-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Ναι αδελφέ δεν λέω ότι είναι κάτι τραγικό, δόξα Τω Θεώ,αλλά όσο να ναι επηρεάζει την ψυχολογία όταν καινούργιο αμάξι βγάζει το οτιδήποτε.
Με κόπο και ιδρώτα τα αγοράζουμε και είναι αμαξάκια ε? Όχι τίποτα λιμουζίνες...Συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Ενας απο τους λογους που πουλησα το xceed ηταν και αυτος.Οχι κατι τραγικο απλα συνεχως μου εβγαζε προβλημα μπαταριας ,λειτουργουσε κανονικα βεβαια αλλα δεν παυει να σου μαμει την ψυχολογια και ειδικα οταν πηγαινα στα φιντανια στην αντιπροσωπεια και δεν ηξεραν την τυφλα τους και ακουγα δικαιολογιες του τυπου ,δεν κανεις χλμ,σε μαθαινει,τι το θες το start stop ζημια σου κανει Ειπα ως εδω alex εχουμε πολλα πραγματα στην καθημερινοτητα που μας αγχωνουν δεν θα προσθεσουμε και το αυτοκινητο
Πουλημα και παμε για αλλαΈτσι ακριβώς, και υποτίθεται δεν πας σε μεταχειρισμένο για να είσαι σίγουρος ότι ξέρεις το ιστορικό του αυτοκινήτου σου, το έχεις προσέξει, το έχεις συντηρήσει κ.λ.π.
Και τελικά πάλι κάτι προκύπτει και το έχεις πληρώσει αδρά έναντι του μεταχειρου.
Το ερώτημα είναι για που πας μετά?
Καινούριο?
μεταχειρισμένο ?
Μήπως τελικά πέσω σε κάτι χειρότερο?
Αν ήταν λίγο πιο προνομιακές οι συνθήκες του leasing θα σωνομασταν. -
https://www.ford.gr/cars/puma-gen-e
Puma Gen-E Style 43 kWh 168PS: από 27.598 €
Puma Gen-E Premium 43 kWh 168PS: από 29.642 €Οι τιμές περιλαμβάνουν το όφελος κρατικής επιδότησης σύμφωνα με το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3”
-
Από 36600 ευρώ δηλαδή, αν δεν πάρεις επιδότηση, με 376 WLTP αυτονομίας, δηλαδή πρακτικά αν το πατήσεις λίγο εθνική οριακά θα φτάσεις Πάτρα. Δεν έχω άλλα σχόλια. Θα ήθελα να δω τι πωλήσεις δεν θα κάνει μέσα στο 2025.
Σαν design πάντως μου αρέσει. Αν είχε x1.5 φορά την πραγματική αυτονομία θα είχε και κάποιο νόημα. Για εντός πόλης οι Κινέζοι θα τους πάρουν φαλάγγι.
-
@antonakis said in Ford Puma 2019:
Puma Gen-E Premium 43 kWh 168PS: από 29.642 €Οι τιμές περιλαμβάνουν το όφελος κρατικής επιδότησης σύμφωνα με το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 3”
375 χλμ ????
Καλά θα παέι αυτό!!! -
Και το επίσημο Δελτίο Τύπου.
https://cartalk.gr/episimi-parousiasi-gia-amigos-ilektriko-ford-puma-gen-e/
-
@antonakis said in Ford Puma 2019:
Όπως εδώ και 2-3 χρόνια, εκτός τόπου και χρόνου οι τιμές της Φόρντ. Τα τιμολογούν λες και δεν θέλουν να πουλήσουν!!
-
Τώρα το είδα: παράδοση σε 34 εβδομάδες λέει, δηλαδή 7-8 μήνες...!!! μπουαχαχαχα... Εδώ δεν ξέρουμε εαν θα έχει επιδότηση σε 1 μήνα, και αυτοί μιλάνε για επιδότηση το καλοκαίρι....χαχα!! Καλά θα πάει και αυτό...
-
@andreas-red-velvet said in Ford Puma 2019:
@groover1972 said in Ford Puma 2019:
@hountalas said in Ford Puma 2019:
Καλησπέρα στο forum! 46000 χλμ πλέον και έκλεισα 4ετια. Έκανα το σέρβις και οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν.
