-
@antoniokon said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φιρί φιρί το πας για ban...
Ένας προφήτης μα τι προφήτης...
Τα φόρουμ είναι καφενέδες. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο φίλε μου. Με θαμώνες που την μια μέρα βρίζονται για κόμματα και ομάδες και την επόμενη παίζουν πρέφα όλοι μαζί. Κάπως έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.
-
Και παρόλα αυτά, οι αριστερές χιονονιφάδες λιώνουν στα πληκτρολόγια διαμαρτυρόμενες για τις υποκλοπές που μπορεί και να γινότανε, χωρίς να έχει ιδέα ο Μητσοτάκης, που τις έκανε για να φέρει επιτέλους την Κάθαρση και την перестройка του Ellada 2.0...
Χωρίς υποκλοπές υπουργών και στρατηγών, πως να πιαστούν όλοι αυτοί οι κακοί στα πράσα...
Διαλόγους μεταξύ στελεχών των αστυνομικών αρχών και νονών της νύχτας, λαθρέμπορων καυσίμων και γενικότερα μελών του οργανωμένου εγκλήματος φέρνει στο φως το «Βήμα της Κυριακής».
Οπως αποκαλύπτουν οι διάλογοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, στόχος ήταν οι αστυνομικοί να προχωρούν σε πλημμελείς ελέγχους και να επιτρέπουν στα κυκλώματα να συνεχίσουν ανενόχλητα τη δράση τους.
Πρόκειται για SMS, ηχογραφημένες συζητήσεις και άλλες ηλεκτρονικές καταγραφές που έχουν εντοπιστεί, χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί ποτέ, σε κινητά τηλέφωνα ή υπολογιστές υπόπτων για συμμετοχή σε εγκληματικές ενέργειες που έπεσαν θύματα «συμβολαίων θανάτου». Και ανάμεσα σε αυτά, η δολοφονία επιχειρηματία-ιδιοκτήτη πρατηρίου ή η εγκληματική ενέργεια με θύμα δραστήριο πρώην αστυνομικό.
Επιπλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχουν εντοπιστεί ύποπτες συνεννοήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ με αλβανούς ποινικούς, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει «χαρτογράφηση» 25 αξιωματικών που πρωτοστατούν, σχετίζονται ή επωφελούνται από το κύκλωμα διαφθοράς. Ακόμα, φαίνεται να έχουν βρεθεί και SMS που στέλνονταν σε επιχειρηματίες για επικείμενους ελέγχους από κρατικές υπηρεσίες.
Με τα μέλη των κυκλωμάτων μάλιστα, όπως αποτυπώνεται στις εν λόγω καταγραφές, να έχουν αποκτήσει προσβάσεις σε ανώτατους υπηρεσιακούς, και όχι μόνο, παράγοντες, προκειμένου να επηρεάσουν τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. ή και ενδιάμεσες διαδικασίες μετακινήσεων αξιωματικών.Επίσης, ένα ακόμη ανησυχητικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι από τους διαλόγους προκύπτει αναφορά σε συνεννοήσεις με «συνεργάτες υπουργών» και πρόσωπα σε αντίστοιχες θέσεις. Σύμφωνα με εσωτερικές αναφορές που συντάχθηκαν μετά τη δολοφονία αυτή, «ορισμένοι συνεργάτες του δολοφονηθέντα εισήγαν διαλύτες από τη Βουλγαρία και λαθραίο γκάζι, το οποίο μεταφερόταν με φορτηγά και με βυτία. Τα ανωτέρω φορτηγά γκαζιού φόρτωναν βιομηχανικό γκάζι από εγκαταστάσεις νόμιμων εταιρειών και το μετέφεραν σε πρατήρια όπου γινόταν η νόθευση. Βοηθός στο κύκλωμα ήταν γνωστός ποινικός με τα αρχικά Π.Κ. καταδικασμένος αμετάκλητα για απάτες, πλαστογραφίες, παραχάραξη και λαθρεμπόριο διαλυτών από τη Βουλγαρία.
