-
Για το ότι όοοολα αυτά δεν θα τα είχαμε υποστεί, αν είχε περάσει το μέηλ Χαρδούβελη, δε λέτε τίποτα...
Πάει και το τζάμπα γουάι-φάι...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
10 χρόνια πέρασαν που η (κέντρο)αριστερή/προοδευτική πλευρά τιμώρησε τον δικό της πάλαι ποτέ "μεγάλο παίκτη". Η (κέντρο)δεξιά/συντηρητική πλευρά όχι μόνο δεν έκανε το αντίστοιχο
και γιατι πρεπει να κανει το αντιστοιχο?
-
H Ελλάδα είναι σε διεθνή έλεγχο (πείτε το με όποια λέξη επιθυμείτε) από ιδρύσεως της, εδώ και 2 αιώνες. Απλά,οι ξένοι κάποτε σφίγγουν τα λουριά περισσότερο κι αυξάνουν απαιτήσεις,άλλοτε χαλαρώνουν (όχι γιατί έτυχε να έχουμε/είχαμε τον "μάγκα" πρωθυπουργο,όπως ανοήτως μπορεί να πιστεύουν ορισμένοι),αλλά για να μας έχουν εύκολα στο χέρι αργότερα.Οι "ηγέτες" μας όλα αυτά τα χρόνια είναι απλά χαμηλού iq,βλ@μμενοι ή καλά,πιστά πρακτοράκια των αφεντικών τους (ή και τα δύο).
Επίσης αν το ΠΑΣΟΚ έχει όντως γύρω στο 15% -με τάσεις ανόδου- κι η ΝΔ κρατά ~30%,δηλ. κοντά 1 στους 2 θέλει,ονειρεύεται παλιό δικομματισμό.Πιθανά είναι μέσα κι οι παλιοί 30-40αρηδες(τώρα 70-75+), που αναπολούν παλιές δόξες κι έχουν περάσει αυτές τις "ονειρικές" εποχές και τη νοσταλγία σε τέκνα κι εγγόνια που σηχτιρίζουν που δε ζουν το τότε και τώρα.. Η πιθανότερη όμως αιτία γι αυτό,μάλλον είναι οι ίδιοι οι "πρόγονοί" τους κι οι επιλογές τους που ζούσαν το τότε χωρίς καμία έννοια για το μέλλον...
Όσον αφορά τη μείωση του πληθυσμού λογικό είναι ένας χαμηλής εγκεφ.λειτουργίας,με συνεχή νοητική συμπεριφορά νηπίου λαός,να τείνει προς συρρίκνωση και στο τέλος κι εξαφάνιση.Είναι νόμος της Ιστορίας.Εδώ χάθηκαν από προσώπου γης τόσοι και τόσοι λαοί και πολιτισμοί είτε με βίαια γεγονότα είτε χωρίς εμφανή τρόπο,γιατί να εξαιρεθεί αυτή η χώρα... -
Εγώ ξέρω ότι πέρασαν σχεδόν 24 ώρες από την αναφορά στην Μάγκι και οι κεραυνοί δεν έπεσαν ακόμα.
Μάλλον επειδή είναι ακριβό το ρεύμα...
Εχουμε και τον πόνο του Ιωάννη γιατί γκρεμίστηκε το πασοκ και δεν γκρεμίζεται η νδ...
Αφού σου είπα σε μία πολιτική σκηνή όπως η δική μας, που η πολιτική ασκείται με ποδοσφαιρικούς όρους, για να αλλάξεις την ατζέντα, απλά αλλάζεις προπονητή...
Αυτό κάνει η νδ και μένει σχετικά αλώβητη.
Μόνο από τα δεξιά της θα κινδυνεύσει, αν υπάρξει σοβαρή προσωπικότητα εκεί, με σύγχρονο πολιτικό λόγο και θέσεις και όχι κραυγές...
Βέβαια στην επόμενη νδ , νέος προπονητής προς το παρόν εμφανίζεται ο Δένδιας...
