-
@ntinaras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Κυριάκος δεν θέλει λένε 180 έδρες. Αν όντως το είπε. Εντυπωσιακή δήλωση και μπράβο του. Δεν είναι καλό ένα κόμμα να έχει 180 έδρες.
Θέλει 180 έδρες με συνεργασία και άλλων κομμάτων
Άσε που δεν ξέρω να έχει σοβαρά στελέχη ένα κόμμα για να έχει 180 βουλευτές. Όλοι και όλοι οι σοβαροί σε κάθε κόμμα είναι περίπου 50-60 άτομα και οι υπόλοιποι είναι γλάστρες
Ναι δε θελει, φυσικα και θελει, απλα το παιζει πολιτικα ορθος και μετρημενος, για να μη χασει ψηφους απο αυτους που τον ψηφισαν ως μονοφθαλμο αναμεσα σε τυφλους και πανικοβληθουν και ψηφισουν κατι αλλο στις 25.
Γι αυτο τρεχει να μαζεψει το σκουπιδι τον Αδωνι που σκουζει και χαιρεται που θα εχει 180 εδρες να γαμησει τα παντα.
Μεχρι και ο Δενδιας τον εκραξε.Δεν θέλει αγαπητέ μου ο Κούλης λέμε.
Αλλά αφού μ' αυτά που λένε και κάνουν οι Ζαίοι μετά τις εκλογές. Του χαρίζουν μερικές έδρες ακόμα. Τι να κάνει κι αυτός, να πει όχι?
Τα δώρα δεν επιστρέφονται, είναι αγένεια -
Ρε παιδιά, πόσα να βάλουμε στοίχημα με τον Άντυ, ότι οι επιχειρηματίες της Μυκόνου δεν θα έλεγαν όχι να στεγάσουν τζάμπα τους αναπληρωτές δασκάλους;
Ξέρει κανείς πόσο το δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων;Επίσης η πίεση που θα κάνουν οι φορείς στους ιδιοκτητες ακινήτων για να τα δώσουν μπιρ παρά σε δημοσίους υπαλλήλους αντί πανάκριβα σε τουρίστες, ποια μορφή θα έχει;
Πικετοφορία;
Στάση Εργασίας στο Δημαρχείο;
Δεν θα τους μαζεύουν τα σκουπίδια αυτωνών που δεν δίνουν τα δυάρια στο κόστος;
Θα φέρουν τον Μπέο μεταγραφή να τους βρίζει στα δημοτικά συμβούλια;
Να βρούμε ποια μέθοδος πίεσης είναι η πιο ενδεδειγμένη, μπας και στεγαστούν οι άνθρωποι και μάθουν και τα παιδιά γράμματα. -
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτές οι εκλογές θα έχουν πιο μεγάλο ενδιαφέρον:
Κασιδιάρηςωωωωωουυυυυυ!!!!!
Παίζει αυτό το ενδεχόμενο στα αλήθεια;;;; -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξέχασαν τα αρνητικά ή τα στάθμισαν χαμηλά και έψαξαν να πιαστούν απο καποια θετικά για να δικαιολογήσουν την απόφαση τους - φίλος καθηγητης σε δημόσιο σχολείο , δεξιός πάντα, μου ανέπτυξε πως τους έσκισε η Κεραμέως και το μίσος που έχει για το δημόσιο σύστημα παιδείας και πως τα συμφέροντα του κανονικά ήταν με τον Τσίπρα αλλά ...έριξε ΝΔ !!!!!
Αυτοί είναι οι καλύτεροι. Και άντε πες είναι της λαϊκής δεξιάς που λέει και ο ταξιδευτής και θα βρεις κάποια ιδεολογική βάση και συνάφεια στην σκέψη του. Να δεις δημ υπάλληλοι ένθερμο υποστηρικτή του νεοφιλελευθερισμού, του μικρού έως και ανύπαρκτου δημοσίου κτλ. Ξανά λέω δημόσιος υπάλληλος που έκανε τα πάντα για να μπει στο δημόσιο μπας και επιτέλους έχει ένα σταθερό εισόδημα και προχωρήσει στην ζωή του, δεν τον αδικώ τον άνθρωπο σε αυτό, να έχει άποψη για το πώς πρέπει να είναι ο ελεύθερος ανταγωνισμός ανάμεσα στους επαγγελματίες και δη μεταξύ μεγάλων πολυεθνικών και μικρών βιοπαλαιστών.
