-
Δεν μπορώ να μιλήσω για κλειστά σπίτια, γιατί στις περιοχές που ξέρω, σχεδόν όλοι αγόραζαν για ιδιοκατοίκηση και μόνο οι οικοπεδούχοι και κάποιοι ιδιοκτήτες που τα έπαιρναν για τα παιδιά τους, που τότε ήταν μικρά νοίκιαζαν.
Σήμερα κανένα που είναι για ενοικίαση δεν είναι ξενοίκιαστο.
Αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται στο κέντρο της Αθήνας.
-
https://www.newsit.gr/politikh/pethane-o-vouleytis-tou-syriza-nektarios-santorinios/3705827/
Πολύ νέος. Σοβαρός πολιτικός. Συλλυπητήρια.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αντώνη μη δικαιολογείσαι στον κύριο, ότι θέλουμε θα κάνουμε και σε όποιον αρέσει, λογαριασμό δεν θα δώσουμε σε κανέναν!...
Φίλε Στορμ, δεν είναι παρεάκι ο πηλιουρίτ'ς, είναι μεν διαφορετικές προσωπικότητες αλλά συστεγάζονται σε ένα σώμα, που το κάναμε μερικές επεκτάσεις για να μας χωράει.
Γιάφκα δηλαδή, κατά μία έννοια...Δεν θα έπρεπε να δώσουμε μια ευκαιρία στο ΚΚΕ να κάνει όλα αυτά που περιέγραψες;
Κι αν βλέπαμε τον Κουτσούμπα να μην κρατάει το λόγο του, ας κάναμε Αντεπανάσταση! Μόνο έτσι θα ξέρουμε σίγουρα.Αλλιώς πάντως δεν λύνονται μερικά προβλήματα όπως π.χ. της στέγης.
Το 30-40% των σπιτιών/διαμερισμάτων είναι κενά, κι άλλα τόσα μαγαζιά, και οι τιμές ανεβαίνουν. Κομμουνισμός και τέλος τα προβλήματα. Ή έστω κοινοκτημοσύνη, μια και είμαστε Ελληνορθόδοξο έθνος και ταιριάζει καλύτερα με τις παραδόσεις μας.Σε αυτή την κοινοκτημοσύνη ελπίζανε τότε στα φοιτητικά χρόνια της αριστερής και πασοκικής ανόδου, όσοι δεν είχαν γκόμενα...
Για αυτό μάζευε τόσους ψήφους η αριστερά στις σχολές...
Ε αφού βγάζατε γκόμενα με ένα καλσόν και μια κολγκέητ εσείς οι αστοί, τι γκόμενα να μείνει για τα φτωχά λαϊκά παιδιά;
Πάντως να ξέρεις, ο γάτος περιμένει να σχολιάσεις και το ότι ενώ το 30-40% των σπιτιών/διαμερισμάτων είναι κενά, κι άλλα τόσα μαγαζιά, οι τιμές ενοικίων ανεβαίνουν.
(Διαπιστωμένο κι από μένα όταν συμμετείχα στην απογραφή. Και χτυπήσαμε πόρτα πόρτα τα διαμερίσματα επί εβδομάδες, ρωτήσαμε γείτονες, σφηνωσαμε κάρτες σε πόρτες... κενά τόσο πολλά, που άρχισαν να τσινανε οι απογραφεις επειδή θα πληρωνοταν με το κεφάλι, κι όχι ανά σπίτι. Ακόμη και σε κτίρια 5-10ετιας, τουλάχιστον το ένα τέταρτο των διαμερισμάτων ακατοικητα. Καλά, τα χωριά και κωμοπόλεις φαντάσματα εδω και δεκαετίες, τα αφήνουμε εκτός κουβέντας)Με την γκόμενα αλλιώς το έγραψα, αλλά δεν πειράζει....
Για τα κλειστά σπίτια, δεν έχω άποψη. Στα προάστια δεν συμβαίνει αυτό.
