-
και εγω εχω phev
αυτο ξεχαστηκε βλεπω.... -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα!
Παρακολουθήσεις, διαφθορά, έλλειψη διαφάνειας, αστυνομική βία, προσφυγικό, ελευθερία έκφρασης, λίστα ΠέτσαΑυτά τα λένε οι κομμουνισταί!
Παίδες, τα έχουμε ξαναπεί, όταν ανεμίζουν οι κόκκινες σημαίες, θα φοράμε όλοι από δύο ρολεξ!
Οπότε όσοι Αστοί θέλουν να τα διασώσουν απ την απαλλοτρίωση, πρέπει να τα κρύψουν όπως οι Αμερικάνοι ήρωες πολέμου, Ταραντίνο στάηλ...
Άλλωστε κάθε Σύντροφος θα χρειαστεί ένα ρολεξ πλατινένιο να λέει γήινη ώρα, κι ένα για την τρέχουσα του πλανήτη που θα βρίσκεται... η κοσμική ακτινοβολία είναι αδυσώπητη, μόνο τέτοια μέταλλα θα φτουράνε στο διάστημα.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
και εγω εχω phev
αυτο ξεχαστηκε βλεπω....ΕΙΧΕΣ φεβ, γι αυτό
-
Αν το ανακυκλώσουν το χρεπι και το κάνουν γκιλοτίνες, χαλάλι...
-
@PGP737ng , που το βρίσκεις αυτό το αντικομμουνιστικό υλικό;
Υπάρχει ακόμη τέτοια εμμονή με τους Κουμμουνιστάς;
Που έχεις μπλέξει αγόρι μου;
-
Έλα πι τζι πάρε να έχεις
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@PGP737ng , που το βρίσκεις αυτό το αντικομμουνιστικό υλικό;
Υπάρχει ακόμη τέτοια εμμονή με τους Κουμμουνιστάς;
Που έχεις μπλέξει αγόρι μου;
θα ερθουν να του παρουν το vitara
αχαχαχαχα -
@alejandro said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ καλό!!!!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Tί έχει ακουστεί για το Κουτσούμπα; Για τη Παπαρήγα είχα ακούσει που λέγανε που στέλνει τη κόρης της στο Deree, για το Κουτσούμπα; Ή εννοείς γενικά για το ΚΚΕ οτι είναι συστημικό κόμμα;
0:03
" εγω αν μπορουσα θα την εστελνα και σε αμερικανικο πανεπιστήμιο ..."
-
@taxidiwtis said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ καλό!!!!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Tί έχει ακουστεί για το Κουτσούμπα; Για τη Παπαρήγα είχα ακούσει που λέγανε που στέλνει τη κόρης της στο Deree, για το Κουτσούμπα; Ή εννοείς γενικά για το ΚΚΕ οτι είναι συστημικό κόμμα;
0:03
Έλεος πια με την Αλεξία!!!! Είναι μεγαλύτερη από εμένα (είμαι 38)!!!
Έχει εναν πιτσιρίκο που είναι περίπου στην ηλικία της μικρής μου (4,5)! -
Αυτό δείχνει ανακολουθία, όχι διαφθορά.
-
Αυτό δείχνει ανακολουθία, όχι διαφθορά.
δεν είπα για διαφθορα , εβαλα το βιντεο διοτι το θεμα είχε και συνέχεια περαν του Κολεγίου.
-
δεν είπα για διαφθορα , εβαλα το βιντεο διοτι το θεμα είχε και συνέχεια περαν του Κολεγίου.
Δεκτό, το σχόλιό μου αναφερόταν σε προηγούμενο σχόλιο του pgp737ng.
-
...βρε,βρε,βρε ο κάνων τα ρεπα του εξαιρετικού!
-
από όπου και αν τους πιάσεις τους μπλε λερώνεις τα χέρια σου.
-
Ρε δεν τους προλαβαίνουμε!!!!