Ξανά λέω.....δημόσιος υπάλληλος!
Δεν μπορώ, ήμουν ευγενικός φυσικά, αλλά δεν μπορω να τους ακούω. Αυτόν τον άνθρωπο τον πληρώνουμε από το υστέρημα μας οι υπόλοιποι που εργαζόμαστε στην ελεύθερη αγορά για να μας λέει πως πρέπει να είναι ο ανταγωνισμός σε αυτήν. Όταν αυτός απέτυχε σε αυτόν.
Δεν είναι μονάχα μιας ιδεολογίας αυτό το είδος ανθρώπου. Τους συναντάς σε όλο το πολιτικό φάσμα. Είναι τύπος ανθρώπου.
-
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτές οι εκλογές θα έχουν πιο μεγάλο ενδιαφέρον:
Κασιδιάρηςωωωωωουυυυυυ!!!!!
Παίζει αυτό το ενδεχόμενο στα αλήθεια;;;;Έχουν κινητά και λαπτοπ και ίντερνετ στα κελιά οι κρατούμενοι ή έχει κάποια εξαίρεση ο Ηλίας;
-
Δείτε το.... Είμαστε ως χώρα ένα τσίρκο. Όλοι οι μουρλοι σε αυτήν την χωρα μαζεύτηκαν και δίνουν παράσταση.
Η φάση είναι αυτή του γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα που πρώτα ήθελαν αυτοί αλλά όχι εμείς , μετά θέλαμε εμείς και όχι αυτοί. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.
-
Δείτε το.... Είμαστε ως χώρα ένα τσίρκο. Όλοι οι μουρλοι σε αυτήν την χωρα μαζεύτηκαν και δίνουν παράσταση.
Η φάση είναι αυτή του γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα που πρώτα ήθελαν αυτοί αλλά όχι εμείς , μετά θέλαμε εμείς και όχι αυτοί. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.
Το δικό μου σχόλιο είναι ότι δεν είναι τυχαίο που η βουλή έχει σχήμα θεάτρου...
-
@antoniokon said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
22 επί 0,60 = 13,20 μαύρα και αφορολόγητα από τον καναπέ...
Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή...Μάζευε κι ας είν και ρόγες λέγανε στο χωριό...
Για δεξιούς αρχόντους που μετρούσαν τις μπουκιές των αλλωνών δεν λέγανε όμως.
Τέλος πάντων, η κρίση γεννάει ευκαιρίες και πρέπει να τις αρπάζεις...Χαχα...όντως καλή η απάντηση...
Παρεμπιπτόντως, έχω συμφωνήσει, με like, σε τουλάχιστον τέσσερις από τις τελευταίες αναρτήσεις σου (υποψηφιότητα Καραμανλή, διπλοί λογαριασμοί στο φόρουμ κλπ)..
Λέω να πάω να κοιταχτώ
Α και κάτι που είχα ξεχάσει από προχτές.
Διάβασα ότι ο καταδικασμένος με 13-0 Παππάς, είναι πρώτος σε σταυρούς στην περιοχή του...
Αλλά είπαμε ο Νεότατος είναι το πρόβλημα...
Επίσης δεν είχα δει ότι είχε κατέβει ο Αλέξης απέναντι στον Νεότατο...
Δηλαδή έφαγε διπλή ήττα...
Έχεις απόλυτο δίκιο για τον Παππά...
Κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ έπρεπε να είναι υποψήφιος..
Ομοίως και ο Σερραίος με το βαρύ όνομα, ΔΕΝ έπρεπε να είναι...
Ας κοιτάμε και τις δύο όχθες του ποταμού...
