-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
@iceman7 said in Ford Puma 2019:
Συμφωνώ.. αλλά στη δική μου δεν της αρεσει το puma γιατι της κανει πιο σπορ... To VW παρότι αρκετά πιο ασχημο και κουτό αρέσει στα παιδιά και στη συζυγο επειδη έχει πρακτικότητα, χωρους και ορατότητα.
To Puma ναι είναι λιγο σπορτίφ....αλλά ίσως δεν της αρέσει το "στρογγυλεμένο". Από φαου βε, μόνο το Τ Κρος....το Τροκ δεν βλέπεται, ειδικά πίσω! Το Τ Κρος είναι πολύ όμορφο, είναι "συμπαγες" και τετράγωνο, όπως πρέπει να είναι τα B Suv.
Γκαβός.. Το troc είναι πιο όμορφο απο το tcross
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
Γκαβός.. Το troc πιο όμορφο απο το tcross
Μόνο καποιος με Βιταρα θα το ελεγε αυτο!! Πισω δεν βλέπεταο το Τροκ. Μπροστα ΟΚ. Ομτο τετραγωνο κλασεια ανωτερο απο τη δηθενια.
-
Σορυ για τις φωτος στο νημα του puma...
Αλλα δεν αρεσει αυτο τ αυτοκινητο πχ?
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Γκαβός.. Το troc πιο όμορφο απο το tcross
Μόνο καποιος με Βιταρα θα το ελεγε αυτο!! Πισω δεν βλέπεταο το Τροκ. Μπροστα ΟΚ. Ομτο τετραγωνο κλασεια ανωτερο απο τη δηθενια.
Είπε εκείνος με Κορόλλα για το γούστο και την αισθητική κάποιου άλλου
Θα σου πάρω απινιδωτή..
-
απινιδωτή
Παλι καλά...δύο φορές το διάβασα γιατί με την πρώτη κάτι άλλο κατάλαβα.
-
@lap said in Ford Puma 2019:
απινιδωτή
Παλι καλά...δύο φορές το διάβασα γιατί με την πρώτη κάτι άλλο κατάλαβα.
Από το άλλο έχει..
-
Αααα, μπράβο Φάνη!
-
Πάντως δεν σταματώ να εκπλήσσομαι απ τις αισθητικές προτιμήσεις που ανακαλύπτω, ανεξαρτήτως νικνεημ... το troc μας το βγάλατε άσχημο... τι να πω...
-
@piliourits said in Ford Puma 2019:
Πάντως δεν σταματώ να εκπλήσσομαι απ τις αισθητικές προτιμήσεις που ανακαλύπτω, ανεξαρτήτως νικνεημ... το troc μας το βγάλατε άσχημο... τι να πω...
εγώ δεν είπα ασχημο πάντως. ΒΑΡΕΤΟ είπα. ολα τα VW το ίδιο βαρετα τα βρίσκω.
μόνο σε seat , cupra κάνει αισθητικά κάτι πιο ομορφο το group
-
@piliourits said in Ford Puma 2019:
μα ειναι σε σχεση με το πουμα.
το Τ-roc βλεπεται. Αυτο που δεν βλεπεται ειναι το T-Cross.
-
το θέμα εμφάνισης είναι καθαρά υποκειμενικό. κατά γενική ομολογία το t-roc ειναι λιγο συντηρικό σε σημείο (για εμένα) που δεν θα το αγόραζα. όμως εχω μπει σε t-roc φίλου και πραγματικά δεν περίμενα τόσους τριγμούς στα πλαστικά των εμπρός θυρών... όπου ακούμπαγα έτριζε...και το είχε αγοράσει καινούργιο..... αυτο θυμαμαι μου έκανε εντύπωση...όταν είχα μπει συνοδηγός δεν είχε ούτε 15k χλμ
-
@gv2000 said in Ford Puma 2019:
το θέμα εμφάνισης είναι καθαρά υποκειμενικό. κατά γενική ομολογία το t-roc ειναι λιγο συντηρικό σε σημείο (για εμένα) που δεν θα το αγόραζα. όμως εχω μπει σε t-roc φίλου και πραγματικά δεν περίμενα τόσους τριγμούς στα πλαστικά των εμπρός θυρών... όπου ακούμπαγα έτριζε...και το είχε αγοράσει καινούργιο με ούτε 15k χλμ..... αυτο θυμαμαι μου έκανε εντύπωση...
