-
@spi_duster said in 2020 Toyota Yaris:
Τουοτα γαμει. Οτι φτιαχνει ειναι για μια ζωη. Ενα σταρλετ του 93 που εσπρωξα το 2001 το πετυχα ξανα πριν λιγες μερες και ηταν απολυτα λειτουργικο.
Τραγικο που απο εκεινα τα χρονια μονο τουοτα βλεπουμε ακομη στους δρομους. Ολα τα υπολοιπα για την πρεσα μονο.Κάποτε έτσι ήταν.
Τα σύγχρονα είναι φθηνιαρικα ! -
@akikos said in 2020 Toyota Yaris:
Yaris υβριδικό active+ 3 εβδομάδων περίπου. Οι διαδρομές που κάνει το αυτοκίνητο ειναι 2km πρωί, 2km μεσημέρι, 2km απόγευμα, 2km βράδυ σε πόλη με μέση ταχύτητα 11km/ώρα. Περίμενα μικρότερη κατανάλωση.
Για τη χρήση που αναφέρεις, μόνο ένα μικρό ηλεκτρικό θα ήταν ιδανικό για σένα. Με απλό θερμικό θα έβλεπες τουλάχιστον 10λτ+ κατανάλωση.
Για καταναλώσεις <4 χρειάζονται πολλά χιλιόμετρα συνεχόμενα.
Όχι πολλά, μη φαντάζεσαι. Αλλά 2 χιλ είναι όντως πολύ λίγα.
Καμιά συμβουλή για να μειώσω και άλλο την κατανάλωση;
Xev YoYo
-
Στεφανε! Σπρωξε το κρος και παρε ενα βιτ. Να δωσεις νεα πνοη στο φορουμ!
-
@sxetikos13 said in 2020 Toyota Yaris:
Γιατί και peugeot 208, vw polo, ford fiesta, opel corsa οτιδήποτε έχει ο άλλος σε supermini εσείς θα παριστάνετε τους έξυπνους ότι έχετε υβριδικό toyota και οι υπόλοιποι πιαστήκανε μακάκες.... Δεν είναι όμως έτσι....
Όλα είναι σχετικά με την χρήση και θα απαντήσω γενικά γιατί έψαχνα και πριν 2 χρόνια και πριν 1 χρόνο. Όταν λοιπόν ένα αυτόματο Φιέστα (το αγαπημένο μου αμάξι στην κατηγορία για αυτό ξεκίνησα!!) έχει €25.000 και ένα 208 27.500, το Γιάρις στα 22.000 ακόμα και στα 25.000, με το μπόνους της υβριδικότητας φαντάζει ευκαιρία για χρήση αστική και περιαστική. Γιατί θα καίει περίπου τα μισά και άρα το κέρδος είναι μεγάλο σε σχέση π.χ. με το Φιέστα ή το 208. Αυτό λέμε και συζητάμε. Προφανώς εαν η εναλλακτική ειναι μένω με το παλιό ή αγοράζω αμάξι με 15.000, τότε δεν θα γίνει σχεδόν ποτέ απόσβεση της διαφοράς τιμής.
Όμως εαν κάποιος ψάχνει αμάξι με π.χ. 23.000€, τότε το Γιάρις, από οικονομικής άποψης συμφέρει γιατί κοστίζει όσο και τα άλλα και καίει τα μισά, αυτό ειναι και είναι τόσο απλό.
-
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Για αυτό λέω ότι πάνε να αγοράσουν υβριδικό χωρίς την παραμικρή έρευνα αγοράς. Είναι όπως τα iphone. Τους το είπαν και πήγαν να το αγοράσουν στα τυφλά. Δεν λέω ότι δεν είναι καλά αλλά αν τους ρωτήσεις γιατί τα πήραν δεν θα ξέρουν να σου απαντήσουν..