Αντώνη εμένα δεν με νοιάζουν οι πολιτικοί.
Με νοιάζει το τρένο.
Μόλις έγινε το ατύχημα βγήκαν όλοι οι αλήτες να ψάξουν να δουν αν φταίει ο ιδιώτης.
Μεγάλη στενοχώρια όταν είδαν ότι δεν έφταιγε.
Εκαναν βέβαια και 1-2 πορείες στα γραφεία του, έτσι για ξεκ@ύλωμα...Τίποτα βέβαια δεν έγινε στα γραφεία των οσετζήδων, γιατί είναι ιερό το δημόσιο ξύσιμο.
Και μετά βρήκαν τον υπουργό. Ο οποίος παραιτήθηκε κιόλας και σου λέει εύκολος στόχος.
Να κρύψουμε άλλωστε τους πρώην υπουργούς. Αυτούς που έκαναν 15 χρόνια να τελειώσουν την σηματοδότηση και διπλασίασαν και το τίμημα.
Το να φύγει λοιπόν ο Νεότατος, ήταν κρύψιμο ευθυνών, γιατί έτσι θα την γλύτωνε το σύστημα.
Εγώ λοιπόν προτιμώ και ο Νεότατος και οι προκάτοχοι του, να καθίσουν στο εδώλιο και όχι στο σπίτι τους.
Για να μην ξαναέχουμε τέτοια φαινόμενα.
-
Πάντως κακώς ασχολείστε με τα σχόλια που κάνουν τα στελέχη του σύριζα.
Αμα ήσουν προπονητής ομάδας και είχες φάει ντάμπλ σκορ, δεν θα έλεγες τις ίδιες βλακείες ?
-
Αμα ήσουν προπονητής ομάδας και είχες φάει ντάμπλ σκορ, δεν θα έλεγες τις ίδιες βλακείες ?
Ναι αλλά πρέπει να τους δίνουμε και τα εύσημα όταν έχουν κάνει προφητικές προβλέψεις.
Παράδειγμα ο Πολακης που έλεγε ότι το βράδυ των εκλογών, το αποτέλεσμα θα έστελνε ΟΛΕΣ τις Εταιρείες Δημοσκοπήσεων στο σπίτι τους! -
Εγώ παντως ήμουν στα όρια να πάω να κοιταχτώ!
Kοιταξε, εσύ καλού κακού μη το αναβάλλεις.
-
Εγώ παντως ήμουν στα όρια να πάω να κοιταχτώ!
Kοιταξε, εσύ καλού κακού μη το αναβάλλεις.
Αν υπήρχε ΕΣΥ θα πήγαινε να κοιταχτει, τώρα που να πάει;
-
Θα σχολίαζα τον προπονητή, αλλά βαριέμαι...
Πάντως δεν τους κόβω και για πολύ στεναχωρημένους. Ευτυχία διακρίνω, χαμόγελα, γελάκια, όμορφη παρέα. Καλά τα περνάνε...
-
22 επί 0,60 = 13,20 μαύρα και αφορολόγητα από τον καναπέ...
Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή...Μάζευε κι ας είν και ρόγες λέγανε στο χωριό...
Για δεξιούς αρχόντους που μετρούσαν τις μπουκιές των αλλωνών δεν λέγανε όμως.
Τέλος πάντων, η κρίση γεννάει ευκαιρίες και πρέπει να τις αρπάζεις...Χαχα...όντως καλή η απάντηση...
Παρεμπιπτόντως, έχω συμφωνήσει, με like, σε τουλάχιστον τέσσερις από τις τελευταίες αναρτήσεις σου (υποψηφιότητα Καραμανλή, διπλοί λογαριασμοί στο φόρουμ κλπ)..
Λέω να πάω να κοιταχτώ
Α και κάτι που είχα ξεχάσει από προχτές.
Διάβασα ότι ο καταδικασμένος με 13-0 Παππάς, είναι πρώτος σε σταυρούς στην περιοχή του...
Αλλά είπαμε ο Νεότατος είναι το πρόβλημα...