Δεν ξέρω εδώ να υπάρχουν κλειστά σπίτια. Ισως μόνο ειδικές περιπτώσεις, τσακωμένων συνιδιοκτητών.
Στο κέντρο της Αθήνας τα πράγματα ίσως είναι αλλιώς. Για τις επαρχίες, όπου έχουν φοιτητές δεν έχουν κλειστά, όπου έχει φύγει ο κόσμος δεν έχουν ζήτηση.
Αυτό το 30-40 δεν μπορώ να το δεχτώ.
Στην απογραφή, σε εμένα και στο 70 % του περίγυρου μου δεν ήρθε κανείς σπίτι μας να μας ζητήσει να απογραφούμε, ούτε χαρτί μας άφησαν.
Μαγαζιά, είναι καθαρά θέμα εμπορικότητας και του ότι έπαυσε να υπάρχει δουλειά για το οτιδήποτε σκεφτόταν κάποιος.
Κρούζερ δεν ξέρω αν μπορείς να το δεχτείς, αλλά εγώ γράφω για την προσωπική μου πείρα. Απο τις 120+ οικιες του τομέα μου, τουλάχιστον 27 διαμερίσματα και 2-3 μονοκατοικίες ήταν εμφανώς ακατοικητα, καμιά 40αρια σύνολο δεν έδωσαν απάντηση, αλλά τα 27 τα θεωρώ διαπιστωμένα.
Υπήρχαν κι άλλα που δεν απαντούσαν ή μπορεί να έλειπαν συνέχεια, αλλά δεν φαινόταν ακατοικητα, ούτε έκανε τέτοια μαρτυρία κάποιος γείτονας. Άντε να μου ξέφυγαν 5-6, κι αντί για το 25% να είναι το 20%. Είναι αδιαμφισβητο γεγονός και σε επίσημες έρευνες που πρόσφατα είχαμε αναρτήσει οι κλειστές οικίεςΕσείς δεν απογραφηκατε; αν κάνατε ήδη αυτοαπογραφη, δεν θα σας ενοχλούσε κανείς. Αλλά χλωμό το βλέπω να απεμπολησε τα χρήματα ανά κεφάλι κάποιος που του ανατέθηκε η γειτονιά σας.
Η απογραφή αυτή ήταν μια παρωδία, έπρεπε να περιμένουν να γίνει το 2023 που είχε ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το κοβιντ. Δεν άνοιξαν και δεν απογραφηκαν πολλοί από φόβο κοβιντ, ή τσαντίλα για τα λοκνταουν. Δε μπορείς να λες χρησιμοποιήσαμε εμμεσες μεθόδους απογραφης... Όπως και κάτι εορτασμοί για τα 200 χρόνια της επανάστασης εν μέσω κοβιντ, χωρίς πολίτες(!)
-
Σε μία βαρύτατη καταγγελία προχώρησε σε συνέντευξή του ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, υποστηρίζοντας πως μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού κατέχουν μετοχές σε οικονομικά funds που αγοράζουν κόκκινα δάνεια, καλώντας την κυβέρνηση να παγώσει άμεσα το σχέδιο «Ηρακλής».
Είπαμε, ο κατάπτυστος πόλεμος λάσπης, τώρα άρχισε...
-
Σε μία βαρύτατη καταγγελία προχώρησε σε συνέντευξή του ο γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, υποστηρίζοντας πως μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού κατέχουν μετοχές σε οικονομικά funds που αγοράζουν κόκκινα δάνεια, καλώντας την κυβέρνηση να παγώσει άμεσα το σχέδιο «Ηρακλής».
Σιγά το νέο...ήταν, είναι και θα είναι πάντα έτσι. Έγιναν πολιτικοί (όλοι) για να βγάλουν φράγκα...μην το ξεχνάμε αυτό. Εκτός εαν πιστεύει κανείς ότι το έκαναν για να βοηθήσουν την χώρα, πιστεύει σε δράκους και νεράϊδες....
