-
@dimsabas said in Ford Puma 2019:
@cirus said in Ford Puma 2019:
Το CiroPuma ανήκει πλέον στα Οχήματα Μακράς Διαρκείας κι απολαμβάνει τη δημοσιότητα που του αξίζει. Πάμε για τη δεύτερη αναφορά:
Dim thanks ταμάλα αλλά δεν λείπει μεγάλο κομμάτι? εννοώ είναι μόνο η : Καθημερινή συμβίωση με κίνηση (ή και χωρίς) σε περιβάλλον πόλης
και όχι τα άλλα 2 μέρη
Αυτά θα γίνουν ξεχωριστή αναφορά. Πρέπει να κρατάμε το φιλοθεάμον κοινό σε εγρήγορση και προσμονή. Εκτός αν θες να γράφεις 1.000 λέξεις την εβδομάδα... χαχαχα! Είπαμε, τώρα είμαστε όχημα μακράς διαρκείας, όχι απλή παρουσίαση αναγνώστη.
οκ όπως νομίζεις σε εμπιστεύομαι, απλά βάλε ένα συνεχίζεται........... να φαίνεται αυτό που λες γιατι και το part1/3 είναι και το πιο βαρετό κείμενο εκ των τριών lol και είμαι και άσχετος με το γράψιμο
-
Το CiroPuma ανήκει πλέον στα Οχήματα Μακράς Διαρκείας κι απολαμβάνει τη δημοσιότητα που του αξίζει. Πάμε για τη δεύτερη αναφορά:
Dim thanks ταμάλα αλλά δεν λείπει μεγάλο κομμάτι? εννοώ είναι μόνο η : Καθημερινή συμβίωση με κίνηση (ή και χωρίς) σε περιβάλλον πόλης
και όχι τα άλλα 2 μέρη
Αυτά θα γίνουν ξεχωριστή αναφορά. Πρέπει να κρατάμε το φιλοθεάμον κοινό σε εγρήγορση και προσμονή. Εκτός αν θες να γράφεις 1.000 λέξεις την εβδομάδα... χαχαχα! Είπαμε, τώρα είμαστε όχημα μακράς διαρκείας, όχι απλή παρουσίαση αναγνώστη.
οκ όπως νομίζεις σε εμπιστεύομαι, απλά βάλε ένα συνεχίζεται........... να φαίνεται αυτό που λες γιατι και το part1/3 είναι και το πιο βαρετό κείμενο εκ των τριών lol και είμαι και άσχετος με το γράψιμο
Πάμε και το στρίψιμο να γουστάρουμε:
-
To έβαλα και στου 2008, αλλά αξίζει να μπει και στου Puma που βγήκε πρώτο. Τελευταίο το Vitara να σημειώσουμε επίσης.
-
@dublin said in Ford Puma 2019:
To έβαλα και στου 2008, αλλά αξίζει να μπει και στου Puma που βγήκε πρώτο. Τελευταίο το Vitara να σημειώσουμε επίσης.
Όλοι ξέρουμε ότι το puma έχει καλή συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα το αυτοτριτη είναι επιεικώς απαράδεκτο και δεν θα λάμβανα σε καμία περίπτωση υπόψιν μου οτιδήποτε πει. Συνεχίζει άραγε εκεινη την επίθεση στο xc40 λόγω βάρους;;;
Επίσης ακατανόητο γιατί έχασε 1,5 βαθμούς το taigo.
-
@nascar1 said in Ford Puma 2019:
Όλοι ξέρουμε ότι το puma έχει καλή συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα το αυτοτριτη είναι επιεικώς απαράδεκτο και δεν θα λάμβανα σε καμία περίπτωση υπόψιν μου οτιδήποτε πει. Συνεχίζει άραγε εκεινη την επίθεση στο xc40 λόγω βάρους;;;
Ακριβώς αυτά.
Σαν να τα έγραψα εγώ. -
Σε κάποια πράγματα είναι πολύ αξιόλογοι, και είναι πολύ κινητικοί. Ειδικά στον τάρανδο τα "δικά" μου ευρήματα και εμπειρία ταιριάζουν πολύ οπότε τα λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν.
Σε πολλά θέματα το Autotriti πάει κόντρα στο ρεύμα και έχει εγείρει ερωτήματα, άπειρα παραδείγματα, όπως πρόσφατα με τα προβληματικά φρένα στα VW, ή τα χάλια του XC40 (το λατρεύω, αλλά αξίζει πραγματικά;
Γενικά βλέπω μία αρνητική διάθεση προς το AutoTriti, άλλα τελικά τα κουνάει λίγο τα λιμνάζοντα νερά..