Αδωνις και Βορίδης, παίζουν σαν τον Λιβαθηνό παλιά...
Τρεχαντήρια , χωρίς επιτελικές προοπτικές... -
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
εκτός της γνωστής παρέας του "δεν είμαι Νεοδημοκράτης" αλλά ψηφίζω ΝΔ και υπερασπίζομαι με πάθος κάθε της λάθος.
#mono_koulis
Καλημέρα -
#welcome_to_real_life
...και γρήγορα-γρηγορα μια μετάθεση* της απαγόρευσης πώλησης θερμικών αυτοκινήτων στο 2035 (τουλάχιστον), εκτός αν παίξουν αμοιβές πραγματικής ευρωπαϊκής και όχι ευρωτριτοκοσμικης χωρας.
*Κάπως έτσι πανηγύριζαν οι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ΚΑΡΑδεξιοι αγωνιζόμενοι το Ακρόπολις που τους έφερε ο αγωνιστιΚουλης. "Έχει φάκα λεβέντες μου" έλεγα, αλλά μπααα
Και σκάει η πρόθεση της ομοσπονδίας να βγουν εκτός γενικής κατάταξης στα ράλι τα παλιά πλέον αυτοκίνητα πέριξ της 20ετιας ώστε να πάρουν καινούργια σιγα-σιγα. Ε ρε τι έγινε χθες..."ΑΠΟΧΗΗΗ, απαξιώνετε τις περιουσίες μας". Μμμμμμπα;
Για ποτε αρχίσανε κινηματικές διαδικασίες "από τα κάτω" οι προλετάριοι με τα σαξοραλλα που κάνουν όσο ένα δυάρι... -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
https://www.skai.gr/news/politics/diagrafi-tou-giorgou-kyrtsou-apo-ti-nea-dimokratia
Αυτός τι έπαθε ξαφνικά, και έγινε αντιπολιτευόμενος;
Θα'χει πλάκα να πάει στον Τζήμερο/Κρανιδιώτη.
Εκτός αν επιστρέψει ξανά στο ΚΚΕ. Χλωμό. Δεν νομίζω.
-
Δεν είναι ξαφνικό, τόσους μήνες λυσσαει για όλα όσα συμβαίνουν αλλά:
α) Τα πετσομενα μούγκα (ενώ όταν στραβοκλασει Ζαιος ΕΧΤΑΧΤΗ είδηση)
και β) Κρατάμε κάποια προσχήματα τελικα οι "κομμουνισταί" και δεν ανεβάζαμε κάθε τουϊ που έκανε με την κατάλληλη περιπαικτικη διάθεση. -
Είχα διαβάσει πριν κάποιους μήνες ότι έκανε κριτική για την πανδημία και τα επιτελικά κράτη, αλλά δεν είχα (και δεν έχω) καταλάβει τι ακριβώς ήθελε αυτός ο άνθρωπος; Ποιο πολύ ακροδεξιά πολιτική; Ποιο πολύ νεοφιλελεύθερη; Αριστερή; Ακροαριστερή;
Πριν ένα, δύο χρόνια ήταν ποιο συγκεκριμένος, ειδικά την εποχή του Τσίπρα.
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
β) Κρατάμε κάποια προσχήματα τελικα οι "κομμουνισταί" και δεν ανεβάζαμε κάθε τουϊ που έκανε με την κατάλληλη περιπαικτικη διάθεση.
ή είσαστε πετσωμενοι
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ ξέρω ότι πέρασαν σχεδόν 24 ώρες από την αναφορά στην Μάγκι και οι κεραυνοί δεν έπεσαν ακόμα.
Δεν ξέρω τι έκανε η Μάγκι και αν ήταν η θεά Ήρα της Αγγλίας, ξέρω όμως ότι εν' έτη 2022 μία γιαγιά μπήκε στα (γερμανικά) LIDL και έφθασε στο σημείο να κλέψει κρέας και τυρί 30euro για να κάνει τραπέζι στα παιδιά της. Την εντόπισαν και τα LIDL κάλεσαν αστυνομία και προχώρησαν σε διαδικασία μήνυσης. Για να μην γίνει η μήνυση έπρεπε να παρέμβει ο Γεωργιάδης.
