-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το θέμα είναι λεπτό.
Καταρχήν ξαναλέω οι περισσότεροι δεν έχουν τις σχετικές γνώσεις. Κάποιοι στις συζητήσεις είναι των ΕΠΑΛ. Κάποιοι άλλοι του δημοτικού όπως δηλώνουν.Συμφωνώ απόλυτα , μετά τον πρωινό καφέ με συναδέλφους και συνεργάτες κατέληξα σε δυο προχειρα καφενειακά συμπεράσματα,
Το πρώτο πως η Ελλάδα μας είναι τελικά ο Μπέος.
Αλλαχ ου ακμπαρ οι δεξιοι λοιπόν και το κεφάλι κάτω εγώ σε αυτή την οπισθοδρομική γωνιά της Ευρώπης.Το δεύτερο πως ο Κασελλάκης με την επιλογή να σταθεί στο πλευρό του Πολάκη , έπαιξε optimum strategy για το μέλλον του Σύριζα , τέτοια πρόσωπα χρειάζονται και κάνουν γκελ στην ελληνική κοινωνία.
Και ποιος καλύτερος απο τον Πολάκη , έντιμότατος σε σχέση με τον Μπέο , το ίδιο αντρούκλα , αψύς και επιπλέον μουστακαλής Κρητίκαρος , σουπερήρωας κυνηγός-τιμωρός της διαφθοράς της δεξιάς , ικανότατο στέλεχος στα θέματα του υπουργείου υγείας, το μόνο που εγώ προσωπικά του προσάπτω είναι κάτι ψεκασμένα που ψέλισε για τα εμβόλια επι covid.
Άσπιλος και ανέγγιχτος , δεν μπορούν να του προσάψουν τίποτα περί σκανδάλου οι δεξιοί , το αντίπαλον δέος των Αδώνιδων και των Μπέων της δεξιάς παράταξης που τους έχει μια χαψιά λόγω ηθικού πλεονεκτήματος , ας πάρει πάνω του όλη την αντιπολιτευτική ρητορική απέναντι στην υπογά του Μαξίμου και τις ορδές των Koulidiots στα ΜΚΔ.
Επίσης στα πλαίσια αυτής της κίνησης ματ Κασελλάκη με τον Πολάκη είναι και πως αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για να αντισταθμίσει αποτελεσματικά και το κατα Μπέο "Λουλούδικο" φαινόμενο Κασελλάκη που σκανδαλίζει τα ιερά και τα όσια της Ελληνικής κοινωνίας μας.
Με τον Πολάκη λοιπόν απέναντι στους δεξιούς Μουλάδες της πατρίδας μας.
Vag νομίζω ότι τρολαρεις ,ο Πολακης είναι που κράταγε δίπλα βιβλία στον Δήμο Σφακιων όταν ήταν δημαρχος!!!Μην πάμε με τη λογική στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος!Ο Πολακης έχει ακριβώς την ίδια αισθητική με τον Μπέο,τη λογική σας έχω ,ψευτομαγκιά ,σας γ…σα κλπ.Η μονη τους διαφορά ειναι ότι η δημαρχαρα δεν έχει κάνει τις κωλοτούμπες του Κρητικού ακόμα.Μάλλον τις φυλάει για την κάθοδο στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Για το καλό του τόπου του το έκανε ο Πολάκης ,τι ποσοστό του έδωσε ο λαός των Σφακίων;
Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Ο λαός μίλησε.
Όπως ο Μπέος αγόρασε τα καλύτερα και ακριβότερα λαμπάκια για το καλό του Βόλου.Τρολλάρω δεν τρολάρω εκεί έχουν φτάσει τα πράγματα στην Ελληνική κοινωνία.
Για αντίπαλο δέος του ΝΔκράτη Μπέου που αντιπροσωπεύει τον μέσο δεξιό έγραψα.Ή με τον Μπέο ή με τον Πολάκη λοιπόν.
