-
Βασικά όοολο το είναι και η ύπαρξη και η ουσία των δεξιών και του μίσους που τρέφουν για οτιδήποτε "αριστερό", οποιαδήποτε διεκδίκηση, οποιαδήποτε κίνημα ή ιδέα αντίστασης, έχει απλά ρίζες στην ανθρώπινη ψυχολογία και βιολογία κι έχει συμπυκνωθει ιδανικά στο απόφθεγμα ενός απ τα λαμπροτερα μυαλά που γέννησε η Μεσόγειος...
"Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας, είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία, να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει."
-
Όλες οι σημαντικές πληροφορίες
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν δεν είσαι φιλελεύθερος στα 25 δεν έχεις καρδιά, ενώ αν δεν είσαι συντηρητικός στα 35 δεν έχεις μυαλό.
(αποδίδεται στον) Τσώρτσιλ
...
...
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:Και θαυμαστής του Λένιν!
(για άλλη μια φορά) Λάθος συμπέρασμα...
Στα 25 εσύ τι είχες;
-
Διάβασα στα γρήγορα τις γνωστές παραπολογίες των αριστερών και των ΚΚΕδων, ότι αυτοί είναι που υπερασπίζουν τα συμφέροντα του λαού, ότι οι άλλοι είναι Λάτσηδες κλπ.
Και αναρωτιέμαι, οι αυταπάτες όριο δεν έχουν? Ως που μπορεί να φτάσει η καπηλία επί ονόματι του λαού? Που τελειώνει η ξεφτίλα?
Με ποιο δικαίωμα αγαπητοί αριστεροί ισχυρίζεστε ότι εκπροσωπείτε το λαό και αγωνίζεστε για τα συμφέροντά του? Σας το έδωσε ο λαός με την ψήφο του? Σας έχει δείξει κάποια εμπιστοσύνη, σας έχει δώσει κάποια ιδιαίτερη αξία?
Μέχρι και ο Σόρος ισχυριζόταν ότι είχε πως τα έλεγε τα ομόλογα από την τράπεζα της Ανατολίας για το χρέος. Είχε και καλά κάποιο αποδεικτικό στοιχείο γι' αυτά που ισχυριζόταν.Εσείς βρε αριστεροί που στηρίζεστε γι' αυτά που λέτε? Πότε σας έδωσε ο λαός δικαίωμα να λέτε ότι τον εκπροσωπείτε?
Εκπροσωπείτε τους ψηφοφόρους σας. Που και λίγοι είναι και συνεχώς φθίνουν. Παγκοσμίως. Τέρμα, μέχρι εκεί.Αν είναι να παίξουμε το παιχνίδι της φαντασίας, και να λέει ο καθένας ότι θέλει, εγώ είμαι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί εκπροσωπώ όλους τους ανθρώπους της Γής!!!
#Aristera karagiolilikia#
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Απεχθάνομαι όταν κάθε κοινωνική και κοινωνική διεκδίκηση καπηλεύεται και καβαλικεύεται από τα γνωστά κόμματα.
Μαζεύτηκαν κάποιοι νεοκάτοικοι νησιών να διαμαρτυρηθούν για τις παραλίες και τσουπ! αμέσως εμφανίστηκαν οι νεοαντιστασιακοί της πλάκας τύπου ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και όλοι αυτοί που νομίζουν ότι πολεμούν το σύστημα.
Τώρα θυμήθηκαν, 2 Αυγούστου, οι του ΚΚΕ να κάνουν και επερώτηση στην Βουλή για τις μπουρνουζοπετσέτες και τις ξαπλώστρες. Μέχρι εκεί φθάνει η αντιπολιτευτική τακτική τους. Εντάξει βγήκε το μεροκάματο.
Αλλά αν τους κάνεις νύξη, κατά πρόσωπο, για το καθεστώς υπενοικίασης εργαζομένων ξεροκαταπίνουν και στρίβουν στη γωνία.
Ρε ουστ! Υποκριτές!https://www.naftemporiki.gr/politics/1500573/kinima-tis-petsetas-sti-voyli-fernei-to-thema-to-kke/
Άδικο σε βρίσκω. Το ΚΚΕ λέει για τους υπενοικιαζόμενους δεκαετίες τώρα.
