-
Μπορώ να κάνω και εγώ εκδήλωση στο mall; Ενοικιάζεται ο χώρος; Έχω κάτι βαφτίσια να οργανώσω
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ΚΚΕ μπήκε στη βουλή στο όνομα της Εθικής Συμφιλίωσης. Και επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν και παραμένει ακίνδυνο πολιτικά για τους έχοντες ή διεκδικώντες την εξουσία, δεν το ενοχλεί κανείς.
Γι' αυτό και το ΚΚΕ δεν ενοχλεί κι αυτό με τη σειρά του. Μένει έξω απ' όλα, δε συμμετέχει πουθενά, δε συνεργάζεται με κανέναν. Λέει το ποιηματάκι του και τέλος. Μέρος του ποιήματος είναι ότι είμαι τόσο μοναδικό ιδεολογικά που δεν έχω ούτε καν βάση συζήτησης για συνεργασία με κανέναν. Γιατί οι άλλοι δεν είναι μοναδικοί? Απλώς όντας στην εξουσία προσαρμόζουν τη δεξιά ή αριστερή πολιτική στο ρεαλισμό με βάση τις υπάρχουσες δυνατότητες.
Δεν δίνει δικαιώματα το ΚΚΕ, να το πω απλά. Γιατί αν δώσει ξέρει ότι θα είναι η αρχή του τέλους του.Είτε έτσι, είτε αλλιώς το ΚΚΕ μπαίνει στην βουλή. Η πολιτική και η στάση που κρατάει είναι αυτή που είναι. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε πολίτες που δεν το ψηφίζουν.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τόσο ζόρι; Και η ΜΕΡΑ25 μπαίνει στη βουλή και ο ΨεκΒελόπουλος. Το ΚΚΕ ενόχλησε ή ενοχλεί την πολιτική σκηνή του τόπου;
Εκτός αν περιμένουν οι ψηφοφόροι που ΔΕΝ ψηφίζουν ΚΚΕ να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να σώσει τη χώρα. Αμ δε... Ας την σώσουν οι μεγάλοι που τόσο κόπτονται για το καλό της χώρας και των πολιτών. Το ΚΚΕ είναι σε μία γωνία, λέει τις γνωστές θέσεις του και όποιος θέλει ακολουθεί.
Συμφωνώ απόλυτα. Αφού ψηφίζουν το ΚΚΕ και μπαίνει στη Βουλή, δε θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν.
Οι επισημάνσεις μου όμως αφορούν κυρίως τους αριστερούς, όχι το ίδιο το ΚΚΕ. Που δεν χάνουν ευκαιρία να ρίξουν χολή και να κατακρίνουν άλλα τμήματα του πληθυσμού και πολιτικές παρατάξεις ως φιλοβασιλικούς, χουντικούς κλπ. Επειδή οι απόψεις τους αμφισβητούν την κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Δηλαδή το αριστερό ΚΚΕ δεν την αμφισβητεί εξίσου?
Είτε είναι υποκρισία είτε άγνοια εκ μέρους τους, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αφού ανεχόμαστε το ΚΚΕ, θα ανεχόμαστε και τους άλλους. Και όσοι ψηφίζονται από τον κόσμο θα μπαίνουν στη Βουλή.
Να λείπουν τα εξ' αριστερών σχόλια για φασιστική Χρυσή Αυγή ή φιλοβασιλικούς κλπ. Όχι 2 μέτρα και 2 σταθμά όπως συμφέρει τους αριστερούς. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το ΚΚΕ μπήκε στη βουλή στο όνομα της Εθικής Συμφιλίωσης. Και επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν και παραμένει ακίνδυνο πολιτικά για τους έχοντες ή διεκδικώντες την εξουσία, δεν το ενοχλεί κανείς.
Γι' αυτό και το ΚΚΕ δεν ενοχλεί κι αυτό με τη σειρά του. Μένει έξω απ' όλα, δε συμμετέχει πουθενά, δε συνεργάζεται με κανέναν. Λέει το ποιηματάκι του και τέλος. Μέρος του ποιήματος είναι ότι είμαι τόσο μοναδικό ιδεολογικά που δεν έχω ούτε καν βάση συζήτησης για συνεργασία με κανέναν. Γιατί οι άλλοι δεν είναι μοναδικοί? Απλώς όντας στην εξουσία προσαρμόζουν τη δεξιά ή αριστερή πολιτική στο ρεαλισμό με βάση τις υπάρχουσες δυνατότητες.