Το κύκλωμα φέρεται να δωροδοκούσε, ανά περιόδους, πλήθος αξιωματικών της Οικονομικής Αστυνομίας, της Δίωξης του Οργανωμένου Εγκλήματος και άλλων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και της ΕΥΠ προκειμένου να χαίρει προστασίας. Απώτερος σκοπός τους φαίνεται είναι να λαμβάνουν εγκαίρως γνώση αστυνομικών επιχειρήσεων σε πρατήρια καυσίμων, τομέας όπου δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά μέλη του εν λόγω κυκλώματος. Για να συμβεί αυτό, προσπαθούν να επιτύχουν τη μετάθεση αστυνομικών στις παραπάνω υπηρεσίες».
Από το κινητό τηλέφωνο του θύματος της εγκληματικής ενέργειας ανασύρθηκαν πλήθος μηνυμάτων σε βάρος εν ενεργεία αξιωματικών-συνεργατών του που αποτελούν πλέον προϊόν δικογραφίας. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνεται και διοικητής αστυνομικού τμήματος της Αττικής για τον οποίο καταγράφεται ότι «είναι έμπιστος υπηρεσιακού στελέχους (σ.σ.: μνημονεύεται το όνομά του) και αμείβεται για προστασία από μπαρ στα νότια προάστια». Επιπλέον φαίνεται να υπάρχουν επαφές και με άλλους ύποπτους αξιωματικούς, όπως και με ενστόλους που βρίσκονται κοντά σε πολιτικούς, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Ετσι, στα κινητά τηλέφωνα που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία υπήρχαν συνομιλίες μέσω της εφαρμογής «Threema», ενώ ανακαλύφθηκαν και συνομιλίες στις οποίες ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος αναλύει σε εμπλεκόμενο επιχειρηματία τις κινήσεις του, για να τοποθετηθούν δικοί τους ένστολοι στις κατάλληλες θέσεις. Σημειώνεται μάλιστα χαρακτηριστικά: «Καλημέρα. Θέλω δύο ημέρες για το άτομο για να κάνει ένας δικός μου ραντεβού, να στείλουμε (σ.σ.: σε υπηρεσία ελέγχου του λαθρεμπορίου καυσίμων) υπαστυνόμο μικρό να μην το καταλάβουν. Επίσης για τον άλλο, για την Οικονομική Αστυνομία, μου είπε ότι σύντομα θα το περάσει από την Οικονομική μόνος του. Τις επόμενες ημέρες. Οπότε με δύο άτομα εκεί, θα δώσετε και ένα που θα πάει μόνος του ό,τι και να αλλάξει, θα είστε πολύ καλά».
Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο ιδιώτης συνομιλητής του αστυνομικού μιλάει κι αυτός για συνεργασία με «ανθρώπους του υπουργού». Οπως σημειώνει στις 25 Μαΐου 2022 απευθυνόμενος στον διοικητή του αστυνομικού τμήματος, «είχα δώσει και έναν ακόμα άνθρωπο (σ.σ.: αστυνομικό για να προωθηθεί σε ελεγκτική θέση) και πέρασε! Μπήκε! Τώρα με πήρε του υπουργού αυτός και μου είπε “κομπλέ”».
Το πιο σημαντικό τμήμα των ερευνών αφορά τη δραστηριότητα ανωτάτων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και αναδείχθηκε μέσα από φάκελο που στάλθηκε στα τέλη του 2021 στην Εισαγγελία Αθηνών, στον οποίο περιλαμβάνονταν όλα τα δεδομένα που προέκυψαν από ανευρεθέντα κινητά μετά τη δολοφονία – την 1η Μαΐου 2018 – 58χρονου πρώην αστυνομικού. Τα κινητά αυτά, κατά έναν περίεργο τρόπο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, είχαν «εξαφανιστεί» και συνεπώς δεν είχαν ελεγχθεί μετά την εγκληματική ενέργεια. -
Τι μας λες τώρα ρε Πηλιου...
Κούρασε το θέμα με το υποκλοπές, και τα πάρε δώσε με μαφιόζους και υπόκοσμο κλπ.