Τραγικό περιστατικό. Αυτή είναι η Ελλάδα που μάλλον πολλοί ονειρεύονται.
Προσωπικά όχι μόνο εξοργίζομαι, αλλά αυτά τα περιστατικά είναι ντροπή. Η απόλυτη ξεφτίλα.
Καλά θα κάνει η εκάστοτε εξουσία να μοιράζει χρήματα σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη και όχι σε μπούρδες με επιχορηγήσεις και σε κολλητούς φιλαράκια.
Αυτά τα βλέπει ο Μητσοτάκης και οι αυλικοί που έχει μαζέψει γύρω του;
υ.γ. προφανώς δεν με ενδιαφέρει η σύγκριση με προηγούμενες κυβερνήσεις. Ούτε σύγκριση με τον Τσίπρα. Τώρα κυβερνά το Μητσοτακέικο. Κούλης, Ντορούλα, Δένδιας και ΣΙΑ...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτά τα βλέπει ο Μητσοτάκης και οι αυλικοί που έχει μαζέψει γύρω του;
Και να τα βλέπει, τον ενδιαφέρει είναι το ερώτημα?? Προφανώς και όχι, χεσμένους μας έχει όλους. Και γιατί να τον ενδιαφέρει, αφού και χεσμένους που μας έχει, ο κόσμος τον ψηφίζει...οπότε όλα καλά.
Είναι αστείο να μιλάμε για πολιτικούς στην Ελλάδα και να πιστεύουμε ότι ενδιαφέρονται για τους πολίτες, εδώ οι ίδιοι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται!! -
Εννοείται ότι δεν τον ενδιαφέρει. Αν τον ενδιέφερε θα είχε ασχοληθεί με αυτά τα θέματα από τους πρώτους μήνες που μπήκε στο Μαξίμου.
-
Έγινε χαμός πρώτα @storm στα μέσα και γι'αυτό παρενέβη ο Άδωνις.
Αρχικά τα τρολ του Μαξίμου πήραν το ρόλο Ιαβέρη από τους Άθλιους του Ουγκώ , περί νομιμότητας της τιμωρίας στο έγκλημα που διεπράχθη δικαιολογώντας την μήνυση.
Από την άλλη πως να μοιράσει χρήματα η κυβέρνηση όταν όπως πολύ ωραία περιέγραψε ο @panormus772 είμαστε υπό διεθνή έλεγχο εκ της συστάσεως μας ως κράτος. Και κυρίως όταν κάτι τέτοιο είναι μακριά από την ιδεολογία της δεξιάς έτσι; Τα επιδόματα είναι για τους τεμπέληδες και τους ανίκανους σύμφωνα με την σιδηρά κυρία που μνημονευτικε πριν λίγες σελίδες εν είδει σεξουαλικης ονείρωξης.
Γενικά μου άρεσε πολύ η τοποθέτηση του @panormus772 πάντως , είμαστε ...άξιοι για αφανισμό ως λαός λόγω χαμηλού iq.
(Διάβασα πριν λίγο μια ανακοίνωση του ΕΦΚΑ για την δυνατότητα των νοσησαντων covid να μην τρέχουν στους γιατρούς για γνωμάτευση για να πάρουν επιδόμα ασθενείας ανναρωτικης άδειας αλλά ότι θα γίνεται ηλεκτρονικά από...τις 8 Μαρτίου.
Η αρχική εγκύκλιος ήταν 4-5 Ιανουαρίου και 10 εγκυκλίους μετά ακόμη δεν έχουν καταφέρει να το εφαρμόσουν , κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε ισχύσει από τον Μάρτιο-Απριλιο του 2020 που ξεκίνησε η πανδημία.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΒΑΣΕΙ DNA ) -
Μάλλον επειδή είναι ακριβό το ρεύμα...