Δεν δίνει δικαιώματα το ΚΚΕ, να το πω απλά. Γιατί αν δώσει ξέρει ότι θα είναι η αρχή του τέλους του.Είτε έτσι, είτε αλλιώς το ΚΚΕ μπαίνει στην βουλή. Η πολιτική και η στάση που κρατάει είναι αυτή που είναι. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε πολίτες που δεν το ψηφίζουν.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τόσο ζόρι; Και η ΜΕΡΑ25 μπαίνει στη βουλή και ο ΨεκΒελόπουλος. Το ΚΚΕ ενόχλησε ή ενοχλεί την πολιτική σκηνή του τόπου;
Εκτός αν περιμένουν οι ψηφοφόροι που ΔΕΝ ψηφίζουν ΚΚΕ να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να σώσει τη χώρα. Αμ δε... Ας την σώσουν οι μεγάλοι που τόσο κόπτονται για το καλό της χώρας και των πολιτών. Το ΚΚΕ είναι σε μία γωνία, λέει τις γνωστές θέσεις του και όποιος θέλει ακολουθεί.
Συμφωνώ απόλυτα. Αφού ψηφίζουν το ΚΚΕ και μπαίνει στη Βουλή, δε θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν.
Οι επισημάνσεις μου όμως αφορούν κυρίως τους αριστερούς, όχι το ίδιο το ΚΚΕ. Που δεν χάνουν ευκαιρία να ρίξουν χολή και να κατακρίνουν άλλα τμήματα του πληθυσμού και πολιτικές παρατάξεις ως φιλοβασιλικούς, χουντικούς κλπ. Επειδή οι απόψεις τους αμφισβητούν την κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Δηλαδή το αριστερό ΚΚΕ δεν την αμφισβητεί εξίσου?
Είτε είναι υποκρισία είτε άγνοια εκ μέρους τους, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αφού ανεχόμαστε το ΚΚΕ, θα ανεχόμαστε και τους άλλους. Και όσοι ψηφίζονται από τον κόσμο θα μπαίνουν στη Βουλή.
Να λείπουν τα εξ' αριστερών σχόλια για φασιστική Χρυσή Αυγή ή φιλοβασιλικούς κλπ. Όχι 2 μέτρα και 2 σταθμά όπως συμφέρει τους αριστερούς.λιγο ελειψα και βλεπεω ο αντυ #oti_nanai
-
"Τι φταίει ο Καπιταλισμός ρε ηλίθιοι"
- Η εταιρία Intrum BTB έχει αναλάβει τη διαπραγμάτευση των δανείων της Τράπεζας Πειραιώς.
- Η Intrum BTB ανήκει στην Intrum Hellas, που δραστηριοποιείται στη διαχείριση ακινήτων και έχει μεταξύ άλλων και τη γνωστή εισπρακτική εταιρία.
- Οι 2 εταιρίες έχουν τα ίδια στελέχη στο ΔΣ τους.
- Μέτοχος στην Intrum Hellas με ποσοστό 20% είναι η Τράπεζα Πειραιώς, ενώ Πρόεδρος του ΔΣ της είναι ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, πρώην μέλος του ΔΣ της Πειραιώς.
- Τέλος, η Intrum Hellas ανήκει σε Fund με βάση στην Ιρλανδία.
Δηλ. η εταιρία που διαπραγματεύεται τη ρύθμιση του δανείου, ανήκει σε εταιρία που θα εκμεταλλευθεί το ακίνητο μετά τον πλειστηριασμό, η οποία με τη σειρά της ανήκει σε εταιρία με μέτοχο την ίδια την Τράπεζα.
Όλα αυτά με έδρα στο εξωτερικό για να μην πληρώνουμε και φόρους.
Πάμε τώρα στην doValue που είναι η ίδια η Eurobank. Ακόμα και το ένα κτίριο που στεγάζεται η doValue, πριν ήταν Eurobank.
-
Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως όσοι έφυγαν με εθελουσία και τεράστια μπόνους από την Πειραιώς πήγανε στην διπλανή πόρτα και στην Intrum για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
- Η εταιρία Intrum BTB έχει αναλάβει τη διαπραγμάτευση των δανείων της Τράπεζας Πειραιώς.
- Η Intrum BTB ανήκει στην Intrum Hellas, που δραστηριοποιείται στη διαχείριση ακινήτων και έχει μεταξύ άλλων και τη γνωστή εισπρακτική εταιρία.