Επίσης δεν είχα δει ότι είχε κατέβει ο Αλέξης απέναντι στον Νεότατο...
Δηλαδή έφαγε διπλή ήττα...
Έχεις απόλυτο δίκιο για τον Παππά...
Κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ έπρεπε να είναι υποψήφιος..
Ομοίως και ο Σερραίος με το βαρύ όνομα, ΔΕΝ έπρεπε να είναι...
Ας κοιτάμε και τις δύο όχθες του ποταμού...
Αντώνη εμένα δεν με νοιάζουν οι πολιτικοί.
Με νοιάζει το τρένο.
Μόλις έγινε το ατύχημα βγήκαν όλοι οι αλήτες να ψάξουν να δουν αν φταίει ο ιδιώτης.
Μεγάλη στενοχώρια όταν είδαν ότι δεν έφταιγε.
Εκαναν βέβαια και 1-2 πορείες στα γραφεία του, έτσι για ξεκ@ύλωμα...Τίποτα βέβαια δεν έγινε στα γραφεία των οσετζήδων, γιατί είναι ιερό το δημόσιο ξύσιμο.
Και μετά βρήκαν τον υπουργό. Ο οποίος παραιτήθηκε κιόλας και σου λέει εύκολος στόχος.
Να κρύψουμε άλλωστε τους πρώην υπουργούς. Αυτούς που έκαναν 15 χρόνια να τελειώσουν την σηματοδότηση και διπλασίασαν και το τίμημα.
Το να φύγει λοιπόν ο Νεότατος, ήταν κρύψιμο ευθυνών, γιατί έτσι θα την γλύτωνε το σύστημα.
Εγώ λοιπόν προτιμώ και ο Νεότατος και οι προκάτοχοι του, να καθίσουν στο εδώλιο και όχι στο σπίτι τους.
Για να μην ξαναέχουμε τέτοια φαινόμενα.
Μπα αληθεια? Αν υπαρχει ολοκληρωμενη λυση που περιμενε την τζιφρα του ή υλοποιηση σε εξελιξη που την εκοψε, να τιμωρηθει. Αλλιως παπαριες.
Ειναι γνωστο επισης πως στο ΕΔ για να προχωρησει ενα εργο, πρεπει να προχωρησει διαγωνισμος και να μην υπαρχουν ενστασεις. Ετσι ενα εργο που μπορει να θελει 2 χρονια, να γινεται σε 20. -
Μια χαρά είσαι, δεν υπάρχει λόγος να κοιταχτείς.
Να πάμε να κοιταχτούμε όσοι δεν μπορού-σα-με να αντιληφθούμε την ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ που συντελείται επί Κούλη και στεκόμαστε ανάχωμα στην Ανάπτυξη...Εγώ παντως ήμουν στα όρια να πάω να κοιταχτώ!
Δεν μπορούσα να χωνέψω με τίποτα πως δεν εκδηλώθηκε κάποιο κύμα ψήφου διαμαρτυρίας απο τους δεξιούς !!!!
Μετά απο συζητήσεις επι συζητήσεων με φίλους που ψήφισαν ΝΔ , που φυσικά όπως και το 80% των ΝΔιτων δεν είναι ούτε κάφροι , ούτε κομματόσκυλα , κατάλαβα πως πίσω απο το παραβάν δεν...είχαν άλλη επιλογή γιατί απεχθάνονταν μετα βδελυγμίας το ενδεχόμενο ο Τσίπρας να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας!
Ξέχασαν τα αρνητικά ή τα στάθμισαν χαμηλά και έψαξαν να πιαστούν απο καποια θετικά για να δικαιολογήσουν την απόφαση τους - φίλος καθηγητης σε δημόσιο σχολείο , δεξιός πάντα, μου ανέπτυξε πως τους έσκισε η Κεραμέως και το μίσος που έχει για το δημόσιο σύστημα παιδείας και πως τα συμφέροντα του κανονικά ήταν με τον Τσίπρα αλλά ...έριξε ΝΔ !!!!!