-
Είπαμε, ο κατάπτυστος πόλεμος λάσπης, τώρα άρχισε...
Εκανε σχολή ο Παπαδημούλης...
Αλλά και η Αδελφή είχε ειδικές επιδόσεις...
Σιγά λοιπόν μην δεν παίζουν μπαλίτσα με αυτά όλο το συνταγματικό τόξο...
Το μη συνταγματικό είναι φυλακή, για αυτό δεν μπορεί να μπει και εκείνο στην διαδικασία...
Τι να κάνουν και οι πολιτικοί ?
Κλέφτες να γίνουν ?
Ωραίο το πρωτοσέλιδο της Εστίας σήμερα.
Εκκαθάριση εν λειτουργία λέει στο πασοκ...
Ερχεται και για άλλο ευρωβουλευτή χαρτί...
Θα είναι λέει όμως μέσα σε μπάμπουσκα...
Από την Ευελπίδων λέει έρχεται και η διαθήκη του Ακη..
Που θα φάνε κρύο φαγητό οι δικοί του...
Με μενού μια κοντούλα λεμονιά...
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σιγά το νέο...ήταν, είναι και θα είναι πάντα έτσι. Έγιναν πολιτικοί (όλοι) για να βγάλουν φράγκα...μην το ξεχνάμε αυτό. Εκτός εαν πιστεύει κανείς ότι το έκαναν για να βοηθήσουν την χώρα, πιστεύει σε δράκους και νεράϊδες....
Όχι ολοι Φάνη μου. Η Παπαρήγα σε διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μένει ακόμα και ο Κουτσούμπας ένα σπίτι στην Λαμία έχει όλο κι όλο...
-
Χαμός... Συγκλονιστικά τα νέα του 2020...
Κύριε Μητσοτάκη απαντήστε τώρα στο φόρουμ όχι σε 3 χρόνια.02.04.2020 | 15:28
Καταγγελία Βαρουφάκη: Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει μετοχές σε funds που αγοράζουν κόκκινα δάνεια
Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη ο Γιάνης Βαροφουφάκης, ο οποίος στον αέρα τηλεοπτικού σταθμού της Θεσσαλίας, διαμήνυσε πως ο κλειστός κύκλος της οικογένειάς του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατέχει μετοχές σε funds, τα οποία αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες.
Ειδικότερα, μιλώντας την Τρίτη στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλία TV, ο γ.γ. του ΜέΡα25 ανέφερε το εξής: «Μια τέτοια εποχή να δανείζεται το Ελληνικό δημόσιο 12 δισεκατομμύρια, αντί να τα ρίξει στο ΕΣΥ, να βοηθήσει τους αγρότες, να βοηθήσει τους κτηνοτρόφους, να βοηθήσει τους οικοδόμους, να βοηθήσει τους δικηγόρους. Θα τα πάρει από τον ESM -μνημονιακό δάνειο- για να τα δώσει στα ταμεία του Delaware και του New Jersey, στα οποία βεβαίως έχει και μετοχές ο κλειστός κύκλος της οικογένειας Μητσοτάκη! Συγγνώμη που θα το πω, αλλά το λέω! Είναι βαρύ αλλά είναι αλήθεια όμως».Η καταγγελία έχει βαρύτητα από τη στιγμή που την κάνει αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος. Απλά, σε δεύτερο επίπεδο, ο Γιάνης Βαρουφάκης θα πρέπει να αποδείξει τα λεγόμενα του.
Αναλυτικά η διατύπωση που επέλεξε ο γ.γ. του ΜέΡΑ25:
«Το πιο βασικό -και πραγματικά εδώ πρόκειται για εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης- έχουν περάσει ένα νόμο, τον “Ηρακλή”, τον Δεκέμβριο, που δίνει το δικαίωμα στα ταμεία τα οποία αγοράζουν τα κόκκινα δάνεια του κοσμάκη από τις τράπεζες, εάν τρεις συναπτούς μήνες δεν πάρουν τα χρήματα που τους χρωστάνε οι δανειολήπτες, να πάνε στον κύριο Μητσοτάκη και στον κύριο Σταϊκούρα και να ζητήσουν 12 δισεκατομμύρια, τα οποία το κράτος δεν έχει.
