιει 95αρα δεν ξερεις.
17500 κανει το Μαζντα, εσυ διαλαξες την πιο ακριβη εκδοση για να ενυπωσιασεις.Με 22k εχει και 115 αλογα εν τω μεταξυ. Εγω ειπα την γνωμη μου για προγραμμα και κορωνοπηνιο, δεν ειπε κανεις να το κανουν ολοι . Κατσε με το γρηγορο σου αρχαιο υβριδικο και ασε τις εξυπναδες -
Ποιός είναι ο μότυς;
Ένας οδηγος απορριματοφώρου, κάγκουρας και παντελώς ασχετος με τα αυτοκίνητα που εχει κανάλι στο γιουτιουμπ και προωθεί τα τογιότα. Αλλα λεει την μια βλακεία (γιατι δεν ξέρει) μετά την άλλη.
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
@sxetikos13 said in 2020 Toyota Yaris:
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μότυ την επέλεξε...
Ναι γιατί ειναι μεγάλος γνώστης!! Το τι επέλεξε ενας άσχετος συγνώμη αλλά δεν ειναι επιχείρημα.
Καλα κι οτι εδω πολλοι ασχετοι επιμενετε για τα Toyota και βγαζετε σκαρτες τις άλλες μαρκες, δεν σας κανει καλυτερους απο αυτον . Την ιδια πρακτικη ακολουθειτε . Toyota και ξερο ψωμι
-
@alexandros-k said in 2020 Toyota Yaris:
Ναι γιατί ειναι μεγάλος γνώστης!! Το τι επέλεξε ενας άσχετος συγνώμη αλλά δεν ειναι επιχείρημα.
Καλα κι οτι εδω πολλοι ασχετοι επιμενετε για τα Toyota και βγαζετε σκαρτες τις άλλες μαρκες, δεν σας κανει καλυτερους απο αυτον . Την ιδια πρακτικη ακολουθειτε . Toyota και ξερο ψωμι
Δεν ειμαι ασχετος. Ειδικα συγκριτικά με τον Μότυ. Το οτι δεν με συμπαθεις δεν με κάνει ασχετο. Επισης δεν εχω γραψει αυτα που λες. Τελος δεν τα λεω στο γιουτιουμπ - μεταξυ μας 30 ατομα μιλαμε. Καλημέρα!
-
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
Ενα λεπτό να δω αν είμαι στο σωστό τοπικό γιατί για mazda διαβάζω
οκ είμαι ...Το Yaris Hatchback hybrid είναι κλάσεις καλλίτερο απο το οποιαδήποτε αντίστοιχο προϊόν μιας περιθωριακής αποτυχημένης ιαπωνικής εταιρείας που για να επιβιώσει δανείζεται ατόφια τα αυτοκίνητα της toyota και τους αλλάζει τα σήματα .
Εντωμεταξύ το 2023 συζήτηση για αλλαγή γραναζιών στο διαφορικό για να πάρει τα πόδια του το όχημα λες και είμαστε στο 1999
Σοβαρευτείτε
Με 22-23 χιλιάρικά -χωρίς υβριδισμό και αυτόματο σασμάν- αλλα ποιότητα και πουλ μουρ θα κοίταζα μόνο το 116i - σε μαύρο χρώμα - και θα περίμενα με αγωνία το ξεκλείδωμα του εγκεφάλου για να το πάω απο 100 και κάτι στα 160 παρα κάτι... άλογα !Για σου ρε Μονμαν γνωστη !!!!
Και η Toyota παιρνει το GR86 απο την Subaru και βαζει τα σηματα της, οπως και diesel επαιρνε απο bmw, αρα κι αυτη αποτυχημενη θα ειναι -
@realzeus said in 2020 Toyota Yaris:
οκ είμαι ...Το Yaris Hatchback hybrid είναι κλάσεις καλλίτερο απο το οποιαδήποτε αντίστοιχο προϊόν μιας περιθωριακής αποτυχημένης ιαπωνικής εταιρείας που για να επιβιώσει δανείζεται ατόφια τα αυτοκίνητα της toyota και τους αλλάζει τα σήματα .
Εντωμεταξύ το 2023 συζήτηση για αλλαγή γραναζιών στο διαφορικό για να πάρει τα πόδια του το όχημα λες και είμαστε στο 1999
Σοβαρευτείτε
Με 22-23 χιλιάρικά -χωρίς υβριδισμό και αυτόματο σασμάν- αλλα ποιότητα και πουλ μουρ θα κοίταζα μόνο το 116i - σε μαύρο χρώμα - και θα περίμενα με αγωνία το ξεκλείδωμα του εγκεφάλου για να το πάω απο 100 και κάτι στα 160 παρα κάτι... άλογα !Είσαι προπετής και ανιστόριτος. Η Toyota δανείζονταν το Mazda στην Αμερικάνικη αγορά για χρόνια!!!
