-
Όχι εγώ , το Bloomberg
-
-
-
Υπομονη συντροφοι. Φιλανδια θα γινουμε!
-
Τον μπαγασα!
Δεν ξέρω αν ήταν δική του ιδέα ή όχι , αλλά ήταν απίστευτα έξυπνο που κατέβηκε να κάνει δηλώσεις με δικό του μικρόφωνο και δεν απευθύνθηκε απευθείας στα μικρόφωνα των ΜΜΕ!!!!
-
Επαναστατης λεμε!
-
Τώρα που η εκλογή του νέου Προέδρου στον @syriza_gr τελείωσε και αφού ευχηθώ «καλή επιτυχία» στο νέο του Πρόεδρο @skasselakis θα μου επιτρέψετε ένα πρώτο σχόλιο για τους ψηφοφόρους της Αριστεράς και μάλιστα (τρομάρα τους) της Ριζοσπαστικής Αριστεράς… επί χρόνια τους άκουγα να με κατηγορούν ότι είμαι δημιούργημα των media, ότι βγαίνω συνεχώς στην τηλεόραση κλπ και ότι αυτοί είναι άνθρωποι της ποιότητας, των κοινωνικών αγώνων, της λαϊκής πάλης και ότι μόνον σε μας τους αστούς μετράει η τηλεόραση και η επικοινωνία κλπ Να ο ένας να ανεβάζει κάδρα του Βελουχιώτη, ο άλλος σε κάθε ευκαιρία να μιλά για κάποιους από τους αγωνιστές της Αριστεράς του παρελθόντος, που είχαν άπαντες ως πρότυπο κλπ.
Εμείς οι αστοί παρασυρόμασταν από τις εύκολες διαφημιστικές εκστρατείες διότι δεν είχαμε περιεχόμενο, μας κέρδιζε πάντα η εικόνα ενώ αυτοί ήταν οι «ψαγμένοι», οι «άνθρωποι της ποιότητας κλπ»…και σήμερα τελικά εξέλεξαν για αρχηγό τους έναν άνθρωπο που δεν έχει συμμετάσχει σε κανέναν απολύτως αγώνα της Αριστεράς, που δεν ήταν μαζί τους σε καμμία πορεία, δεν ξέρει κανέναν απολύτως από τους ήρωες τους, δεν έχει δώσει καμμία απολύτως μάχη για τις ιδέες τους. Έναν στην ουσία άνθρωπο που τους είναι παντελώς άγνωστος. Απλά είχε ωραία τηλεοπτική παρουσία, προσεγμένη εικόνα και τους έδωσε την αίσθηση, μέσα από μία τέλεια διαφημιστική εκστρατεία, ότι θα «κερδίσει τον Μητσοτάκη»…μπροστά στην ανάγκη τους να δουν ξανά κυβερνητικές καρέκλες όλα μα όλα όσα έλεγαν τόσα χρόνια πήγαν περίπατο… υπό κάποια έννοια το σημερινό αποτέλεσμα ήταν και μία τιμωρία για όσους όσους τόσα χρόνια ειρωνεύονταν καθετί εμπορικό και διάσημο ως ελαφρύ…και τελικά σύντροφοι δεν ξέρω αν θα κερδίσετε ποτέ τον Μητσοτάκη (δεν το πολυβλέπω για να πω την αλήθεια) αλλά για να μιλάμε με ειλικρίνεια τα media που τόσο επικρίνετε σας πήραν τον Σύριζα μέσα από τα χέρια σας… καλή επιτυχία στο νέο σας Πρόεδρο λοιπόν… -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τον μπαγασα!
Δεν ξέρω αν ήταν δική του ιδέα ή όχι , αλλά ήταν απίστευτα έξυπνο που κατέβηκε να κάνει δηλώσεις με δικό του μικρόφωνο και δεν απευθύνθηκε απευθείας στα μικρόφωνα των ΜΜΕ!!!!
Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός.
Τι ζούμε ρε φίλε. Εφοπλιστής, εξ Αμερικής πρόεδρος στο ΣΥΡΙΖΑ.
-
Αυτή η γελοιότητα που ζούμε με τον Κασσελάκη δικαιώνει τον diego που λέει τόσο καιρό ότι δεν έχει σχέση αυτό το κόμμα πλέον με την Αριστερά. Ίσως είχε κάποτε που ήταν στο 4%, αν και πάλι ήταν Αριστερα Light και όχι η κανονική. Πρόεδρος του μεγαλύτερου "Αριστερού" (σε εισαγωγικά φυσικά) κόμματος της χώρας, που αμφιβάλλω αν έχει διαβάσει καν μια αράδα Μαρξ ή Λένιν, και δεν ξέρει καν την Εθνική Γραμμή της χώρας σχετικά με την κατεχόμενη Κύπρο. Τουλάχιστον ο Τσίπρας το έπαιζε ντεμέκ Αριστερός. Καλά θα πάει κι αυτό...