Έχει άραγε ξαναπεράσει τέτοια λαίλαπα από στην χώρα από συστάσεως του ελληνικού κράτους;;;;;
-
Ολοι οι πολιτικοί (αριστερά, δεξιά, κέντρο, κομμονισταί, επαναστάται κλπ.) στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικό σχολείο - προφανώς! Επαγγελματίες πολιτικοί (= ψεύτες) είναι, όχι βλάκες....αφού λεφτά έχουν. Η Λιάνα π.χ. είναι απόφοιτος του Pierce (μιλάγε συχνά πυκνά σε εκδηλώσεις), εκεί πήγαινε και η κόρη της, αλλά κατά τα άλλα από την βίλα στην Εκάλη με την πισίνα είναι κατά των Αμερικάνων....χαχαχα!!!
-
Αν τα εχει μεταβιβασει με καταδολιευση, 100% θα ακυρωθει η πραξη. Δεν γλιτωνει σε οτι αφορα το πρακτικο κομματι.
Προφανως και του αξιζει αποπομπη. Δεν το συζηταμε. Εγω παντως εχω μαθει οτι εχει κανει μερικες καλες δουλιτσες περυσι. Αρα θα εχει να πληρωσει -
Την Κυριακή που είχαμε πάει εκδρομή και περάσαμε απ το ιστορικό μοναστήρι, μας διέκοψε τη γαλήνη ο Γεωργουλης, την ώρα που αναβαμε κερί να σχωρεθει ο Μητσοτάκης...
Σήμερα πήγα στο ΤΟΜΥ και την ώρα που συνταγογραφούσε η γιατρός μου, χτύπησε η πόρτα και μας διέκοψε την εξέταση η Παπανάτσιου, που περιοδευε στα ιατρεία.
Ντου από παντού οι Συριζαίοι!
Γιατί με κυνηγάνε, αφου το εκ δεξιών το καλό το φυλάω για τον επόμενο πρωθυπουργό τον Σπυράκο, αλλά το εξ ευωνύμων το χω τάξει στον Αλέξη, απ το Δημοψήφισμα ακόμη... -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μια χαρά γέλια κάναμε με το ιδιωτικό ρεύμα και γελάσαμε τοοοοσο πολύ που "θέλουμε" και ιδιωτικό νερό. Αλλά δεν το αφήνουμε καλυτερα γιατί...θα πεθάνουμε από τα γέλια;
Ξέρεις που θα πεθάνεις πιο πολύ απ' τα γέλια? Αν έρθει κάνα φιρμάνι απ' την ΕΕ και πει η ΕΥΔΑΠ μπαίνει μέσα κάποια δισ€. Και μαζέψτε τη, ή πάρτε ισοδύναμα μέτρα.
Εκεί να δεις όχι γέλιο, αλλά κλάμα που θα πέσει όταν θα ξανακόψουν μισθούς και συντάξεις.
Αν τύχει δε το κακό και σε αριστερή κυβέρνηση που κάνει και μαγκιές με ξένα λεφτά...Ολες οι υπηρεσιες που παραγουν-διοχετευουν δημοσια αγαθα μπαινουν μεσα γιατι σκοπος τους δεν ειναι το κερδος.
Αν θες εσυ πληρωνε κανα κατοσταρικο το μηνα στην ΕΥΔΑΠ σαν δωρεα, οσο θα στο κοστολογει ο απατεωνας μαυραγοριτης ο οποιος θα την αγοραζε, να τη βοηθησεις να'χει κερδος, εγω δεν ειμαι τοσο large παντως.
Και μισθους και συνταξεις εκοψαν γιατι κατι ρεμαλια ιδιωτες (εργολαβοι, φαρμακοβιομηχανοι κλπ κλπ) κατακλεψαν το λαο με τις πλατες των γαλαζιων και των πρασινων απατεωνων επι 40 χρονια, οχι επειδη η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗ κ.ο.κ. δεν παρηγαγαν κερδος (οπως και οφειλαν να μην κανουν γιατι ξαναγραφω προκειται για κοινωνικα αγαθα).