μη τα λες αυτά....
γερμανική κατασκευη λέμε -
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
το θέμα εμφάνισης είναι καθαρά υποκειμενικό. κατά γενική ομολογία το t-roc ειναι λιγο συντηρικό σε σημείο (για εμένα) που δεν θα το αγόραζα. όμως εχω μπει σε t-roc φίλου και πραγματικά δεν περίμενα τόσους τριγμούς στα πλαστικά των εμπρός θυρών... όπου ακούμπαγα έτριζε...και το είχε αγοράσει καινούργιο με ούτε 15k χλμ..... αυτο θυμαμαι μου έκανε εντύπωση...
μη τα λες αυτά....
γερμανική κατασκευη λέμενα ειπω ομως μια εμπειρια...
με πουμα
καπου καποιος στο φουμπου του πουμα λαδι εν ελλαδι, ειχε φωτο και εγραφε ποσο δυσκολα επερασε ή μαλλον οτι δεν επερασε αλλα γυρισε πισω απο τα ορεινα της ζηρειας που εχει λιγο χωμα και ειχε και λιγο χιονακι. μαλιστα του εσπασε λεει και εφυγε ο θολος του φτερου και κουδουνισε και δρομος που δεν περνιεται κλπ.... κατεληγε με συσταση να μην πλησιασει την περιοχη κανεις για μερες.
συνφορουμιτης που τοτε ξεκινουσε να γινει αντρας να κοψει το πετσακι, το διαβασε και καθως ηθελε να παει εκει το επομενο πρωινο με την εγκυο γουμαν του, που δεν του αξιζε τουλαχιστον μεχρι τοτε, ετηλεφωνησε εντρομος να το αναβαλει, αμα υποσχεθεις στον γατο δεν κανεις πισω και δεν πιανουν τηλεφωνα και αηδιες...
το βραδυ εχιονισε πολυ περισσοτερο απο οταν πηγε το πουμα.
το πρωινο επερασε φυσικα υπερανετα το #mono_vitara για πλακα, σαν να κανει συγγρου-κολωνακι για φωτογραφιση σε πρακτορειο
διαβαζω επισης συχνα-πυκνα διαφορα να φευγουν και πολλες αναφορες στο antallaktika τσι αρ για τα πουμα.
οποτε εγω θα επαιρνα φοκους. τελος. -
το θέμα εμφάνισης είναι καθαρά υποκειμενικό. κατά γενική ομολογία το t-roc ειναι λιγο συντηρικό σε σημείο (για εμένα) που δεν θα το αγόραζα. όμως εχω μπει σε t-roc φίλου και πραγματικά δεν περίμενα τόσους τριγμούς στα πλαστικά των εμπρός θυρών... όπου ακούμπαγα έτριζε...και το είχε αγοράσει καινούργιο..... αυτο θυμαμαι μου έκανε εντύπωση...όταν είχα μπει συνοδηγός δεν είχε ούτε 15k χλμ
Τα χερουλια στις μπροστινες πορτες ειχαν οντως προβλημα κατι που στο FL το βελτιωσαν....
Οπως προβλημα ειχαν σε ενα βαθμο και τα χερουλια στο puma (με την πολυ ζεστη).Γενικοτερα σχεδον στα περισσοτερα αυτοκινητα διαβαζω αρκετα προβληματα με τριξιματα και κακες κατασκευες στις πορτες....
Παρακατω συζητηση για θεματα σε πορτες στα νεο DS4 και QQ...
-
@gatoz said in Ford Puma 2019:
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
μη τα λες αυτά....
