Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 1264
    • 1265
    • 1266
    • 1267
    • 1268
    • 1985
    • 1986
    • 1266 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    675127
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • storm
      storm @criuser last edited by

@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Πάντως κακώς ασχολείστε με τα σχόλια που κάνουν τα στελέχη του σύριζα.

Αμα ήσουν προπονητής ομάδας και είχες φάει ντάμπλ σκορ, δεν θα έλεγες τις ίδιες βλακείες ?

Θα σχολίαζα τον προπονητή, αλλά βαριέμαι...

Πάντως δεν τους κόβω και για πολύ στεναχωρημένους. Ευτυχία διακρίνω, χαμόγελα, γελάκια, όμορφη παρέα. Καλά τα περνάνε...

https://www.iefimerida.gr/politiki/omilia-tsipra-ke-syriza

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        spi_duster @criuser last edited by

@antoniokon said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

22 επί 0,60 = 13,20 μαύρα και αφορολόγητα από τον καναπέ...
        Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή...

Μάζευε κι ας είν και ρόγες λέγανε στο χωριό...
        Για δεξιούς αρχόντους που μετρούσαν τις μπουκιές των αλλωνών δεν λέγανε όμως.
        Τέλος πάντων, η κρίση γεννάει ευκαιρίες και πρέπει να τις αρπάζεις...

Χαχα...όντως καλή η απάντηση...

Παρεμπιπτόντως, έχω συμφωνήσει, με like, σε τουλάχιστον τέσσερις από τις τελευταίες αναρτήσεις σου (υποψηφιότητα Καραμανλή, διπλοί λογαριασμοί στο φόρουμ κλπ)..

Λέω να πάω να κοιταχτώ😊

Α και κάτι που είχα ξεχάσει από προχτές.

Διάβασα ότι ο καταδικασμένος με 13-0 Παππάς, είναι πρώτος σε σταυρούς στην περιοχή του...

Αλλά είπαμε ο Νεότατος είναι το πρόβλημα...

Επίσης δεν είχα δει ότι είχε κατέβει ο Αλέξης απέναντι στον Νεότατο...

Δηλαδή έφαγε διπλή ήττα...

Έχεις απόλυτο δίκιο για τον Παππά...

Κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ έπρεπε να είναι υποψήφιος..

Ομοίως και ο Σερραίος με το βαρύ όνομα, ΔΕΝ έπρεπε να είναι...

Ας κοιτάμε και τις δύο όχθες του ποταμού...

Αντώνη εμένα δεν με νοιάζουν οι πολιτικοί.

Με νοιάζει το τρένο.

Μόλις έγινε το ατύχημα βγήκαν όλοι οι αλήτες να ψάξουν να δουν αν φταίει ο ιδιώτης.

Μεγάλη στενοχώρια όταν είδαν ότι δεν έφταιγε.
        Εκαναν βέβαια και 1-2 πορείες στα γραφεία του, έτσι για ξεκ@ύλωμα...

Τίποτα βέβαια δεν έγινε στα γραφεία των οσετζήδων, γιατί είναι ιερό το δημόσιο ξύσιμο.

Και μετά βρήκαν τον υπουργό. Ο οποίος παραιτήθηκε κιόλας και σου λέει εύκολος στόχος.

Να κρύψουμε άλλωστε τους πρώην υπουργούς. Αυτούς που έκαναν 15 χρόνια να τελειώσουν την σηματοδότηση και διπλασίασαν και το τίμημα.

Το να φύγει λοιπόν ο Νεότατος, ήταν κρύψιμο ευθυνών, γιατί έτσι θα την γλύτωνε το σύστημα.

Εγώ λοιπόν προτιμώ και ο Νεότατος και οι προκάτοχοι του, να καθίσουν στο εδώλιο και όχι στο σπίτι τους.

Για να μην ξαναέχουμε τέτοια φαινόμενα.

Μπα αληθεια? Αν υπαρχει ολοκληρωμενη λυση που περιμενε την τζιφρα του ή υλοποιηση σε εξελιξη που την εκοψε, να τιμωρηθει. Αλλιως παπαριες.
        Ειναι γνωστο επισης πως στο ΕΔ για να προχωρησει ενα εργο, πρεπει να προχωρησει διαγωνισμος και να μην υπαρχουν ενστασεις. Ετσι ενα εργο που μπορει να θελει 2 χρονια, να γινεται σε 20.

