-
Δήθεν δέρνονται τα παιδιά για να εκτονωθούν!!!! Ρατσιστικοί οι πραγματικοί λόγοι από πίσω! Δέρνουν τον μετανάστη 1 η γυμνασίου! Φοράνε μαύρα ρούχα!
12 χρόνων! Τι παραστάσεις έχουν τα παιδιά;;;; Τι ακούνε σπίτι τους;;;;
Θυμάμαι κσι σε εμάς είχε γίνει κάτι τέτοιο αλλά έπεσαν σε Γεωργιανούς, μεγαλύτερους!!!! Δεν τους βγηκε σε καλο!!!
Θυμάμαι τι αγώνα έδωσα για να μην τους πειράζουν! Εκανα παρέα μαζί τους για να μην κάθονται μόνοι στο διάλειμμα και έδινα αγώνα να παίξουν μαζί μας! Είχα μπει και στο μάτι μπούλιδων από προβληματικά σπίτια που δήθεν θα με έδερναν! Δεν τολμούσαν!!! Είχαμε και εξαιρετικούς καθηγητές, που είχαν πολύ σφιχτά τα λουρια και δεν είχαμε ακραία περιστατικά!
Σήμερα η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως!
-
Έχει έναν οδηγό στον Ευαγγελάτο! Δείτε το!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δήθεν δέρνονται τα παιδιά για να εκτονωθούν!!!! Ρατσιστικοί οι πραγματικοί λόγοι από πίσω! Δέρνουν τον μετανάστη 1 η γυμνασίου! Φοράνε μαύρα ρούχα!
Η γουοκ ατζέντα τα φταίει...
Γι αυτό σήμερα τα φεηκ νιουζ γράφανε ότι ο Τραμπάκουλας αναφέρθηκε σε κάτι σαν τη ταινία Purge day, για να ξεθυμαίνει ο κοζμος. -
Ta fake news γράφουν μόνο αρνητικά για τον ξανθό και αν δεν υπάρχει κάτι το κατασκευάζουν...
Αλήθεια αληθεύει ότι ο "δημοκρατικός" κυβερνήτης της Καλιφόρνια απαγόρευσε να γίνεται έλεγχος ταυτότητας στις εκλογές, ότι ο εκλογέας είναι αμερικανός πολίτης ?
Τελικά αυτός ο Γιωργάκης, από εκεί το έμαθε ή τους το έκανε μόδα, να ψηφίζει ο κάθε περαστικός για αρχηγό κόμματος, ή κράτους και το συνεχίζουν όλοι ?
Τουλάχιστον εδώ δίνουν και το κάτι τις τους για να ψηφίσουν...
Εκεί μάλλον θα παίρνουν τα ναύλα τους για να έρθουν να ψηφίσουν...
-
Οι ακροδεξιοί ξεπερνάνε τους αριστερούς στην γελοιότητα, Σπίνος βγάζει αφρούς για Βελόπουλο.
-
Θα βρίσκονται οι κληρονομοι του με τους κληρονόμους του Πρωκτοσάλτε, και θα βγάζουν τα σκυλάκια βόλτα για την ανάγκη τους, στο μνήμα του παππού...
-
-
Γράφουν στα φεησμπουκ:
Το ανέκδοτο του μήνα είναι ότι ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι ο Δημήτρης Καρράς, διευθυντής του πολιτικού του γραφείου που (και προέδρος της ΟΝΝΕΔ Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης παρακαλώ) συμμετείχε στο κύκλωμα τράφικινγκ, με θύματα 50 Κολομβιανές γυναίκες που εξαρθρώθηκε τον Ιούνιο του 2023.
ΟΧΙ, δεν το ήξερε. Τυχαία περνούσε απ΄ έξω ο Καρράς, αυτός έψαχνε δουλειά, ο Οικονόμου έψαχνε Διευθυντή στο γραφείο του , ε, τον κάλεσε μέσα και του έδωσε την θέση...
Το κύκλωμα τράφικινγκ χρησιμοποιούσε 3 εταιρείες για να ξεπλένει τα έσοδά του από την εμπορία γυναικών. Στις δύο υπήρχε και το όνομα του Δημήτρη Καρρά.
Δεκάξι μήνες μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος και ο Οικονόμου δεν είχε μάθει τίποτα, μα απολύτως τίποτα για την ανάμειξη του Διευθυντή του στο κύκλωμα εμπορίας γυναικών.
Τώρα που το μάθαμε εμείς πάντως, το έμαθε και αυτός και τον απέλυσε.Ως γνωστόν, στη ΝΔ πρόβλημα δεν είναι αν ένα στέλεχός της είναι απατεώνας ή εγκληματίας.