γερμανική κατασκευη λέμενα ειπω ομως μια εμπειρια...
με πουμα
καπου καποιος στο φουμπου του πουμα λαδι εν ελλαδι, ειχε φωτο και εγραφε ποσο δυσκολα επερασε ή μαλλον οτι δεν επερασε αλλα γυρισε πισω απο τα ορεινα της ζηρειας που εχει λιγο χωμα και ειχε και λιγο χιονακι. μαλιστα του εσπασε λεει και εφυγε ο θολος του φτερου και κουδουνισε και δρομος που δεν περνιεται κλπ.... κατεληγε με συσταση να μην πλησιασει την περιοχη κανεις για μερες.
συνφορουμιτης που τοτε ξεκινουσε να γινει αντρας να κοψει το πετσακι, το διαβασε και καθως ηθελε να παει εκει το επομενο πρωινο με την εγκυο γουμαν του, που δεν του αξιζε τουλαχιστον μεχρι τοτε, ετηλεφωνησε εντρομος να το αναβαλει, αμα υποσχεθεις στον γατο δεν κανεις πισω και δεν πιανουν τηλεφωνα και αηδιες...
το βραδυ εχιονισε πολυ περισσοτερο απο οταν πηγε το πουμα.
το πρωινο επερασε φυσικα υπερανετα το #mono_vitara για πλακα, σαν να κανει συγγρου-κολωνακι για φωτογραφιση σε πρακτορειο
διαβαζω επισης συχνα-πυκνα διαφορα να φευγουν και πολλες αναφορες στο antallaktika τσι αρ για τα πουμα.
οποτε εγω θα επαιρνα φοκους. τελος.επειδής ξέρεις από αντρικά οχήματα λόγω και της παρέας σε άλλο φορουμ....τα crossover επ ουδενί δεν τα πας χωμα...το μόνο χωμα που μπορεις να τα πας με ασφάλεια (και αυτό υπο συζητηση) είναι σε χωματινο παρκινγκ χασαποταβερνας στην αραχωβα...για μεχρι εκεί...
πολυ κακος συνδυασμος ασφαλτινο ecofriendly ελαστικο και έλλειψη τετρακινησης για κίνηση σε χωμα...
-
μα για τετοιο χωμα μιλαμε, τη διαδρομη απο χιονοδρομικο, αριστερα προς δασιου, αριστερα στη διχαλα και κατεβασμα γκουρα απο Αγιο Νικολαο. ευκολοτερο και απο μποτοξ στα μαγουλακια
-
Ελάτε ρε παιδιά, σκεφτείτε το αυτοκίνητο πως θα το βλέπετε μετά από 4-5 χρόνια.
Ήδη το puma από την μπροστινή κολώνα και πίσω δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις από το καημένο το Fiesta. Μόνο σε φορτωμένη αισθητικά έκδοση όπως του cirus , μάσκες , σποιλερ , αεροτομές, ζάντες κλπ μετράει.
Από την άλλη δείτε το troc παρά τα χρονακια του με το facelift θα παραμείνει επίκαιρο για 5 χρόνια και με αυτή την premiumσυνη που βγάζει το σηματακι VW για το ευρύτερο κοινό.
Πάντως εγώ συνεχίζω να επιμένω για το xceed σε αυτά τα λεφτα, άλλο επίπεδο -κατηγορια σε σχέση με τους B κουβάδες, σιγά την διαφορά οι 10-20 πόντοι, εμφανισιακά τούμπανο χωρίς διάφορες από την βασική έκδοση εξωτερικά (εκτός της gt line που την θεωρώ λιγο καγκουρικη)
Όποιος το οδηγήσει μπορεί να καταλάβει πόσο καλό c αυτοκίνητο είναι , ανώτερο κατά την άποψη μου από πολλά c hatchback. -
Μιας και ξεκίνησα αυτή τη συζήτηση και έβαλα φωτιά στο θέμα (καλό είναι όμως γιατί βοηθούν οι απόψεις όλων, το απολαμβάνω) ας πω και εγώ την άποψή μου.