Μην είσαι τόσο απόλυτος φίλε μου, γιατί εκτιθεσαι. Πίστεψέ με, όσοι πήραν υβριδικό (η πλειοψηφία τουλ γιατί πάντα και παντού υπάρχουν και οι άσχετοι) ξέρουν πολύ καλά γιατί το πήραν και γι αυτό το πλήρωσαν και παραπάνω.
Καθόλου δεν εκτίθεμαι γιατί ξέρω καλά τι συμβαίνει γύρω μου. Άλλοι εκτίθενται με τα λεγόμενά τους μιας και θεωρούνε ηλίθιους όσους έχουν οποιοδήποτε άλλο αμάξι που λειτουργεί με βενζίνη (καμία άλλη εταιρεία δεν έχει υβριδικό κινητήρα σαν της toyota) και τους εαυτούς τους έξυπνους που αγόρασαν υβριδικό toyota και δη yaris στα 22.000 € και γλιτώνουν....βενζίνη. Για αυτό και η toyota ανεβάζει συνεχώς τις τιμές (+ ότι πλέον είναι ανοικτές) γιατί έχει καταλάβει πού απευθύνεται.... Ό,τι ακριβώς συμβαίνει με το iphone ξεκίνησε από τα 500 € και τώρα έχει πάει στο 2.500 € και δεν έχει καν φορτιστή μέσα. Εφόσον πουλάει γιατί να μην τα κάνουν όλα αυτά οι πολυεθνικές??
Και μια ρητορική ερώτηση: Μοσχοπουλούσε ή όχι το yaris τα προηγούμενα χρόνια μέχρι πριν βγάλει η toyota το υβριδικό σύστημα και μέχρι αυτό να γίνει δημοφιλές στο ευρύ κοινό ?? Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Άρα, πήγαινε ο καθένας και αγόραζε yaris γιατί ήταν οικονομικό και αξιόπιστο χωρίς να το έχει ψάξει προηγουμένως απλώς το είχε ακούσει από άλλους. Έτσι πάνε τώρα και αγοράζουν το υβριδικό. Μόνο που τώρα σκάνε και 22.000-25.000€...
Υ.γ Άραγε το υβριδικό στα 22.000-25.000 € που έχει τώρα θα κάνει ποτέ απόσβεση??
Απόσβεση της διαφοράς με το αντίστοιχο θερμικό βενζίνης γίνεται σε 3-4 χρόνια το πολύ (και σου μένει το αυτόματο). Απόσβεση της τιμής αγοράς δε γίνεται ποτέ και για κανένα αυτοκίνητο.
Ας είμαστε συγκεκριμένοι: Aπόσβεση αμαξιού με τιμή στα 25.000€ και δη yaris δε γίνεται ποτέ φίλε... Η τιμή από μόνη της είναι δεσμευτική για να τα κρατήσεις για πολλά χρόνια. Αντίθετα, ο άλλος που έχει αγοράσει yaris βενζίνη στα 16.000 και κάτι ευρώ στην πενταετία αν θέλει το πουλάει κιόλας. Επιπλέον, μην κοροιδευόμαστε αμάξι πόλης είναι το yaris. To παρουσιάζετε λες και καταναλώνει ένα τόνο βενζίνη και είναι ασύμφορο... Πάλι κινείστε στη λογική ότι οι άλλοι είναι ηλίθιοι με τα συμβατικά αμάξια και εσείς οι έξυπνοι. Γιατί και peugeot 208, vw polo, ford fiesta, opel corsa οτιδήποτε έχει ο άλλος σε supermini εσείς θα παριστάνετε τους έξυπνους ότι έχετε υβριδικό toyota και οι υπόλοιποι πιαστήκανε μακάκες.... Δεν είναι όμως έτσι....
Α και που είσαι τώρα που θα πάει από το χειμώνα 2.000-3000 πάνω το υβριδικό λόγω της νέας τεχνολογίας που θα πουλάνε να πηγαίνουν να αγοράζουν yaris στα 25.000-30.000 € με τα πλαστικά χειροφρενα επειδή θα έχουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου...
