-
@dekouk said in 2020 Toyota Yaris:
Καλή αναμονή σε όλους , αξίζει τον κόπο
Ωραίο! Να το χαίρεσαι!
Εγώ από Style αρχική σκέψη, κατέληξα στο Chic. Είχα ενστάσεις για τη 17άρα αλλά ήθελα το πακέτο εξοπλισμού που πάει μαζί. Δεν υπάρχει πιο πάνω εκτός του GR που δεν το θεωρώ πλουσιότερο. Πώς είναι αλήθεια σε άνεση με αυτούς τους τροχούς; (Σε συνολική διάμετρο πάντως το 205/45-17 είναι το μικρότερο από όλες τις άλλες επιλογές) -
@johndoe said in 2020 Toyota Yaris:
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
https://mag.toyota.co.uk/coronavirus-toyota-hybrid-car-maintenance/comment-page-1/
The simplest way to maintain charge in both of these batteries is to simply go through the normal start procedure... ensure the ‘Ready’ light is illuminated on the dashboard...
We recommend you put the car in ‘Ready’ mode for about 60 minutes... at least once a weekΩραία το κατάλαβα αυτό. Αλλά γιατί τότε τα "βάζουν" με τη 12βολτη που όταν πέφτει, δεν παίρνει μπροστά το αμάξι. (Όπως είδα στον carwow και στον δικό μας τον motivating power ο οποίος το μπούσταρε με το CHR του). Αν σε περίπτωση που η 12βολτη είναι πεσμένη και η high voltage έχει αρκετή ενέργεια, αυτό σημαίνει πως αν το αφήσουμε αρκετή ώρα στο ready, τότε το αμάξι θα λειτουργήσει εν ευθέτω χρόνω;
Λέει για συντήρηση το κάνεις μια φορά την εβδομάδα και δεν μένεις απο την 12V μπαταρία . Αν το ξεχάσεις ή λείπεις σε πολυήμερο ταξίδι τότε πάμε στις αλλες διαδικασίες με φορτιστές booster και ... Chr
-
14000 χιλιόμετρα από Απρίλιο. Tokyo Pop out. Έρωτας μόλις βγήκε...
Μ'αρέσει που με την style νόμιζα ότι έκανα την υπέρβαση .
Ωραία έκδοση πήρες, κουκλί το έχεις -
Ουραίου αυτού του γιαρις με τα κόκκινα. Έτσι βγαίνει;
-
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
14000 χιλιόμετρα από Απρίλιο. Tokyo Pop out. Έρωτας μόλις βγήκε...
Ωραία έκδοση πήρες, κουκλί το έχειςΚαι εγώ όταν πάω και ρωτώ τιμές Τογιότα μόνο για active plus είμαι. Οποιο μοντέλο και αν δω μέχρι active plus μπορώ....χαχαχα.
-
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Πολύ καλή είναι η Style. Απλά αν είσαι γκατζετάκιας η Chic κάθεται λίγο καλύτερα. Οι 17άρες ας μου έλλειπαν. Μια χαρά είναι οι 16".
-
Λέει για συντήρηση το κάνεις μια φορά την εβδομάδα και δεν μένεις απο την 12V μπαταρία . Αν το ξεχάσεις ή λείπεις σε πολυήμερο ταξίδι τότε πάμε στις αλλες διαδικασίες με φορτιστές booster και ... Chr
Καλά. Ας το πάρω με το καλό και εδώ είμαστε να σας λέω πως θα το βάζω μπροστά. Αν είναι να μένει κάποιος, αυτός θα είμαι εγώ. Άνοιξη-καλοκαίρι ειδικά
-
Καλά. Ας το πάρω με το καλό και εδώ είμαστε να σας λέω πως θα το βάζω μπροστά. Αν είναι να μένει κάποιος, αυτός θα είμαι εγώ. Άνοιξη-καλοκαίρι ειδικά
Ρωτα λιγο για την εγγυηση σε αυτη την περιπτωση . Χανεται αν το παρατησεις σβηστο για μηνες, αλλά δεν θυμαμαι ακριβως ποσους μηνες
-
@alexandros-k said in 2020 Toyota Yaris:
Ρωτα λιγο για την εγγυηση σε αυτη την περιπτωση . Χανεται αν το παρατησεις σβηστο για μηνες, αλλά δεν θυμαμαι ακριβως ποσους μηνες
Όχι εντάξει είπαμε. Μέχρι κάποιες εβδομάδες τα παρατάω καμιά φορά. Όχι πάνω από ενάμιση μήνα. Αλλά κάτι μου λέει ότι αυτο το αυτοκίνητο που είναι ιδανικό για μετακίνηση στην πολή, δεν θα τύχει της ίδιας μεταχείρισης με τα προηγούμενα. Νομίζω θα το αξιοποιήσω περισσότερο.
