-
Σε σχέση και με τους ανταγωνιστές, μια χαρά δείχνουν οι τιμές.
Kona χειροκίνητο: Από 26,2Κ (Βασική έκδοση Premium)
Kona αυτόματο: Από 29Κ (Βασική έκδοση Premium)CHR: Από 29,2Κ (Βασική έκδοση)
Puma χειροκίνητο: Από 25Κ (Βασική έκδοσηTitanium)
Puma αυτόματο: Από 26,8Κ (Βασική έκδοση Titanium)Captur χειροκίνητο: Από 23Κ (Βασική έκδοση Equilibre TCe 90)
T-Roc χειροκίνητο: Από 27,2Κ (Βασική έκδοση Life)
T-Roc αυτόματο: Από 29,8Κ (Βασική έκδοση Life) -
@katafractos17 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Puma αυτόματο: Από 26,8Κ (Βασική έκδοση Titanium)Captur χειροκίνητο: Από 23Κ (Βασική έκδοση Equilibre TCe 90)
T-Roc αυτόματο: Από 29,8Κ (Βασική έκδοση Life)Θα μου επιτρέψεις, αλλά το C-HR ειναι άλλη κατηγορία και ασφαλώς δεν έχει καμία σχέση τεχνολογικά με το 2008 και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που αναφέρεις.
Και στην πραγματικότητα, πρέπει να φτάσεις στα 36+ για να πάρεις πλέον ένα C-HR 1.8 με πολύ καλό εξοπλισμό (έκδοση C-HIC).
Πιθανολογώ ότι και οι βασικές εκδόσεις των υπολοίπων μοντέλων της λίστας, θα είναι φτωχά εξοπλισμένες. -
Κάνα mild hybrid δεν παίζει; λίγο παρωχημένα τα μοτέρ.
-
Έχουν και προωθητική αυτή την περίοδο 1.200Ε. Πήρα προσφορά για 1.2 100 active 23.120 με το κλειδί.
Σαν εξοπλισμό το allure νομίζω δεν λείπει και τίποτα.
Όσο για τους κινητήρες όντως και εγώ θα ήθελα κάτι πιο κοντά στην εποχή.
Θα πάω για σέρβις και θα ρωτήσω πόσο παίρνουν το 1.2 100 allure ορθόδοξο από τα πρώτα με 37κ χιλιόμετρα για χαβαλέ! -
@hountalas said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Θα πάω για σέρβις και θα ρωτήσω πόσο παίρνουν το 1.2 100 allure ορθόδοξο από τα πρώτα με 37κ χιλιόμετρα για χαβαλέ!
Να μου πεις και μένα τι τιμή που θα σου πούνε.29Κ έχω εγώ την ίδια έκδοση.
-
Έχουν και προωθητική αυτή την περίοδο 1.200Ε. Πήρα προσφορά για 1.2 100 active 23.120 με το κλειδί.
Θα πάω για σέρβις και θα ρωτήσω πόσο παίρνουν το 1.2 100 allure ορθόδοξο από τα πρώτα με 37κ χιλιόμετρα για χαβαλέ!1.2 100 αλογα και active?Με χωρους ανυπαρκτους, καταναλωση υψηλη και αξιοπιστια 0?Ασε ρε φιλε πηγαινε παρε κανα i30 καλυτερα.
-
T-Roc αυτόματο: Από 29,8Κ (Βασική έκδοση Life)T-Roc ναι είναι ανταγωνιστικό (και πολύ καλύτερο αυτοκίνητο imho), όλα τα αλλά έχουν πολύ χειρότερο εξοπλισμό.
-
@bill_hsd said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
T-Roc αυτόματο: Από 29,8Κ (Βασική έκδοση Life)Θα μου επιτρέψεις, αλλά το C-HR ειναι άλλη κατηγορία και ασφαλώς δεν έχει καμία σχέση τεχνολογικά με το 2008 και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που αναφέρεις.
Και στην πραγματικότητα, πρέπει να φτάσεις στα 36+ για να πάρεις πλέον ένα C-HR 1.8 με πολύ καλό εξοπλισμό (έκδοση C-HIC).
Πιθανολογώ ότι και οι βασικές εκδόσεις των υπολοίπων μοντέλων της λίστας, θα είναι φτωχά εξοπλισμένες.Οι περισσότεροι το τοποθετούν στην b-suv κατηγορία και εκεί ανήκει άλλωστε σύμφωνα με τις διαστάσεις και τους χώρους του.