Όσο η βενζίνη είναι στα περιξ του 2, μάλλον θα συνεχίζει να πουλάει, και αυτό και τα diesel παρόλο το κυνήγι που τους έχει επιβληθεί. Προσωπικά μιλώντας, τα € μου προτιμώ να τα τρώω αλλού και όχι σε βενζίνες.
Ό,τι πεις φίλε μου.... Φαντάσου να έρθει ένας να σου πει πήρα yaris με 25.000 €. Εγώ προσωπικά θα ένιωθα πολύ άβολα.... Αυτά διαβάζουν οι ιθύνοντες της toyota hellas και το έχουν γυρίσει στην παλαβή.
Θα σου έγραφα καλως ήρθες στο φορουμ, είσαι καινούργιος εδώ; Αλλά όντως είσαι οπότε.
Ναι, έτσι είναι η φασούλα εδώ αυτό τον καιρό. Η Toyota είναι κάτι σαν το μάνα εξ ουρανού για την αυτοκίνηση με τα υβριδικά της, όλοι οι άλλοι είναι για πέταμα.
Μέχρι αυτοί που έχουν υβριδικά να πάνε σε ηλεκτρικά οπότε μετά θα αλλάξει η συζήτηση για την άχρηστη Toyota που δεν ξέρει από ηλεκτρικά. -
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
@akikos said in 2020 Toyota Yaris:
Yaris υβριδικό active+ 3 εβδομάδων περίπου. Οι διαδρομές που κάνει το αυτοκίνητο ειναι 2km πρωί, 2km μεσημέρι, 2km απόγευμα, 2km βράδυ σε πόλη με μέση ταχύτητα 11km/ώρα. Περίμενα μικρότερη κατανάλωση.
Για τη χρήση που αναφέρεις, μόνο ένα μικρό ηλεκτρικό θα ήταν ιδανικό για σένα. Με απλό θερμικό θα έβλεπες τουλάχιστον 10λτ+ κατανάλωση.
Για καταναλώσεις <4 χρειάζονται πολλά χιλιόμετρα συνεχόμενα.
Όχι πολλά, μη φαντάζεσαι. Αλλά 2 χιλ είναι όντως πολύ λίγα.
Καμιά συμβουλή για να μειώσω και άλλο την κατανάλωση;
Xev YoYo
Πρώτον είναι πολύ αρχή ακόμα, θα στρώσει, δεύτερον στις μικρές αποστάσεις όλα τα αυτοκίνητα εκτός ίσως από τα ev καταναλώνουν ενέργεια για να θερμάνουν τα μηχανικά μέρη. Αν απαιτείται και ψύξη της καμπίνας μιλάμε για επιπλέον κατανάλωση ενέργειας. Λύση στα παραπάνω δεν υπάρχει, στις μικρές διαδρομές έχω δει 7αρια κ 8αρια, προχτές που πήγα Σούνιο όμως είδα 2,9 μέση ετήσια είμαι 3,6
-
Και εγώ κάτοχος 2 toyota είμαι... Αλλά βλέπεις την ποιότητά τους σε σχέση με άλλα αμάξια και όσο να ναι νιώθεις άβολα ειδικά αν έχεις πληρώσει 22.000-25.000€.
Έχεις την κλασσική λογική δεν αγοράζω gs450h γιατί δεν κάνω απόσβεση, ή μην αγοράσεις ct γιατί και με το ignis μπορείς να πας παντού.
Και εμένα δεν μου αρέσει η πτωση στην ποιότητα με την ταυτόχρονη αύξηση στις τιμές αλλά η toyota είναι η μόνη που σου δίνει πρόσβαση σε full hybrid σε διάφορα μοντέλα σε χαμηλότερη από τον ανταγωνισμό τιμή. Δεν έχει ποιοτικά υλικά, οκ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτο.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει κ με την tesla, σου δίνει τα καλύτερα ev σε χαμηλή τιμή και όλοι φωνάζουν για τα panel gaps. Και αν δεν ήταν αυτό για κάτι θα γκρινιαζαν, όταν δίνω 40κ και αγοράζω 500 αλογα awd πραγματικά λίγο θα κολλήσω στην συναρμογή της πίσω αεροτομής.