Εγώ δεν σε βρίσκω ενήμερο. Δεν θα μπω στο κόπο να κάτσω να γράψω τα πεπραγμένα του ΚΚΕ περί του σύγχρονου δουλεμπορίου.
Άλλωστε όπως και πολύ πρόσφατα (28/7) απέδειξε για άλλη μία φορά ότι πρώτα περιμένει να ξεσπάσει η πυρκαγιά (να απολυθούν ομαδικά εργαζόμενοι) και μετά παρευρέθηκε, όπως πάντα, να συμπάσχει στους απολυμένους, να διεκδικήσει και να καταγγείλει. Εντάξει, το μεροκάματο να βγει.
Τα ίδια έκανε, τα ίδια κάνει, τα ίδια θα συνεχίσει να κάνει.
-
Χαχαχα. Το ήξερα ότι ήταν τέλεια σέντρα για καλό ποστ.
-
Φυσικά και υπερασπιζόμαστε το λαό ως αριστεροί γιατι αυτός ειναι ο ρόλος της αριστεράς. Για μια ακόμα φορά δεν κατανοείς βασικές αρχές Άντυ μου αλλά πας και ψηφίζεις μονοκούκι τους απατεώνες του τσίρκου.
Ρε συ, ειλικρινά, όλες σχεδόν οι κατακτήσεις ήταν αποτελέσματα αγώνων της αριστεράς. Άνθρωποι που έφαγαν ξύλο, τραμπουκίστηκαν και σκοτώθηκαν για να έχεις εσύ και εγώ και όλοι μια ποιότητα ζωής και να μην είμαστε δούλοι. Ούτε αυτό το γνωρίζεις; Αν δεν υπήρχε η αριστερά κατα πάσα πιθανότητα θα δούλευες 12ωρο (ή πρωί με δύση ηλίου) χωρίς βασικό μισθό, χωρίς ασφάλιση απλά ό,τι διαπραγματευόσουν με τον εργοδότη σου που θα βρισκόταν από θέση ισχύος. Αν δε σου άρεσε θα περίμενε ο επόμενος έξω από την πόρτα που θα δεχόταν την εργασία με 500 ευρώ μαύρα γιατί έχει στόματα να θρέψει. Ούτε τα βασικά πια;
Όσο για τις αυταπάτες, να κοιτάζεις πρώτα από όλα Άντυ μου τις δικές σου που νομίζεις οτι είσαι καπιταλιστής χωρίς κεφάλαιο. Αρχίζοντας από εκεί ίσως ξετυλίξεις το κουβάρι του μυαλού σου. -
Κάνω πόστς σέντρες και μερικές πιάνουν. Αυτό ήταν μια από αυτές.
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δε ξερω τι αλλο εγραψες γιατι το εσβησες μα τωρα προσεξα τη γελοιογραφια. Εσυ προσεξες πως δεν ασχοληθηκα καθολου με αυτη εστω και με μια δευτερη αναγνωση? Γιατι ρε φιλε δε μπορεις να πεις σορρυ λαθως? Τοσο δυσκολο ειναι?
Αγαπητε μην προτρεχεις και μην βλεπεις φαντασματα εκει που δεν υπαρχουν.Πρωτον δεν ειχα το χρονο να απαντησω με 5 παιδια οπως καταλαβαινεις μου ειναι αρκετα δυσκολο γιαυτο και οι περισσοτερες αναρτησεις μου πλεον ειναι τις ωρες που δουλευω οσο και αν φαινεται περιεργο εχω περισσοτερο χρονο εκτος σπιτιου.
Δευτερον δεν εγραψα τιποτε αλλο εκανα παραθεση στον εαυτο μου απο βιασυνη οποτε και το διεγραψα,τραβηξα σχετικο σκρινσοτ θα το ανεβασω αυριο που θα γραψω απο το κινητο.
Τωρα στο θεμα μας εκανες μια αναρτηση με αφορμη σχολιο του βαγκ και για την οικονομια της απαντησης δεν θα αναφερω το οξυμωρο της απαντησης χωρις να εχεις δει την γελοιογραφια.Σε ρωτησα ευθεως αν βρισκεις κατι εξυπνο και πνευματωδες σε αυτο ηταν ξεκαθαρο οτι αναφερομουν στην εικονα και οχι στην αναρτηση σου.