Το τεχνολογικό κομμάτι, πέραν του ότι δεν παίζει κανένα ρόλο σε ποια κατηγορία θα ανήκει ένα αυτοκίνητο, είναι και αντικείμενο συζήτησης για το πόσο σχέση με το 2008 και τα υπόλοιπα.
Δεν έχει η Τογιότα την αποκλειστικότητα της τεχνολογικής εξέλιξης, ούτε βρίσκεται έτη μπροστά από άλλους κατασκευαστές.
Άλλο πουλάω τα περισσότερα παγκοσμίως και άλλο ότι είμαι πολύ μπροστά σε τεχνολογία από τους υπόλοιπους -
@antonakis said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Σε καλή μεριά...
Δείτε αναλυτικά τις τιμές του νέου Peugeot 2008 στην Ελλάδα:
Βενζίνη
1.2 PureTech 100 S&S Active: 24.100€
1.2 PureTech 100 S&S Allure: 25.900€
1.2 PureTech 130 S&S Allure ΕΑΤ8: 29.900€
1.2 PureTech 130 S&S GT ΕΑΤ8: 34.000€Ντίζελ
1.5 BlueHDi 130 S&S Active ΕΑΤ8: 27.200€
1.5 BlueHDi 130 S&S Allure ΕΑΤ8: 32.100€
1.5 BlueHDi 130 S&S GT ΕΑΤ8: 36.000€Ηλεκτρική έκδοση
e-2008 Active: 42.000€
e-2008 Allure: 43.900€
e-2008 GT: 46.500€Το άκτιβ αυτόματο ντίζελ έχει 1700 λιγότερα από ότι το προηγούμενο.
Αμα έχει και 1200 έκπτωση, τότε στα 26000 είναι πολύ καλή τιμή και προφανώς στην πραγματική αιχμή της τεχνολογίας, για όσους δεν πάνε πίσω από τα τρόλει, αλλά κάνουν και κανένα ταξίδι με τα όρια και λίγο παραπάνω....Ο μούφα υβριδικός θα έλθει σε 3 μήνες, θα καίει 1,5 λίτρο λιγότερο, θα είναι αυτόματο, άρα θα περνάει τα 30000 και ίσως προς το τέλος του 24 καταργηθεί το ντίζελ.
Μέχρι τότε το ντίζελ με 8-9 ευρώ τα 100 χλμ, παραμένει η καλύτερη λύση, για τον συνδυασμό πόλη, περιφέρεια, ταξίδια.
-
@bill_hsd said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Πιθανολογώ ότι και οι βασικές εκδόσεις των υπολοίπων μοντέλων της λίστας, θα είναι φτωχά εξοπλισμένες.Οι περισσότεροι το τοποθετούν στην b-suv κατηγορία και εκεί ανήκει άλλωστε σύμφωνα με τις διαστάσεις και τους χώρους του.
Μάλλον μπερδεύεσαι απο τον εξωτερικό σχεδιασμό του C-HR. Με βάση τις διαστάσεις του (4,39m μήκος το τωρινό C-HR, 4,36m το νεο C-HR, μεταξόνιο και τα δυο στα 2,64m), βρίσκεται στην καρδιά της κατηγοριας των C-SUVs.
Όσο για τους χώρους του C-HR (επιβατών και αποσκευών), είναι αξιοπρεπεστατοι για την κατηγορία του, ιδίως αν λάβεις υπόψη ότι είναι υβριδικό.
Δες τους χώρους κάποιων PHEV SUVs και θα καταλάβεις (π.χ. το PHEV 3008, με 5cm μεγαλύτερο μήκος από το CHR, εχει 395 λιτρα πορτ παγκαζ, το C-HR μόλις 18 λιγότερα, δηλαδή 377 λίτρα).Το τεχνολογικό κομμάτι, πέραν του ότι δεν παίζει κανένα ρόλο σε ποια κατηγορία θα ανήκει ένα αυτοκίνητο, είναι και αντικείμενο συζήτησης για το πόσο σχέση με το 2008 και τα υπόλοιπα.
Το τεχνολογικό κομμάτι αφορά το value for money κάθε αυτοκινήτου, ιδίως όταν συγκρίνεται ένα αυτόματο και αυτοφορτιζόμενο υβριδικό με συμβατικά βενζίνης/diesel αυτοκινητα μικρότερης κατηγορίας, που πωλούνται σε παρόμοιες τιμές και έχουν σχεδόν διπλάσιο κόστος κίνησης.