Από τη σκοπιά του <30 (μην φανταστείτε 22), το T-Roc το βλέπω ως ένα όμορφο-premium όχημα, το οποίο όμως βγάζει έντονο συντηρητισμό και δεν τολμά σχεδιαστικά καθόλου. Προσεγμένο δηλαδή, με τεχνολογία μέσα, αλλά θα το έπαιρνα σε άλλη φάση της ζωής μου, δεν μπορώ να με φανταστώ μέσα σε αυτό τα επόμενα 2-3 χρόνια.
Το Moka είναι στο ακριβώς αντίθετο άκρο, φαίνεται να «προσπαθεί» πολύ να φανεί cool. Καταλήγει (στα μάτια μου) περισσότερο ως παιχνίδι, παρά ως αυτοκίνητο. Το εσωτερικο του σιγουρα εντυπωσιάζει σε σχέση με το πιο παραδοσιακό του Puma.
Θα τα δω και από κοντά όλα γιατί οι φωτογραφίες ξεγελούν εύκολα.
-
@vagkirk said in Ford Puma 2019:
Ελάτε ρε παιδιά, σκεφτείτε το αυτοκίνητο πως θα το βλέπετε μετά από 4-5 χρόνια.
Ήδη το puma από την μπροστινή κολώνα και πίσω δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις από το καημένο το Fiesta. Μόνο σε φορτωμένη αισθητικά έκδοση όπως του cirus , μάσκες , σποιλερ , αεροτομές, ζάντες κλπ μετράει.
Από την άλλη δείτε το troc παρά τα χρονακια του με το facelift θα παραμείνει επίκαιρο για 5 χρόνια και με αυτή την premiumσυνη που βγάζει το σηματακι VW για το ευρύτερο κοινό.
Πάντως εγώ συνεχίζω να επιμένω για το xceed σε αυτά τα λεφτα, άλλο επίπεδο -κατηγορια σε σχέση με τους B κουβάδες, σιγά την διαφορά οι 10-20 πόντοι, εμφανισιακά τούμπανο χωρίς διάφορες από την βασική έκδοση εξωτερικά (εκτός της gt line που την θεωρώ λιγο καγκουρικη)
Όποιος το οδηγήσει μπορεί να καταλάβει πόσο καλό c αυτοκίνητο είναι , ανώτερο κατά την άποψη μου από πολλά c hatchback.ολες οι αποψεις σεβαστές.
Στο xceed συμφωνούμε κιόλας πολύ καλό και καλύτερο από B-SUV. Αλλα ρε φίλε 20 πόντοι που λες είναι πολύ μεγάλη διαφορά για κάποιους και σε παρκινγκ και σε πολλά. Εγώ είχα θέμα και δεν με επαιρνε να ξαναπάρω μακρύ αμάξι. 20 ποντους είναι αλλη κατηγορία και δεν με βόλευε.
Τωρα το T-ROCK είναι πολύ συντηριτικό σε σχεδίαση. Δεν είπα ότι είναι χάλια αλλά είναι λίγο κάπως.... Οχι πάντως για νεο που θέλει πιο τολμηρη σχεδίαση
Το PUMA και σε απλή εκδοση ΚΑΘΟΛΟΥ δεν μοιάζει με Fiesta και μια χαρά πανέμορφο φαίνεται στα ματια μου και σε πολλών άλλων.
οπως είπα όμως μιλάμε για σχεδίαση αρα όχι κάτι αντικειμενικό και όλες οι απόψεις είναι σεβαστες. Τελος το TROCK είναι καλό αμαξι και σε καλή τιμή κατα την αποψή μου και ας μην το έπαιρνα
-
t-roc επικαιρο στα ματια μου με τίποτα...
puma πολυ πιο αθλητικό design οπως και το xceed.
moka ωραιο αλλά σε πλούσια εκδοση...
αλλά επειδή το driving pleasure από οτι κατάλαβα το ζητάς τότε μάλλον Puma....
Ford Puma 2019