-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κλασσική αριστερή έκφραση που μπορούν οι αριστεροί να έχουν φακέλους, τρομοκρατία, μυστική αστυνομία, να ασκούν βία στους άλλους, να είναι σεξιστές, ρατσιστές και όλα τα καλά, αλλά άμα τα νοιώσουν πάνω τους, τότε σκούζουν σαν τους γάτους τον γενάρη, γιατί θέλουν και να γα...ουν και να σκούζουν...
Δεν πειράζει. Τους συμπονούμε...
Ξέρεις τι είναι να έχει γκρεμιστεί ο κόσμος που πίστευες ότι υπάρχει και πούλαγες και μούρη στους άλλους και να μαθαίνεις τελικά ότι ήσουν ένας απλός ναζί με άλλα σήματα...
Φρίκη...
Εγώ δεν απευθύνθηκα σε κάποιον προσωπικά.
Γενικά για την αριστερίλα μίλησα.
Επίσης η τελευταία παράγραφος αφορά αυτούς που ήταν σε εξουσία σε χώρες εκείνες και όταν έπεσε το καθεστώς κατάλαβαν τι ήταν πραγματικά...
Τώρα άλλοι συμπαθούντες σε άλλες χώρες που δεν άσκησαν εξουσία, πιστεύω θα έχουν κάνει την αυτοκριτική τους...
Αν και στην χώρα μας η αριστερή αυτοκριτική παίρνει δεκαετίες να γίνει...
-
@super-t said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Που είναι το περίεργο; Σε πολλές χώρες στην Ευρώπη υπάρχει αυτό το σύστημα και το εξτρα που σε χρεώνουν το παίρνεις πίσω όταν πας για να το επιστρέψεις.
Μέχρι τώρα σε πολλά σούπερ μάρκετ που έβαζες νόμισμα για να πάρεις καρότσι, κυκλοφορούσαν ευπαθείς νεαράς ηλικίας και σου έλεγαν να το γυρίσουν αυτοί πίσω.
Ισως γίνει το ίδιο και με τα μπουκαλάκια.
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Την μελονι την εχουν φωτο κεφαλι η αντε λιγο πιο κατω
με τις μπογιες και τις βαφες , αντε βλεποταν.
Πρωτη φορα την ειδα ολοκληρη και μου εκανε εντυπωση .
Fregata.Εχετε οφθαλμίατρο εκεί κοντά ?
Γιατί στην συντριπτική πλειοψηφία των μεσηλίκων είναι ο ορισμός του κοντο....νου και της μιλφ...
Βέβαια μπορεί οι αριστεροί να μην την συμπαθούν και να προτιμούν άλλα είδη...
-
@spi_duster Δεν διαφωνώ καθόλου σε ότι λες, έχω δει όμως αρκετούς με ξένες πινακίδες να κάνουν στο δρόμο ότι γουστάρουν όταν στη χώρα τους απλά δεν τολμάνε.
-
Γιατί στην συντριπτική πλειοψηφία των μεσηλίκων είναι ο ορισμός του κοντο....νου και της μιλφ...
Αφού το ξέρεις, αν δεν δούνε φούντα στη μασχάλη δεν…..
-
Μαλλον δεν εχεις καθολου εμπειρια , εισαι απ τους τυπους γραφειο δουλεια .
Εχεις δοκιμασει ιδιως καλοκαιρι με στυλ Πεπονι ; Η Φλογα της κολασεως με ολες τις οσμες απ τα καζανια με κατραμι.
Εμεις προτιμαμε τις στεγνες τυπου
Σαν την Κα Λατινοπουλου.
Και σιγα μην βαλουμε ιδεολογια στο μαμησι. -
Γιατι ειναι μια μαλακια και μιση
Γιατι κανενας δεν θα ασχοληθει οπως δεν ασχολειται και στο εξωτερικο , και μην μου πειτε οτι ειδατε καποιον στο σουπερ μαρκετ του λιντλ στη γερμανια .