Δεν δανειζόταν το έπαιρνε γιατί διέταζε την μικρή και χαζή mazda (πέταξε όλα τα κεφάλια της στα βάνκελ) και την δανείζει τα υβριδικά γιατί την λυπάται και δεν θέλει να καταλήξει στο πεζοδρόμιο ...
Τα επιχειρήματα σου είναι αστεία, θα στη πέσουν οι μαζνταίοι (με το δίκιο τους) και θα σου πάρουν το σκαλπ, του αλατιού θα σε κάνουν (γάτε που είσαι)
Και η suzuki δανείζεται rav4 και corolla station για την ευρωπαϊκή αγορά τι σημαίνει αυτό, ότι διατάζει η suzuki την toyota ή ότι είναι μικρή και αποτυχημένη και την λυπάται η toyota;
Αυτά λέγονται συνέργειες στον διεθνή καπιταλισμό και συμβαίνουν όλο και πιο συχνά και συμφέρουν και τις 2 εταιρείες για εξοικονόμηση πόρων σε συγκεκριμένες αγορές -
Αλέξανδρε κ, μήπως είναι ακόμα μεγαλύτερη βλακεία (χρησιμοποιώ το δοκό σου χαρακτηρισμό) εν έτει 2023 να πάρεις το μάζντα το 2 το παλιό με τα 75 άτια και το πεντάρι το σαζμάν, και να ψάχνεις για πρόγραμμα και κορωνοπηνιόν για να τρέχει λίγο παραπάνω; είτε το ποτίζεις μετά κανονική βενζίνη, είτε 100άρα; γούστο μπορεί να'ναι, λογική έχει;
θα κρασάρει ο σέρβερ με αυτά που διαβάζουμε...
με το κόστος αυτής της μετατροπής, αν γίνεται καν, αγοράζεις έτοιμο εργοστασιακό μάζντα 2 παλιό με 115 άλογα, 6άρι σαζμάν, ήπιο υβριδικό και τον πλουσιότερο διαθέσιμο εξοπλισμό... -
Δεν ειμαι ασχετος. Ειδικα συγκριτικά με τον Μότυ. Το οτι δεν με συμπαθεις δεν με κάνει ασχετο. Επισης δεν εχω γραψει αυτα που λες. Τελος δεν τα λεω στο γιουτιουμπ - μεταξυ μας 30 ατομα μιλαμε. Καλημέρα!
Δεν σου ειπε κανεις οτι δεν σε συμπαθω. Αυτο ειναι αλλη κουβεντα και ξερεις τον λογο
Bλεπω κανεις Like στον αλλον που λεει αποτυχημενη την Mazda, θαβεις ολο το Vag , υποστηριζεις Toyota και Βmw . E αυτο δεν σε κανει αντικειμενικο και κατα περιπτωσεις μπορω να σε πω και ασχετο, γιατι δεν βγαζεις τις παρωπιδες -
Δεν σου ειπε κανεις οτι δεν σε συμπαθω. Αυτο ειναι αλλη κουβεντα και ξερεις τον λογο
Bλεπω κανεις Like στον αλλον που λεει αποτυχημενη την Mazda, θαβεις ολο το Vag , υποστηριζεις Toyota και Βmw . E αυτο δεν σε κανει αντικειμενικο και κατα περιπτωσεις μπορω να σε πω και ασχετο, γιατι δεν βγαζεις τις παρωπιδεςΜπορείς να με πεις υποκειμενικό (όλοι δεν είμαστε; Τι μας αρεσει λεμε, δεν ειμαστε ειδικοί), φανμποι της μπεμβε, χεητερ του φαγκ, αλλά ασχετο δεν μπορεις να με πεις! Εκτος φαγκ που σιχαινομαι (αλλα ακομα και τ κρος εχω προτεινει!!) εχω προτεινει τα παντα, μαζντα, σιτροεν κλπ. Η τογιοτα ειπα ειναι εργαλειο για εμενα και η επιλογη εγινε γιατι πλεον στριβουν και εχουν εξαιρετική ανάρτηση. Εαν τα οικονομικά εφταναν θα ειχα Φόκους. Αλλα και φίλος με φοκους 182αρι ειναι ενθουσιασμένος με το γιαρις κρος που το πληρωσε και πολλα. Κατι λεει αυτο για την τογιοτα που επιτελους εβγαλε ενδιαφεροντα αμαξια.