-
Τελικά ένας ουρανοκατέβατος πρώην εφοπλιστής, μέχρι το 2015 οπάδός της νδ, με όπλα το χαμόγελο κολγκέιτ, τους δικέφαλους και τετρακέφαλούς του , το κόντρα ξύρισμα, το τικ τοκ, τα γκεηλήκια, και την υπόγεια στήριξη των προεδρικών, παραλαμβάνει από το πουθενά μέσα σε 20 μέρες ένα κόμμα.
-
Broker, όχι εφοπλιστής.
-
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έψαχνε αρχηγό. Έναν influencer έψαχνε, που να μπορεί ν' απευθυνθεί στον κόσμο. Αφού η αριστεροσύνη που πλασάρει και πιστευτή δεν είναι και δεν πουλάει.
Απ' αυτή την άποψη η εκλογή Κασσελάκη δείχνει μια ευφυία και ένα ένστικτο επιβίωσης απ' την πλευρά των Ζαίων. Όσο και να γελάμε εμείς. Είναι αντανακλαστικά κόμματος εξουσίας.
Αλλιώς θα κατέληγε στο 3% και θα συναγωνιζόταν με το ΚΚΕ για το ποιός είναι πιο αριστερός και ποιος θα καταφέρει να μπει στη Βουλή. Ξεπεσμός δηλαδή.
-
@dstou said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικά ένας ουρανοκατέβατος πρώην εφοπλιστής, μέχρι το 2015 οπάδός της νδ, με όπλα το χαμόγελο κολγκέιτ, τους δικέφαλους και τετρακέφαλούς του , το κόντρα ξύρισμα, το τικ τοκ, τα γκεηλήκια, και την υπόγεια στήριξη των προεδρικών, παραλαμβάνει από το πουθενά μέσα σε 20 μέρες ένα κόμμα.
Ότι δηλαδή πουλάει και ο Κυριάκος, εαν εξαιρέσει τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Οπότε στον ΣΥΡΙΖΑ αφού κατάλαβαν ότι οι πολιτικές θέσεις δεν έχουν σημασία για την εκλογή ΠΘ, αποφάσισαν να παίζουν με τους όρους της ΝΔ. Στην σημερινή εποχή (βλ. και αυτοκίνητα) πουλάει η εμφάνιση και όχι η ουσία.
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μήπως να τους δώσουν και σύνταξη στα 50? Φαύλος κύκλος είναι…η πλειοψηφία των ΕΕ φοροδιαφεύγουν ασύστολα και εφόσον το κράτος δεν εισπράτει αυτά που πρέπει δεν παρέχει κιόλας…
Μόνο αργομισθοι καραβαναδες παίρνουν σύνταξη στα 50 (και πολλά λέγω).. Που τέτοια τύχη για τον Εε εε
-
Πάντως έχουμε ήδη την πρώτη αριστερή νίκη..
Οι Συριζαίοι θα μπορούν να συνεχίσουν να λένε : Μητσοτάκη γαμ...σαι...
Ενώ όποιος πει Κασσελάκη γαμ...σαι, θα κατακεραυνωθεί αμέσως ως ομοφοβικός ρατσιστής....
-
Εγώ ξέρω να πω ότι μέχρι χθες η κα Χαρά Καφαντάρη πανηγύριζε στο πλευρό του κου Κασσελάκη με τα συνθήματα: "Στέφανε προχώρα, άλλαξέ τα όλα..." και σήμερα η κυρία αυτή τα γύρισε και υποστήριξε ότι ο πρόεδρος δεν παίρνει αποφάσεις αλλά τα συλλογικά όργανα...ως Αριστερό κόμμα που είναι.
Το μόνο που δεν είπε είναι ότι ο Broker είναι απλά ένας αχυράνθρωπος για να κερδίσουν κάποιες εκλογές.
ΣΥΡΙΖΑ ζεις εσύ μας οδηγείς!!!!!
Η πραγματική Αριστερά στην Ελλάδα. -
Γουστάρω Στέφανο και αντιμητσοτακικούς στα φόρα να κατεγγέλουν τα πετσωμένα που κατευθύνουν τον κόσμο να ψηφίζει όπως αυτά θέλουν.
Γουστάρω Στέφανο μπροστάρη σε πορεία την 17/11 στην αμερικάνικη πρεσβεία.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας φαίνεται αριστερός. Ο άνθρωπος μέσα στον γκαμπιταλισμό ζει, τι να κάνει, να μονάσει ή να ζει σαν ζήτουλας; -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τώρα που η εκλογή του νέου Προέδρου στον @syriza_gr τελείωσε και αφού ευχηθώ «καλή επιτυχία» στο νέο του Πρόεδρο @skasselakis θα μου επιτρέψετε ένα πρώτο σχόλιο για τους ψηφοφόρους της Αριστεράς και μάλιστα (τρομάρα τους) της Ριζοσπαστικής Αριστεράς… επί χρόνια τους άκουγα να με κατηγορούν ότι είμαι δημιούργημα των media, ότι βγαίνω συνεχώς στην τηλεόραση κλπ και ότι αυτοί είναι άνθρωποι της ποιότητας, των κοινωνικών αγώνων, της λαϊκής πάλης και ότι μόνον σε μας τους αστούς μετράει η τηλεόραση και η επικοινωνία κλπ Να ο ένας να ανεβάζει κάδρα του Βελουχιώτη, ο άλλος σε κάθε ευκαιρία να μιλά για κάποιους από τους αγωνιστές της Αριστεράς του παρελθόντος, που είχαν άπαντες ως πρότυπο κλπ.