- Μέτοχος στην Intrum Hellas με ποσοστό 20% είναι η Τράπεζα Πειραιώς, ενώ Πρόεδρος του ΔΣ της είναι ο Γιώργος Γεωργακόπουλος, πρώην μέλος του ΔΣ της Πειραιώς.
Δηλ. η εταιρία που διαπραγματεύεται τη ρύθμιση του δανείου, ανήκει σε εταιρία που θα εκμεταλλευθεί το ακίνητο μετά τον πλειστηριασμό, η οποία με τη σειρά της ανήκει σε εταιρία με μέτοχο την ίδια την Τράπεζα.
Πάμε τώρα στην doValue που είναι η ίδια η Eurobank. Ακόμα και το ένα κτίριο που στεγάζεται η doValue, πριν ήταν Eurobank.
σημερινον
φιλαρακι εργατικο πολυ, οδηγος οασα, με 3 παιδια και με τη γυναικα να δουλευει επισης τα φερνει δυσκολα βολτα μεν αλλα παντα ητανε τυπικος στις υποχρεωσεις του. και στο δανειο. καποια στιγμη η τραπεζα πουλησε δανεια στη ντουβαλιου. οχι μονο κοκκινα αλλα και πρασινα οπως ηταν απο το φιλαρακι. αυτος αμεριμνος πλερω οτι ηταν η δοση καθε φορα. του σκαει λοιπον πριν 2 εβδομαδες ενα εξωδικο να πλερω κατι 685 απο 4000 κατι ευρω και αμα δεν το κανει εντος 15 ημερων θα παει το σπιτι για πλειστηριασμο.... υπολοιπο δανειου καπου 26000 εξυπηρετουμενο και με χαρτι πλεον απο τη τραπεζα οτι δεν υπηρξε η παραμικρη οφειλη μεχρι να παει ντουβαλιου. στελνει λοιπον το φιλαρακι επιστολη στη ντουβαλιου και ρωταει, πειτε μου τι χρωσταω και για ποιο λογο το χρωσταω. οχι μονο δωσε τοσο επι τοσους μηνες. και θα σας το πλερωσω ΕΑΝ τα χρωσταω. την περασμενη εβδομας. σημερα μου εδειξε την απαντηση τους.
"αδυνατουν" να προσδιορισουν τον λογο που του ζητανε τα χρηματα!!! και το μονο που του λενε ειναι να ορισει εντος 15 ημερων ημερομηνια να διαπραγματευθουν το χρεος. που δεν λενε πως προκυπτει. καθως δεν θα επρεπε να προκυπτει. ομως αν δεν διαπραγματευτει ενα ανγωστο σε αυτον ποσο και χρεος που πιθανοτατα ΔΕΝ υπαρχει και δεν υπογραψει συμβιβασμο, πιθανοτατα ετσι μαλιστα θα γινει υποχρεος να χρωσταει αερα, το σπιτι εκπλειστηριαζεται. ξερω, ο φιλος μου ο αντυ θα πει να παει σε 'δικηγορο'. εγω τον πετυχα στο καφε που επαιρνε στο χερι καθως πηγαινε στον 3ο στη σειρα, οι 2 πρωτοι του ειπαν εχεις δικιο και εχουν αδικο αλλα συμβιβασου γιατι θα σου κοστισει περισσοτερο οτιδηποτε αλλο! -
Πολλές ανακρίβιες το ποστ, αλλά θα σταθώ σε αυτά τα 2. H Intrum είναι Σουηδική, όχι Ιρλανδική (τα ξέρω καλά ειναι πελάτες μας).
H doValue δεν έχει σχέση με την Eurobank, είναι Ιταλική εισπρακτική. Η FPS (Financial Planning Services) ειναι της Eurobank και με την σειρά της αγόρασε την doValue στην Ελλάδα.
Οπότε ενώ το κείμενο έχει κάποια σωστά σημεία, γράφει ανακρίβιες για χάρη εντυπωσιασμού. Εαν θέλουμε να σταθούμε σε κάτι είναι το % κουρέματος των μη εξηπηρετούμενων δανείων για να πωληθούν και το ότι αυτό το κούρεμα δεν περνάει στον δανειολήπτη....αυτό ειναι το μεγάλο πρόβλημα! Θα μπορούσε όλο αυτό να έχει λήξει εαν το κούρεμα πέρναγε στοςυ δανειολήπτες, το 80-90% αυτών θα είχαν αποπληρώσει.