Δεν έχει η Τογιότα την αποκλειστικότητα της τεχνολογικής εξέλιξης, ούτε βρίσκεται έτη μπροστά από άλλους κατασκευαστές.
Άλλο πουλάω τα περισσότερα παγκοσμίως και άλλο ότι είμαι πολύ μπροστά σε τεχνολογία από τους υπόλοιπουςΠαρ' ότι δεν ανέφερα οτιδήποτε από τα παραπάνω στο προηγούμενο post μου, μιας και τα θίγεις, θα σημειώσω ότι η Toyota τα πάει πολύ καλά και στα δύο (τεχνολογία και πωλήσεις) και μάλιστα διατηρώντας τα υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας της, παρά τον τεράστιο όγκο παραγωγής της.
-
To chr είναι c suv.Ξεκαθαρα!
-
Αν και δεν θελω πλεον να γραφω σε φορουμ δεξιοφουκαραδων παντεληδων, συγκρισεις 3008 με οικονομικες ντροπες της αυτοκινησης που σερνουν το ψυχοπλακωτικο τους καβουκι μεταφεροντας συνταξιουχους απο αποψη ειναι ασχετες και προσβλητικες. Οποιος νομιζει οτι εχει παρει μαζι με τις χάιμπριντ μπαρουφες της τουοτα αμαξι, ας ερθει οπου θελει να του εξηγηθει το λημα αυτοκινηση. Ακομη και στο συνεργειο.
-
-
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά, επειδή μιλάμε για αυτοκίνηση, συνάδελφος σε χθεσινή κουβέντα, έχει αγοράσει το 3008, στα 60.000 χλμ. αλλαγή ιμάντα! αδιανόητο,
και πριν από μια εβδομάδα του έβγαλε safe mode, πρόβλημα στο σύστημα λίπανσης, αλλαγή των μπεκ (1.000 ευρώ). -
Είπαμε ακόμη και στο συνεργείο!
Πέρα από τον χαβαλε, η psa έφτασε να είναι χειρότερη από το παρελθόν της τη δεκαετία του 2000 που είχε μια κακή φήμη κυρίως για τα ηλεκτρονικά της.
Δηλαδή πόσα δις και πόσα έτη θα περάσουν για να απαντήσει θετικά στην φήμη αυτή;
-
@gatoz said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αν και δεν θελω πλεον να γραφω σε φορουμ δεξιοφουκαραδων παντεληδων, συγκρισεις 3008
Μπερδεύτηκες, για το 2008 ειναι το παρόν νήμα! 3008 λαστ γηαρ
-
@chris__7 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Θα πάω για σέρβις και θα ρωτήσω πόσο παίρνουν το 1.2 100 allure ορθόδοξο από τα πρώτα με 37κ χιλιόμετρα για χαβαλέ!1.2 100 αλογα και active?Με χωρους ανυπαρκτους, καταναλωση υψηλη και αξιοπιστια 0?Ασε ρε φιλε πηγαινε παρε κανα i30 καλυτερα.
Καλά και 3 κύλινδρο ε που το πας αυτό. Άστο δράμα
-
@nmsm2 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Εντελώς εγκυκλοπαιδικά, επειδή μιλάμε για αυτοκίνηση, συνάδελφος σε χθεσινή κουβέντα, έχει αγοράσει το 3008, στα 60.000 χλμ. αλλαγή ιμάντα! αδιανόητο,
και πριν από μια εβδομάδα του έβγαλε safe mode, πρόβλημα στο σύστημα λίπανσης, αλλαγή των μπεκ (1.000 ευρώ).εγγύηση δεν έχει ?
Η πήρε εισαγωγής και του είπαν ότι είχε 60000 χλμ ?
-
Εγγύηση βλάβης είχε. Είναι νέα μόδα στα psa
-
Εγγύηση είχε αλλά είναι ψυχολογικό, αλλαγή ιμάντα στα 60.000 χλμ. δεν του είχε ξανατύχει.
Μπεκ μου είχαν αλλάξει και εμένα την πρώτη ημέρα που παρέλαβα το golf από καρέντα, μου έβγαλε safe mode έριξε στροφές και με πήρε η οδική στα διόδια με αυτοκίνητο με 15χλμ. διανυθέντα.
Από τότε αποφάσισα ότι το επόμενο αυτοκίνητο θα είναι είτε toyota είτε honda.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)