-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
αλλωστε γιατι δεν μπαινει στη κουβαντα το ποιοι εκαναν αναποτελεσματικο τον δημοσιο τομεα?
Ειναι γνωστό: ο εξής ένας ΑΓΠ. Με σχέδιο μάλιστα και οχι τυχαία.
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μονόκλινο στο ρετιρέ δημοσίου μαιευτηρίου,δωμάτιο που παίζεις μπάλα,κόστος 110 ευρώ ημερησίως.450 σχεδόν το 4ημερο,αμοιβή διευθυντή γυναικολογικής αν ήθελες να έρθει στη γεννά 700 ευρώ.
Τρίκλινο που δεν χώρας να περάσεις σε ιδιωτικό σχεδόν τα τριπλά με το νοσηλευτικό προσωπικό μέτριο στην καλύτερη περίπτωση είτε γιατί δεν αμοιβοταν καλά είτε ήταν απλά αδιάφορο και ανεπαρκές δεν γνωριζω.
Τα έχω κάνει και τα δυο όποτε τα νούμερα βγήκαν από την τσέπη μου δεν μου τα είπε άλλος.
Έχω και ιδιωτική ασφάλιση σε εμάς και στα παιδιά τα κόστη είναι μεγάλα σε κάθε περιπτωση και θέλει μεγάλη προσοχή στα συμβόλαια και στα ψιλά γράμματα.
Είμαι κατά της ιδιωτικής ασφάλισης την έκανα απλα για να μην με πρήζει η σύζυγος με τις ανασφάλειες της και τα μικροαστικά της.
Σε κάθε περίπτωση όλα είναι υπέρ των δημοσίων μαυευτηριων πλην των κοινόχρηστων χωρών και ότι στα ιδιωτικά έχουν την πολιτική να κρατάνε τα μωρά εκτός δωματίου .μιλας για το κοστος που αντιλαμβανεσαι σαν χρηστης
το κοστος ομως του ιδιου του οργανισμου που χρηματοδοτειται απο τη πολιτεια ειναι τρομακτικο
πολλα τα χρηματα, πολλοι οι γραφειοκρατες με μπλε και πρασινους κοκκους, παρα πολλες οι προμηθειες γνωστων και φιλων κυβερνωντων -
Μονόκλινο στο ρετιρέ δημοσίου μαιευτηρίου,δωμάτιο που παίζεις μπάλα,κόστος 110 ευρώ ημερησίως.450 σχεδόν το 4ημερο,αμοιβή διευθυντή γυναικολογικής αν ήθελες να έρθει στη γεννά 700 ευρώ.
Τρίκλινο που δεν χώρας να περάσεις σε ιδιωτικό σχεδόν τα τριπλά με το νοσηλευτικό προσωπικό μέτριο στην καλύτερη περίπτωση είτε γιατί δεν αμοιβοταν καλά είτε ήταν απλά αδιάφορο και ανεπαρκές δεν γνωριζω.
Τα έχω κάνει και τα δυο όποτε τα νούμερα βγήκαν από την τσέπη μου δεν μου τα είπε άλλος.
Έχω και ιδιωτική ασφάλιση σε εμάς και στα παιδιά τα κόστη είναι μεγάλα σε κάθε περιπτωση και θέλει μεγάλη προσοχή στα συμβόλαια και στα ψιλά γράμματα.
Είμαι κατά της ιδιωτικής ασφάλισης την έκανα απλα για να μην με πρήζει η σύζυγος με τις ανασφάλειες της και τα μικροαστικά της.
Σε κάθε περίπτωση όλα είναι υπέρ των δημοσίων μαυευτηριων πλην των κοινόχρηστων χωρών και ότι στα ιδιωτικά έχουν την πολιτική να κρατάνε τα μωρά εκτός δωματίου .μιλας για το κοστος που αντιλαμβανεσαι σαν χρηστης
το κοστος ομως του ιδιου του οργανισμου που χρηματοδοτειται απο τη πολιτεια ειναι τρομακτικο
πολλα τα χρηματα, πολλοι οι γραφειοκρατες με μπλε και πρασινους κοκκους, παρα πολλες οι προμηθειες γνωστων και φιλων κυβερνωντωνΝαι εννοείται άλλο οκως πράγμα αυτό συγκρίνω μόνο αυτά που πληρώνω άμεσα σαν χρήστης υπηρεσιών υγειας
-
This post is deleted! -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μονόκλινο στο ρετιρέ δημοσίου μαιευτηρίου,δωμάτιο που παίζεις μπάλα,κόστος 110 ευρώ ημερησίως.