Σε λίγο θα μας πεις και για τον Καραιβαζ...Αφού είπαμε , παντού γίνονται παρακολουθήσεις ,δεν είδες τι έγινε με την Καιλη;
Σου λένε οι άνθρωποι πως για λόγους διαφάνειας και αποκάλυψης εγκληματικών πράξεών μας παρακολουθεί η ΝΔ.
Απλά δεν πρόλαβαν να αποδωσουν καρπούς οι παρακολουθήσεις γιατι ο προδότης ο Μπαξεβάνης τους αποκάλυψε.Το θέμα είναι τώρα πως μπαίνει στην τελική ευθεία το food pass και μέχρι το τέλος του μήνα η γιαγιά μου στην Καμενίτσα Γορτυνίας θα μπορεί να ψωνίσει 20ευρω παραπάνω μέσω wallet αφού ενεργοποιεί το NFC στο smartphone της.
Αυτά είναι τα σημαντικά θέματα πολιτικής.
Fuel pass θα παίξει πάλι ; Βλέπω σκαρφαλώνει στο 2ευρο σιγά σιγά η βενζίνη.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έζησες στην ΕΣΣΔ και μπορείς να κρίνεις τι γίνονταν τότε σε σχέση με την σημερινή Ρωσία, ταβάριτς;
Χελόου. Ξέρεις από τότε που εφερεύθηκε η τυπογραφία, άρχισαν τα νέα να μεταδίδονται σε όλο τον κόσμο. Μετά ήρθαν κι άλλα. Ραδιόφωνο, τηλεόραση, internet. Επίσης οι άνθρωποι έμαθαν και ξένες γλώσσες. Δεν μαθαίνουν μόνο ότι λένε στη χώρα τους. Όσοι είχαν τη δυνατότητα ταξίδεψαν κιόλας, μίλησαν και με ανθρώπους από άλλες χώρες.
Δε χρειάζεται να δοκιμάσεις κάτι προσωπικά για να καταλάβεις τι γίνεται. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο που το θέτεις, είμαι σίγουρος ότι έχω συζητήσει με περισσότερους ΑνατολικοΓερμανούς για τη ζωή τους στο καθεστώς, απ' ότι εσύ με Ρώσους.
Αλλά όπως λένε και οι Άγγλοι you can't teach an old dog new tricks. Αν νιώθεις καλύτερα να πιστεύεις αυτές τις ανοησίες που γράφεις, συνέχισε με τις φαντασιώσεις σου.
Μιλάει για φαντασιώσεις και ανοησίες ο Κουλό-πληκτος. Καλό κι αυτό...
Επειδή λοιπόν υπάρχει τυπογραφία, διάβασε για το τι πέτυχε η ΕΣΣΔ μέσα σε 50 χρόνια, που δεν πέτυχαν εκατοντάδες χρόνια στην Δύση (π.χ. την εξάλειψη του αναλφαβητισμού, της ανεργίας και της έλλειψης στέγης)!!!@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το πρόβλημα του ΚΚΕ διαχρονικά είναι ότι το κομματικό ιερατείο (η λεγόμενη "καθοδήγηση") είναι πεπεισμένη ότι κατέχει την μόνη "εξ αποκαλύψεως" μαρξιστική-λενινιστική-διεθνιστική Αλήθεια που άπαντες οι υπόλοιποι δεν είμαστε επαρκώς ικανοί να αντιληφθούμε - όσοι δε αμφισβητούν την εκάστοτε κομματική ορθοδοξία "καταγγέλονται" αυτομάτως ως εχθροί του λαού, φασίστες, αντικομμουνιστές, αντιδραστικοί κτλ κτλ ("νεροκουβαλητές στο μύλο της αντίδρασης" κατά την παλιά προσφιλή έκφραση του Περισσού).
Όταν το ΚΚΕ γράφει στο καταστατικό του "Το ΚΚΕ είναι το Κόμμα της εργατικής τάξης, η συνειδητή οργανωμένη ιδεολογική, πολιτική πρωτοπορία της, η ανώτατη μορφή οργάνωσής της" εννοεί ότι εκείνο και ΜΟΝΟΝ εκείνο γνωρίζει το ποιο είναι "το καλό του λαού" κάτι που ο ίδιος ο "λαός" αδυνατεί να αντιληφθεί διότι ΔΕΝ έχει φτάσει ακόμα στο κατάλληλο επίπεδο χειραφέτησης.
