Πάτησα για πρώτη φορά το POWER και έπαθα μόκο. Φαίνεται πολύ δυνατότερο από 116 άλογα.
akikos
@akikos
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by akikos
-
RE: TOYOTA FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
-
RE: Μεταβίβαση αυτοκινήτουposted in Περί αυτοκίνησης
Οταν πληρώσει κάποιος τέλη κυκλοφορίας και πουλήσει το αμάξι πριν τελειώσει η χρονιά ο αγοραστής τα έχει πληρωμένα;
-
ΒΜW e87 πρόβλημα με αντλία υαλοκαθαριστήραposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις

Παιδιά ξαφνικά όταν τραβάω το δεξί μοχλό προς σε μένα δεν πετάγεται νερό, δεν ακούγεται η αντλία και δεν κουνιέται ούτε οι υαλοκαθαριστήρες. Σαν να μην δίνει εντολή ο διακόπτης καθόλου. Οι υαλοκαριστήρες όταν κάνω το μοχλό πάνω κάτω δουλεύουν.
Καμιά ιδέα;
-
RE: 2020 Toyota Yarisposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα

Yaris υβριδικό active+ 3 εβδομάδων περίπου. Οι διαδρομές που κάνει το αυτοκίνητο ειναι 2km πρωί, 2km μεσημέρι, 2km απόγευμα, 2km βράδυ σε πόλη με μέση ταχύτητα 11km/ώρα. Περίμενα μικρότερη κατανάλωση.
Για καταναλώσεις <4 χρειάζονται πολλά χιλιόμετρα συνεχόμενα. Μου φαίνεται ότι στην αρχή υπάρχει κάπως αυξημένη κατανάλωση γιατί πρέπει να ζεσταθεί ο κινητήρας και να κρυώσει η καμπίνα μέσω του κλιματισμού που πάνε τζάμπα γιατί πριν γίνουν αυτά φτάνω στο προορισμό μου.
Καμιά συμβουλή για να μειώσω και άλλο την κατανάλωση; Σκέφτομαι να πατάω το πλήκτρο ev όταν βλέπω ότι η μπαταρία ειναι γεμάτη
-
RE: ΒΜW e87 πρόβλημα με αντλία υαλοκαθαριστήραposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
@realzeus said in ΒΜW e87 πρόβλημα με αντλία υαλοκαθαριστήρα:
Ακούγεται η αντλία να προπσπαθεί να δουλέψει; Αν ναι, τότε είναι βουλωμένο σωληνάκι. Αν όχι είναι καμμένη αντλία. Επίσης όσα ξέρει ένας μάστορας που θα δει το αυτοκίνητο δεν τα ξέρει ένα φόρουμ ολόκληρο από μακριά. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο της ερώτησης, Υπάρχουν συνεργεία...
Στο προηγούμενο post αναφερόμουνα στο πίσω υαλοκαθαριστήρα όταν πατάω το μοχλό προς τα μέσα. Όταν το τραβάω προς τα έξω (προς τα μένα) δεν ανταποκρίνεται καθόλου δεν δουλεύει η αντλία, ούτε ο υαλοκαθαριστήρας.
Συνεργείο θα το πάω αλλά είπα να πω τον πόνο μου. -
@ataim said in 2020 Toyota Yaris:
Με cruise πήγες; Βλέπω πολύ μικρό μέρος της διαδρομής σε ev.
Στο 1/4 της διαδρομής γιατί δεν ήξερα πως έμπαινε πριν. Πήγαινα με 100km/ωρα στην εθνική.
-
RE: ΒΜW e87 πρόβλημα με αντλία υαλοκαθαριστήραposted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Οκ παιδιά. Το πήγα στο μάστορα. Έφταιγε ο διακόπτης και χρειάστηκε ανταλλακτικό όλο το σύστημα.
250 ευρώ μεταχειρισμένο με ανταλλακτικά.
-
@bill_hsd said in 2020 Toyota Yaris:
@akikos said in 2020 Toyota Yaris:

