-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κοπη πιτας σημαινει πως ενα κομματακι ειναι του Χριστου. Αν του αλλου δε του βγαινει ας αφησει να την κοψει καποιος αλλος.
Τις οποιες αποψεις του για το αν δικαιουται ή οχι κομματι ο Χριστός, μπορει να τις βαλει εκει που ξερει.Οντως το κομματόσκυλο που δεν έκοψε του Χριστού, αλλά ήθελε να κόψει Βασιλόπιττα, δηλαδή του Μεγάλου Βασιλείου, θα πρέπει να τον βάλουν να κάνει 300 μετάνοιες στον Μάρξ και άλλες τόσες έξω από την Μητρόπολη, ώστε να φάει την ανάλογη χλεύη...
Σημασία έχει ότι πλέον όλοι ξέρουμε πως πρέπει να κόβουμε κομμάτι του Χριστού, δεν είναι όμως ξεκάθαρο ποιος το τρώει και τι γίνεται αν αυτός πετύχει το φλουρί;
Επίσης σημαντικό να μάθουν όλοι πως η βασιλό-πίτα είναι του Μεγα Βασιλείου κι όχι του Santa της κοκακόλας, όπως ίσως ισχυριστούν τίποτα κόκκινοι που μισούν τη πατρίδα μας, τις αξίες της, τα εθίματα και το γουέι οφ λάιφ μας.
Τελευταίο σημείο που δεν είναι ξεκάθαρο, είναι ποιος/ποια/ποιο (για να μαστε και τζεντερ νέουτραλ και πολιτικώς ορθοι) θα επιβάλει στο κομματόσκυλο να κάνει τις 300 μετάνοιες, και σε ποιο ναό του Μαρξισμού, πριν ή μετά τη Μητρόπολη; Ένστολοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ή άλλη υπηρεσία;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κλειστά τα σχολεία της περιφέρειας Αττικής.
Τριήμερο!
Τηλεκπαίδευση λαπ!
Έστειλαν λινκ και για την μικρή που είναι προνήπιο!!!Για να δούμε αν το fiber της cosmote θα αντέξει 2 τηλεργασίες και 2 τηλεκπαιδεύσεις.
-
Κι αυτό που έπαθα πλάκα σήμερα, είναι πως εν αναμονή τέτοιας θεομηνίας, μαζί με τα sms alerts, βγηκαν Κυριακάτικα και όργωσαν την πόλη οι αλατιέρες απ άκρη σε άκρη, τις έβλεπες να διασταυρώνονται στα φανάρια, ενώ κατά μήκος κεντρικών επαρχιακών τα εκχιονιστικά και τα μηχανήματα περίμεναν με αναμμένες μηχανές.
Τελικά το περσινό πάθημα έγινε μάθημα στον κρατικό μηχανισμό της πολιτικής προστασίας και τους συμβεβλημένους εργολάβους. Να τα λέμε κι αυτά. Μπράβο Μητσοτάκη! -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σημασία έχει ότι πλέον όλοι ξέρουμε πως πρέπει να κόβουμε κομμάτι του Χριστού, δεν είναι όμως ξεκάθαρο ποιος το τρώει και τι γίνεται αν αυτός πετύχει το φλουρί;
Επίσης σημαντικό να μάθουν όλοι πως η βασιλό-πίτα είναι του Μεγα Βασιλείου κι όχι του Santa της κοκακόλας, όπως ίσως ισχυριστούν τίποτα κόκκινοι που μισούν τη πατρίδα μας, τις αξίες της, τα εθίματα και το γουέι οφ λάιφ μας.
Αχαχαχα!! Εγώ πλέον κόβω ένα κομμάτι για όλα (όλα-σε-ένα-νοικοκυρεμένα) και τελειώνει η υπόθεση,
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η κοπή μίας πίτας αγνώστων στο θέμα των εκλογών από που προέκυψε; Έχει κάποια σχέση με την πολιτική;
Φυσικά και δεν έχει σχέση με την πολιτική. Έχει όμως μεγάλη με τα παραπολιτικά. Σε αυτά οι ψευτο ιδεολόγοι διαπρέπουν στις μέρες μας.