Η συζήτηση με τα κουμμούνια μπορεί να διεξαχθεί μόνον με όρους συνδιαλλαγής με μονολιθική θρησκευτική σέχτα ζηλωτών λοιπόν και όχι με πολιτικό κόμμα.
Αυτός πχ ήταν και ο λόγος που η πονηρή αλεπού Αγγελάκας απάντησε στον οχετό των ύβρεων εναντίον του για την "κατιούσα" με το δηλητηριώδες "Αριστερά που δεν αντέχει τη κριτική και δεν διανοείται την αυτοκριτική είναι κατα φαντασίαν αριστερά".
Κοίτα, μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου στο ότι σε μερικά θέματα το ΚΚΕ είναι αρτηριοσκληρωτικό. Μην νομίζεις ότι δεν τα βλέπουμε κι εμείς που γενικά το πιστεύουμε και το ψηφίζουμε. Όμως είναι αυτό που μας εκφράζει περισσότερο, δεν είμαστε απλά πρόβατα, όπως νομίζεις. Ειδικά όταν μιλάς με ανθρώπους μιας κάποια ηλικίας, εμπειριών ζωής, και επιπέδου ανάγνωσης της σχετικής θεωρίας. Δεν συνομιλείς με 18χρονους ΚΝΤΙΤΕΣ εδώ μέσα. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να αποδημήσω την αναρχική ιδεολογία όπου κι εσύ πιστεύεις, αλλά δεν είναι ο σκοπός μου να έχω στείρες αντιπαραθέσεις, σαν τα κρύα αστεία για το ΚΚΕ που έγραψες...
-
Κοίτα, μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου στο ότι σε μερικά θέματα το ΚΚΕ είναι αρτηριοσκληρωτικό. Μην νομίζεις ότι δεν τα βλέπουμε κι εμείς που γενικά το πιστεύουμε και το ψηφίζουμε. Όμως είναι αυτό που μας εκφράζει περισσότερο, δεν είμαστε απλά πρόβατα, όπως νομίζεις. Ειδικά όταν μιλάς με ανθρώπους μιας κάποια ηλικίας, εμπειριών ζωής, και επιπέδου ανάγνωσης της σχετικής θεωρίας. Δεν συνομιλείς με 18χρονους ΚΝΤΙΤΕΣ εδώ μέσα. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να αποδημήσω την αναρχική ιδεολογία όπου κι εσύ πιστεύεις, αλλά δεν είναι ο σκοπός μου να έχω στείρες αντιπαραθέσεις, σαν τα κρύα αστεία για το ΚΚΕ που έγραψες...
Τα αγνά κομματικά μέλη και οι συνοδοιπόροι, ή ακόμα και οι ρευστής συνειδήσεως συμπαθούντες, ήταν εκείνοι που πάντα πλήρωναν το μάρμαρο για τις εμμονές και την τυφλότητα της καθοδήγησης διαχρονικά, όμως φίλε μου.
Οι πρώτοι που πέρναγαν από το κομματικό λεπίδι ήταν διαχρονικά οι έντιμοι και ακέραιοι αγωνιστές (τυπική η περίπτωση του Γιώργου Γιαννούλη στο Γραμμο), μαζί με τους πρωτοπόρους του χώρου της «άλλης» αριστεράς που τολμούσαν να αμφισβητήσουν την απόλυτη ιδεολογική ηγεμονία της κκεδικης καθοδήγησης (βλέπε περίπτωση ΟΠΛΑ και σφάξιμο σαν τα αρνιά τροτσκιστών και αρχειομαρξιστών).
Όποτε προφανώς και έχεις δίκιο να ενίστασαι για τις λεκτικές υπερβολές μου, τους χαρακτηρισμούς και το κακοποιητικό τσουβάλιασμα όμως αν δεις τα πράγματα από την δική μου φιλελεύθερη σκοπιά η καζούρα στα νεολαιίστικα ΚΝΕεεεεε!!! (κατά τα προβατίσια ΜΠΕεεεεε!!!) είναι το ελάχιστο που μπορεί να γράψει κανείς κριτικάροντας την μακρά ιστορία εγκληματικών αστοχιών του ΚΚΕδικου ιερατείου.