(Πάρε τώρα την Κεραμέως καβάλα στο άλογο...)ΤΙΝΑ!
Ποια ΤΙΝΑ βρε σεις , το πολιτικό πτώμα φοβηθήκατε;;;
Θα έκανε το λάθος ο Ανδρουλάκης νομίζατε να συνεργαστεί;
Ρίξτε ρε Τζήμερο ,Ανδρουλάκη οι πιο κεντρώοι στις πρώτες να κατέβει απο το καλάμι ο Μητσοτακης , να γίνει μια αυτοκριτικη και απο αυτόν και στις δεύτερες να το ξαναβλέπανε το θέμα.Έπρεπε να το καταλάβω όμως όταν και η γυναίκα μου (παραδοσιακή ΝΔτισσα όπως η οικογένεια της) την Παρασκευή μου εξέφρασε την επιθυμία της να ψηφίσει ΝΔ παρά την απέχθεια της προς τον Μητσοτάκη με επιχείρημα ποιόν άλλο να ψηφίσω;
Βέβαια το βράδυ της έφερα εκτυπωμένα με μεγάλη γραμματοσειρά για να γεμίσω 10 σελίδες, τις υπόλοιπες δόσεις της επιστρεπτέας που οφείλει οπότε ήρθε στα συγκαλά της...
(Τελικά δεν πήγε κανένας απο τους δυο μας να ψηφίσει , εγώ είχα αποφασίσει πως θα ψήφιζα ΠΑΣΟΚ πάντως)Τώρα την ψήνω να ψηφίσει ΚΚΕ!!!!!!!
Θέλω να δώ το ΚΚΕ στο 15% , το Πασόκ στο 20% (να έχει πάρει όμως και απο την ΝΔ ψήφους-δεν μπορεί , σε κάποιους καπου μέσα τους θα ξυπνήσει το ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά ) και τον Συριζα στο 5%Αντε και πες ότι τους νδληδες τους έπιασες. Για πες πως κατέβηκε ο σύριζα τόσες μονάδες; Έλεγα ότι δεν μπορώ να φανταστώ να πάρει κάτω από 32%. Να που τα κατάφερε.
-
Μέχρι την τελευταία ημέρα 1,2 εκ ψηφοφοροι ήταν αναποφάσιστοι.
Από αυτούς οι 650χιλ επέλεξαν ΝΔ και μόνο οι 130χιλ ΣΥΡΙΖΑ.
Από το 2019 έχασαν 730.000 ψήφους, άρα δεν κράτησαν τους προηγούμενους και δεν κέρδισαν νέους
Δηλαδή οι δηλώσεις (προσωπικές μεν) για τις εισφορές των ε.ε και το ότι τα 5000 ευρώ είναι μεσαία τάξη, έκαναν μεγάλη ζημια, ασχέτως αν δεν το ανέφερε κανένα πρόγραμμα αυτό.
Επίσης, δεν έπεισε για ένα συγκεκριμένο όραμα διακυβέρνησης και όραμα καθημερινότητας των πολιτών
Και η απλή αναλογική έδρασε ως φάκα καθότι τα υπόλοιπα κόμματα δεν την επιθυμούσαν. Το άνοιγμα προς αυτά τα κόμματα έφερνε μάλλον σε αμηχανία τους ψηφοφόρους, δεν έβλεπαν σταθερότητα.
Τώρα λένε θα προσπαθήσουν να έχουν συγκεκριμένο αφήγημα καθημερινότητας, δεν θα απευθύνονται στα μικρότερα κόμματα που δεν θέλουν συνεργασία και θα σταματήσουν τις μη σοβαρές εκτός προγράμματος δηλώσεις.
-
Ο Συριζα ηλπιζε στους νεους. Η κορη μου ειπε αυτο που κυκλοφορει μεταξυ τους. Αλεξη δε πιστευω λεξη.
-
Πόσο χρονών είναι αυτή και η παρέα της;
-
Λίγο πιο μικρή από σένα..
-
Άρα στην ομάδα των 17-24.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2