Εξαίρεση (εντυπωση μου κάνει). Γιατι σε Δημόσιο νοσοκομειο τα μονόκλινα ρετιρέ ειναι μόνο για συγκεκριμένους πολίτες, οχι για εμένα και εσένα. Απλά δεν τα δίνουν, εκτος εαν εχρις βύσμα ή ανήκεις στην συγκεκριμένη κατηγοριά πολιτών. Το ξέρω απο 1ο χέρι.
Το μονόκλινο και τα χρήματα είναι απολύτως βέβαια,το ρετιρέ θα ρωτήσω τη σύζυγο για 100%,παντως αν δεν ηταν στον 6ο ηταν 5ο ,μιλαω για το Έλενα συγκεκριμένα και το ΡΕΑ στα ιδιωτικα
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν θέλω να μιλήσω, αλλά θα το γράψω και θα το σβήσω
Κάποιες εταιρίες τρώνε από δημόσιο χρήμαλογω επαγγελματος και ε, μιας καποια επαφης θα δωσω συγκεκριμενο παραδειγμα
νοσοκομειο της περιφερειας, εδω και πολλα χρονια 'βοηθητικο' του κυριου της περιοχης με 'ολιγες κλινες΄ πλεον λειτουργικα ανεπτυγμενες, πληρωνει ετησιο σσ 83000 ευρω για 'κατι'
αντιθετα θηριωδες νοσοκομειο του κεντρου με απειρες ανεπτυγμενες κλινες και εφημεριες μερα-παρα-μερα πληρωνει εσσ 14000 για το ιδιο 'κατι' σε 10πλη μεγεθυνση απο αποψη ογκου και πολυπλοκοτητας
σαν το α ειναι το 85% των δημοσιων νοσοκομειων, καπου στη μεση το 10% και στο β μολις το 5%
στον ιτ τα ποσοστα ειναι αντιστροφα
πολυ ταισμα - πολλες μισθοδοσιες - μεγαλη η πυραμιδα
νομιζω ο φαμας μπορει να σας ξηγησει
αν ειναι κατι να ξεκινησει, ας ξεκινησει ας πουμε απο το να μην ειναι κομματικα διορισμενοι οι διοικητες των δυπε και των νοσοκομειων.
οχι? -
Α ρε πίσσα και πούπουλα που θέλουν, που λέει και ο ταξιδευτή.
Οκ δεν τα ξέρω εγώ αυτά. Εγώ βάζω κάτω χαρτί και μολύβι, δηλαδή αριθμομηχανή από το κινητό και υπολογίζω. Σας λέω τα κόστη που μας είπαν, που ρωτήσαμε το ταμείο και τι βρήκαμε.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
η ιδιωτικη υγεια ειναι ακριβη
και προσφερει επιλεκτικες υπηρεσιες - στα δυσκολα ή στα επειγοντα μονο το δημοσιο συστημα υπαρχει. οπως και για τους ηλικιωμενους ή για οσους εχουν μονιμο προβλημα υγειας,
και οι τιμες για ιδ. ασφαλεια που πληρωνουμε ειναι συγκρατημενες μονο και μονο επειδη υπαρχει η δημοσια υγεια. που ναι ειναι αναποτελεσματικη και ειναι κατι που χρηζει βελτιωσης.
αλλα μην ακουω βλακειες για τον αγιο ιδιωτη - ολα για το κερδος ειναι
και ειδικα απο #kakomoirides_ofthalmolagnousΓνωστες και αυτες οι παπατζες επισης.
#koulis_era?
Αγαπητε δεν εχει να κανει με τον Κουλη το θεμα. Εχει να κανει με την φρικτη διαπιστωση πως ο Δημοσιος τομεας εχει βαλτωσει και πως με περισσοτερες προσληψεις δε θα ωφεληθει κατι που υπαρχει μονο για να ρουφα χρημα και να ταλαιπωρει τον φορολογουμενο.