-
Σε καταλαβαίνω. Δεν συμφωνώ, αλλά σε καταλαβαίνω. Πολλά και τα λάθη του ΚΚΕ, αλλά όπως ξέρεις, ο αγνός Αριστερός (δεν είμαι καν εγγεγραμμένο μέλος του ΚΚΕ) πιστεύει στην ιδεολογία, και ας λαθάνει το ιερατείο.
-
Το ότι ο argyn έχει ένα logo (από βίντεο-παιχνίδι ίσως) δεν αλλάζει το ότι μάλλον είναι τόσο αναρχικός όσο ο Στέφανος Μάνος, αν όχι ο Τζημερος...
-
This post is deleted! -
Μα αφού λέει από φιλελεύθερη σκοπιά τα βλέπει...
Απλά εγώ βλέπω να έχει θητεύσει επί μακρόν στο Κόμμα, ένα είναι το Κόμμα, στα μικράτα του και μετά από περιπλάνησε σε Παπάκια Πάνε Στην Ποταμιά, είδε το φως το αληθινό στον φιλελεύθερο λογισμό και χώρο...
Σαν τα γατάκια άλλωστε...
Συναντήθηκαν δύο φίλοι λέει ο ένας :
Γέννησε η γάτα μου χτες και έκανε 6 κνιτάκια...Σε 10 μέρες ξανασυναντήθηκαν
Ρωτάει ο άλλος τι κάνουν τα κνιτάκια σου...Απαντάει ο πρώτος, φιλελευθεράκια είναι ...
Μα δεν ήταν κνιτάκια ?
Ναι αλλά τώρα ανοίξανε τα μάτια τους...
-
Θα μπορούσα πολύ εύκολα να αποδημήσω την αναρχική ιδεολογία όπου κι εσύ πιστεύεις, αλλά δεν είναι ο σκοπός μου να έχω στείρες αντιπαραθέσεις, σαν τα κρύα αστεία για το ΚΚΕ που έγραψες...
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
όμως αν δεις τα πράγματα από την δική μου φιλελεύθερη σκοπιά
Περίεργα πράγματα...
-
Σε καταλαβαίνω. Δεν συμφωνώ, αλλά σε καταλαβαίνω. Πολλά και τα λάθη του ΚΚΕ, αλλά όπως ξέρεις, ο αγνός Αριστερός (δεν είμαι καν εγγεγραμμένο μέλος του ΚΚΕ) πιστεύει στην ιδεολογία, και ας λαθάνει το ιερατείο.
Συμφωνώ. Και δεν το περιορίζω μόνο στο ΚΚΕ, αφορά πιστεύω στην ευρύτερη αριστερά και αντιεξουσιαστικό χώρο - ακόμα και στις οπορτουνιστικές εκδοχές τους - συμπεριλαμβάνει νομίζω όλους τους ανθρώπους "στη λαϊκή βάση" που καίει μέσα τους η φλόγα του να αλλάξουν τον κόσμο. "Κι απ’ την ορμή μου θ’ ανατείλει καινούργια λεύτερη ζωή" που τραγουδάγανε εκείνοι που η καθοδήγηση εξέθεσε σε τεράστιους κινδύνους, διώξεις και κακουχίες με την πολιτική του "όπλου παρά πόδα".
Δεν είναι τυχαίο ότι άνω του 90% του καλλιτεχνικού στερεώματος αριστερίζει ιδεολογικά (την ίδια στιγμή που οι δεξοί ασχολούνται πρωτίστως με την πορτοφόλα), ενώ και στους πλέον γραμμιτζίδες κκεδες από αυτούς υπάρχουν στιγμές που η κριτική και αυτοκριτική τους σπάει κόκκαλα. Δηλαδή το "δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!" του γραμιτζή Βάρναλη πιθανότατα μοιράζεται πολλά κοινά με το "αρνιέμαι να βλέπω πια το δρόμο μου κλειστό, αρνιέμαι να `χω σκέψη που σωπαίνει, να περιμένει μάταια τον καιρό." του πρακτικά ανένταχτου Καμπανέλλη.