....

• F
          fiverg @vagkirk last edited by

@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Μια χαρά είσαι, δεν υπάρχει λόγος να κοιταχτείς.
          Να πάμε να κοιταχτούμε όσοι δεν μπορού-σα-με να αντιληφθούμε την ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ που συντελείται επί Κούλη και στεκόμαστε ανάχωμα στην Ανάπτυξη...

Εγώ παντως ήμουν στα όρια να πάω να κοιταχτώ!

Δεν μπορούσα να χωνέψω με τίποτα πως δεν εκδηλώθηκε κάποιο κύμα ψήφου διαμαρτυρίας απο τους δεξιούς !!!!

Μετά απο συζητήσεις επι συζητήσεων με φίλους που ψήφισαν ΝΔ , που φυσικά όπως και το 80% των ΝΔιτων δεν είναι ούτε κάφροι , ούτε κομματόσκυλα , κατάλαβα πως πίσω απο το παραβάν δεν...είχαν άλλη επιλογή γιατί απεχθάνονταν μετα βδελυγμίας το ενδεχόμενο ο Τσίπρας να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας!

Ξέχασαν τα αρνητικά ή τα στάθμισαν χαμηλά και έψαξαν να πιαστούν απο καποια θετικά για να δικαιολογήσουν την απόφαση τους - φίλος καθηγητης σε δημόσιο σχολείο , δεξιός πάντα, μου ανέπτυξε πως τους έσκισε η Κεραμέως και το μίσος που έχει για το δημόσιο σύστημα παιδείας και πως τα συμφέροντα του κανονικά ήταν με τον Τσίπρα αλλά ...έριξε ΝΔ !!!!!
          (Πάρε τώρα την Κεραμέως καβάλα στο άλογο...)

ΤΙΝΑ!

Ποια ΤΙΝΑ βρε σεις , το πολιτικό πτώμα φοβηθήκατε;;;
          Θα έκανε το λάθος ο Ανδρουλάκης νομίζατε να συνεργαστεί;
          Ρίξτε ρε Τζήμερο ,Ανδρουλάκη οι πιο κεντρώοι στις πρώτες να κατέβει απο το καλάμι ο Μητσοτακης , να γίνει μια αυτοκριτικη και απο αυτόν και στις δεύτερες να το ξαναβλέπανε το θέμα.

Έπρεπε να το καταλάβω όμως όταν και η γυναίκα μου (παραδοσιακή ΝΔτισσα όπως η οικογένεια της) την Παρασκευή μου εξέφρασε την επιθυμία της να ψηφίσει ΝΔ παρά την απέχθεια της προς τον Μητσοτάκη με επιχείρημα ποιόν άλλο να ψηφίσω;
          Βέβαια το βράδυ της έφερα εκτυπωμένα με μεγάλη γραμματοσειρά για να γεμίσω 10 σελίδες, τις υπόλοιπες δόσεις της επιστρεπτέας που οφείλει οπότε ήρθε στα συγκαλά της...
          (Τελικά δεν πήγε κανένας απο τους δυο μας να ψηφίσει , εγώ είχα αποφασίσει πως θα ψήφιζα ΠΑΣΟΚ πάντως)

Τώρα την ψήνω να ψηφίσει ΚΚΕ!!!!!!!
          Θέλω να δώ το ΚΚΕ στο 15% , το Πασόκ στο 20% (να έχει πάρει όμως και απο την ΝΔ ψήφους-δεν μπορεί , σε κάποιους καπου μέσα τους θα ξυπνήσει το ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά ) και τον Συριζα στο 5%

Αντε και πες ότι τους νδληδες τους έπιασες. Για πες πως κατέβηκε ο σύριζα τόσες μονάδες; Έλεγα ότι δεν μπορώ να φανταστώ να πάρει κάτω από 32%. Να που τα κατάφερε.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • L
            lap last edited by lap

Μέχρι την τελευταία ημέρα 1,2 εκ ψηφοφοροι ήταν αναποφάσιστοι.

Από αυτούς οι 650χιλ επέλεξαν ΝΔ και μόνο οι 130χιλ ΣΥΡΙΖΑ.