-
Αλέξανδρε κ, μήπως είναι ακόμα μεγαλύτερη βλακεία (χρησιμοποιώ το δοκό σου χαρακτηρισμό) εν έτει 2023 να πάρεις το μάζντα το 2 το παλιό με τα 75 άτια και το πεντάρι το σαζμάν, και να ψάχνεις για πρόγραμμα και κορωνοπηνιόν για να τρέχει λίγο παραπάνω; είτε το ποτίζεις μετά κανονική βενζίνη, είτε 100άρα; γούστο μπορεί να'ναι, λογική έχει;
θα κρασάρει ο σέρβερ με αυτά που διαβάζουμε...
με το κόστος αυτής της μετατροπής, αν γίνεται καν, αγοράζεις έτοιμο εργοστασιακό μάζντα 2 παλιό με 115 άλογα, 6άρι σαζμάν, ήπιο υβριδικό και τον πλουσιότερο διαθέσιμο εξοπλισμό...16600 το πηρα , με 90 αλογατα και 6αρι σασμαν. Αυτο τωρα εχει 18,100€. Αν εκανα βλακεια θα δειξει. Το Yaris δεν μ αρεσε στην active που εψαχνα τοτε. Ασε που δεν ειχε , ουτε εχει κλειδωμενη τιμη. Τα άλλα δεν τα καταλαβα. Για μεταχειρισμενο μιλας ?
edit: Μαλλον μιλας γιατι να βαλω κορωνοπηνιο και προγραμμα , οπως ειπα πριν και να μην παρω αυτο με τα 115. Γιατι 500 το προγραμμα και 800 το κπ = 1300€
Και θα εχει 128 αλογα . Τοσο φτανει με προγραμμα και μονο .
Αν θα τα κανω δεν ξερω. Παντως γινεται . Προς το παρων θα εχω ενα αμαξακι πολης , με 90 ψωραλογα , με κοστος 16,600€ . Το μελλον θα με δικαιωσει ή οχι..... -
Bλεπω κανεις Like στον αλλον που λεει αποτυχημενη την Mazda, θαβεις ολο το Vag , υποστηριζεις Toyota και Βmw . E αυτο δεν σε κανει αντικειμενικο και κατα περιπτωσεις μπορω να σε πω και ασχετο, γιατι δεν βγαζεις τις παρωπιδεςΜπορείς να με πεις υποκειμενικό (όλοι δεν είμαστε; Τι μας αρεσει λεμε, δεν ειμαστε ειδικοί), φανμποι της μπεμβε, χεητερ του φαγκ, αλλά ασχετο δεν μπορεις να με πεις! Εκτος φαγκ που σιχαινομαι (αλλα ακομα και τ κρος εχω προτεινει!!) εχω προτεινει τα παντα, μαζντα, σιτροεν κλπ. Η τογιοτα ειπα ειναι εργαλειο για εμενα και η επιλογη εγινε γιατι πλεον στριβουν και εχουν εξαιρετική ανάρτηση. Εαν τα οικονομικά εφταναν θα ειχα Φόκους. Αλλα και φίλος με φοκους 182αρι ειναι ενθουσιασμένος με το γιαρις κρος που το πληρωσε και πολλα. Κατι λεει αυτο για την τογιοτα που επιτελους εβγαλε ενδιαφεροντα αμαξια.
Καλα δεν σε λεω ασχετο . Σε λεω σχετικο .
Το Yaris εγω δεν το ειδα να στριβει εξαιρετικα. Για το Yaris μιλαω μονο. Δεν εχω αποψη για τα άλλα καινουρια Toyota
Και τελος βαρεθηκα. Παρτε οτι θελετε καλα κανετε. Το ιδιο εκανα κι εγω -
16600 το πηρα , με 90 αλογατα και 6αρι σασμαν. Αυτο τωρα εχει 18,100€. Αν εκανα βλακεια θα δειξει. Το Yaris δεν μ αρεσε στην active που εψαχνα τοτε. Ασε που δεν ειχε , ουτε εχει κλειδωμενη τιμη. Τα άλλα δεν τα καταλαβα. Για μεταχειρισμενο μιλας ?
edit: Μαλλον μιλας γιατι να βαλω κορωνοπηνιο και προγραμμα , οπως ειπα πριν και να μην παρω αυτο με τα 115. Γιατι 500 το προγραμμα και 800 το κπ = 1300€
Αν θα τα κανω δεν ξερω. Παντως γινεται . Προς το παρων θα εχω ενα αμαξακι πολης , με 90 ψωραλογα , με κοστος 16,600€ . Το μελλον θα με δικαιωσει ή οχι.....Νομίζω ότι εκεί που έχουν πάει οι τιμές, έκανες εξαιρετική αγορά.
