-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ως γνωστόν, στη ΝΔ πρόβλημα δεν είναι αν ένα στέλεχός της είναι απατεώνας ή εγκληματίας.
Προφανώς και δεν είναι πρόβλημα, αφού ΟΛΟΙ οι πολιτικοί ειναι απατεώνες και εγκληματίες (ΟΚ της ΝΔ ίσως λίγο περισσότερο, μετά του ΠΑΣΟΚ). Είναι εξ'ορισμού και προαπαιτούμενο το να είσαι απατεώνας και εγκληματίας για να γίνεις πολιτικός.
-
Θα παει κανεις απο εδω να ψηφισει στις εκλογες πασοκ ;
και αν ναι τι θα ψηφιζε ;
Θα πηγαινα , αλλα εδω ειναι επαρχια και σταμπαρεσαι
και θα ψηφιζα Γερουλανο .
Αληθεια ο Λαπ που χαθηκε; μαλλον θα ειναι μεσα στις επιτροπες και την προετοιμασια .
Δεν εχω καταλαβει ποιον θα ψηφισει , για δουκα τον κοβω . -
Και εγώ αν ψήφιζα - φτου κακά - τον Γερουλάνο θα ψήφιζα.
-
Ε ναι. Και η κοπελα ειναι καλη παντως. Η νεα οχι η Διαμαντοπουλου.
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αληθεια ο Λαπ που χαθηκε; μαλλον θα ειναι μεσα στις επιτροπες και την προετοιμασια .
Δεν εχω καταλαβει ποιον θα ψηφισει , για δουκα τον κοβω .πoλυ καλη επιλογη! ειχα παει σε ενα παρτυ του και μαζευει καλο κοσμο. Και επισης ειναι απο καλη οικογενεια, ο πατερας του ηταν αυλικος του βασιλια.
-
@george-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ε ναι. Και η κοπελα ειναι καλη παντως. Η νεα οχι η Διαμαντοπουλου.
γραφει στο φακο
-
Τι λέτε ρε σεις;;;
Άλλοι από εκεί. Ο καθένας ότι φαντάζεται το λέει.Έχω δουλίτσες και γενικότερα πέρα απο λίγα άτομα που συμπαθώ το forum έχει γίνει αρένα τοξικότητας. Αποκορύφωμα οι συκοφαντίες πριν λίγες ημέρες. Για εμένα δεν με ενδιαφέρει, ας με σχολιάσουν τουλάχιστον με ευπρεπή τρόπο, αλλά πλέον περάσαμε σε ψυχανωμαλες καταστάσεις οπότε, όπως και κάποια άλλα εξαιρετικά μέλη κατά καιρούς δεν έχω και πολύ όρεξη.
Δεν θα πάω να ψηφίσω, δεν εχω σχέση με κόμματα το έχω πει πολλές φορές. Ο δούκας καλός είναι αλλα μια τα λέει καλά μια όχι. Δεν τον ξέρω...μιλώ ειλικρινά .
Αλλά, όντως από τις συζητήσεις μου αρκετός κόσμος και μη Πασοκοι έχουν κάποιες ελπίδες για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ αλλά με άλλο και όχι ανήθικο σκοπο. Τώρα που είναι μικρό κόμμα πια έχει ιδεολόγους που εκφράζουν μια άποψη. Όταν μεγαλώσει θα γεμίσει και παλι καιροσκόπους. Κλασικά πράγματα στην Ελλάδα.
-
Εγώ θα πήγαινα να ψηφίσω ΛΑΠ, αν ήταν υποψήφιος.
Αλά έτσι κι αλλιώς, ματαίως αγωνίζεται η όποια αντιπολίτευση.
Η χώρα έχει Ηγέτη, με Η, Ηγέτη με κάτι @@ σαν κυδώνια, τους έχει όλους του χεριού του... -
Απορώ γιατί γίνονται εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αφού δεν παρουσιάστηκε κανένας επαναστάτης υποψήφιος όλοι κάτω του μέσου, Ανδρουλάκης θα βγει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά έχει το μεγάλο ενδιαφέρον.
-
Τι να μας πει και ο Θεός που δούλεψε μόνο 6 ημέρες και την έβδομη ήθελε σιέστα;
-
Την έβδομη χουφτώνουμε και πλένουμε αμάξια!!!!
-
-
Δεν εχω καταλαβει ποιον θα ψηφισει , για δουκα τον κοβω .Εγώ θα πάω υποχρεωτικά γιατί έχω καλούς φίλους ακόμη που είναι στελέχη, και είμαι και μέλος, είναι στην γραμμή Ανδρουλάκη οι δικοί μου , αλλά θα ψηφίσω Γερουλάνο.