Από το 2019 έχασαν 730.000 ψήφους, άρα δεν κράτησαν τους προηγούμενους και δεν κέρδισαν νέους

Δηλαδή οι δηλώσεις (προσωπικές μεν) για τις εισφορές των ε.ε και το ότι τα 5000 ευρώ είναι μεσαία τάξη, έκαναν μεγάλη ζημια, ασχέτως αν δεν το ανέφερε κανένα πρόγραμμα αυτό.

Επίσης, δεν έπεισε για ένα συγκεκριμένο όραμα διακυβέρνησης και όραμα καθημερινότητας των πολιτών

Και η απλή αναλογική έδρασε ως φάκα καθότι τα υπόλοιπα κόμματα δεν την επιθυμούσαν. Το άνοιγμα προς αυτά τα κόμματα έφερνε μάλλον σε αμηχανία τους ψηφοφόρους, δεν έβλεπαν σταθερότητα.

Τώρα λένε θα προσπαθήσουν να έχουν συγκεκριμένο αφήγημα καθημερινότητας, δεν θα απευθύνονται στα μικρότερα κόμματα που δεν θέλουν συνεργασία και θα σταματήσουν τις μη σοβαρές εκτός προγράμματος δηλώσεις.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• S
              spi_duster last edited by

Ο Συριζα ηλπιζε στους νεους. Η κορη μου ειπε αυτο που κυκλοφορει μεταξυ τους. Αλεξη δε πιστευω λεξη.

....

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • L
                lap last edited by lap

Πόσο χρονών είναι αυτή και η παρέα της;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
                  criuser last edited by

Λίγο πιο μικρή από σένα..

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                  πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                  • L
                    lap last edited by

Άρα στην ομάδα των 17-24.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
                      criuser last edited by

Εσύ είσαι 25-30 ;

• L
                        lap last edited by

25+

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
                          criuser last edited by

Πόσα + στα 25 ;

5-6 ;

• L
                            lap last edited by

Κάποια +

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• piliourits
                              piliourits last edited by

Εδώ μεταξύ μας κάποιες φορές γίνεται το πραγμά «υπεράνω όλων ο αγών» του να ταπωθεί ο «αντίπαλος».
                              Δεν έχουμε να χωρίσουμε τόσα πολλά πράγματα, ούτε κάνουμε ζωή αντιδιαμετρικά αντίθετη, το μόνο που αλλάζει είναι αν κάποιος κυκλοφορεί με φεβ ή πρίμιουμ καινούριο ή κοινό αμάξι.
                              Στα πολύ νέα παιδιά, όπως πχ. αυτοί που σήμερα ήρθαν στο Βόλο για το πάρτυ ΜΗΧ ΜΗΧ https://www.neakriti.gr/article/ellada-nea/1717353/foititiko-parti-mihmih-hiliades-neoi-apo-oli-tin-ellada-fthanoun-ston-volo/ οι αντιθέσεις αυτές δεν υπάρχουν.
                              Μπορεί οι γονείς να σπρώξουν κάποιους απ αυτούς σε κομματικές οργανώσεις καθώς μεγαλώνουν και τους βάλουν στο λούκι του βολέματος, αλλά δεν παραμυθιάζονται ούτε ενθουσιάζονται με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι προηγούμενες γενιές.

Η ΝΔ κατάφερε να μην χάσει ψήφους και να πάρει κι άλλες 150.000, ενώ κατάφερε και το ΚΚΕ να πάρει 120.000 όπως και το ΠΑΣΟΚ.
                              Κι έχασε 600.000 ψήφους ο Σύριζα, το 1/3 των ψήφων του και το 1/4 το Μερα25.