Πρόβλημα είναι -γίνεται μάλλον- όταν τον πιάσουν. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ως γνωστόν, στη ΝΔ πρόβλημα δεν είναι αν ένα στέλεχός της είναι απατεώνας ή εγκληματίας.
Προφανώς και δεν είναι πρόβλημα, αφού ΟΛΟΙ οι πολιτικοί ειναι απατεώνες και εγκληματίες (ΟΚ της ΝΔ ίσως λίγο περισσότερο, μετά του ΠΑΣΟΚ). Είναι εξ'ορισμού και προαπαιτούμενο το να είσαι απατεώνας και εγκληματίας για να γίνεις πολιτικός.
-
Θα παει κανεις απο εδω να ψηφισει στις εκλογες πασοκ ;
και αν ναι τι θα ψηφιζε ;
Θα πηγαινα , αλλα εδω ειναι επαρχια και σταμπαρεσαι
και θα ψηφιζα Γερουλανο .
Αληθεια ο Λαπ που χαθηκε; μαλλον θα ειναι μεσα στις επιτροπες και την προετοιμασια .
Δεν εχω καταλαβει ποιον θα ψηφισει , για δουκα τον κοβω . -
Και εγώ αν ψήφιζα - φτου κακά - τον Γερουλάνο θα ψήφιζα.
-
Ε ναι. Και η κοπελα ειναι καλη παντως. Η νεα οχι η Διαμαντοπουλου.
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα παει κανεις απο εδω να ψηφισει στις εκλογες πασοκ ;
και αν ναι τι θα ψηφιζε ;
Θα πηγαινα , αλλα εδω ειναι επαρχια και σταμπαρεσαι
και θα ψηφιζα Γερουλανο .
Αληθεια ο Λαπ που χαθηκε; μαλλον θα ειναι μεσα στις επιτροπες και την προετοιμασια .
Δεν εχω καταλαβει ποιον θα ψηφισει , για δουκα τον κοβω .πoλυ καλη επιλογη! ειχα παει σε ενα παρτυ του και μαζευει καλο κοσμο. Και επισης ειναι απο καλη οικογενεια, ο πατερας του ηταν αυλικος του βασιλια.
-
@george-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ε ναι. Και η κοπελα ειναι καλη παντως. Η νεα οχι η Διαμαντοπουλου.
γραφει στο φακο
-
Τι λέτε ρε σεις;;;
Άλλοι από εκεί. Ο καθένας ότι φαντάζεται το λέει.Έχω δουλίτσες και γενικότερα πέρα απο λίγα άτομα που συμπαθώ το forum έχει γίνει αρένα τοξικότητας. Αποκορύφωμα οι συκοφαντίες πριν λίγες ημέρες. Για εμένα δεν με ενδιαφέρει, ας με σχολιάσουν τουλάχιστον με ευπρεπή τρόπο, αλλά πλέον περάσαμε σε ψυχανωμαλες καταστάσεις οπότε, όπως και κάποια άλλα εξαιρετικά μέλη κατά καιρούς δεν έχω και πολύ όρεξη.
Δεν θα πάω να ψηφίσω, δεν εχω σχέση με κόμματα το έχω πει πολλές φορές. Ο δούκας καλός είναι αλλα μια τα λέει καλά μια όχι. Δεν τον ξέρω...μιλώ ειλικρινά .
Αλλά, όντως από τις συζητήσεις μου αρκετός κόσμος και μη Πασοκοι έχουν κάποιες ελπίδες για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ αλλά με άλλο και όχι ανήθικο σκοπο. Τώρα που είναι μικρό κόμμα πια έχει ιδεολόγους που εκφράζουν μια άποψη. Όταν μεγαλώσει θα γεμίσει και παλι καιροσκόπους. Κλασικά πράγματα στην Ελλάδα.
-
Εγώ θα πήγαινα να ψηφίσω ΛΑΠ, αν ήταν υποψήφιος.
Αλά έτσι κι αλλιώς, ματαίως αγωνίζεται η όποια αντιπολίτευση.
Η χώρα έχει Ηγέτη, με Η, Ηγέτη με κάτι @@ σαν κυδώνια, τους έχει όλους του χεριού του... -
Απορώ γιατί γίνονται εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αφού δεν παρουσιάστηκε κανένας επαναστάτης υποψήφιος όλοι κάτω του μέσου, Ανδρουλάκης θα βγει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά έχει το μεγάλο ενδιαφέρον.
-
Τι να μας πει και ο Θεός που δούλεψε μόνο 6 ημέρες και την έβδομη ήθελε σιέστα;
-
Την έβδομη χουφτώνουμε και πλένουμε αμάξια!!!!
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2