-
Δική μου εμπειρία από τη δουλειά:
Ό,τι θέμα είχαμε με Eurobank το έχει αναλάβει η do value.
Ό,τι θέμα είχαμε με Πειραιώς κι Εθνική το έχει αναλάβεi Intrum.Και με τις δύο κατευθείαν δικαστήριο, καμιά διάθεση για εξωδικαστικό, ακόμα κι όταν ήταν εμφανές ότι κάνουν λάθος(απαιτήσεις που είχαν ήδη πληρωθεί) Πλήρωναν βέβαια μετά τα έξοδα.
-Λαφαζάνης έλεγε σήμερα στο Χατζηνικοάλου ότι επί Σύριζα κάθε Τετάρτη γινόταν χαμός από πλειστηριασμούς
https://www.real.gr/politiki/arthro/lafazanis_orgio_pleistiriasmon_epi_syriza-899674/ -
Οι Ζαιοι λενε οτι καμία δεν ήταν πρώτη κατοικία διότι ίσχυε ο νόμος Κατσέλη/Σταθακη
-
Στο θέμα των ακινήτων, έχουμε από την μία τους έξω δανειστές που λένε για πιστωτικό κίνδυνο, τους μέσα δανειστές που τα έχουν καλά με την εξουσία και τους δανειζόμενους που ενώ ζούμε στην χώρα που η αριστερή νοοτροπία και το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς κάνουν πάρτι, δεν έχουμε καταναλωτική συνείδηση.
Αν αυτά γίνονταν έξω, μιλάω για το παράδειγμα του γάτου, θα αναλάμβανε δικηγόρος της ένωσης καταναλωτών και σε γρήγορες διαδικασίες η ντο βάλιου θα πλήρωνε άπειρα λεφτά για ηθική βλάβη κλπ.
Με τις προθεσμίες εδώ και την αρνησιδικία, προφανώς οι δικηγόροι του λένε δώσε τα.
-
Κάτσε ρε, εσύ υπονοείς ότι το σύστημα απονομής δικαιοσύνης και εφαρμογής του νόμου είναι μιλημένο, τι άλλο θα ακούσουμε...
-
Ελα ντε και μετά από 4 χρόνια αριστερής διακυβέρνησης και 40 χρόνια αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος ?
-
@famas said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δική μου εμπειρία από τη δουλειά:
Ό,τι θέμα είχαμε με Eurobank το έχει αναλάβει η do value.
Ό,τι θέμα είχαμε με Πειραιώς κι Εθνική το έχει αναλάβεi Intrum.Σωστά! Eurobank ήταν FPS και τώρα έγινε DoValue. Η Intrum εχει αναλάβει άπαντα τς Πειραιώς και ορισμένα από άλλες τράπεζες. Εθνική π.χ. έδωσε πολλά δις (2-3) κόκκινα δάνεια στην Do Value πριν μερικούς μήνες. Έχει ομως και η Intrum πάρει κατι λίγα.
-
Για τα ακίνητα που αφορούν πρώτη κατοικία έπρεπε να έχει δωθεί βιώσιμη και άμεση λύση με καθαρούς νόμους όπου καμία δυνατότητα ακόμη και για προσφυγή στα δικαστήρια απο τις Τράπεζες.
Κούρεμα των δανείων ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ στα παραμάγαζα που αναφέρθηκαν παραπάνω , και να πέρναγε το υπόλοιπο στους δανειολήπτες όπως είπε και ο @fanis75 .
Κάτι τέτοιο δεν έκανε ο Ντράγκι στην Ιταλία;;;
Κάνω λάθος;Τι συνέβη ομως εδώ;;;;;
Ο Ζύριζα δεν έκανε τίποτα , απλά περίμενε να πάρει την καυτή πατάτα άλλος στα χέρια του.
Έκανε τα βασικά φτιάχνοντας το πλαίσιο για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ξεκίνησαν με ακίνητα εκτός ά κατοικίας.Και μετά ήρθαν οι άριστοι , ως έτοιμοι απο καιρό όπως αποκαλύπτεται πλέον απο την οργάνωση την δομή και την πολιτική διαπλοκή των παραμάγαζων.