Και κυριοτερο γιατι το πλαστικο ειναι μη ανακυκλωσιμο και πρεπει να απογορευτει .
Βαριεμαι να γραψω διατριβη περι ανακυκλωσης πλαστικου να γινω λαπ με πηγες κτλ κτλ μεσα στην γαμημενη ζεστα .Αφού δεν είδες εσύ ρε Otso, δεν έχει δει κανείς, τι να λέμε τώρα.
Πάντως τα ΣΚ στα πάρκα που είναι γεμάτα κόσμο αν έχει καλό καιρό και τις αργίες, κόβουν βόλτες άποροι ή Ρομά (sic) και μαζεύουν ότι μεταλλικά και πλαστικά κουτάκια βρίσκουν από τα σκουπίδια ή που τα έχουν αφήσει οι άλλοι και βλέπεις τις επόμενες μέρες να σκάνε στα μηχανήματα στα σούπερμαρκετ με τις μεγάλες σακούλες σκουπιδίων ως πάνω γεμάτες.@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@super-t said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Που είναι το περίεργο; Σε πολλές χώρες στην Ευρώπη υπάρχει αυτό το σύστημα και το εξτρα που σε χρεώνουν το παίρνεις πίσω όταν πας για να το επιστρέψεις.
Μέχρι τώρα σε πολλά σούπερ μάρκετ που έβαζες νόμισμα για να πάρεις καρότσι, κυκλοφορούσαν ευπαθείς νεαράς ηλικίας και σου έλεγαν να το γυρίσουν αυτοί πίσω.
Ισως γίνει το ίδιο και με τα μπουκαλάκια.
Δες την απάντηση στον Ότσο. Στα μηχανήματα που πάω εγώ έχει επιλογή αν δεν θες να πάρεις τα λεφτά πίσω να τα δώσεις σε κάτι άλλο, νομίζω στον ερυθρό σταυρό είναι τώρα.
-
Στην επαρχια που κυκλοφοραω εγω
α) εχουμε πολυ καλους οφθαλμιατρους . Το να προτιμησει καποιος την πεπονι απο την Κα Λατινοπουλου φτανει και ξεπερναει τα ορια του βιτσιου . Αυτο για τον κρουζερ
β) Μιλατε για εξωτικα μηχανηματα απ το μελλον
γ) πλην λιντλ που λογω αυτου μαζευει ολους τους ευπαθεις ολα τα αλλα σουπερ μαρκετ το εχουν καταργησει
Εγω για το λιντλ εχω αντικλειδι μπρελοκ που γραφει spar απο την σουηδια παλια πεταμενο στο αυτοκινητο .
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ειχαν πατεντα για να μην ψαχνουν ψιλα , εδω κανενας να το σκεφτει ακομα.
γ) οι ευπαθεις εδω ασχολουνται με επικερδεις επιχηρησεις και το προτιμουν απ το να λιαζονται στις πλατειες.
δ) Η συριζαια πρωην δημαρχος ειχε μια περιοδο επ ουρανου φωτησης και οταν της την επεσε η κεντρικη κυβερνηση τσιπρα για δημιουργια γκετο στην επαρχια μας αντισταθηκε και προτεινε μονο οικογενειες και σε διασπαρτα ενοικιαζομενα σπιτια στην πολη . ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ προβλημα με ματσο μαντραχαλαιους και εκτος της πρωτης περιοδου , τωρα υπαρχουν 1 με 2 οικογενειες μεταναστων . Ετσι δεν υπηρξαν ποτε προβληματα σκουπιδιων τετοιου τυπου εδω. -
α) εχουμε πολυ καλους οφθαλμιατρους . Το να προτιμησει καποιος την πεπονι απο την Κα Λατινοπουλου φτανει και ξεπερναει τα ορια του βιτσιου . Αυτο για τον κρουζερ
γ) πλην λιντλ που λογω αυτου μαζευει ολους τους ευπαθεις ολα τα αλλα σουπερ μαρκετ το εχουν καταργησει
Εγω για το λιντλ εχω αντικλειδι μπρελοκ που γραφει spar απο την σουηδια παλια πεταμενο στο αυτοκινητο .