-
@spi_duster said in 2020 Toyota Yaris:
Τουοτα γαμει. Οτι φτιαχνει ειναι για μια ζωη. Ενα σταρλετ του 93 που εσπρωξα το 2001 το πετυχα ξανα πριν λιγες μερες και ηταν απολυτα λειτουργικο.
Τραγικο που απο εκεινα τα χρονια μονο τουοτα βλεπουμε ακομη στους δρομους. Ολα τα υπολοιπα για την πρεσα μονο.ακόμα αξιοπιστη μάρκα είναι η Toyota δεν λέω το αντίθετο
αλλα μην συγκρίνεις ούτε για πλάκα ενα starlet ή κάποια παλιά mersedes και αρκετα ακόμη αμάξια που τα έφτιαξαν για να ζουν για πάντα με τα σημερινά ΟΛΩΝ των κατασκευαστών που έχουν ημερομηνία λήξης
Τα τωρινα αμάξια ουδεμία σχέση έχουν σε κατασκευή με παλιά. Μεχρι και το χρώμα τους μια λεπτη στρώση που φεύγει με το παραμικρό είναι. ΔΕΝ είναι συγκρισιμα
Σιγουρα προτιμώ ενα καινούργιο για την ασφάλεια την κατανάλωση και όλες τις σύχρονες ευκολίες εννοείται αλλά
παλιά τα έφτιαχναν να αντέχουν τώρα όχι δεν τίθεται ζήτημα
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Γιατί και peugeot 208, vw polo, ford fiesta, opel corsa οτιδήποτε έχει ο άλλος σε supermini εσείς θα παριστάνετε τους έξυπνους ότι έχετε υβριδικό toyota και οι υπόλοιποι πιαστήκανε μακάκες.... Δεν είναι όμως έτσι....
Όλα είναι σχετικά με την χρήση και θα απαντήσω γενικά γιατί έψαχνα και πριν 2 χρόνια και πριν 1 χρόνο. Όταν λοιπόν ένα αυτόματο Φιέστα (το αγαπημένο μου αμάξι στην κατηγορία για αυτό ξεκίνησα!!) έχει €25.000 και ένα 208 27.500, το Γιάρις στα 22.000 ακόμα και στα 25.000, με το μπόνους της υβριδικότητας φαντάζει ευκαιρία για χρήση αστική και περιαστική. Γιατί θα καίει περίπου τα μισά και άρα το κέρδος είναι μεγάλο σε σχέση π.χ. με το Φιέστα ή το 208. Αυτό λέμε και συζητάμε. Προφανώς εαν η εναλλακτική ειναι μένω με το παλιό ή αγοράζω αμάξι με 15.000, τότε δεν θα γίνει σχεδόν ποτέ απόσβεση της διαφοράς τιμής.
Όμως εαν κάποιος ψάχνει αμάξι με π.χ. 23.000€, τότε το Γιάρις, από οικονομικής άποψης συμφέρει γιατί κοστίζει όσο και τα άλλα και καίει τα μισά, αυτό ειναι και είναι τόσο απλό.
Ψύχραιμη και ορθολογική τοποθέτηση!!
Ωστόσο, τα toyota χάνουν πολύ σε ποιότητα και εξοπλισμό.. Led φώτα, ψηφιακό καντράν, ποιοτικότερο σαλόνι έχουν σχεδόν όλες οι ανταγωνιστικές εταιρείες στις αντίστοιχες κατηγορίες. Η toyota προσφέρει υβριδικό κινητήρα και πετσοκόβει σε όλα τα υπόλοιπα.