Επίσης νομίζω ότι μάλλον πρέπει να είναι φιδέμπορας αυτός που υπόσχεται σε ατμοσφαιρικό κινητήρα βελτίωση από τα 90 στα 128, μόνο με πρόγραμμα. Εκτός ίσως αν ο 90άρης είναι ακριβώς ο ίδιος με τον 115άρη. Και πάλι από τα 115 στα 120-122 είναι πιο λογικό. -
@realzeus said in 2020 Toyota Yaris:
Σοβαρευτείτε
Με 22-23 χιλιάρικά -χωρίς υβριδισμό και αυτόματο σασμάν- αλλα ποιότητα και πουλ μουρ θα κοίταζα μόνο το 116i - σε μαύρο χρώμα - και θα περίμενα με αγωνία το ξεκλείδωμα του εγκεφάλου για να το πάω απο 100 και κάτι στα 160 παρα κάτι... άλογα !Είσαι προπετής και ανιστόριτος. Η Toyota δανείζονταν το Mazda στην Αμερικάνικη αγορά για χρόνια!!!
Δεν δανειζόταν το έπαιρνε γιατί διέταζε την μικρή και χαζή mazda (πέταξε όλα τα κεφάλια της στα βάνκελ) και την δανείζει τα υβριδικά γιατί την λυπάται και δεν θέλει να καταλήξει στο πεζοδρόμιο ...
Πάλι ανιστόρητος... Πολλά Mazda έχει δανειστεί η νέα σου αγαπημένη.
-
@harisma23 said in 2020 Toyota Yaris:
16600 το πηρα , με 90 αλογατα και 6αρι σασμαν. Αυτο τωρα εχει 18,100€. Αν εκανα βλακεια θα δειξει. Το Yaris δεν μ αρεσε στην active που εψαχνα τοτε. Ασε που δεν ειχε , ουτε εχει κλειδωμενη τιμη. Τα άλλα δεν τα καταλαβα. Για μεταχειρισμενο μιλας ?
Αν θα τα κανω δεν ξερω. Παντως γινεται . Προς το παρων θα εχω ενα αμαξακι πολης , με 90 ψωραλογα , με κοστος 16,600€ . Το μελλον θα με δικαιωσει ή οχι.....Νομίζω ότι εκεί που έχουν πάει οι τιμές, έκανες εξαιρετική αγορά.
Επίσης νομίζω ότι μάλλον πρέπει να είναι φιδέμπορας αυτός που υπόσχεται σε ατμοσφαιρικό κινητήρα βελτίωση από τα 90 στα 128, μόνο με πρόγραμμα. Εκτός ίσως αν ο 90άρης είναι ακριβώς ο ίδιος με τον 115άρη. Και πάλι από τα 115 στα 120-122 είναι πιο λογικό.Καλα κι εγω με κρυα καρδια το πηρα το Mazda, γιατι ειναι αργο
Κατα τα άλλα ναι ιδιο μοτερ ειναι και το 75 και το 90 και το 115. Και ολα φτανουν σχεδον 130 αλογα. Υπαρχουν βιντεο στο youtube και sites προγραμματιστων που το λενε. Τωρα να λενε ολοι ψεματα, το βρισκω δυσκολο , αν και με πρωτη ματια ολους τους ξενιζει μια τετοια διαφορα μονο με επαναπρογραμματισμο -
Οι καινούργιοι 90/115 της Μάζντα έχουν διαφορές με τους παλιότερους. Δεν σημαίνει ότι ο παλίοτερος προγραμματισμός θα δουλεύει στους καινούργιους.
-
@vagnar said in 2020 Toyota Yaris:
Οι καινούργιοι 90/115 της Μάζντα έχουν διαφορές με τους παλιότερους. Δεν σημαίνει ότι ο παλίοτερος προγραμματισμός θα δουλεύει στους καινούργιους.
https://forum.4troxoi.gr/topic/100964/mazda-2-facelift-2023/64
Παμε αλλου για οποιον θελει να συζητησει για το Μαζντα, εδω το παρατραβηξαμε -
Καλά, δεν περίμενα να δημιουργήσω τέτοιο χαμό, απλά ζητώντας μια γνώμη!
Δεν πρόκειται να το ξανακάνω -
@bassstarlet said in 2020 Toyota Yaris:
Καλά, δεν περίμενα να δημιουργήσω τέτοιο χαμό, απλά ζητώντας μια γνώμη!
Δεν πρόκειται να το ξανακάνωΣιγα τον χαμο. Αφορμη ψαχνουμε να αναψουν τα αιματα
-
Καλή ερώτηση, αλλά μήπως η οικονομία είναι για κάποιους, το κυρίως ζητούμενο;
Το γιάρις που υστερεί σε εξοπλισμό;
2020 Toyota Yaris