To smart μου, μέχρι 2-3 εβδομάδες το πολύ έχει κάτσει ακίνητο. -
Καλή αναμονή σε όλους , αξίζει τον κόπο
Ωραίο! Να το χαίρεσαι!
Εγώ από Style αρχική σκέψη, κατέληξα στο Chic. Είχα ενστάσεις για τη 17άρα αλλά ήθελα το πακέτο εξοπλισμού που πάει μαζί. Δεν υπάρχει πιο πάνω εκτός του GR που δεν το θεωρώ πλουσιότερο. Πώς είναι αλήθεια σε άνεση με αυτούς τους τροχούς; (Σε συνολική διάμετρο πάντως το 205/45-17 είναι το μικρότερο από όλες τις άλλες επιλογές)Η Toyota έχει τα κολλήματά της με εξοπλισμούς κ τα έξτρα. Η δική μου παραγγελία έγινε Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2020. Τότε η top έκδοση ,ήταν η Premier στην οποία δεν πήγα κυρίως λόγω χρώματος. Πολύ ωραίο να το βλέπω αλλά δεν μου καθόταν να το οδηγάω. Βγήκε μετά η Tokyo pop κ πήγα καρφί. Μετά βγήκε κ Gr η οποία σε σχέση με τις άλλες top δεν έχει Head up display. . Θυμίζω Tokyo pop out έχει HUD.
Τις φοβόμουν τις 17 ρες , αλλά ως τώρα δεν το έχω μετανιώσει. Ίσως για λόγους οικονομίας να τις ήθελα μικρότερες αλλά ας είναι. Από την άλλη φίλος με chic έχει 3,8 κατανάλωση με πάνω από 24000 χιλιόμετρα. Είναι θέμα ποδιού σε μεγάλο βαθμό...
Να πω πως για 1- 1,5 μήνα ο πίσω άξονας κοπανούσε στα αυτιά μου. Μετά έστρωσε κ γλύκανε , κ όχι δεν το συνήθισα. Να σημειώσω πως αναφέρομαι σε μπαλώματα έργων εγκάρσια στο δρόμο τα οποία δεν έχουν κλείσει με άσφαλτο κ έχει φύγει το χώμα.
Μπόλικα στη γειτονιά μου!Κόντεψα να βάλω ηχομόνωση στο Πορτ μπαγκάζ , αλλά είπα να το αφήσω για λίγο πιο μετά. Υστερεί στο κομμάτι της ηχομόνωσης κ ίσως αργότερα ασχοληθώ.
Ένας λόγος που τονίζεται έντονα η αδυναμία αυτή του μοντέλου
( ηχομόνωση) είναι το γεγονός πως σχεδόν τον μισό χρόνο οδήγησης πας με μπαταρία κ απόλυτη ησυχία. Αγχολυτικό για τα μποτιλιαρίσματα !Μιλάμε έχω κ τη μουσική χαμηλά κ το αυτί μου ψάχνει τον κάθε συντονισμό κ θόρυβο.
Ως τώρα δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου κ είμαι ευχαριστημένος.
-
Η Toyota έχει τα κολλήματά της με εξοπλισμούς κ τα έξτρα. Η δική μου παραγγελία έγινε Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2020. Τότε η top έκδοση ,ήταν η Premier στην οποία δεν πήγα κυρίως λόγω χρώματος. Πολύ ωραίο να το βλέπω αλλά δεν μου καθόταν να το οδηγάω. Βγήκε μετά η Tokyo pop κ πήγα καρφί. Μετά βγήκε κ Gr η οποία σε σχέση με τις άλλες top δεν έχει Head up display. . Θυμίζω Tokyo pop out έχει HUD...
Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Είδα ένα pop out σε αγγελία με 10Κ χλμ του '22 με 22.000€ που ίσως το προλάβαινα (δύσκολο) αν είχα πουλήσει το Leon όταν έπρεπε. Κάποιες ώρες έμεινε η αγγελία και μερικές μέρες αργότερα το ίδιο αυτοκίνητο (νομίζω) ήταν σε έμπορο με τιμή 26.000€ (έφυγε σε μια εβδομάδα) είχε και πανοραμική. Έτσι θα το ήθελα ιδανικά...@dekouk said in 2020 Toyota Yaris:
Μιλάμε έχω κ τη μουσική χαμηλά κ το αυτί μου ψάχνει τον κάθε συντονισμό κ θόρυβο.
Υποθέτω με 16άρες θα είναι καλύτερο σε επίπεδο θορύβων.
Έχεις ενοχλητικούς συντονισμούς; -
Η Toyota έχει τα κολλήματά της με εξοπλισμούς κ τα έξτρα. Η δική μου παραγγελία έγινε Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2020. Τότε η top έκδοση ,ήταν η Premier στην οποία δεν πήγα κυρίως λόγω χρώματος. Πολύ ωραίο να το βλέπω αλλά δεν μου καθόταν να το οδηγάω. Βγήκε μετά η Tokyo pop κ πήγα καρφί. Μετά βγήκε κ Gr η οποία σε σχέση με τις άλλες top δεν έχει Head up display. . Θυμίζω Tokyo pop out έχει HUD...
Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
Είδα ένα pop out σε αγγελία με 10Κ χλμ του '22 με 22.000€ που ίσως το προλάβαινα (δύσκολο) αν είχα πουλήσει το Leon όταν έπρεπε. Κάποιες ώρες έμεινε η αγγελία και μερικές μέρες αργότερα το ίδιο αυτοκίνητο (νομίζω) ήταν σε έμπορο με τιμή 26.000€ (έφυγε σε μια εβδομάδα) είχε και πανοραμική. Έτσι θα το ήθελα ιδανικά...@dekouk said in 2020 Toyota Yaris:
Μιλάμε έχω κ τη μουσική χαμηλά κ το αυτί μου ψάχνει τον κάθε συντονισμό κ θόρυβο.
Υποθέτω με 16άρες θα είναι καλύτερο σε επίπεδο θορύβων.
Έχεις ενοχλητικούς συντονισμούς;Όχι δεν έχω συντονισμούς, απλά σημειώνω ότι τους ψάχνω!
Η χαρά του έμπορα η ακύρωση παραγγελίας. Το ακυρωμένο μου chick ήρθε Ιούλιο 2021 έφυγε σε γνωστό του πωλητή ως εξυπηρέτηση.
Ενός άλλου η παραγγελία Tokyo pop out την ακύρωσε μερικούς μήνες προτού έρθει. Είχε κ κλειδωμένη τιμή.
Έφυγε σε 10 μέρες με τις νέες τιμές φυσικά κ ο πελάτης πετούσε από τη χαρά του που γλύτωσε την αναμονή.. -
Να πω πως για 1- 1,5 μήνα ο πίσω άξονας κοπανούσε στα αυτιά μου. Μετά έστρωσε κ γλύκανε , κ όχι δεν το συνήθισα. Να σημειώσω πως αναφέρομαι σε μπαλώματα έργων εγκάρσια στο δρόμο τα οποία δεν έχουν κλείσει με άσφαλτο κ έχει φύγει το χώμα.
Μπόλικα στη γειτονιά μου!Ακριβώς το ίδιο και σε άλλο ιαπωνικό πόλης. Στην αρχή έπαιζα με τις πιέσεις ελαστικών κτλ αλλά μετά 1,5-2 έτη σε εμένα τότε άρχισε να μαλακώνει. Γενικά στα ελαφριά αυτοκίνητα η ανάρτηση δεν μπορεί να διαχειριστεί καλά τις εγκάρσιες ανωμαλίες όταν τα αμορτισέρ είναι φρέσκα και σκληρά. Μόλις λίγο πατήσουν και χαλαρώσουν έρχονται στα φυσιολογικά.
-
@nith1717 said in Toyota Yaris 2022 Hybrid 1.5 116hp:
Καλησπέρα σε όλους.
Περιμένοντας το Toyota Yaris 2022 Hybrid 1.5 116hp Active Plus, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είσαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές όσοι ήδη το έχετε.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
Καλησπέρα σε όλους.