Ξέρετε που θα τα βρει: θα πάει στην Τρόικα να τα δανειστεί για να τα δώσει στα ταμεία. Αν είναι δυνατόν! Μια τέτοια εποχή να δανείζεται το Ελληνικό δημόσιο 12 δισεκατομμύρια, αντί να τα ρίξει στο ΕΣΥ, να βοηθήσει τους αγρότες, να βοηθήσει τους κτηνοτρόφους, να βοηθήσει τους οικοδόμους, να βοηθήσει τους δικηγόρους. Θα τα πάρει από τον ESM -μνημονιακό δάνειο- για να τα δώσει στα ταμεία του Delaware και του New Jersey, στα οποία βεβαίως έχει και μετοχές ο κλειστός κύκλος της οικογένειας Μητσοτάκη! Συγγνώμη που θα το πω, αλλά το λέω! Είναι βαρύ αλλά είναι αλήθεια όμως.
Πράξη νομοθετικού περιεχομένου κύριε Μητσοτάκη, να παγώσετε τον “Ηρακλή” σήμερα. Αλλιώς θα σας θεωρήσουμε ύποπτο!
Γιατί να ενισχύσουμε με νέο δημόσιο χρέος τα ταμεία, τα funds;»
https://www.documentonews.gr/article/kataggelia-baroyfakh-h-oikogeneia-mhtsotakh-exei-metoxes-se-funds-poy-agorazoyn-kokkina-daneia-video/ -
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όχι ολοι Φάνη μου. Η Παπαρήγα σε διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μένει ακόμα και ο Κουτσούμπας ένα σπίτι στην Λαμία έχει όλο κι όλο...
Λυπάμαι αλλά δεν τα πιστεύω αυτά. Και είμαι 99.99999% σίγουρος ότι έχουν μεγάλη περιουσία. Μου θυμίζει τον συγχωρεμένο τον Κακαουνάκη (οικογενειακός φίλος) ο οποίος έλεγε: "τι έχω? τίποτα, ένα διαμέρισμα νοικιάζω στα εξάρχεια 100τμ και ένα 2CV"....και είχε μια βίλα στην Αίγινα και άλλη μια στην Κρήτη (σε αλλων όνομα φυσικά) και άπειρα εκκατομύρια.
-
Πολύ κακώς δεν τα πιστεύεις αλλά εντάξει.
Όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ ,επιστρεφουν ολόκληρη την βουλευτική αποζημίωση και παίρνουν μισθό από την Κεντρική Επιτροπή.Χαμηλό μισθό κιόλας.Μοναδική εξαίρεση η Λιανά Κανέλη. -
Ναι βρε παιδιά, τα ξέρουμε όλα αυτά...
Αλλωστε το κκε έχει τα οικονομικά του ελεύθερα να τα βλέπουν όλοι και δέχεται αμέσως κάθε οικονομικό έλεγχο...
Τι όχι ?
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πολύ κακώς δεν τα πιστεύεις αλλά εντάξει.
Όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ ,επιστρεφουν ολόκληρη την βουλευτική αποζημίωση και παίρνουν μισθό από την Κεντρική Επιτροπή.Χαμηλό μισθό κιόλας.Μοναδική εξαίρεση η Λιανά Κανέλη.Κανείς βουλευτής δεν έγινε πλούσιος από την βουλευτική αποζημίωση, αλλού είναι τα φράγκα και είναι όλοι στο παιχνίδι. Τώρα εαν υπάρχουν και 1-2 εξαιρέσεις....εεε είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
-
Όχι αλλά είναι γνωστοί οι λόγοι!Υπαρχουν όμως τα πόθεν εσχες να γίνουν συγκρίσεις με άλλους βουλευτές.