Ολα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Ακόμα και οι χρόνοι αναμονής πλέον μπορούν να επηρεάσουν την τελική σου απόφαση.
Εγώ για παράδειγμα περίμενα ένα χρόνο το yaris παρόλο που βρήκα πόλο καινούργιο ετοιμοπαραδοτο και με έκπτωση 1000ευρώ..Ωστόσο η αρχική του τιμή ήταν ήδη ανεβασμένη και σχεδιαστικά δεν μου πολυαρεσε να πω την αλήθεια. Οπότε πήγα στο yaris και περιμενα ένα χρόνο...Ο πολύς κόσμος θέλει ενα πολύ φτηνο οχημα με πολύ καλή κατανάλωση και με πολύ καλή αξιοπιστία
Αν εξυπηρετούνται τα παραπάνω είναι διατεθιμένος να κάνει γενναίες εκπτώσεις σε όλα τα υπόλοιπα
Η Toyota ξέροντας ότι έχει ονομα για αξιοπιστία και έχοντας φτιάξει ενα πολύ καλο δοκιμασμένο υβριδικό συστημα που προσφέρει πολύ καλή κατανάλωση εστιαζει στο τέλος και στην τιμή φτιαχνοντας αυτοκίνητα που χώρους δεν έχουν καλούς (πιάνουν χώρο οι μπαταρίες). Βαζει φτηνιαρικά εσωτερικά με κακή ηχομόνωση (και για κόστος και για βάρος). Κόβει και από εξοπλισμό όπου μπορεί (led, πλαφονιέρες και ότι βρει) και προσφέρει στο τέλος στον καταναλωτη αυτοκίνητα με βάση το τρίπτυχο που ζηταγε εξαρχής ο καταναλωτής (αξιοπιστία, φτηνο, καλή κατανάλωση)
Μαγκια το λέω της TOYOTA που αφουγκράζεται αυτό που θέλουν οι πολλοί και πουλάει τρελά. ΜΑΓΚΙΑ ξαναλέω
Θα επαιρνα αυτή τη βλακεία εγώ? Οχι φυσικά, ουτε να το βλέπω δεν θέλω. Αλλά respect στην Toyota. Αυτό θέλετε, αυτό σας δίνω. Ειναι ενας κατασκευαστής που μπορεί να φτιάξει πολύ καλύτερα αυτοκίνητα. Εχει το Know how κανένας δεν αμφιβάλει νομίζω
Αλλά προσφέρει αυτό που ζητάν οι περισσότεροι. Πετσόκομμα σε ΟΛΑ και εστιάζω σε αυτά τα 3 που σας ενδιαφέρουν. Ολα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και τριτεύοντα. όλοι χαρούμενοι και πολλά χρήματα για την Toyota.
Ε, και ας γκρινιάζουν και μερικοί παράξενοι. Το 98% των κατόχων είναι ευχαριστημένοι με αυτό που πήραν
Εδώ κάποιοι είναι τόσο παραπλανημένοι που γράφουν ότι είναι τρομερό και σε επιδόσεις!!!!!!! Δηλαδή κάπου έλεος. Την παραδεχόμαστε την Toyota αλλά κάπου ενα όριο
-
@cirus said in 2020 Toyota Yaris:
Πετσόκομα σε ΟΛΑ και εστιάζω σε αυτά τα 3 που σας ενδιαφέρουν. Ολα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και τριτεύοντα.
Εδώ ειναι που κάνεις λάθος, γιατί εστιάζει και στην μηχανολογία. Εαν δεις αναρτήσεις, πλατφόρμα και γενικά το πως είναι στημένα/φτιαγμένα, φαίνεται αυτό, ειδικά εαν τα οδηγήσεις. Οπότε κόβει σε απτή ποιότητα (όχι πραγματική) και σε χώρους....όποιον τον ενδιαφέρουν αυτά κοιτάει αλλού, απλό είναι. Αλλά μηχανολογικά και σε θέμα αναρτήσεων είναι πλέον στην κορυφή και αυτό φαίνεται. Ακόμα και ο Στεφάν (όχι ο παγωμένος) που τα κράζει, παραδέχεται πόσο καλη ανάρτηση έχει η ΚΚ του. Ίσως την καλύτερη στην κατηγορία της και αυτό είναι απίστευτα σημαντικό.