Απείρως καλύτερος σαν ψευτόμαγκας και από τους δυο και γυρισμένη επι εποχής ΠΑΣΟΚ
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το φυσικό είναι οι πούστηδες, οι γεροντοκόρες, οι ζωντοχηρες, οι διναπέρτες κλπ, όλοι τέλος πάντων, να ρωτάνε τον κάθε κρουζερ ή Πηλιουριτη, όποιον τέλος πάντων έχει και γνώμη εκτός από οπη, πως θα διαθέσουν το πράμα τους και τον απαυτό τους.
Αλλιώς είναι αφύσικοι και παράνομοι.To πως θα το διαθέσουν μας είναι αδιάφορο.
Αν όμως από αυτό βγει παιδί, γιατί από το άλλο δεν βγαίνει κωλοπαίδι, τότε αυτό το παιδί έχει τα ίδια δικαιώματα με τους παραπάνω και μάλιστα περισσότερα επειδή δεν μπορεί να ασκήσει μόνο του τα βασικά...
Οπότε για το παιδί ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ όλους σαν κοινωνία. Γιατί έτσι ορίζει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας και η ΧΑΡΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν μπορεί η ανθρωπότητα να παρέμβει σε περιπτώσεις που η φύση τους επιτρέπει να κάνουν παιδιά. Ακόμα κι αν δε συμφωνεί, επειδή κάποιος είναι πολύ χοντρός, ή εγκληματίας.
Το να έχουν παιδιά όμως οι ομοφυλόφιλοι είναι παρά φύσιν. Δεν μπορούν να κάνουν, δεν το προβλέπει η φύση.
Αν επιτραπεί η ανθρώπινη παρέμβαση στα παρά φύσιν, να επιτραπεί παντού. Στην κλωνοποίηση, στη τεχνητή παραγωγή παιδιών χωρίς γονείς.
Να φτιάξουμε και τεχνητά την Αρεία Φυλη που ονειρευόταν ο Χίτλερ και να λύσουμε με το βέλτιστο τρόπο το πρόβλημα υπογεννητικότητας της Δύσης.
Διαπιστώνει κάποιος μια συσχέτιση της αποδοχής στο παρα φύσιν του Χίτλερ με τους αριστερούς? Τυχαίο? Δε νομίζω...
Καθόλου τυχαίο. Τα ίδια πειράματα έκαναν και οι άλλοι ολοκληρωτικοί.
-
Χαχαχα....
ΠΑΣΟΚ δεν είσαι; Εμ, δεν σε κατάλαβα εγώ;;;Για το ΠΑΣΟΚ δουλεύουμε lap μου!!
Άσε τους Μπέους και τους Πολάκηδες να καταντήσουν τη χώρα μας West bank και Γάζα , μήπως έρθουν στα συγκαλά τους οι Έλληνες , και με ένα άρθρο και ένα νόμο γραφτεί στο σύνταγμα της χώρας μας ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ούτε εκλογές , ούτε μα ούτε μου σου του.
ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ , ΠΑΣΟΚ , ΠΑΣΟΚ , ΠΑΣΟΚ.
Χαλάρωσε ρε συ, σε βγάλανε βίντεο...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οπότε για το παιδί ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ όλους σαν κοινωνία. Γιατί έτσι ορίζει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας και η ΧΑΡΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ.
Είναι μια λογική και αυτό, το να ρωτάει και να παίρνει άδεια ένα μέλος της κοινωνίας από κάποιο άλλο για τις αποφάσεις του και ανάγκες του.
Εγώ για παράδειγμα βλέποντας το τι συμβαίνει γύρω μου, δεν θέλω και απαιτώ να με ρωτάνε οι μαυραγορίτες και όσοι τα παίρνουν μαύρα σε σακούλες πριν κάνουν παιδιά. Τα παιδιά τους έχουν μεγάλες πιθανότητες να γίνουν παράσιτα της κοινωνίας και οικονομίας αφού μεγαλώνουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Το μήλο κάτω από την μηλιά δεν λένε; Δεν έχει λογική η σκέψη μου;
Θα με ρωτήσουν, πριν κάνουν παιδιά...σωστά;;; Αν τους το πω τι θα μου πουν άραγε;
Ακόμα δεν σκέφτηκα για τους άλλους σε διάφορες πληθυσμιακές ομάδες, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ με αυτόν τον τρόπο να πω την αλήθεια. Πλάκα έχει να λέω το τι να κάνουν οι άλλοι, νιώθω σημαντικός.