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ειχαν πατεντα για να μην ψαχνουν ψιλα , εδω κανενας να το σκεφτει ακομα.
γ) οι ευπαθεις εδω ασχολουνται με επικερδεις επιχηρησεις και το προτιμουν απ το να λιαζονται στις πλατειες.
δ) Η συριζαια πρωην δημαρχος ειχε μια περιοδο επ ουρανου φωτησης και οταν της την επεσε η κεντρικη κυβερνηση τσιπρα για δημιουργια γκετο στην επαρχια μας αντισταθηκε και προτεινε μονο οικογενειες και σε διασπαρτα ενοικιαζομενα σπιτια στην πολη . ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ προβλημα με ματσο μαντραχαλαιους και εκτος της πρωτης περιοδου , τωρα υπαρχουν 1 με 2 οικογενειες μεταναστων . Ετσι δεν υπηρξαν ποτε προβληματα σκουπιδιων τετοιου τυπου εδω.Κοίτα έχω κάποια ηλικία, οπότε η Μελόνι είναι πιο κοντά από το Αφροδιτάκι που θα μπορούσε να είναι κόρη μου ηλικιακά.
-
Μητσικώστας. Γιαννόπουλος τα χώνει σε Ανδρουλάκη: https://www.googlareis.gr/video-reality/mitsi-var-exallos-o-eyaggelos-giannopoylos-me-ton-androylaki-gia-to-pososto-toy-pasok-vid/
-
Εδώ ήρθαν να πεθάνουν;
-
Τοποθετώντας ανθρώπους κλειδιά σε καίριες θέσεις, ο μεγάλος σκακιστής αλλάζει για ακόμα μια φορά το παιχνίδι εις βάρος των πολυεθνικών και των μικρομεσαιων φοροφυγάδων του δήθεν "κόσμου της εργασίας".
Δύο τρεις τέτοιες κινήσεις ακόμη και θα έχουμε ματ! -
Το παρακάτω γεγονός δείχνει πως η εγκληματικότητα στην Ελλάδα καλά κρατεί. Να υποθέσω πως οι Έλληνες θα το χρεωθούν αμασιτο το πόρισμα της Eurostat και στην κατάταξη κάθε χώρας.
-
καποιος στο Φβ ελεγε οτι πεφτει πολυ κοσμος στο μετρο και ειτε χανει την ζωη του ειτε την γλυτωνει με τραυματισμους αλλα τα ΜΜΕ δεν αναφερουν παντα το γεγονος. δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εδώ ήρθαν να πεθάνουν;
Στο Ελλάδα 2.0 έχουμε ανέβει επίπεδο...
Ετσι μετά το live your myth in Greece,
ίσως παίζει και το live your death in Greece...Μπρρρρ
-
Για τις εξαφανίσεις τουριστών....
Σχεδόν κάθε νησιωτικός Δήμος (και όχι μόνο) , έχει επενδύσει και στον περιπατητικό τουρισμό (καλά κάνει). Χαρτογραφεί διαδρομές , καθαρίζει διαδρομές , φτιάχνει χάρτες , διαφημίζει τις διαδρομές (πολύ) , φτιάχνει app για κινητά ( κάποιοι) και όλα τα εργαλεία προώθησης. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Όμως κανένας Δήμος ( σε όσους ξέρω, ας μη γενικεύω) , ΔΕΝ έχει προνοήσει για φωλιές έκτακτης ανάγκης (υπάρχουν πρότυπα) και ελάχιστοι τοποθετούν θέσεις ξεκούρασης ( κιόσκια και λοιπά ) στη διαδρομή. Ελάχιστοι κάνουν εκτός της χάραξης και κανένα βελτιωτικό έργο ( πχ συντήρηση σε σκαλοπάτια , γεφυράκια και λοιπά). Σε καμία διαδρομή , δεν υπάρχει έστω και μία προειδοποιητική παρατήρηση για το τι γίνεται σε συνθήκες καύσωνα, την επικινδυνότητα της διαδρομής και λοιπά.