-
@storm , @piliourits , @criuser
Όχι ότι έχει κάποια σημασία, απλώς ο φιλελευθερισμός είναι η ρεαλιστικότερη ώριμη εκδοχή της εφηβικής αναρχίας με τον ίδιο τρόπο που η σοδιαλδημοκρατία είναι η άμεσα εφαρμόσιμη μετεξέλιξη (κατά άλλους εκφυλισμός) του μαχόμενου επαναστατικού μαρξισμού.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μα αφού λέει από φιλελεύθερη σκοπιά τα βλέπει...
Απλά εγώ βλέπω να έχει θητεύσει επί μακρόν στο Κόμμα, ένα είναι το Κόμμα, στα μικράτα του και μετά από περιπλάνησε σε Παπάκια Πάνε Στην Ποταμιά, είδε το φως το αληθινό στον φιλελεύθερο λογισμό και χώρο...
Σαν τα γατάκια άλλωστε...
Συναντήθηκαν δύο φίλοι λέει ο ένας :
Γέννησε η γάτα μου χτες και έκανε 6 κνιτάκια...Σε 10 μέρες ξανασυναντήθηκαν
Ρωτάει ο άλλος τι κάνουν τα κνιτάκια σου...Απαντάει ο πρώτος, φιλελευθεράκια είναι ...
Μα δεν ήταν κνιτάκια ?
Ναι αλλά τώρα ανοίξανε τα μάτια τους...
Έχει αρκετό κρύο, εδώ στην Περαία Θεσσαλονίκης έχουμε 5 Κελσίου αυτήν την στιγμή. Κράτα τα αυτά τα παγωμένα αστεία για το καλοκαίρι, για να μας δροσίσεις...
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα μπορούσα πολύ εύκολα να αποδημήσω την αναρχική ιδεολογία όπου κι εσύ πιστεύεις, αλλά δεν είναι ο σκοπός μου να έχω στείρες αντιπαραθέσεις, σαν τα κρύα αστεία για το ΚΚΕ που έγραψες...
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
όμως αν δεις τα πράγματα από την δική μου φιλελεύθερη σκοπιά
Περίεργα πράγματα...
Από ότι καταλαβαίνω, ο argyn αναφέρεται στον κοινωνικό φιλελευθερισμό, όχι στον οικονομικό (άρα όχι στην Δεξιά).
-
@antoniokon said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για να προλάβω τους καλοθελητές...
Επανήλθαμε στην πρώτη θέση ακρίβειας των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας...
Υ.Γ. 1 Αναφέρω τον σχετικό πίνακα για τελευταία φορά γιατί είχα είχα κάνει μνεία στην αντικειμενικότητα ορισμένων που τον αναρτούσαν συνεχώς όταν είμασταν στους ακριβότερους αλλά "ξέχασαν" να τον αναφέρουν όταν γίναμε από τους φθηνότερους. Όπως φαίνεται, οι δικές μου αναφορές γίνονται τόσο για την κορυφή όσο και για τον πάτο..
Αυτό λέγεται αντικειμενικότητα...Υ.Γ. 2 Εννοείται πολύ κακώς χειρίζεται το θέμα η κυβέρνηση...
Το ότι έψαξες σχολαστικά και βρήκες την εξαίρεση στον κανόνα που επιβεβαίωνε, δείχνει όντως αμεροληψία εκτός από ατσαλωμένη θέληση.
Ούτως ή άλλως όμως τζάμπα χάνεις τον καιρό σου, τέτοιοι πίνακες και στατιστικές απορρίπτονται από αυτούς που δεν είναι Νεοδημοκράτες αλλά τρέμουν το Καθεστώς Τσίπρα, κάνα δυο δισεκατομμύρια πάνω, κάνα δυο δισεκατομμύρια κάτω κάθε μήνα δεν έχουν σημασία σε ένα πολλαπλάσιο αλλά βιώσιμο χρέος, αν δίνονται οι πιστωληπτικές αναβαθμίσεις των οίκων και έχουμε να λαβαινουμε με επιτόκια που παλιά θεωρούσαν καταστροφικά, αφού τώρα εκτός από μας οδεύει προς τη χρεωκοπία κι η Γερμανία. -
Από ότι καταλαβαίνω, ο argyn αναφέρεται στον κοινωνικό φιλελευθερισμό, όχι στον οικονομικό (άρα όχι στην Δεξιά).