Σε κάθε περίπτωση εγώ το 2014 έπαιρνα σχεδον 2,5 φορές μεγαλύτερο μισθό από βουλευτή του ΚΚΕ.Πλην Λιάνας για να είμαι απολύτως ακριβής. -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λυπάμαι αλλά δεν τα πιστεύω αυτά. Και είμαι 99.99999% σίγουρος ότι έχουν μεγάλη περιουσία. Μου θυμίζει τον συγχωρεμένο τον Κακαουνάκη (οικογενειακός φίλος) ο οποίος έλεγε: "τι έχω? τίποτα, ένα διαμέρισμα νοικιάζω στα εξάρχεια 100τμ και ένα 2CV"....και είχε μια βίλα στην Αίγινα και άλλη μια στην Κρήτη (σε αλλων όνομα φυσικά) και άπειρα εκκατομύρια.
Δικαίωμά σου φυσικά να πιστεύεις ό,τι θέλεις, αλλά όταν βρεις βουλευτή του ΚΚΕ να αφήσει περιουσία στα παιδιά του, να μου σφυρίξεις κλέφτικα.
-
Φτώχεια κατακαημένη το ΚΚΕ και οι βουλευτές του. Αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι και οι βουλευτές του είναι φτωχολογιά.
Αναρωτιέμαι, τι θα προτιμούσαν οι ψηφοφόροι του σαν εκπροσώπους τους στο κόμμα? Ποιοι θα μπορούσαν να συμβάλλουν πιο πολύ?
Οι χαμηλόμισθοι (ή υψηλόμισθοι δεν ξέρω) τρέχοντες Δημόσιοι Υπάλληλοι στελέχη και βουλευτές του ΚΚΕ. Ή κάποιοι άνθρωποι με παρόμοιο ιδεολογικό προσανατολισμό, που να έχουν όμως και κάποια επαγγελματικά και κοινωνικά επιτεύγματα.
Ένα βιογραφικό βρε αδερφέ, να έχουν να επιδείξουν κάτι στη ζωή τους. Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα περιμένετε να σας καθοδηγήσουν? Αυτοί αμφιβάλλω αν μπορούν να καθοδηγήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Έχουν μάθει τα μαρξιστικά ποιηματάκια, τα λένε σε κάθε ευκαιρία σαν τον παπά στην εκκλησία και η ζωή συνεχίζεται... -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φτώχεια κατακαημένη το ΚΚΕ και οι βουλευτές του. Αλλά ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι και οι βουλευτές του είναι φτωχολογιά.
Αναρωτιέμαι, τι θα προτιμούσαν οι ψηφοφόροι του σαν εκπροσώπους τους στο κόμμα? Ποιοι θα μπορούσαν να συμβάλλουν πιο πολύ?
Οι χαμηλόμισθοι (ή υψηλόμισθοι δεν ξέρω) τρέχοντες Δημόσιοι Υπάλληλοι στελέχη και βουλευτές του ΚΚΕ. Ή κάποιοι άνθρωποι με παρόμοιο ιδεολογικό προσανατολισμό, που να έχουν όμως και κάποια επαγγελματικά και κοινωνικά επιτεύγματα.
Ένα βιογραφικό βρε αδερφέ, να έχουν να επιδείξουν κάτι στη ζωή τους. Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα περιμένετε να σας καθοδηγήσουν? Αυτοί αμφιβάλλω αν μπορούν να καθοδηγήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Έχουν μάθει τα μαρξιστικά ποιηματάκια, τα λένε σε κάθε ευκαιρία σαν τον παπά στην εκκλησία και η ζωή συνεχίζεται...Θα σεβαστώ το φόρουμ και δεν θα σου μιλήσω, όπως θα σου μιλούσα εκ του σύνεγγυς. Γιατί με γνωρίζει το μισό φόρουμ και ξέρει πως μιλάω από κοντά, όταν με προγκάνε. Δεν μασάω τα λόγια μου, ας το αφήσουμε εκεί...