το αυτο σου ρουφαει το χρημα, ειναι απο τη φυση του ετσι, το οποιο συστημα σου παρεχει υπηρεσιες υγειας ιδιωτικα
η οποια καλυτερη παραγωγικοτητα του προσωπικου δεν αφορα εσενα αλλα τα κερδη του οργανισμου
αλλωστε γιατι δεν μπαινει στη κουβαντα το ποιοι εκαναν αναποτελεσματικο τον δημοσιο τομεα? μηπως οι ιδιοι που τωρα βαλλουν εναντια?
κοντες μνημες αντιλαμβανομαιΣορρυ μα δε θα παρω την ευθυνη για κατι που η μονη σχεση που εχω ειναι τα ποσα που του δινω υποχρεωτικα καθε μηνα. Ευθυνες να δουν στους εαυτους τους οσοι ειναι οπαδοι κομματων που εχουν κοινοβουλευτικη δραση απο το 74 και μετα. Εγω εκφραζω την επιθυμια να υπαρχει συγχρονος Δημοσιος τομεας με λειτουργικη αξια. Μεχρι τοτε δε θα στηριζω κρατιστες που για αυτους το προβλημα θα λυθει με προσθετες προσληψεις παντου. Ουτε οσους προκρινουν αναληψη υπηρεσιων μονο απο τον ΙΤ. Βασικα ζητω ενα κρατικο μηχανισμο που θα εχει μηχανισμους αυτοπροστασιας απεναντι σε λαμογια και ρεμπεσκεδες ΔΥ.
Εσυ που εχεις συναλλαγες περισσοτερες με δαυτο θα επρεπε να καταλαβαινεις τι λεω και οχι να καμωνεσαι πως εισαι ενας πτωχος πλην τιμιος οικοδομος με βιωματα απο την κακουργα κοινωνια. Γιατι δεν εισαι. -
Βασικα ζητω ενα κρατικο μηχανισμο που θα εχει μηχανισμους αυτοπροστασιας απεναντι σε λαμογια και ρεμπεσκεδες ΔΥ.
+1
-
Πριν κάτι σελίδες δημοσιεύτηκε το ότι μια διευθύντρια που κατέβασε την θνησιμότητα στην μεθ αγρινιου από 100% στο 18% παραιτήθηκε.
Και αναρωτιέμαι, η είδηση είναι ότι παραιτήθηκε αυτή η το ότι δεν μπουζουριασαν τον προηγούμενο με το 100%; Εδώ το μόνο που ακούγαμε ήταν περί της υποχρηματοδοτησης της υγείας και των μεθ που λείπουν. Αυτή πως τα είχε καταφερει; Της έδινε ο κουλης κρυφά χαρτζηλικι; Τον ξυστη διευθυντή πριν από αυτήν ποιος τον ακουμπησε; Κάνεις βεβαίως, πετάμε ένα "υποχρηματοδοτηση της υγειας" και καθαρίσαμε. Α ρε γαϊδούρια που υπάρχουν και θέλουν κλωτσιές.... -
Α γεια σου fiverg. Αν ειναι ευκολο να αντιληφθουμε την αξια της κυριας αυτη, γιατι ειναι δυσκολο να αντιληφθουμε πως ενας ρεμπεσκες εφοσον δεν εκανε κατι σωστα στον ιδιο χωρο, επρεπε να παει σπιτι του στην καλυτερη....
-
Χρόνια λέω οτι ειναι ο καλύτερος και πιο εργατικός πολιτικός που έχουμε. Προσωπικά θα ηθελα να τον δω ΠΘ, πιστεύω θα είναι εξαιρετικός σε αυτή τη θέση!
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
δεν είδα κανέναν αριστερό να μην τρέξει όμως να τσιμπήσει και αυτός το πάσο του.
......
Αναγκάζονται γκαμπινταλιζμός αφού .