-
H αναρτηση του Yaris παντως ειναι στο μεσο ορο
-
Πετσόκομα σε ΟΛΑ και εστιάζω σε αυτά τα 3 που σας ενδιαφέρουν. Ολα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα και τριτεύοντα.
Εδώ ειναι που κάνεις λάθος, γιατί εστιάζει και στην μηχανολογία.
Σε πια μηχανολογία εστιάζει ρε Φάνη.
Βγάζει το yaris σε 4χ4 και είναι μόνο κατ ονομασία 4χ4
Μπορεί να συγκριθεί με το vitara σαν 4χ4???
Σιγουρα είναι καλύτερο από το σκετο εμπρος κίνηση αλλά αν σέβεσαι τον όρο 4χ4 και βγαζεις ενα μοντέλο σε τέτοια έκδοση θα πρέπει να συμβαδίζει με την πραγματικότητα το 4χ4 που εχεις στα χαρτιά. Πια μηχανολογία τωρα, εντάξει.
οκ βελτιωθηκαν σε αναρτησεις και συμπεριφορα σε σχέση με τις βάρκες γυαλο που ήταν στο παρελθόν, μεχρι εκεί να συμφωνήσω. κορυφή ΔΕΝ είναι. ειναι πολύ βελτιωμένα σε σχέση με το παρελθόν
-
Σιγουρα είναι καλύτερο από το σκετο εμπρος κίνηση αλλά αν σέβεσαι τον όρο 4χ4 και βγαζεις ενα μοντέλο σε τέτοια έκδοση θα πρέπει να συμβαδίζει με την πραγματικότητα το 4χ4 που εχεις στα χαρτιά. Πια μηχανολογία τωρα, εντάξει.
οκ βελτιωθηκαν σε αναρτησεις και συμπεριφορα σε σχέση με τις βάρκες γυαλο που ήταν στο παρελθόν, μεχρι εκεί να συμφωνήσω. κορυφή ΔΕΝ είναι. ειναι πολύ βελτιωμένα σε σχέση με το παρελθόν
Όχι δεν είναι. Αλλά γιατί πρέπει να είναι;
Συγκρίνεται το Haldex με του Vitara σαν 4×4; Συγκρίνεται ένα ηλεκτρικό με κίνηση σε όλους τους τροχούς με του Vitara σαν 4×4; -
Ναι ούτε ford, ούτε honda είναι, όμως οι διαφορές σε σχέση με το μέσο όρο των εμπορικών αντιπάλων είναι μηδαμινές. Έχουν βασιστεί στο hsd και πάνε έτσι στον αυτόματο. Όσοι όμως δεν επενδύσουν σε επιτυχή ev θα φάνε μεγάλη ήττα. Αυτή την στιγμή έχουμε usa/china και ολίγον korea, οι άλλοι πάνε για μεγάλο κόλαφο.
-
@vagnar said in 2020 Toyota Yaris:
Όχι δεν είναι. Αλλά γιατί πρέπει να είναι;
Συγκρίνεται το Haldex με του Vitara σαν 4×4; Συγκρίνεται ένα ηλεκτρικό με κίνηση σε όλους τους τροχούς με του Vitara σαν 4×4;δεν πρέπει τίποτα. Οτι θελουν ας βάλουν
εγώ απάντησα στο Φάνη που λέει οτι εστιάζει στην Μηχανολογία.
Αν εστιαζε θα είχε ενα πολύ καλύτερο συστημα.