Το ΚΚΕ κατεβάζει αρκετούς απόστρατους Αξιωματικούς. Αυτοί πέρασαν από ΑΣΕΙ και φυλούσαν την πατρίδα μας. Αν σου λέει κάτι αυτό. -
Προτιμούμε ανθρώπους σαν τον Πάτση που και μέσα από τον κομματικό σωλήνα ξεπήδησαν ( τόσα χρόνια βουλευτής μονοεδρικής εκλέγονταν) και τόσο λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία είχαν.
Στα σοβαρά , 11 βουλευτές έχει όλους και όλυς το ΚΚΕ, ο οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να δεί το βιογραφικό τους ( ενδεικτικά , δικηγόρος, ανώτατος αξιωματικός, οικονομολόγος , ναυτικός κ.λπ.) . Ακόμα πιο ωραία βιογραφικά μπορείς να δείς σε ευρωεκλογές που το ΚΚΕ τιμά και το τιμάνε άνθρωποι των επιστημών και των τεχνών , ενώ η Ν.Δ. , επιλέγει να στείλει το ρήτορα ζαγοράκη π.χ. επειδή έκανε καλές ντρίπλες.
-
Εγώ θα πρότεινα στον @realzeus να γράφει ποιο συχνά στα θέματα πολιτικής γιατί ξέρει καλά το κόμμα του ΚΚΕ και δίνει απαντήσεις σε απορίες ή ερωτήματα που αφορούν τον συγκεκριμένο κομματικό και ιδεολογικό χώρο.
Αυτό μόνο, γιατί υπάρχουν και μέλη στο φόρουμ που δεν τα ξέρουν όλα. Όπως εγώ για παράδειγμα.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ένα βιογραφικό βρε αδερφέ, να έχουν να επιδείξουν κάτι στη ζωή τους. Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα περιμένετε να σας καθοδηγήσουν? Αυτοί αμφιβάλλω αν μπορούν να καθοδηγήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Έχουν μάθει τα μαρξιστικά ποιηματάκια, τα λένε σε κάθε ευκαιρία σαν τον παπά στην εκκλησία και η ζωή συνεχίζεται...Θα σεβαστώ το φόρουμ και δεν θα σου μιλήσω, όπως θα σου μιλούσα εκ του σύνεγγυς. Γιατί με γνωρίζει το μισό φόρουμ και ξέρει πως μιλάω από κοντά, όταν με προγκάνε. Δεν μασάω τα λόγια μου, ας το αφήσουμε εκεί...
Το ΚΚΕ κατεβάζει αρκετούς απόστρατους Αξιωματικούς. Αυτοί πέρασαν από ΑΣΕΙ και φυλούσαν την πατρίδα μας. Αν σου λέει κάτι αυτό.Μην εξάπτεσαι,σκέψου απλά τον Πορτοσαλτε να κάνει ανάλυση για την ανωτερότητα των dsg.Απο τα γραφόμενα ,μάλλον ο Άρης κατέχει τα των vw,καλύτερα από ότι ο Andy τα του ΚΚΕ.
-
Σε κάθε περίπτωση η εικόνα των μελών η ψηφοφόρων του ΚΚΕ,ντυμένους σαν τον Τσάπλιν στους μοντέρνους καιρούς,πιο φτωχούς και από τη Βουγιουκλακη που παραγγέλνει μαρμελάδες στον κυρ Στέφανο,να τραγουδάνε πάγωσε η τσιμινιερα,στον καφενέ με Ριζοσπάστη στη μασχάλη,και να μιλάνε μεταξύ τους με ασύρματο σε υπόγειο,είναι πιο γραφική και από τους τσέλιγκαδες,κράχτες στα Βλάχικα στη Βάρη!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2