Παρολα αυτα αφου διαπιστωσα με εκπληξη ομολογω οτι δεν ηταν ξεκαθαρη η αναφορα μου ,επανηλθα και το ξεκαθαρισα.
Ενα ναι η ενα οχι ηταν αρκετο αλλα προτιμησες να γραψεις για συγγνωμες ,παρεξηγησεις κλπ.Μετα λοιπον απο αυτα που εγραψα θεωρω οτι δεν υπαρχει καμμια παρεξηγηση και κανενας λογος να ζητησω συγγνωμη ,θεωρω οτι ηταν κατι στα πλαισια της παρερμηνειας του γραπτου λογου χωρις κατι παραπανω.
Αφου ομως ενοχληθηκες και ειναι σημαντικο για σενα δεν εχω κανενα προβλημα η κομπλεξ ,οποτε εχεις μια μεγαλη Κυριακατικη συγγνωμη.Χειροτερο το κανες αλλα πραγματικα αδιαφορο. Τη συγνωμη σου κρατα τη. Τοσες γραμμες για να πεις το τπτ.
-
Εσείς, πόσες μπύρες ήπιατε σήμερα;
-
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
3 like στον λαπ!!! Λες να γκρεμιστεί κανένας φούρνος???
Ναι, αν και έχω την εντύπωση πως δεν έχεις καταλάβει πλήρως αυτά που γράφω. Αλλά οκ.
-
Θα βάλω τον λαπ να φτιάξει χάρτη ανάποδο που να δείχνει την Ελλάδα στο τζάμπα
Άσε με χριστιανέ μου.....μπαααα
-
Πουτ@να ζωή, να μην έχουμε τον Χαρυ Κλιν σήμερα...
-
Πω πω χάλια ρε μλκ...Τουλάχιστον ό,τι και αν κάνω στη ζωή μου, να μην καταλήξω λεκάνη του συστήματος και της κυβέρνησης. Μιλάμε για σοβαρή κατάντια, λένε οτι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά κάποιες είναι.
-
Πολλές μπύρες βλέπω κι οι κιμπαρηδες, που τους φυλαξε ο Θεός και δεν κατάντησαν σε καμιά Αεροφλοτ...
-
Αρχαίο Πνεύμα αθάνατον, αγνέ πατέρα
του ωραίου, του μεγάλου και τ' αληθινού,
κατέβα, φανερώσου κι άστραψε εδώ πέρα
στη δόξα της δικής σου γης και τ' ουρανού. -
- Γιατί τότε δεν έβαλε και την Ιταλία μέσα που ήταν και είναι πιο ακριβή από την Ελλάδα?
- Γιατί δεν έβαζε τις σημερινές τιμές, αλλά έβαλε κάποια τιμή του παρελθόντος?
- Αν ήθελε να βάλει κάποια στιγμή του παρελθόντος γιατί δεν έβαζε από το π.χ. 2012?
- ΓΙΑΤΙ αλλαξε τα χρώματα και έβαλε ένα εντυπωσιακό κόκκινο την Ελλάδα στις 3 Αυγούστου?
-
Εντάξει δεν είμαστε πρώτοι είμαστε δεύτεροι στο ρεύμα! Να το πούμε επιτυχία που είμαστε στα μετάλλια; Χάλια μαύρα είναι, είτε πρώτοι είτε δεύτεροι είτε πέμπτοι.
-
https://www.ekathimerini.com/economy/1211392/expensive-mwh-cheap-kwh/
Να ευχαριστούμε τη Μεγαλόχαρη τώρα στους Χαιρετισμούς, που έχουμε τον Μητσοτάκη και τσοντάρει απ την τσέπη του, αλλά πόσα να μας δώσει κι αυτός...
-
Να κάνω εγώ τώρα μια αναφορά για προσωπική επίθεση, να φάει πάλι μπαν ο πιτζιπιτζιδης, να ξανασβησει το προφίλ και να γυρίσει με άλλο πιο Νεοδημοκρατικό και μαχητικό, πως με πετσόκοψε έτσι, με τι μούτρα θα πάω να πιω μία και μοναδική μπύρα όπως με κόψε κι ο Σπύρος, αντί να μεθυσω απ τη χαρά του 41% και να φωνάζω και Α και ΟΥ στη Παραλία...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2