Ποια είναι η «μαύρη αλήθεια»; Ότι απλά γύρισε την πλάτη αρκετός κόσμος στον Τσίπρα, κι αυτό δεν το είχαμε αντιληφθεί σε τέτοιο βαθμό ούτε μεις ούτε αυτοί της Εξουσίας.
                              Γιατί αυτό που μπορεί να κάνει ο Τσίπρας ως κυβερνήτης, ο Κούλης το κάνει καλύτερα. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια.΄
                              Διαχειριστές και προπαγανδιστές είχαν ήδη αρκετούς, όσοι διαβιούν άσχημα θέλουν κάποιον να μπει μπροστά για λογαριασμό τους να συγκρουστεί, κι όχι απλά κάποιον που θέλει ο ίδιος να βολευτεί ως Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη, και να βολέψει και τους αυλικούς του, ενώ δεν εξυπηρετεί καν κάποιο αντίπαλο επιχειρηματικό δέος, να χει πλάτες και δίκτυο υποστήριξης.
                              Ο Τσίπρας ξεκίνησε ως ο τρελός επαναστάτης που θα πήγαινε κόντρα στο κατεστημένο, συνέχισε ως ο αντιδραστικός που πάλεψε τάχα με το θηρίο αλλά επιβίωσε, τώρα πλέον δεν ήξερε ούτε αυτός τί ήθελε να είναι και να δείξει.
                              Προσπαθούσε απεγνωσμένα να πλασάρει μια καρικατούρα του Αντρέα Νο2, ενώ αυτό που έβλεπε ο κόσμος που τον είχε ψηφίσει στο παρελθόν, ακόμη και μετά την ανατροπή του +60% του Δημοψηφίσματος, ήταν μια σοφτ έκδοση διακυβέρνησης ΝΔ διανθισμένη με «σοσιαλιστικές» πινελιές για το ξεκάρφωμα, που δεν θα εξυπηρετούσε κανέναν άλλο εκτός απ τους ίδους τους Ζαίους που χρειαζόταν απεγνωσμένα θεσούλες.
                              Καμία άλλη ανάγκη της κοινωνίας δεν εξυπηρετούσε πλέον ο Σύριζα, κανένα ουσιαστικό όραμα «αλλαγής» δεν έφερνε, ενώ πράγματα όπως ο χρηματισμός και ομηρία του οικονομικού πάτου της κοινωνίας, ακόμη κι αυτά ο Κούλης τα έφερε εις πέρας πιο αποτελεσματικά και τα πρόβαλε 10 φορές περισσότερο.

Πάρα πολλοί άνθρωποι θεωρούμε αδιέξοδη και καταστροφική σε βάθος χρόνου την επικοινωνιακή και υστερόβουλη στάση της σημερινής ΝΔ, που έχει διαγράψει κάθε έννοια κράτους δικαίου απ τη λειτουργία της χώρας και δυστυχώς η νο2 πολιτική δύναμη, δεν αποτελεί επίσης λύση. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια και γι αυτό δεν μπορούμε να ελπίζουμε πραγματικά σε κάτι άλλο από μια συνεχή παρακμή και επανάληψη του κύκλου κρίσης.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

argyn 1 Reply Last reply Reply Quote 5
                              • A
                                andya3 last edited by

Αποφάσισες να σοβαρέψεις? Δε νομίζω, βραδινή κρίση απογοήτευσης για την αριστερά περνάς.

Όπως και να 'χει, έχεις αρχίσει και πλησιάζεις την αλήθεια που έβλεπε πολύ καιρό ο κόσμος και την εξέφρασε και στις εκλογές.

Ο Κυριάκος (τέρμα το Κούλης 41% πήρε) και η ΝΔ είναι ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η χώρα για να τη διαχειριστεί και να την κυβερνήσει.

Ενώ ο Αλ6 και αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν αξίζει άλλη ευκαιρία. Αντιθέτως πρέπει να μας αδειάσει τη γωνιά, μήπως προκύψει κάτι καλύτερο στη θέση του, πιο χρήσιμο για τον τόπο και τη Δημοκρατία.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

• diego1960
                                  diego1960 last edited by diego1960

Προφανώς και είναι Κούλης εφόσον έτσι τον βλέπουμε όλοι οι μη-ΝΔ, αν ήταν "Κυριάκος" και μάγκας και τσιτάχ και γκόμενος θα πήγαινε σε debate με το κουτσάλογο τον Αλέξη αντί να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι όποτε του πετάνε την ιδέα. Το παιδί δε μπορεί εκτός και αν του δίνεις μασημένη τροφή και πασούλες σε ασφαλές περιβάλλον με ΑΡΔ του κόμματος ή ΝΔ-friendly, και για αυτό υπάρχει ένα καταπληκτικό σύστημα από επικονωνιολόγους + πετσωμένα μέσα για να κρύβουν πόσο λίγος είναι σε κάθε επίπεδο. Πάλι καλά που μιλάει και άριστα Αγγλικά γιατί αλλιώς θα ψάχναμε τα προσόντα του και θα απορούσαμε (αν δε βλέπαμε το επίθετο) πως έφτασε εκεί που έφτασε.