-
Στον μη χείρον τον βέλτιστο, τον μονόφθαλμο, τον αυγουλομάτη να κόβουμε επίσης κομμάτι.
-
Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.
-
Η κοπή μίας πίτας αγνώστων στο θέμα των εκλογών από που προέκυψε; Έχει κάποια σχέση με την πολιτική;
Φυσικά και δεν έχει σχέση με την πολιτική. Έχει όμως μεγάλη με τα παραπολιτικά. Σε αυτά οι ψευτο ιδεολόγοι διαπρέπουν στις μέρες μας.
Εντάξει, όσοι δεν πιστεύουν στα ήθη/έθιμα της χώρας ας κόβουν σπανακόπιτα.
Αν και εγώ προτείνω κοτόπιτα, του Σκλαβενίτη, την Baker Master.
Δυνατή πίτα... -
κοτόπιτα, του Σκλαβενίτη, την Baker Master.
Αυτά κάνετε και εισάγετε καινά δαιμόνια...
-
Πού pie αυτός ο κόζμοζ πχια...
(Καλά ρε Γυρε έβγαλα για πλάκα το esp και γύρισε ο τάφος του Ντε Γκωλ σαν Starlet KP60 )
-
Άλλαξες λάστιχα; Δεν γυρίζει αυτό με τίποτα.
Τα psa μετά το 2000 δεν υπερστρεφουν
-
Bρε με τέτοιο κρύο με τιμονιά+lift off διπλώνει και τηλεφωνικός θάλαμος χωρίς esp παντα. Έβαλα καινούργια κινέζικα ξυλοκάρβουνα, αλλα επιπεδα πρόσφυσης.
Απλά με εντυπωσίασε γιατί θέλει πολλή φορα για το ίδιο στο στεγνό και πάλι η γωνια και η διάρκεια είναι πολύ λίγη για να μπεις στον κόπο. Γενικά όταν παίζει πιθανότητα χιονιού για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχω πολλή όρεξη.
-
-
Εντάξει, όσοι δεν πιστεύουν στα ήθη/έθιμα της χώρας ας κόβουν σπανακόπιτα.
Αν και εγώ προτείνω κοτόπιτα, του Σκλαβενίτη, την Baker Master.
Δυνατή πίτα...Αυτό είναι το σωστό...
Δεν πιστεύεις κύριε δικαίωμα σου.
Αλλά να το κάνεις σωστά...
Κόψε κουραμάνα του στρατού, τσουρέκι του Τερκενλή, αυγά ποσέ και σκεπαστή με απ΄ όλα μέσα.
Αλλά μισές μαγκιές μην κάνεις...
Οχι τίποτα άλλο, δίνεις αφορμές για χιούμορ που παγώνει και άλλο την θερμοκρασία....
-
-
Γιατί το να κόβουμε πίτες, να σφάζουμε και να ψήνουμε αρνιά, να βάφουμε αυγα το λέει κάπου γραμμένο στα ιερά βιβλία ως οδηγίες προς τους πιστούς η θρησκεία μας και δεν το θυμάμαι;
-
Νομίζω ότι το λένε κάποιες παραδόσεις 1500+ χρόνων...
Δεν είμαι ειδικός βέβαια... -
Άλλο κοινωνική παράδοση, άλλο θρησκευτικά κείμενα. Δεν έχω εις γνώση μου να λένε χριστιανικά κείμενα ότι πρέπει να βάφουμε τα αυγά κόκκινα ή ότι πρέπει να φτιάχνουμε μελομακάρονα!
Μέλοι της παράδοσης είναι όσοι μετέχουν στην κοινωνία που έχει τις παραδόσεις.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άλλο κοινωνική παράδοση, άλλο θρησκευτικά κείμενα. Δεν έχω εις γνώση μου να λένε χριστιανικά κείμενα ότι πρέπει να βάφουμε τα αυγά κόκκινα ή ότι πρέπει να φτιάχνουμε μελομακάρονα!
Μέλοι της παράδοσης είναι όσοι μετέχουν στην κοινωνία που έχει τις παραδόσεις.
Να φωνάξουμε κανένα θεολόγο να μας πει για οικουμενικές συνόδους και πατερικά κείμενα...
-
Βρε αφορισμενε ούτε τα βασικά δεν ξέρεις;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2