.....@diego1960 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ελα ρε Φάνη τώρα, τέτοια πράγματα λένε κάτι τελειωμένοι μπαρμπάδες 70+ που νομίζουν οτι οι κομμουνιστές θα τους πάρουν τα σπίτια. Ως πολίτης δεν έχω την ίδια δύναμη με ένα κόμμα και εφόσον ζω σε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ περιβάλλον, τα μόνα όπλα που έχω και το έχω πεί 100 φορές είναι τα χρήματα, οι γνωριμίες και τα ακίνητα. Κριτική να κάνεις αν διατηρώ παραπάνω προνόμια από τους υπόλοιπους σε ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ περιβάλλον, τότε μόνο μπορείς να μιλήσεις. Συγγνώμη αλλά δε σκοπεύω να ζήσω στις παρυφές της κοινωνίας ή στη χειρότερη κάτω από γέφυρα για να πάρω την ηθική επιβράβευση από 2-3 άγνωστους σε ένα φόρουμ.
Εξάλλου ειλικρινά δεν ξέρω τι θέλετε ακόμα από εμάς. Να φοράμε αποφόρια; Να τρώμε μόνο οσο χρειάζεται για να συντηρηθούμε; Να τρώμε από συσσίτια; Να ζούμε με δωρεές από φιλόπτωχα ταμεία; Να ζητάμε από τα αφεντικά το χαμηλότερο δυνατό μισθό όσο εκείνοι αγοράζουν κότερα στην υγεία των κορόιδων δλδ των υπαλλήλων; Δεν υπάρχει κάτι ως πράξη που μπορεί να κάνει ένας πολίτης που να βγάζει νόημα γιατι αν δώσει την περιουσία του στη φάση του ύστερου καπιταλισμού που δεν υπάρχει κανένα κράτος πρόνοιας και safety net και πάει ξεβράκωτος στα αγγούρια, δεν είναι αριστερός αλλά ηλίθιος.
(όντως, δεν υπάρχει κάτι που να βγάζει νόημα)
Αν καταλάβαινες πιτζιές μου δε θα ήσουν Νεοδημοκράτης! Τώρα τόσο μπορείς τόσο κάνεις! ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ!
αλλωστε γιατι δεν μπαινει στη κουβαντα το ποιοι εκαναν αναποτελεσματικο τον δημοσιο τομεα?
Ειναι γνωστό: ο εξής ένας ΑΓΠ. Με σχέδιο μάλιστα και οχι τυχαία.
Αυτός μόνο φταίει; Οι Νεοδημοκράτες που βγήκαν μετά τι έκαναν; Συνέχισαν το φαγοπότι. Μη βγάζουμε λάδι μια παράταξη που έχει κάνει τόσο μεγάλο κακό στον τόπο και φυσικά συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο.
-
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτός μόνο φταίει; Οι Νεοδημοκράτες που βγήκαν μετά τι έκαναν; Συνέχισαν το φαγοπότι. Μη βγάζουμε λάδι μια παράταξη που έχει κάνει τόσο μεγάλο κακό στον τόπο και φυσικά συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο.
Ναι, ΜΟΝΟ αυτος φταιει και ολο το ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ κυβέρνησε ελάχιστα και εκανε οτι ηθελε ο εκφυλισμένος κόσμος. Η κατάντια της χώρα εχει ονοματεπώνυμο οσο και εαν δεν αρέσει σε πολλούς. Ο μεγαλύτερος προδότης που περασε ποτε απο την χώρα, μεγαλύτερος και απο τον εφιάλτη.
-
Η ΝΔ αν ήταν άμοιρη ευθυνών θα είχε ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο και ας μην έβγαινε ποτέ. Ήταν όμως όλοι τους "επαγγελματίες" πολιτικοί δλδ ακρίδες που ήθελαν να κάνουν ρεσάλτο στο δημόσιο χρήμα και για αυτό πήραν την εύκολη απόφαση, να κάνουν τα ίδια και ίσως και χειρότερα, βλέπε ΚΚ. Συγγνώμη Φάνη αλλά η γαλαζοπράσινη λαίλαπα κατέστρεψε τη χώρα, όχι μόνο η πράσινη.