Δεξιός, μεσαιοταξίτης, και μισθωτός των 1200ων ευρώ με 2αράκι στο Χαλάνδρι, ψάχνει για φέτες γαλοπούλα για τοστ, κατά προτίμηση άπαχες. Ανώτατο budget 5 ευρώ ανα εβδομάδα. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις.

• L
                                    lap last edited by lap

Λέτε για ρήξεις, τι σημαίνει ρήξη χωρίς να έχεις δικό σου νόμισμα, και να είσαι έκθετος σε τεράστιο χρέος στο ισχυρότερο νόμισμα του πλανήτη και παράλληλα να θεωρούν οι πάντες το αξιόγραφο σου ως σκουπίδι χωρίς καμία πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης;

Θεωρείτε ότι η χώρα θα πρέπει να πάει να παίξει ξύλο με κάποιες αλλες που μας ταλαιπωρούν για να λύσουμε αντρικια τις διαφορές μας;

Θέλω να μου απαντήσετε..... Πείτε ότι κάναμε την ρήξη σε αυτές τις συνθήκες, τι φαντάζεστε ότι θα γινόταν, διότι αυτή είναι μόνιμη καραμέλα στην κριτική σας. Για κάντε μου χωρίς υπεκφυγές μια ανάλυση δύο τριών σειρών. Ποια φαντάζεστε θα ήταν η προοπτική της χώρας μας ;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

argyn 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                    • piliourits
                                      piliourits last edited by

Λαπ, αυτά τα "σφάξε με Αγά μου ν' αγιάσω" δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
                                      Ούτε αυτούς που τρώνε απ τη ΝΔ, ούτε αυτούς που δεν ευημερούν και ψάχνουν ελπίδα.
                                      Δηλαδή πρέπει να σπουδάσουν οικονομία και πολιτικές επιστήμες οι Έλληνες, για να δικαιολογησουν πόσο δεμένα είναι τα χέρια του Τσίπρα, κι οτι αλλιώς θα έκανε Επανάσταση, αλλά τώρα στο πλαίσιο της ΕΕ δεν δύναται...
                                      Γι αυτό ακριβώς, αντί να χάσει ο Κούλης το 1/3 ψήφων, το έχασε ο Τσίπρας.
                                      Επειδή όσοι ελπίζανε στο Τσίπρα, δεν ενδιαφερονταν αν μπορεί να παράγει πλεονάσματα και δημοσιονομικά μαξιλάρια καλύτερα απ τον Κούλη. Άλλα τους υποσχέθηκε κι άλλα ζητούσαν όταν τον ψήφιζαν.
                                      Όταν αντί για το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και το "γκόου μπακ μαντάμ Μερκελ" βγήκε ο Τσίπρας και καμαρωνε ότι τώρα πήρε έγκριση απ τον Σολτς, πήρε παραμάσχαλα και τον πούλο που υποτίθεται προοριζόταν για τον Κούλη.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

• L
                                        lap last edited by lap

Οκ, πες μου την άποψη σου χωρίς υπεκφυγές, στις συνθήκες που περιέγραψα και όντως υπήρχαν, τι θα έκανες εσύ;

Θα έκανες τη ρηξη;

Τι κόστος φαντάζεσαι θα είχε η οικονομία και κοινωνία;

Για πόσες δεκαετίες;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

piliourits 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • piliourits
                                          piliourits @lap last edited by

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Οκ, πες μου την άποψη σου χωρίς υπεκφυγές, στις συνθήκες που περιέγραψα και όντως υπήρχαν, τι θα έκανες εσύ;

Θα έκανες τη ρηξη;

Αν δεν μπορούσα να κάνω ρήξη, τότε δεν θα υπήρχε λόγος να με ψηφίσουν όσοι θα έβλεπαν ως αδιεξοδη την πολιτική της ΝΔ.
                                          Ίσως τελικά αυτοί που ΔΕΝ ψήφισαν ξανά Τσίπρα, να συνειδητοποιησαν πόσο δεμένα ήταν τα χέρια του;

• L
                                            lap last edited by

Δεν απαντάς ευθέως και ντόμπρα.

Ρωτώ λοιπόν, εσύ θα έκανες την ρήξη ;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

piliourits 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1264
                                            • 1265
                                            • 1266
                                            • 1267
                                            • 1268
                                            • 1985
                                            • 1986
                                            • 1266 / 1986