Ναι, έχεις δίκιο, κακώς δεν το διευκρίνισα, οπότε αντιγράφω από παλιότερη δημοσίευση μου: "Αν ο όρος δεν είχε κακοποιηθεί σε σημείο πλήρους εκφυλισμού του θα δήλωνα "φιλελεύθερος" (έτσι και το καθ υπερβολή τελείως σχηματικό "αντικρατιστής" προς αποφυγή παρεξηγήσεων). Κάτι που εξ ορισμού με καθιστά πολιτικά άστεγο την στιγμή αυτή με μόνες διαθέσιμες επιλογές αφενός την ορθολογική αλλά ανέμπνευστη και χωρίς ουσιαστικές ελπίδες κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης "εθνική δημιουργία" των τζήμερου/κρανιδιώτη και αφετέρου την #ola_ptana ταλιμπανική προσέγγιση ..."
"κουμούνι" και "δεξά" άνευ γιώτα είναι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί. Το μόρφωμα κούλη ουδεμία σχέση έχει τόσο με τον γνήσιο φιλελευθερισμό, όσο και με την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά, οπότε ακόμα και το υπονομευτικό "δεξά" του πέφτει πολύ δηλαδή.
-
#jamais_koropi_toujours...loutsa
Έλα παπαδιά, μάστα σουτιέν σου και ξεκουβαλα.
-
This post is deleted! -
Γραμμιτζης και μπεεεεε και ο Βάρναλης!Χαλαρα το 2658 που θα πάρουμε την εξουσία με 49,4%,θα σπας πετρες στο νταμάρι του Γρηγορίου στην Πετρουπολη,με ένα τεράστιο graffiti ala Hollywood θα γράφει βρίσκεστε στο Λενινγκραντ και Κνιτες θα σου κάνουν αέρα με Ριζοσπάστη και Καθημερινή!
Την επόμενη μέρα θα έχει ελεύθερο πρόγραμμα,πρέφα που σαρεσει με ΚΚΕδες του φόρουμ στο καφενείο της Καστανιάς του Οργουελ(δεν ήταν μπεεε αυτός),με αφίσα του Τζιμακου και μουσική να παίζει Νταλαρα να τραγουδάει αφιλοκερδώς για την Κύπρο ,έτσι για σπάσιμο!
Μπόνους τρακ Αγγελάκας να τραγουδάει τον ύμνο του ΕΑΜ και Δημητριάδη ποια θλίψη σε οδηγεί στην πιο γλυκιά αυταπάτη! -
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γραμμιτζης και μπεεεεε και ο Βάρναλης!Χαλαρα το 2658 που θα πάρουμε την εξουσία με 49,4%,θα σπας πετρες στο νταμάρι του Γρηγορίου στην Πετρουπολη,με ένα τεράστιο graffiti ala Hollywood θα γράφει βρίσκεστε στο Λενινγκραντ και Κνιτες θα σου κάνουν αέρα με Ριζοσπάστη και Καθημερινή!
Την επόμενη μέρα θα έχει ελεύθερο πρόγραμμα,πρέφα που σαρεσει με ΚΚΕδες του φόρουμ στο καφενείο της Καστανιάς του Οργουελ(δεν ήταν μπεεε αυτός),με αφίσα του Τζιμακου και μουσική να παίζει Νταλαρα να τραγουδάει αφιλοκερδώς για την Κύπρο ,έτσι για σπάσιμο!
Μπόνους τρακ Αγγελάκας να τραγουδάει τον ύμνο του ΕΑΜ και Δημητριάδη ποια θλίψη σε οδηγεί στην πιο γλυκιά αυταπάτη!Υπαρκτός σουρεαλισμός με τα όλα του, μου θύμησες τούτο εδώ:
-
Κορυφη μαζί με το με λένε Αρτεμη
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2