Πραγματικά υπάρχει ένας εφησυχασμός από το περιβάλλον Ανδρουλάκη πως δεν κινδυνεύει και δεν έχει πέσει και ισχυρή γραμμή στα μέλη, ο Δούκας δείχνει μεγάλη δυναμική αλλά κανείς δεν ξέρει από πού την αντλεί αφού δεν έχει σοβαρούς μηχανισμούς.
Ο Γερουλάνος έχει τεράστια θετική εικόνα σε όλους και κυρίως σε μη μέλη που ίσως σηκωθούν από τον καναπέ και πάνε να ψηφίσουν σε φάση όπως έγινε με τον Κασελλακη.
Μακάρι δηλαδή, γιατί δεν θέλω να δω δεύτερο τον Δούκα.
Καλά για την Άννα δεν το συζητώ, λέτε να πάνε οι δεξιοί να ψηφίσουν;
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν εχω καταλαβει ποιον θα ψηφισει , για δουκα τον κοβω .Εγώ θα πάω υποχρεωτικά γιατί έχω καλούς φίλους ακόμη που είναι στελέχη, και είμαι και μέλος, είναι στην γραμμή Ανδρουλάκη οι δικοί μου , αλλά θα ψηφίσω Γερουλάνο.
Πραγματικά υπάρχει ένας εφησυχασμός από το περιβάλλον Ανδρουλάκη πως δεν κινδυνεύει και δεν έχει πέσει και ισχυρή γραμμή στα μέλη, ο Δούκας δείχνει μεγάλη δυναμική αλλά κανείς δεν ξέρει από πού την αντλεί αφού δεν έχει σοβαρούς μηχανισμούς.
Ο Γερουλάνος έχει τεράστια θετική εικόνα σε όλους και κυρίως σε μη μέλη που ίσως σηκωθούν από τον καναπέ και πάνε να ψηφίσουν σε φάση όπως έγινε με τον Κασελλακη.
Μακάρι δηλαδή, γιατί δεν θέλω να δω δεύτερο τον Δούκα.
Καλά για την Άννα δεν το συζητώ, λέτε να πάνε οι δεξιοί να ψηφίσουν;
Θα πάνε οι ψηφοφόροι του Ντορογιου για σπάσιμο!
-
και θα ψηφιζα Γερουλανο .Πήγαινε σε κάποιο διπλανό νομό, συνδιάσε το με μια Κυριακάτικη βόλτα, μην μένεις αμέτοχος στις εξελίξεις για το ΠΑΣΟΚ, μας αφορά όλους , ο Γερουλάνος είναι μια επιλογή που ενώνει όλους τους προοδευτικούς κεντρώους και μπορεί να φέρει πίσω και τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του χώρου καθώς βλέπουν μια πολιτική στάση που λείπει πολύ τα τελευταία από το πολιτικό προσκήνιο.
-
Γενικα δεν το περίμενα, αλλά πολλοί έχουν έννοια για το ΠΑΣΟΚ! Έχουν απηυδήσει από την κυβέρνηση!!
-
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
και θα ψηφιζα Γερουλανο .Πήγαινε σε κάποιο διπλανό νομό, συνδιάσε το με μια Κυριακάτικη βόλτα, μην μένεις αμέτοχος στις εξελίξεις για το ΠΑΣΟΚ, μας αφορά όλους , ο Γερουλάνος είναι μια επιλογή που ενώνει όλους τους προοδευτικούς κεντρώους και μπορεί να φέρει πίσω και τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του χώρου καθώς βλέπουν μια πολιτική στάση που λείπει πολύ τα τελευταία από το πολιτικό προσκήνιο.
Ποια η άποψη σου για την ένωση του χώρου!!! ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ;;;
-
Νέα δημοσκόπηση δείχνει ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ στο 20,9% και ΝΔ στο 21,9% με 18% να μην έχει αποφασίσει !
Μιλαμε πως η κυβέρνηση εάν είναι σωστή η δημοσκόπηση κυβερνά με 21,9% σίγουρες ψήφους! Ούτε το 1/4 των ψηφοφόρων -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Νέα δημοσκόπηση δείχνει ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ στο 20,9% και ΝΔ στο 21,9% με 18% να μην έχει αποφασίσει !
Μιλαμε πως η κυβέρνηση εάν είναι σωστή η δημοσκόπηση κυβερνά με 21,9% σίγουρες ψήφους! Ούτε το 1/4 των ψηφοφόρωνΟχι Λαπ, η κυβερνηση κυβερνα με το 40,79% αυτων που ψηφισαν στις εθνικες εκλογες.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2