Εδώ απλά θελει να βάλει το 4χ4 σαν marketing ορο, τιποτα παραπάνω
-
@ataim said in 2020 Toyota Yaris:
Ναι ούτε ford, ούτε honda είναι, όμως οι διαφορές σε σχέση με το μέσο όρο των εμπορικών αντιπάλων είναι μηδαμινές. Έχουν βασιστεί στο hsd και πάνε έτσι στον αυτόματο. Όσοι όμως δεν επενδύσουν σε επιτυχή ev θα φάνε μεγάλη ήττα. Αυτή την στιγμή έχουμε usa/china και ολίγον korea, οι άλλοι πάνε για μεγάλο κόλαφο.
σωστα τα λες συμφωνω
η Κορέα είναι λίγο πιο πίσω στα ev. και οι Ευρωπαιοι τελευταίοι στην ουρά
China vs Tesla (όχι USA) είναι προς το παρόν μόνο
-
Ειπες για Τογιότα γενικά. Οπότε τα άλλα έχουν πολλαπλούς (διπλά ψαλίδια βασικά) όταν οι άλοοι έχουν ημιάκαμπτο. Αλλά και στο Γιάρις (και το Κρος) η ανάρτηση είναι την κορυφη της κατηγορίας, μαζί με τα Φορντ. Επίσης είναι και η ακαμψία της πλατφόρμας. Οπότε δεν είναι μόνο το τρίπτυχο που λές αλλά πλέον και η ανάρτηση, άνεση, ποιότητα κύλισης και οδική συμπεριφορά - αλλιώς ούτε που θα τα κοίταζα, το έχω γράψει πολλές φορές, το παλιό άουρις ήθελα να το σπάσω!
Για περισσότερα δες και Τάσο!! https://forum.4troxoi.gr/post/11000157633
-
Ειπες για Τογιότα γενικά. Οπότε τα άλλα έχουν πολλαπλούς (διπλά ψαλίδια βασικά) όταν οι άλοοι έχουν ημιάκαμπτο. Αλλά και στο Γιάρις (και το Κρος) η ανάρτηση είναι την κορυφη της κατηγορίας, μαζί με τα Φορντ. Επίσης είναι και η ακαμψία της πλατφόρμας. Οπότε δεν είναι μόνο το τρίπτυχο που λές αλλά πλέον και η ανάρτηση, άνεση, ποιότητα κύλισης και οδική συμπεριφορά - αλλιώς ούτε που θα τα κοίταζα, το έχω γράψει πολλές φορές, το παλιό άουρις ήθελα να το σπάσω!
Για περισσότερα δες και Τάσο!! https://forum.4troxoi.gr/post/11000157633
ωραια τώρα το διάβασα. πληρώνεις δηλαδή 4χ4 που μπορεί να μην έχει 4χ4 δυνατότητες στην πραγματικότητα αλλά έχει στιβαρή ανάρτηση και φρένα από το GR Yaris
εντάξει
εγώ αν πάρω παγωτό πάντως θέλω να είναι παγωτό. ωραιο κρύο και με βυσσινο ή σοκολάτα λιωμένη από πάνω
αν είναι κρύα κρέμα γάλακτος με σαλτσα από ντομάτα που έχουν βάλει σε ενα καλό στιβαρό και νοστιμο χωνάκι από μπισκότο δεν θα μείνω ευχαριστημένος
-
είναι παγωτό με γεύση καρότο
-
Τουοτα με ημερομηνια ληξης, ποιοτητα κακη σε σχεση με τον ανταγωνισμο και πισω σε οδικη συμπεριφορα, 4κινηση. Ενδεικτικα δηλαδη παλι καλα που αποδεχεστε μερικοι την αξια της υβριδικης τεχνολογιας της. Συγνωμη μα δε μπορω σε τοσες απανωτες βλακειες να πω τπτ. Ειδικα την 4κινηση του βιτ του 2015 αν τη θεωρειτε αναφορας δεν εχω λογια.
Παντως να ξερετε ενα. Με πορδες δε βαφονται αβγα.
2020 Toyota Yaris