-
Και τα 3 αυτοκίνητα που ανέφερε ο συμφορουμίτης καλά είναι. Όποιο του αρέσει πιο πολύ ας πάρει.
Με το diesel πάντως δεν αποκλείεται να μπει σε περιπέτειες αν σκοπεύει να το κρατήσει πολλά χρόνια. Προσωπικά θα το απέφευγα, εκτός αν το όφελος από την οικονομία καυσίμου κάνει το ρίσκο ν' αξίζει τον κόπο. -
@andya3 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Και τα 3 αυτοκίνητα που ανέφερε ο συμφορουμίτης καλά είναι. Όποιο του αρέσει πιο πολύ ας πάρει.
Με το diesel πάντως δεν αποκλείεται να μπει σε περιπέτειες αν σκοπεύει να το κρατήσει πολλά χρόνια. Προσωπικά θα το απέφευγα, εκτός αν το όφελος από την οικονομία καυσίμου κάνει το ρίσκο ν' αξίζει τον κόπο.Συμφωνω andya3.
Kαι γω παρολο που λατρευω το αυτοκινητο μου λογω καποιων καλων αλλαγων στη ζωη μου πλεον δεν κανω χλμ ,1.5χρονο εχω 13000χλμ το σκεφτομαι να το δωσω. -
@alex-mix said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@andya3 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Με το diesel πάντως δεν αποκλείεται να μπει σε περιπέτειες αν σκοπεύει να το κρατήσει πολλά χρόνια. Προσωπικά θα το απέφευγα, εκτός αν το όφελος από την οικονομία καυσίμου κάνει το ρίσκο ν' αξίζει τον κόπο.Συμφωνω andya3.
Kαι γω παρολο που λατρευω το αυτοκινητο μου λογω καποιων καλων αλλαγων στη ζωη μου πλεον δεν κανω χλμ ,1.5χρονο εχω 13000χλμ το σκεφτομαι να το δωσω.Αν δεν του κάνεις τη χρήση που πρέπει σα diesel με πολλά χιλιόμετρα, δώστο όσο είναι καινούργιο. Έχει γεμίσει ο τόπος από αγγελίες πωλήσεvn μεταχειρισμένων diesel.
-
@vagkirk said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Εννοείται Χceed σε σχέση με τα 2008 / troc
Αλλά νομίζω diesel αυτόματο έχει 30000€Και σε manual πάλι είναι καλύτερη επιλογή από το 2008 αν έχει κοντά στα 26.000.
Νομίζω ο @alex-mix το έχει σε diesel manual .
Παρων.Ναι diesel manual titanium.Tο αυτοκινητο δεν παιζετσι για μενα παντα ετσι.Οποιος θελει κατι ευχαριστως .να του απαντησω.
29500 το πηρα ,ανεξαρτητη αναρτηση εχει.Μέση κατανάλωση πόσο έχεις περίπου?
Το σκέφτομαι γιατί στα χαρτιά το αμάξι είναι σχετικά βαρύ.
Test drive δεν υπάρχει σε diesel οπότε δεν έχω προσωπική άποψη -
@vagelis4 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αλλά νομίζω diesel αυτόματο έχει 30000€Και σε manual πάλι είναι καλύτερη επιλογή από το 2008 αν έχει κοντά στα 26.000.
Παρων.Ναι diesel manual titanium.Tο αυτοκινητο δεν παιζετσι για μενα παντα ετσι.Οποιος θελει κατι ευχαριστως .να του απαντησω.
Test drive δεν υπάρχει σε diesel οπότε δεν έχω προσωπική άποψηΠαράδρομος περιφερειακού Άρτας, δεν υπάρχει φοντος με σημεία για να εντοπίσω ακριβώς που.
-
@nickthetrib said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Test drive δεν υπάρχει σε diesel οπότε δεν έχω προσωπική άποψηΠαράδρομος περιφερειακού Άρτας, δεν υπάρχει φοντος με σημεία για να εντοπίσω ακριβώς που.
Χαχα σωστος πατριδα.Αν σηκωνα λιγο την καμερα θα φαινοταν το αγαλμα του τσολια.
-
Test drive δεν υπάρχει σε diesel οπότε δεν έχω προσωπική άποψηΜεση καταναλωση εχω στα 5.5 λιτρα στα 100.Δεν ειμαι ουτε γκαζοφονιας ουτε ομως εχω αβγο στο ποδι.Επισης αλλο ενα υπερ ειναι mild hybrid.
-
Για το τι θα του αρέσει που λέγαμε και την μεταπώληση.
Υπάρχουν γνωστοί χέητερς στο θέμα των Στελλάντις, αλλά όλοι έχουν μάτια και βλέπουν και ας μην μιλάνε...
Πάντως το σιντ φαίνεται πιο μοντέρνο από το σύγχρονο του C3 που φαίνεται πίσω του...
-
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Για το τι θα του αρέσει που λέγαμε και την μεταπώληση.
Υπάρχουν γνωστοί χέητερς στο θέμα των Στελλάντις, αλλά όλοι έχουν μάτια και βλέπουν και ας μην μιλάνε...
Πάντως το σιντ φαίνεται πιο μοντέρνο από το σύγχρονο του C3 που φαίνεται πίσω του...
Kia hater εσυ.
-
Θα ήμουν ΑΝ έγραφα αρνητικά στο θέμα του ΚΙΑ.