Περιμένοντας το Toyota Yaris 2022 Hybrid 1.5 116hp Active Plus, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είσαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές όσοι ήδη το έχετε.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!Διαβάζοντας τα παραπάνω, όντως είναι πολύ αξιόλογο μοντέλο και χαίρομαι που το επέλεξα! Μια ερώτηση μόνο: 23 χρόνια οδηγός που είμαι, αξίζει να κάνω μικτή ασφάλεια ή είναι περιττό;
-
@nith1717 said in 2020 Toyota Yaris:
Καλησπέρα σε όλους.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!Διαβάζοντας τα παραπάνω, όντως είναι πολύ αξιόλογο μοντέλο και χαίρομαι που το επέλεξα! Μια ερώτηση μόνο: 23 χρόνια οδηγός που είμαι, αξίζει να κάνω μικτή ασφάλεια ή είναι περιττό;
Σε οποιοδήποτε σύγχρονο αυτοκίνητο (πολλώ δε μάλλον σε ένα υβριδικό), με τις τιμές ανταλλακτικών να έχουν φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη και την πολυπλοκοτητα των διαφορών συστημάτων ασφαλείας και άνεσης (κάμερες,αισθητήρες, φανάρια LED κλπ.), η επιλογή μικτής ασφάλειας θεωρώ ότι είναι μονόδρομος.
Δυστυχώς, κάποιοι το συνειδητοποιούν κατόπιν εορτής. -
Και δυστυχώς το αυτό συμβαίνει και με πολλά δημοσιογραφικά μοντέλα. Αλλά να φάνε σουτ που θα είναι όλο δικό τους.
-
@bill_hsd said in 2020 Toyota Yaris:
Καλησπέρα σε όλους.
Σε οποιοδήποτε σύγχρονο αυτοκίνητο (πολλώ δε μάλλον σε ένα υβριδικό), με τις τιμές ανταλλακτικών να έχουν φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη και την πολυπλοκοτητα των διαφορών συστημάτων ασφαλείας και άνεσης (κάμερες,αισθητήρες, φανάρια LED κλπ.), η επιλογή μικτής ασφάλειας θεωρώ ότι είναι μονόδρομος.
Δυστυχώς, κάποιοι το συνειδητοποιούν κατόπιν εορτής.Παλιά θυμάμαι έκανες μικτή αν ήσουν νέος οδηγός και φυσικά αν είχες λεφτά για να τα δώσεις!!!
Σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν. Απλά σκέφτηκα ότι 500€ που ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω για μικτή, αν το καλοσκεφτείς αξίζει διότι δεν πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας!... αλλά και πάλι είμαι υπό σκέψη. -
Καλησπέρα σε όλους.
Δυστυχώς, κάποιοι το συνειδητοποιούν κατόπιν εορτής.Παλιά θυμάμαι έκανες μικτή αν ήσουν νέος οδηγός και φυσικά αν είχες λεφτά για να τα δώσεις!!!
Σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν. Απλά σκέφτηκα ότι 500€ που ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω για μικτή, αν το καλοσκεφτείς αξίζει διότι δεν πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας!... αλλά και πάλι είμαι υπό σκέψη.Δε νόμιζω ότι έκαναν μικτή ασφάλιση σε νέους οδηγούς... καί αν έκαναν το ετήσιο ασφάλιστρο θα πλησίαζε το 20% του οχήματος...
-
Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν. Απλά σκέφτηκα ότι 500€ που ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω για μικτή, αν το καλοσκεφτείς αξίζει διότι δεν πληρώνεις τέλη κυκλοφορίας!... αλλά και πάλι είμαι υπό σκέψη.Σου είπαν παραπάνω για τις τιμές των ανταλλακτικών θα σου πω για την μάστιγα των ανασφάλιστων και των αυτοκινήτων με ξένες πινακίδες .
Επειδή Β Ελλάδα το καλοκαίρι 1 στα 2 αυτοκίνητα είναι από βαλκανικές χώρες βοήθεια σου αν μπλέξεις με το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης. Σε παλιό περιστατικό με Μολδαβό χάρις στην μικτή είχα μάχιμο το αυτοκίνητο σε 10 μέρες αντί για 3 μήνες και χάρις στην νομική προστασία δεν πλήρωσα τίποτα !
Τα 500 € δεν είναι πολλά ,κάνε την αφαίρεση από την βασική ασφάλεια πρώτα και τα 200€ της διαφοράς για να έχεις μικτή είναι ψίχουλα.
2020 Toyota Yaris