Θέλω να κλάψω. Έχει βγάλει και σε άλλον το ίδιο πρόβλημα;
Έλεγξε τη 12βολτη μπαταρία σε εξουσιοδοτημένο.
Έχουν tester και αν είναι χαμηλό το ποσοστό της, την αλλάζουν εντός εγγύησης στα 3 πρώτα χρόνια.
Για να σου βγάλει τόσα check ταυτόχρονα, μάλλον εκεί οφείλεται.To παρέλαβα. Λόγω συντηριτικής οδήγησης μάζεψε υγρασία ο καταλύτης. Το αυτοκίνητο μετακινείται καθημερινά αλλά κάνει 2km επί 4 φόρες την μέρα. :(. Σβήσανε τα error τώρα.
-
@lap said in TOYOTA FORUM:
Μήπως στο κλέψανε και έβαλαν ένα ίδιο στη θέση του για να μη καταλάβεις ότι στο κλέψανε;
Ανοίξει με το κλειδί.
Latest posts made by akikos
-
@george-0 said in TOYOTA FORUM:
@akikos said in TOYOTA FORUM:
Στα service κανουν εγγραφες στον υπολογιστή του αυτοκινητου. Σε 3 μερες θα σου εμφανιστει και το service.
Δεν το πήρα για service. Ο αισθητήρας μπροστά έχει πρόβλημα. Δυστυχώς μετά το service το πρόβλημα παραμένει και από όσο κατάλαβα γίνεται όταν έχει ήλιο ή ζέστη.
Το αυτοκίνητο έχει περάσει τα 2 χρόνια. Ξέρει κανείς αν καλύπτεται από την εγγύηση ο αισθητήρας;
Εννοεις την μπροστα καμερα στο παρμπριζ? Ετσι καταλαβαινω γιατι απο εκει διαβαζει σηματα κυκλοφοριας και πεζους, οχηματα. Το πηγες για αυτο το λογο στο service και επειδη λειτουργουσε εκεινη την ωρα δεν εκαναν τιποτα να υποθεσω? Σε ποιο σερβις?
Νομίζω αυτήν. Υπάρχει και ένα ραντάρ στο σήμα.Στην αρχή λειτουργούσε αλλά μετά τους έβγαλε και σε αυτούς πρόβλημα.
Του έκαναν calibration και μου είπαν αν ξαναεμφανιστεί να ξαναπεράσω να το ελέγξουν. Θα πάω αύριο.
-
@v_a said in TOYOTA FORUM:
Μην αγχώνεσαι, καινούριος θεωρείσαι ακόμα..
Το καλύπτει σίγουρα η εγγύησηhttps://www.toyotaownersclub.com/forums/topic/212433-front-camera-circuit-c1a0/
Αυτό το πρόβλημα έχω. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος;
-
Στα service κανουν εγγραφες στον υπολογιστή του αυτοκινητου. Σε 3 μερες θα σου εμφανιστει και το service.
Δεν το πήρα για service. Ο αισθητήρας μπροστά έχει πρόβλημα. Δυστυχώς μετά το service το πρόβλημα παραμένει και από όσο κατάλαβα γίνεται όταν έχει ήλιο ή ζέστη.

Το αυτοκίνητο έχει περάσει τα 2 χρόνια. Ξέρει κανείς αν καλύπτεται από την εγγύηση ο αισθητήρας;
-
@lap said in TOYOTA FORUM:
Μήπως στο κλέψανε και έβαλαν ένα ίδιο στη θέση του για να μη καταλάβεις ότι στο κλέψανε;
Ανοίξει με το κλειδί. -
@ataim said in TOYOTA FORUM:
Μήπως στο κλέψανε; Εμένα δείχνει κανονικά.
Οχι δεν το κλέψανε. Ήμουν στο σέρβις το πρωί και από τότε δεν δειχνει το στίγμα.
-
Παιδιά το myΤoyota App δείχνει το στίγμα του αυτοκινήτου σας; Σταμάτησε να δείχνει από σήμερα το πρωί.
-
Οκ παιδιά. Το πήγα στο μάστορα. Έφταιγε ο διακόπτης και χρειάστηκε ανταλλακτικό όλο το σύστημα.
250 ευρώ μεταχειρισμένο με ανταλλακτικά.
-
@realzeus said in ΒΜW e87 πρόβλημα με αντλία υαλοκαθαριστήρα:
Ακούγεται η αντλία να προπσπαθεί να δουλέψει; Αν ναι, τότε είναι βουλωμένο σωληνάκι. Αν όχι είναι καμμένη αντλία. Επίσης όσα ξέρει ένας μάστορας που θα δει το αυτοκίνητο δεν τα ξέρει ένα φόρουμ ολόκληρο από μακριά. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο της ερώτησης, Υπάρχουν συνεργεία...
Στο προηγούμενο post αναφερόμουνα στο πίσω υαλοκαθαριστήρα όταν πατάω το μοχλό προς τα μέσα. Όταν το τραβάω προς τα έξω (προς τα μένα) δεν ανταποκρίνεται καθόλου δεν δουλεύει η αντλία, ούτε ο υαλοκαθαριστήρας.
Συνεργείο θα το πάω αλλά είπα να πω τον πόνο μου. -
@vagkirk said in ΒΜW e87 πρόβλημα με αντλία υαλοκαθαριστήρα:
Δες πρώτα μην έχει καεί κάποια ασφάλεια.
Νερό στον πίσω καθαριστήρα ρίχνει;
Δεν πετάει νερό αλλά ενεργοποιεί τον πίσω υαλοκαθαριστήρα όταν σπρώχνω το μοχλό προς τα μέσα.
Θα το πάρω σε συνεργείο και θα σας πω τι έφταιγε.