Δεν γράφω εκεί καθόλου και γενικά αποφεύγω να γράφω αρνητικά στα θέματα των άλλων αυτοκινήτων που δεν μου αρέσουν, εκτός αν προκληθώ με κάποια άκυρη σύγκριση.
Εδώ όμως στο θέμα του 2008 οι χέητερς έκαναν πάρτυ οπότε έπρεπε να επιβληθεί η τάξη...
-
Αφήστε τις φιλοσοφίες και να μας γράψει ο αγοραστής, αν είναι και το ΚΙΑ κι το Πεζό ντίζελ αυτόματα και πόσο κοστίζει έκαστο, να τον συμβουλεψουμε.
-
To Kia φαντάζομαι έχει ακόμη 7 χρόνια εγγύηση ε;
-
@antonakis said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
To Kia φαντάζομαι έχει ακόμη 7 χρόνια εγγύηση ε;
7 χρονια εγγυηση 5 χρονια δωρεαν σερβις
-
Θα ήμουν ΑΝ έγραφα αρνητικά στο θέμα του ΚΙΑ.
Δεν γράφω εκεί καθόλου και γενικά αποφεύγω να γράφω αρνητικά στα θέματα των άλλων αυτοκινήτων που δεν μου αρέσουν, εκτός αν προκληθώ με κάποια άκυρη σύγκριση.
Εδώ όμως στο θέμα του 2008 οι χέητερς έκαναν πάρτυ οπότε έπρεπε να επιβληθεί η τάξη...
Ναι αλλα γιατι την πληρωνω εγω για τους πεζω χεητερς
-
@piliourits said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αφήστε τις φιλοσοφίες και να μας γράψει ο αγοραστής, αν είναι και το ΚΙΑ κι το Πεζό ντίζελ αυτόματα και πόσο κοστίζει έκαστο, να τον συμβουλεψουμε.
32100 allure και 36 gt 2008
31090 platinum 33590 gt line xceed -
27200 to active...
-
27200 to active...
Ναι εβαλα απο τις μεσαιες και πανω 29100 η 1η εκδοση του xceed ...αλλα....Στο 2008 χρεωνεσαι εκτος απο το γκρι το χρωμα 434 ευρω και ανεβαινει. Εχεις 60χιλ χλμ αν θες παραπανω πληρωνεις ενω kia εχεις 150χιλ χλμ εξαρχης.Να το παιξω και λιγο φανατικος το x εχει και mild hybrid δηλαδη η αδεια γραφει hybrid και 5χρονια σερβις και 5 χρονια οδικη και ανεξαρτητη αναρτηση πισω οχι μονο οι τογιοταιοι.Τεσπα ας παρει το παλλικαρι οτι θελει.
-
27200 to active...
το κοιτουσα και εγω το 2008 ..αλλα το active εχει μια τεραστια απατεωνια, βλακεια θεικη!!!δεν εχει υποβραχιονιο και ενα βαλεις μετα δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τις ποτηροθηκες!!!!!!ενω sto allure εχει και υποβραχιονιο και οι ποτηρηθηκες ειναι σε αλλη θεση (πιο μπροστα διπλα στον επιλογεα ταχυτητων) που ειναι ετη φωτος πιο πρακτικο και λειτουργικο.εχουν και αλλη διασταση(μεγαλυτερη τη σωστη).
Γαλλικες ιδιοτροπιες!Αναλογα με τη εκδοση αλλαζουν και τη θεση μεγεθος ποτηροθηκων,υποβραχιονιων κτλ τι να πω!
Αλλα οταν δινεις 28000 χιλιαρικα για suv (που το παιζει και semi-premium) και δεν μπορεις να εχεις τεμπελη σε ενα αυτοματο αμαξι..με ξεπερναει!Στα αυτοματα δεν αλλαζουμε ταχυτητες ,ουτε ξεκουραζουμε το χερι στο λεβιε ταχυτητων (που κανουν ολοι με χειροκινητο και μετα γκρινιαζουν γιατι τους χαλαει) ,ειναι συνεχεια στο τεμπελη ή στο τιμονι, ή στον καφε και το τσιγαρο -
Αν κάποιος έχει δει,/εχει το allure, μπορεί να πει αν στην οθόνη απεικονίζεται η εγγύτητα με άλλα αντικείμενα μπροστά, όπως πχ. στα VAG που όταν πλησιάζει για παράδειγμα μηχανάκι δείχνει στην οθόνη περίγραμμα του αυτοκινήτου με ζώνες εγγύτητας (πολύ κοντινή, μεσαία, μακρύτερη) σε σχέση με το μηχανάκι που είναι σχετικά κοντά;
-
@jamesd said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αν κάποιος έχει δει,/εχει το allure, μπορεί να πει αν στην οθόνη απεικονίζεται η εγγύτητα με άλλα αντικείμενα μπροστά, όπως πχ. στα VAG που όταν πλησιάζει για παράδειγμα μηχανάκι δείχνει στην οθόνη περίγραμμα του αυτοκινήτου με ζώνες εγγύτητας (πολύ κοντινή, μεσαία, μακρύτερη) σε σχέση με το μηχανάκι που είναι σχετικά κοντά;
Στο 3008 απεικονίζεται, από τη στιγμή που θα το πιάσουν οι αισθητήρες.
Φαντάζομαι ότι και στο 2008 το ίδιο θα γίνεται.
Βέβαια μιλάμε για την απόσταση την οποία καλύπτουν οι αισθητήρες.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)