-
@katafractos17 said in Ford Puma 2019:
Ακριβώς αυτά.
Σαν να τα έγραψα εγώ.Συμφωνω κι εγώ! Απαράδεκτο.
-
Σε κάποια πράγματα είναι πολύ αξιόλογοι, και είναι πολύ κινητικοί. Ειδικά στον τάρανδο τα "δικά" μου ευρήματα και εμπειρία ταιριάζουν πολύ οπότε τα λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν.
Σε πολλά θέματα το Autotriti πάει κόντρα στο ρεύμα και έχει εγείρει ερωτήματα, άπειρα παραδείγματα, όπως πρόσφατα με τα προβληματικά φρένα στα VW, ή τα χάλια του XC40 (το λατρεύω, αλλά αξίζει πραγματικά;
Γενικά βλέπω μία αρνητική διάθεση προς το AutoTriti, άλλα τελικά τα κουνάει λίγο τα λιμνάζοντα νερά..
Ποια λιμνάζοντα νερά;
Μιλάμε για εμπάθεια μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Από τα ποιο αναξιόπιστα.
Το XC40 το θάβουν συνέχεια γιατί η Volvo δεν τους έστειλε πρόσκληση στην πρεμιέρα του αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
Και πως να τους στείλει άλλωστε με την όλη εμπαθή συμπεριφορά τους.
Ακόμη και τα σχόλια των αναγνωστών στα άρθρα τους τα οποία δεν εναρμονίζονταν με αυτό που ήθελαν να περάσουν ή τους έλεγαν ότι δεν ήταν απολύτως σωστά αυτά που έγραφαν, τα έθαβαν ή τα έσβηναν με το έτσι θέλω, παρόλο που δεν ήταν ούτε προσβλητικά, ούτε επιθετικά, ούτε τίποτα. -
Όταν έκανες σχόλιο που δεν ταίριαζε με τα «θέλω» τους σε μπλοκάρανε!
-
Ελλαδαρα, το Auto Τρίτη, το περιοδικό που καθιερώθηκε ως η φυλλάδα σύμμαχος του μαντρά, να κάνει διδάγματα για την αυτοκίνηση και να έχει και ...Test Center.
Τα αποτελέσματα είναι πως, όσο "λιγότερο suv" είναι ένα αμάξι, τόσο καλύτερα θα μπαίνει στις στροφές.
Προφανώς έχει την καλύτερη συμπεριφορά το Puma, ένα αμάξι που θα πατήσει εκτός καλής ασφάλτου, το ίδιο ή λιγότερο με ένα Fiesta...
Και το πιο ικανό απ όλα στο ρόλο του Suv, τι βγάζουν τελευταίο... -
@piliourits said in Ford Puma 2019:
Ελλαδαρα, το Auto Τρίτη, το περιοδικό που καθιερώθηκε ως η φυλλάδα σύμμαχος του μαντρά, να κάνει διδάγματα για την αυτοκίνηση και να έχει και ...Test Center.
Τα αποτελέσματα είναι πως, όσο "λιγότερο suv" είναι ένα αμάξι, τόσο καλύτερα θα μπαίνει στις στροφές.
Προφανώς έχει την καλύτερη συμπεριφορά το Puma, ένα αμάξι που θα πατήσει εκτός καλής ασφάλτου, το ίδιο ή λιγότερο με ένα Fiesta...
Και το πιο ικανό απ όλα στο ρόλο του Suv, τι βγάζουν τελευταίο...Είδες που έχουν νόημα αυτά που γράφουν;!
-
Ρε παιδιά το Vitara είναι ζουζούνι , ότι πιο κοντινό σε συμπεριφορά hatchback , το είχα οδηγήσει στον κολοσουρτη και μπορώ να πω πως ήταν και fun to drive λόγω άμεσου turn in , πιο απολαυστικό από τα περισσότερα υποστροφικα χαμηλά της c κατηγορίας.
Στις ανοιχτές με πολλά έβγαζε μόνο μια αίσθηση ανασφάλειας όπως όλα τα SUV βέβαια , αλλά ήταν μόνο αίσθηση.
Υπάρχει βίντεο με την δοκιμασία αυτή;
Μήπως το γονατίζει το ESP ; -
Το λάθος είναι που κάποιοι συνδέουν το τέστ αποφυγής ταράνδου με το πόσο καλά "στρίβει" ένα όχημα.
Για να γίνει σωστή σύγκριση και να βγούν κάποια συμπεράσματα για το τελευταίο, το σωστό είναι το γυρολόγιο σε πίστα την ίδια μέρα με τον ίδιο οδηγό.
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
Το λάθος είναι που κάποιοι συνδέουν το τέστ αποφυγής ταράνδου με το πόσο καλά "στρίβει" ένα όχημα.