Για πες μου τι λέει η χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν κατάλαβα σωστά. Κάντο λίγο πενηνταρακια. Το Σύνταγμα τι λέει;
Όσες χώρες έχουν υιοθετήσει αυτήν την πολιτική παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα; Δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος της Δύσης;
Μήπως να μείνουμε καλύτερα στο τι λέει η επιστημονική κοινότητα για το θέμα αυτό; Μήπως αυτόν που πρέπει να ρωτήσει η επιστημονική κοινότητα είναι τον ενδιαφερόμενο και μόνο, μέσα από τις μελέτες της. Δηλαδή τα παιδιά, και όχι τον καθε πολίτη της κοινωνίας;
-
Αν τελικά η βάση των επιχειρημάτων κατά την είτε θετική, είτε αρνητική γνωμάτευση στο λεπτό αυτό θέμα είναι η άποψη της κοινότητας και κοινωνίας τότε μπορεί η νοοτροπία αυτή να προχωρήσει και σε άλλα επίπεδα και ζητήματα;
Ερώτηση,
Τα παιδιά εκτός γάμου επιτρέπονται; η συνουσία σε ένα ζευγάρι πριν τον γάμο τους; Η εναλλαγή συντρόφων μέχρι να κατασταλάξουν στον καταλληλότερο;
Δεν θα έπρεπε να ρωτήσουν πρωτίστως την κοινότητα που τα απαγορεύει όλα αυτά για να τους δωθεί άδεια;
-
Τα παιδιά εκτός γάμου επιτρέπονται; η συνουσία σε ένα ζευγάρι πριν τον γάμο τους; Η εναλλαγή συντρόφων μέχρι να κατασταλάξουν στον καταλληλότερο;
Ναι, ναι και ναι.
-
Από ποιον επιτρέπεται; Τους ρώτησαν όλους;
-
Από ποιον επιτρέπεται; Τους ρώτησαν όλους;
Απο εμένα και από την φύση. Από την εκκλησία όχι.
-
Ρε που έφθασε αυτό το θέμα από τον Kasselakis και τον Tayler.
Έμπλεξε πολύ η κατάσταση.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το φυσικό είναι οι πούστηδες, οι γεροντοκόρες, οι ζωντοχηρες, οι διναπέρτες κλπ, όλοι τέλος πάντων, να ρωτάνε τον κάθε κρουζερ ή Πηλιουριτη, όποιον τέλος πάντων έχει και γνώμη εκτός από οπη, πως θα διαθέσουν το πράμα τους και τον απαυτό τους.
Αλλιώς είναι αφύσικοι και παράνομοι.To πως θα το διαθέσουν μας είναι αδιάφορο.
Αν όμως από αυτό βγει παιδί, γιατί από το άλλο δεν βγαίνει κωλοπαίδι, τότε αυτό το παιδί έχει τα ίδια δικαιώματα με τους παραπάνω και μάλιστα περισσότερα επειδή δεν μπορεί να ασκήσει μόνο του τα βασικά...
Έλα "ρε" συ Κρουζερ που νοιάζονται οι δεξιοί για τα παιδιά!?