Εχουμε και τον πόνο του Ιωάννη γιατί γκρεμίστηκε το πασοκ και δεν γκρεμίζεται η νδ...
Αφού σου είπα σε μία πολιτική σκηνή όπως η δική μας, που η πολιτική ασκείται με ποδοσφαιρικούς όρους, για να αλλάξεις την ατζέντα, απλά αλλάζεις προπονητή...
Αυτό κάνει η νδ και μένει σχετικά αλώβητη.
Μόνο από τα δεξιά της θα κινδυνεύσει, αν υπάρξει σοβαρή προσωπικότητα εκεί, με σύγχρονο πολιτικό λόγο και θέσεις και όχι κραυγές...
Βέβαια στην επόμενη νδ , νέος προπονητής προς το παρόν εμφανίζεται ο Δένδιας...
Μόνος μου βρε cruiser , δεν τσιμπάει άλλος. Που είναι ο @realzeus ;Συμφωνώ απόλυτα στα περί Δένδια , το έχω ξαναγράψει αν διαολοστειλει το τρίο Στουτζες του Λάος έχει την απόλυτη εκτίμηση μου , αλλά τότε θα δημιουργηθεί θέμα εκ δεξιών του όπως λες , είναι δύσκολη απόφαση , εδώ ολόκληρος Κούλης τους ανέχεται και τους δίνει τεράστιες ελευθερίες για να έχει καλυμμένα τα νώτα του.
(Αλλά να το θυμηθείς από αυτούς θα την βρει) -
Θετική η παράταση επιπλέον 4 ετών για το μπανάρισμα του λιγνίτη από την κομισιόν,αλλά σαν γνήσιοι καφρονεοελληναράδες ωχαδερφιστές ("τη σκαπουλάραμε πάλι,εντάξει μωρέ έχουμε χρόνο,θα δούμε τότε τι θα κάνουμε"),θ' αράξουμε εκεί κι όταν έρθει το 28' και θα μας πούνε "παλληκάρια,τέλος λιγνίτης" πάλι θα είμαστε απροετοίμαστοι και για νιοστή φορά -όπως πάντα- θα παρακαλάμε για παρατάσεις κι εξαιρέσεις και κάποιος ξένος θα φταίει εκτός από την χαζοκεφαλάρα μας.. Υγεία να'χουμε και θα ξαναζήσουμε το ίδιο έργο (όπως σε πλείστα άλλα ζητήματα).
Καλά, το 'χουμε ξαναπεί: ούτε ευρωπαϊκή,ουτε καν ευρωτριτοκοσμική χώρα είμαστε ή δύναται να συγκριθούμε.. Τριτοκοσμική απλά είμαστε,τελεία και παύλα. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εννοείται ότι δεν τον ενδιαφέρει. Αν τον ενδιέφερε θα είχε ασχοληθεί με αυτά τα θέματα από τους πρώτους μήνες που μπήκε στο Μαξίμου.
Ο Μιζοτακης είναι άριστος και δεν ασχολείται με τη πλέμπα!
-
Μόνος μου βρε cruiser , δεν τσιμπάει άλλος. Που είναι ο @realzeus ;
Για αυτό γράφω για κεραυνούς και ανησυχώ...
(Αλλά να το θυμηθείς από αυτούς θα την βρει)
Μα είπαμε όταν αλλάζεις προπονητή , αλλάζεις λίγο και το σύστημα... -
Μόνος μου βρε cruiser , δεν τσιμπάει άλλος. Που είναι ο @realzeus ;
Για αυτό γράφω για κεραυνούς και ανησυχώ...
(Αλλά να το θυμηθείς από αυτούς θα την βρει)
Μα είπαμε όταν αλλάζεις προπονητή , αλλάζεις λίγο και το σύστημα...Το ενδεχόμενο να έχω βαρεθεί την συζήτηση το σκέφτηκες; Ό,τι ήταν να πω το είπα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2