Εμείς οι αστοί παρασυρόμασταν από τις εύκολες διαφημιστικές εκστρατείες διότι δεν είχαμε περιεχόμενο, μας κέρδιζε πάντα η εικόνα ενώ αυτοί ήταν οι «ψαγμένοι», οι «άνθρωποι της ποιότητας κλπ»…και σήμερα τελικά εξέλεξαν για αρχηγό τους έναν άνθρωπο που δεν έχει συμμετάσχει σε κανέναν απολύτως αγώνα της Αριστεράς, που δεν ήταν μαζί τους σε καμμία πορεία, δεν ξέρει κανέναν απολύτως από τους ήρωες τους, δεν έχει δώσει καμμία απολύτως μάχη για τις ιδέες τους. Έναν στην ουσία άνθρωπο που τους είναι παντελώς άγνωστος. Απλά είχε ωραία τηλεοπτική παρουσία, προσεγμένη εικόνα και τους έδωσε την αίσθηση, μέσα από μία τέλεια διαφημιστική εκστρατεία, ότι θα «κερδίσει τον Μητσοτάκη»…μπροστά στην ανάγκη τους να δουν ξανά κυβερνητικές καρέκλες όλα μα όλα όσα έλεγαν τόσα χρόνια πήγαν περίπατο… υπό κάποια έννοια το σημερινό αποτέλεσμα ήταν και μία τιμωρία για όσους όσους τόσα χρόνια ειρωνεύονταν καθετί εμπορικό και διάσημο ως ελαφρύ…και τελικά σύντροφοι δεν ξέρω αν θα κερδίσετε ποτέ τον Μητσοτάκη (δεν το πολυβλέπω για να πω την αλήθεια) αλλά για να μιλάμε με ειλικρίνεια τα media που τόσο επικρίνετε σας πήραν τον Σύριζα μέσα από τα χέρια σας… καλή επιτυχία στο νέο σας Πρόεδρο λοιπόν…Πετσόκομμα (το)
Φαντάσου τώρα , για να συμφωνήσω εγώ με τον Άδωνι τι μπουρδελιστάν ζούμε με τον Σύριζα.Το μόνο που θα πρόσθετα είναι πως τελικά το κόμμα τους το πήρε όχι ο Κασσελάκης αλλά ο ίδιος ο Μητσοτάκης!
Χωρίς Τσίπρα δεν υπάρχει ο Μητσοτάκης οπότε έφτιαξε έναν νέο βελτιωμένο Τσίπρα που θα συσπειρώνει στην ΝΔ τους δεξιούς.
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
και σήμερα η κυρία αυτή τα γύρισε και υποστήριξε ότι ο πρόεδρος δεν παίρνει αποφάσεις αλλά τα συλλογικά όργανα...ως Αριστερό κόμμα που είναι.
εγώ προβλέπω πως θα διαλυθούν , δεν συμβιβάζονται αυτές οι τάσεις εκεί μέσα.
Αφήστε τα χαμόγελα τώρα , στην πρώτη στραβή πιστεύω θα σπάσουν στα δύο , ένα μικρό με ποσοστά γύρω στο 8% να μπαίνει στην βουλή και άλλο ένα Τσίπρα - ΚΑσελλάκη που θα κονταροχτυπιέται με Πασόκ.Απο την άλλη φυσικά θα έχουμε ΝΔ κυβέρνηση μέχρι το 2031 τουλάχιστον.
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μήπως να τους δώσουν και σύνταξη στα 50? Φαύλος κύκλος είναι…η πλειοψηφία των ΕΕ φοροδιαφεύγουν ασύστολα και εφόσον το κράτος δεν εισπράτει αυτά που πρέπει δεν παρέχει κιόλας…
Μόνο αργομισθοι καραβαναδες παίρνουν σύνταξη στα 50 (και πολλά λέγω).. Που τέτοια τύχη για τον Εε εε
Ε ναι, γιατί ένας 60άρης με αρθρίτιδα είναι πολύ χρήσιμος σαν Ουλαμαγός. Σε όλες τις ΕΔ παγκοσμίως, η αποστρατεία έρχεται στα 20-30 χρόνια. Ξεκόλλα!
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απο την άλλη φυσικά θα έχουμε ΝΔ κυβέρνηση μέχρι το 2031 τουλάχιστον.
Μέχρι το 2031 δεν ξέρω αν θα είναι η ΝΔ μόνιμα μέσα στο Μαξίμου.
Σίγουρα όμως για μεγάλο διάστημα η (τηλεοπτική κυρίως) ειδησεογραφία θα ασχολείται με τον Broker και την Κουμουνδούρου ενώ η Μητσοτακειάδα θα περάσει στα "μονόστηλα άρθρα".
Θεωρώ ότι στο Μαξίμου σήμερα πανηγυρίζουν...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2