Και για την κοινωνία κιόλας, δηλαδή για τα παιδιά των αλλωνών!Αν νοιαζοταν, θα ήθελαν βάση της χαρτας των δικαιωμάτων, να ήταν εξασφαλισμενα το ίδιο ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΡΟΦΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
Το μόνο που ενδιαφέρει τους δεξιούς είναι να κάνουν κουμάντο στο πράμα των αλλωνών κατά πως τους βολεύει, κα να γεννούν αρκετά παιδιά οι φουκαράδες ώστε να μην λείπουν φθηνά χέρια απ την αγορά και πέφτει η ανεργία, κι είναι γελοίο να επικαλούνται ανθρώπινα δικαιώματα κι άλλα τέτοια γραφικά, αυτοί που πιστεύουν στην ανισότητα ως βασική αρχή και δεν δίνουν δεκάρα τι γίνεται εκτός του σπιτικού τους.
Δηλαδή οι δεξιοί που δεν δίνουν δεκάρα αν ζουν αξιοπρεπώς ή αν τα τρώει η φτώχεια εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά ετεροφυλόφιλων κλασικών οικογενειών, σκίζονται για τα 5-10-100 παιδιά που τυχόν υιοθετήσουν κάποιοι πλούσιοι ντιγκιντάγκες. Λες κι έχει διαφορά για ένα παιδάκι αν αυτος που θα το ταΐζει πρωινό του και θα του φοράει τα ρούχα του και θα το πηγαίνει στο σχολείο και θα του πει ενα παραμύθι το βράδυ, είναι ο Τέηλορ (που λέει κι ο Μπέος) ή η Σαμάνθα...Νοιάζονται γενικά για τα παιδιά, οι νεοφιλελεύθεροι δεξιοί και στην Ελλάδα οι Νεοδημοκράτες, εντελώς γελοία δήλωση, όταν στην πράξη κάνουν ακριβώς το αντίθετο.
-
πετσόκομμα ουδέτερο
(οικείο) η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του πετσοκόβω
Να μαθαίνετε μπαλίτσα από τον πήλιου.
-
Αυτές οι αναφορές σε Kasse Lakides και Tay Lors μου θυμίζουν κάτι αναφορές που γινόντουσαν παλιά σε ταινίες που πρωταγωνιστούσαν οι Jim Mpoukis και o Ton Pairneis με quest εμφάνιση της Carl Giolaki (Αμερικάνα με καταγωγή από Κρήτη).
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ρε που έφθασε αυτό το θέμα από τον Kasselakis και τον Tayler.
Έμπλεξε πολύ η κατάσταση.
Χαβαλες να γίνεται!
-
Ρε πηλιουριτη. Είναι δυνατόν να πληρώνουμε φόρους για τα παιδιά των άλλων;
Ο καθένας την οικογένεια του κοίτα.
Έτσι ειναι η πραγματικότητα. Δεν ξέρεις εσύ που δεν εργάζεσαι για αυτό τα λες αυτά. -
Εδώ κάνεις λάθος. Εργάζεται πυρετωδώς!
-
Πραγματικά με πείσατε με επιχειρήματα, δεν λέω...
Και αγωνιστές δεν λέω...
Και νοιάζεστε για τον άλλο δεν λέω...
Οπότε δεν λέω γενικά, γιατί από κάποια στιγμή και μετά ο διάλογος κουφών δεν είναι παραγωγικός...
Ας περιμένουμε και την εισαγγελέα να δούμε τι θα κάνει...
-
Δεν λέτε, αλλά νοιάζεστε τα παιδιά των πλουσιων ομοφυλόφιλων μόνο, τα υπόλοιπα, ας κόψουν το λαιμό τους.
-
Τι είπε πάλι σήμερα ο Νεοδημοκρατης Μπέος;
Τα είπε καλά;
Άγγιξε τον μέσο Έλληνα πάλι , κινητοποίησε και έδωσε ενδιαφέρον πάλι στην καθημερινότητα των δεξιών, άξιος!https://twitter.com/antonkelaidon/status/1711327330348470593?t=rrkBsPuzml4V2eYWDzFSBw&s=19
-
Μάλλον ενδιαφέρον έδωσε στις ζωές των αυτοαποκαλούμενων αριστερών γιατί αν ασχοληθούν μετά του οίκου τους….κλάφτα Χαράλαμπε….
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2