Όσο για το μεγαλύτερο προδότη, εγώ θα πω οτι ήταν ένας που προσπάθησε να κάνει όσο πιο ελεύθερη την οικονομία γίνεται, με κατάργηση ελέγχου τιμών στα αγαθά, απελευθέρωση αγοράς εργασίας κτλ. Hint, δεν ήταν ο Ανδρέας.
-
Για την ίδια ΝΔ μιλάμε, που κυβέρνησε 19 χρόνια στην Μεταπολίτευση;
-
Έτσι, μας έχει πάει κωλοφεράντζα η ΝΔ 4 χρόνια και θα συνεχίσει με άλλα 4 και εμείς ασχολούμαστε ακόμα με τον Τσίπρα που αποχώρησε και δεν είναι καν πρόεδρος της ξεδοντιασμένης αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μόνο στην Ελλάδα τέτοια χάλια, αλλά να μου πείς μετά από τέτοια πλύση εγκεφάλου από τα πετσωμένα ΜΜΕ, οι μισοί νομίζουν οτι έχουμε να κάνουμε με το νέο Μάο που ήθελε να μας κάνει Σοβιετία με το Σκουρλέτη και τη Γεροβασίλη.
-
Χρόνια λέω οτι ειναι ο καλύτερος και πιο εργατικός πολιτικός που έχουμε. Προσωπικά θα ηθελα να τον δω ΠΘ, πιστεύω θα είναι εξαιρετικός σε αυτή τη θέση!
Ψεεεεεεεεεμα, σίγουρα από την κοιλιά του την έβγαλε την ιστορία με τα σουβλάκια.
Εγώ θεωρώ πως θα ξεβρακωθει σε αυτό το υπουργείο και θα αποκαλυφθεί η πλήρης ανεπάρκεια του.
Ένα μήνα μόλις και ανακοίνωσε αύξηση του προστίμου υποδηλωμενης εργασίας στα...10.500€ !????!!!!!!!!!
Από 600 ευρώ που ήταν αν για οποιοδήποτε λόγο βρεθεί εργαζόμενος εκτός ωραρίου θα πέφτει 10.500€
10500 είναι το πρόστιμο της αδηλωτης εργασίας , άρα συμφέρει το ρίσκο να μην ασφαλίσεις καθόλου κάποιον.Χθες είπε πως θα επιτρέπονται τα 2 8ωρα για ένα εργαζόμενο , κάτι που άτυπα συμβαίνει και σήμερα αφού δεν ελέγχει κανείς , όμως πλέον με την ψηφιακή κάρτα εργασίας αυτό δεν μπορεί να συμβεί αφού θα χτυπά κόκκινο στο σύστημα.
Οπότε έδωσε και σε αυτό λύση ο γίγαντας με μια δήλωση. Με ποιον άραγε το συζήτησε και είχε αυτή την φαειηνή ιδέα;
Φυσικά το ότι υπάρχει αυστηρή διάταξη εδώ και 400 χρόνια περί υποχρεωτικής 11ωρης ανάπαυσης ενός εργαζόμενου δεν του το είπε κανένας.Γενικα θα δούμε παπάδες με τον γίγαντα αυτό σε τόσο σοβαρό υπουργείο.
Η μόνη ελπίδα να σωθεί είναι ο Σπανάκης που είναι υφυπουργός και είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος. -
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ασχοληθείτε με την πετσέτα.
Ο Κασιδιάρης το ζωγράφισε το παραπάνω;
Ωραίος!Όποιος θέλει την τήρηση των νόμων είναι Κομμουνιστής!!!!!
Ρε τι σανό είναι αυτό που τρώνε οι Κουλικοι!
Αυτοί που ξεκίνησαν το κίνημα για την νομιμοτητα των καταλαμβανομενων χώρων στις παραλίες στα νησιά είναι κυρίως ιδιοκτήτες βιλων και εξοχικών, και καλά κάνουν φυσικά, τώρα αν είναι και φραγκατοι κομμουνιστές και αριστεροί ακόμα καλύτερα, πάντα αυτοί έχουν και την ικανότητα και το απαραίτητο IQ να βγάλουν πέρα τέτοια εγχειρήματα που καταλήγουν προς όφελος όλης της κοινωνίας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2