Για να μη μπερδευεσαι. -
@driver-m said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ολες οι υπηρεσιες που παραγουν-διοχετευουν δημοσια αγαθα μπαινουν μεσα γιατι σκοπος τους δεν ειναι το κερδος.
Τι λες βρε;
Ενα μικρό εύλογο κέρδος έχουν συνήθως μέσω επενδύσεων.
Αν ήταν να είναι φυσικό το να "μπαίνουν μέσα" τότε κλαφτα.
Μπαίνουν μέσα, διότι οι πολιτικοί βλέπουν τις δημόσιες υπηρεσίες ως μηχανισμό πελατειακής εξυπηρέτησης. Επίσης η κακοδιαχείριση τους συμβάλει στην πτώχευση τους, όπως τοποθετήσεις σε λάθος επενδυτικά πορτφολια κτλ.
Η ιστορία έχει δείξει το εξής. Κάποια αγαθά απαιτούν επενδύσεις που ο χρόνος απόσβεσης τους συνυπολογίζοντας την τιμή διάθεσης και την συχνότητα χρήσης τους είναι μεγάλος και χωρίς κέρδος. Δηλαδή αν φτιάξεις δίκτυο νερού σε ένα χωριό 100 κατοίκων σε κάποιο βουνό, με την χαμηλή τιμή διάθεσης του ως αγαθό, δεν πρόκειται να κάνεις απόσβεση ούτε σε 150 έτη (Που λέει ο λόγος). Καλά για το κέρδος δεν μιλάμε. Δεν ξέρουμε καν αν θα έχουμε το ίδιο νόμισμα ως τότε. Ποιος ιδιώτης θα περιμένει 150 έτη για να κάνει απόσβεση και να δει τι κέρδος μπορεί να βγάλει; Κανείς! Ένα κράτος όμως μπορεί. Οπου κέρδος για το κράτος είναι η προστιθέμενη αξία των υποδομών.
Οπότε ίσως είναι λάθος να βάζεις τους ιδιώτες σε τέτοια αγαθά, διότι πολύ απλά θα προσπαθήσουν να μειώσουν τον χρόνο απόσβεσης των επενδύσεων τους και να έχουν και κέρδος από πάνω. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του αγαθού θα αυξηθεί. Και επειδή είναι αγαθό χρησιμοποιείται συνεχώς. Είναι απαραίτητο για την διαβίωση και την καθημερινότητα του πολιτισμού μας. Άρα θα επηρεάσει το διαθέσιμο εισόδημα όσων το χρησιμοποιούν, δηλαδή όλων και συνεχώς.
Απλά είναι τα πράγματα παιδιά, απλά και τετράγωνα.
Τώρα, αν ο ιδιώτης θέλει να σου φτιάξει ένα ωραίο ηλεκτρικό με 550 άλογα, ε ας βγάλει και ένα κέρδος για την προσπάθεια και την εξέλιξη. Το πραγματικό του κίνητρο ειναι το κέρδος πέρα από τη διαδικασία ώστε να σου φτιάξει το ηλεκτρικό με τα 550 άλογα, και εσένα το κίνητρο σου ήταν τα ατελείωτα γκάζια με μηδέν ρύπους και €3/100χλμ κόστος μετακίνησης, για αυτο και του πλήρωσες το κέρδος που ζητούσε. Αν διαφωνείς για οποιονδήποτε λόγο για την τιμή και το κέρδος του, δεν το αγοράζεις. Μπορείς να μετακινηθεις και με λιγότερα από 550 άλογα ή με ΜΜΜ.
Το θέμα λοιπόν με τους ιδιώτες στα πολύ βασικά αγαθά μονοπωλιακού χαρακτήρα, είναι ότι οδηγούν σε περιορισμό του διαθέσιμου εισοδήματος των καταναλωτών το οποίο επηρεάζει εν τέλη και τους ιδιώτες που δημιουργούν, κατασκευάζουν και πωλούν προϊόντα που δεν είναι βασικά αγαθά και έχουν το χαρακτηριστικό της ελεύθερης επιλογής.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2