Για να βγάλουν την ουρά τους απ έξω και να ταίσουν με σανό μέσω των πετσωμένων το κοινό τους νομοθέτησαν πολύπλοκες εξωδικαστικές διαδικασίες , πλατφόρμες , παραπλατφόρμες που ούτε νομικοί εξειδικευμένοι στα οικονομικά δεν μπορούν να τις βγάλουν πέρα , που στην τελική ακόμη και να δούλευαν δεν έδιναν λύση στο πρόβλημα , στην χειρότερη παράταση των πλειστηριασμών , στην καλύτερη κάποιο κούρεμα των πανοτοκίων καθυστέρησης, επιμήκυνση του χρονικού διακανονισμού και του επιτοκίου για όσους κατάφερναν να ενταχθούν ολοκληρωτικά .
Αλλά ... ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ - ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ , ανοίξαμε πλατφόρμες , δίνουμε κίνητρα , τι άλλο να κάνουμε οι καημένοι για την λαική κατοικία , και την ψυχή μας να δώσουμε , όποιος δεν θέλει είναι ΜΠΑΤΑΧΤΖΗΣ , ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ , ΔΕΝΠΛΗΡΩΝΟΣ .
Και τώρα καθώς όλα αυτά τα μέτρα και πλατφόρμες φτάνουν στο τέλος τους ήρθε η ώρα του λογαριασμού , πρέπει να κλείσει άμεσα το deal με τα παραμάγαζα , τράβηξε πολύ το θεατράκι.
Ας το πάρουν πάνω τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης , εκτός αν είναι και αυτοί διαπλεκόμενοι , νέα νομοθεσία να δώσουν τελική λύση.
Είχαν τον Νόμο Κατσέλη που τόσο συκοφαντήθηκε , ας τον βελτίωναν και με κοινή πρόταση ΠΑΣΟΚ , Σύριζα , ΚΚΕ , ΜΕΡΑ 25 να τον έφερναν στην βουλή και άσε τα ΠΕΤΣΩΜΕΝΑ και τους δεξιούς να δυσφημίζουν τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Μόνο το ΠΑΣΟΚ άκουσα ξεκάθαρα να μιλά για σωστή λύση για την α κατοικία και το ΚΚΕ πέρα απο τα λόγια να φέρνει μελετημένο σχέδιο για ψήφιση στην Βουλή.
Ας το στήριζαν όλοι.
Αλλά είπαμε , ο κάθε θίασος θέλει την δική του παράσταση με τον δικό του θεατράρχη.
-
Κάτσε ρε, εσύ υπονοείς ότι το σύστημα απονομής δικαιοσύνης και εφαρμογής του νόμου είναι μιλημένο, τι άλλο θα ακούσουμε...
Μου κάνει εντύπωση βέβαια που ενώ είναι μιλημένο, δεν πήγανε το θέμα των funds λίγο παρακάτω ώστε να βγει η απόφαση μετά τις εκλογές και να μην έχει να αντιμετωπίσει τον μουτζούρη ο Κούλης.
Εκτός αν βγάλει στο παρά πέντε κάτι νομοθετικό που θα δίνει μια κάποια λύση-προστασία, οπότε επί της ουσίας θα έχει ''κλέψει'' την κοινωνική αντζέντα του Συριζα.
Που μεταξύ μας, στον Συριζα περισσεύει η υποκρισία στο συγκεκριμένο θέμα, αφού οι ίδιοι οι κορυφαίοι υπουργοί(Τσακαλώτο και σια) επιχειρηματολογούσαν υπέρ των εταιρειών διαχείρισης, οι ίδιοι οι πρώην σύντροφοί τους τους κατηγορούν ότι εκείνοι άνοιξαν την κερκόπορτα των σέρβισερς κτλπ κτλπ -
Η οποία κερκόπορτα ήταν συμφωνία στο μνημόνιο για να πάρει η Ελλάδα τις επόμενες δόσεις.
Να τα λέμε όλα όπως είναι.Οι Ζαιοι είχαν φαντασιώσεις πως θα επιβληθούν στις διεθνείς αγορές
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η οποία κερκόπορτα ήταν συμφωνία στο μνημόνιο για να πάρει η Ελλάδα τις επόμενες δόσεις
Ναι λάπη, τα υπέγραφαν και έκλαιγαν...Ταυτόχρονα βέβαια επιχειρηματολογούσαν υπέρ αυτών και δεν έλεγαν ότι διαφωνούμε αλλά είμαστε αναγκασμένοι να τα ψηφίσουμε.