Κοινώς , εννοείται ότι οι ξένοι δε πρέπει να περπατάνε αμέριμνοι με 40 βαθμούς λες και κάνουν βόλτα στο πάρκο , εννοείται ότι υπερεκτιμούν την κατάσταση ,αλλά για αρχή τουλάχιστον βάλε μία υποσημείωση προειδοποίησης για τις καιρικές συνθήκες ( δε σου λέω για βαθμούς δυσκολίας και λοιπά , άστο αυτό σιγά σιγά) . Ο.κ. μπορεί και να μη τους σώσεις αλλά κάνε ένα βήμα για αρχή...
-
Και πολλοί τουρίστες, βόρειοι, πνίγονται στη θάλασσα, και βγαίνουν μετά οι μαλάκες και λένε «σε χώρα με τόση θάλασσα απαράδεκτο να υπάρχουν τόσοι πνιγμοί»!
-
δ) Η συριζαια πρωην δημαρχος ειχε μια περιοδο επ ουρανου φωτησης και οταν της την επεσε η κεντρικη κυβερνηση τσιπρα για δημιουργια γκετο στην επαρχια μας αντισταθηκε και προτεινε μονο οικογενειες και σε διασπαρτα ενοικιαζομενα σπιτια στην πολη . ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ προβλημα με ματσο μαντραχαλαιους και εκτος της πρωτης περιοδου , τωρα υπαρχουν 1 με 2 οικογενειες μεταναστων . Ετσι δεν υπηρξαν ποτε προβληματα σκουπιδιων τετοιου τυπου εδω.Κοίτα έχω κάποια ηλικία, οπότε η Μελόνι είναι πιο κοντά από το Αφροδιτάκι που θα μπορούσε να είναι κόρη μου ηλικιακά.
Nαι αμα την ειχες κανει στα 10 σου .
Ασε μας ρε κρουζερ που εκμεταλευεσαι την ασπρη σου κωμη για να εμφανιζεσαι μεγαλυτερος απ οτι εισαι και να το παιζεις σοφος γερων στις παρεες και τα φορουμ. -
Έχει τον Φανη να τον θαυμάζει....
Τα βαφει λευκά... να το ξες
Πάει σε κομμωτήρια. Του λένε οι κοπέλες
πάλι εδώ κύριε εργολάβε...;;;;
βάλε ντεκαπαζ...πως λέγονται, διότι έχω να συζητήσω οικονομικά θέματα. Πρέπει να δείχνω μπαρμπας
-
Nαι αμα την ειχες κανει στα 10 σου .
Ασε μας ρε κρουζερ που εκμεταλευεσαι την ασπρη σου κωμη για να εμφανιζεσαι μεγαλυτερος απ οτι εισαι και να το παιζεις σοφος γερων στις παρεες και τα φορουμ.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά θα την είχα κάνει λίγο μετά τα 30 μου...
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχει τον Φανη να τον θαυμάζει....
Τα βαφει λευκά... να το ξες
Πάει σε κομμωτήρια. Του λένε οι κοπέλες
πάλι εδώ κύριε εργολάβε...;;;;
βάλε ντεκαπαζ...πως λέγονται, διότι έχω να συζητήσω οικονομικά θέματα. Πρέπει να δείχνω μπαρμπας
Ο Φάνης τα βάφει διάφανα...
Εχουμε παράδοση οικογενειακή να ασπρίζουμε από τα 30κάτι μας...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2