Για να γίνει σωστή σύγκριση και να βγούν κάποια συμπεράσματα για το τελευταίο, το σωστό είναι το γυρολόγιο σε πίστα την ίδια μέρα με τον ίδιο οδηγό.
Ναι, δεν έχουν σχέση τα 2 πράγματα. Και γενικά είναι και λίγο "περίεργα" τα αποτελέσματα των Ισπανών μερικές φορές, του Autotriti, όσο και να σας φαίνεται περίεργο μου φαίνονται πιο αληθοφανή.
Εν το μεταξύ έκανα αποφυγή αλεπού στον Καρέα πρόσφατα με το 2008, βράδυ, μαύρα σκοτάδια, και μπορώ να πω ότι πραγματικά λειτούργησε..
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
τα είπες ΟΛΑ
σημαντικο και το τεστ ταράνδου αλλά δεν δείχνει πως στρίβει ενα αμάξι.
Δειχνει υπό συγκεκριμένες συνθήκες αλλαγής πορείας πως συμπεριφέρεται και βασικά πόσο καλό και παρεμβατικό ESP έχει
ΥΓ Αν η πρώτη MERSEDES A CLASS δεν έπαιρνε 5 κωλοτούμπες σε αυτό το τεστ ούτε που θα το ήξερε κανένας
ΥΓ2 Το Αυτοτρίτη γενικά δεν είναι να το παίρνεις και πολύ στα σοβαρά
-
"Από την άλλη, το Suzuki Vitara έχει την ίδια ταχύτητα εισόδου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει την ίδια σιγουριά στον οδηγό του μιας και το ESP δεν μπήκε σχεδόν καθόλου. Η ανάρτηση είναι καλή, αλλά σε συνδυασμό με το ελαφρύ τιμόνι, ο οδηγός «ιδρώνει» έστω και στην ταχύτητα εισόδου των 70 χλμ./ώρα"
Εντάξει... Δεν το είχα διαβάσει , το ίδιο είχα αποκομίσει και εγώ από την οδήγηση του , στην εξαιρετική άσφαλτο του κωλοσουρτη δεν ένιωσα ούτε ένα σημείο να με κόβει ακόμη και με τα λάστιχα να σφυρίζουν.
Ε πώς να μπει τότε ρε παιδιά με 78 χλμ χωρίς ESP , είναι τρομακτικό , στην πραγματικότητα δεν θα χρειαστεί ποτέ αφού σε τέτοιες συνθήκες θα βοηθήσει ο οδηγός με το φρένο , θα κάνει και έτσι πρέπει την δουλειά που έκαναν στα άλλα
τα ηλεκτρονικά ο οδηγός.
Άντε βάλτε τώρα σε στροφιλικια τα Puma και 2008 που θα τα κόβει στα 60 το ESP εκεί που το Vitara θα μπαίνει με 80. -
-
-
Τι αμαξαρα ρε @cirus !
Να είσαι πάντα καλά και υγιής να το χαίρεσαι.
Καταπληκτικό σε στήσιμο , αυτοκίνητο για τον πραγματικό οδηγό λίγο πριν τις αλλαγές που έρχονται στην αυτοκίνηση στην επόμενη δεκαετία , και πλέον στην τιμή που το πήρες VFM!
Αν πέφτω μέσα πρέπει να έδωσες περίπου 35κ όταν σήμερα ένα STlineX 155 αυτόματο έχει 30κ !!! -
@vagkirk said in Ford Puma 2019:
Τι αμαξαρα ρε @cirus !
Να είσαι πάντα καλά και υγιής να το χαίρεσαι.
Καταπληκτικό σε στήσιμο , αυτοκίνητο για τον πραγματικό οδηγό λίγο πριν τις αλλαγές που έρχονται στην αυτοκίνηση στην επόμενη δεκαετία , και πλέον στην τιμή που το πήρες VFM!
Αν πέφτω μέσα πρέπει να έδωσες περίπου 35κ όταν σήμερα ένα STlineX 155 αυτόματο έχει 30κ !!!σε ευχαριστώ παρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Ειπα να βαλω καμια φώτο γιατι όλο για τον ταρανδο λέμε πιο πάνω.
39000 το πήρα (είναι πολύ ακριβό, καθολου vfm αλλά είναι μοναδικο, κυκλοφορουν ελάχιστα). αν εξαιρέσεις την ηλιοροφή έχει ΟΛΑ τα υπολοιπα έξτρα. Τωρα εχει 41445 με αυτά που το πήρα εγώ. Οσο ανεβηκαν πάνω κάτω και οι απλές εκδόσεις.
Ford Puma 2019