Οι άλλοι τα υπέγραφαν και πανηγύριζαν. Το έχουμε μάθει το ποίημα.Με την λογική αυτή μπορούμε σήμερα να καταργήσουμε το οτιδήποτε και οι αγορές-εποπτεία θα μας βαράνε παλαμάκια. Είναι δυνατόν εσύ που γνωρίζεις πως λειτουργεί η αγορά, να γράφεις κάτι τέτοιο;
-
Το συμπλήρωσα πιο πάνω αν δεις για τις φαντασιώσεις τους. Δεν γνωρίζω καλύτερα από τους ειδικούς αλλά πες έχω μια εγκυκλοπαιδική γνώση από ενδιαφέρον.
Στην τελική κανένας δεν χαιρόταν που θα αναλάβει πολιτικό κόστος, ούτε οι μεν ουτε οι δε, αλλά καλό είναι να τα βάζουμε όλα στην σωστή τους διάσταση.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
σημερινον
φιλαρακι εργατικο πολυ, οδηγος οασα, με 3 παιδια και με τη γυναικα να δουλευει επισης τα φερνει δυσκολα βολτα μεν αλλα παντα ητανε τυπικος στις υποχρεωσεις του. και στο δανειο. καποια στιγμη η τραπεζα πουλησε δανεια στη ντουβαλιου. οχι μονο κοκκινα αλλα και πρασινα οπως ηταν απο το φιλαρακι. αυτος αμεριμνος πλερω οτι ηταν η δοση καθε φορα. του σκαει λοιπον πριν 2 εβδομαδες ενα εξωδικο να πλερω κατι 685 απο 4000 κατι ευρω και αμα δεν το κανει εντος 15 ημερων θα παει το σπιτι για πλειστηριασμο.... υπολοιπο δανειου καπου 26000 εξυπηρετουμενο και με χαρτι πλεον απο τη τραπεζα οτι δεν υπηρξε η παραμικρη οφειλη μεχρι να παει ντουβαλιου. στελνει λοιπον το φιλαρακι επιστολη στη ντουβαλιου και ρωταει, πειτε μου τι χρωσταω και για ποιο λογο το χρωσταω. οχι μονο δωσε τοσο επι τοσους μηνες. και θα σας το πλερωσω ΕΑΝ τα χρωσταω. την περασμενη εβδομας. σημερα μου εδειξε την απαντηση τους.
"αδυνατουν" να προσδιορισουν τον λογο που του ζητανε τα χρηματα!!! και το μονο που του λενε ειναι να ορισει εντος 15 ημερων ημερομηνια να διαπραγματευθουν το χρεος. που δεν λενε πως προκυπτει. καθως δεν θα επρεπε να προκυπτει. ομως αν δεν διαπραγματευτει ενα ανγωστο σε αυτον ποσο και χρεος που πιθανοτατα ΔΕΝ υπαρχει και δεν υπογραψει συμβιβασμο, πιθανοτατα ετσι μαλιστα θα γινει υποχρεος να χρωσταει αερα, το σπιτι εκπλειστηριαζεται. ξερω, ο φιλος μου ο αντυ θα πει να παει σε 'δικηγορο'. εγω τον πετυχα στο καφε που επαιρνε στο χερι καθως πηγαινε στον 3ο στη σειρα, οι 2 πρωτοι του ειπαν εχεις δικιο και εχουν αδικο αλλα συμβιβασου γιατι θα σου κοστισει περισσοτερο οτιδηποτε αλλο!Relax Γάτε κι εσύ κι ο φίλος σου, life is good.
Από το να σε κατηγορεί κάποιος ότι χρωστάς μέχρι να σου κάνει κατάσχεση, ο δρόμος είναι μεγάλος. Πρέπει να πάει δικαστήριο, να αποδείξει ότι του χρωστάς, να βγάλει ο δικαστής διαταγή πληρωμής, να στην κοινοποιήσει με εξώδικο, να ξεκινήσει διαδικασίες για κατάσχεση, να του κάνεις ανακοπή αν θέλεις κλπ κλπ.
Ξέρεις πόσοι πελάτες μου χρωστάνε εμένα? χα,χα,χα
Παρ' όλα αυτά, επειδή μ' αυτά τα κοράκια δεν είναι να παίζεις και επειδή πράγματι ο φίλος σου μπορεί να χρωστάει και να μην το έχει καταλάβει, η νομική υποστήριξη είναι σίγουρα απαραίτητη.
-
βρε κάτι συμπτώσεις...!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2