Κολώνα τιμονιού μου είπαν. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?
Φοβόμουν μην ήταν καμία κρεμαριερα αλλά λένε σίγουρα όχι.
Ασχέτως αν υπάρχει εγγύηση δεν μου ήταν ευχάριστο γιατί το ενδεχόμενο να αλλάχτει και σε 4-5 χρόνια να είμαι εκτός εγγύησης και να ξαναβγεί μιας και στην αντιπροσωπεία είπαν πώς είναι γνωστό θέμα και κοιτάνε συνέχεια πώς θα βελτιωθεί.Πολύ συχνό φαινόμενο αυτό με την κολώνα. Λογικά θα την γρασάρουν αν και σε κάποιους που το έκαναν, ξανά άρχισε τον θόρυβο ενώ σε άλλους όχι. Ότι σου πούνε τώρα και βλέπεις πως πάει
Εμένα μου ανέφεραν επί λέξη "είναι γνωστό θέμα και την βελτιώνουν συνέχεια, νέοι κωδικοί ανταλλακτικού και ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναβγάλει θέμα αλλά κανείς δεν ξέρει ούτε μπορεί να εγγυηθεί για τις νέες κολώνες, σε κάθε περίπτωση μην ανησυχείτε για την αντικατάσταση και το πόσο θα καλυφτεί εντός ή εκτός εγγύησης μιας και το κόστος της δεν είναι κάποιο υπέρογκο, περίπου 130€ κοστίζει (φαντάζομαι χωρίς εργατικά εννοούσαν).
Σίγουρα θα το δω πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Και αναλόγως θα κινηθώ.Ανδρέα, αφού σου έβγαλε μόνο αυτή τη ζημιά, πάλι καλά να λες.
Ναι αδελφέ δεν λέω ότι είναι κάτι τραγικό, δόξα Τω Θεώ,αλλά όσο να ναι επηρεάζει την ψυχολογία όταν καινούργιο αμάξι βγάζει το οτιδήποτε.
Με κόπο και ιδρώτα τα αγοράζουμε και είναι αμαξάκια ε? Όχι τίποτα λιμουζίνες...To έχω ζήσει το δράμα με ολοκαίνουριο Ford Cmax το 2005. Σε καταλαβαίνω πιο πολύ από ότι νομίζεις.
Δεν ξέρω αν συμφωνούν οι υπόλοιποι αλλά πρέπει να είσαι τυχερός πλέον και να πέσεις σε αυτοκίνητο που δεν βγάζει βλάβες και δεν τρέχεις κάθε λίγο και λιγάκι για προβλήματα. Εγώ δεν ήμουν με το συγκεκριμένο αλλά δεν είναι ο κανόνας, ήμουν στις εξαιρέσεις... -
Νεο PUMA GEN-E με Gigabox (αντι megabox) Και Frunk (μπροστά χώρος)
https://www.ford.gr/cars/puma-gen-e#intro
https://www.carandmotor.gr/electric/dokimes/idoy-ilektriko-ford-puma-gen-e
Η τιμή εκκίνησης του νέου ηλεκτρικού Puma στη χώρα μας έχει οριστεί στα 25.900 ευρώ (με 1.700 ευρώ έκπτωση), σε συνδυασμό με την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά» και προωθητικό πρόγραμμα, και φτάνει τα 27.944 ευρώ για την πλουσιότερη Premium (επίσης με έκπτωση 1.700 ευρώ).
Alongside that 43kWh battery sits a single 166bhp/290Nm electric motor powering the front wheels. Thanks to the fact the Puma Gen-E weighs 1,563kg, this allows the Puma Gen-E to sprint from 0 to 62mph in 8.0 seconds. Top speed, while not all that relevant in this part of the market, is pegged at 99mph
-
Ελπίζω μόνο μην επιμελήθηκαν τις μπαταρίες τα αφεντικά της Rombat!!!!
-
@hountalas said in Ford Puma 2019:
Ελπίζω μόνο μην επιμελήθηκαν τις μπαταρίες τα αφεντικά της Rombat!!!!
δεν ξέρω τι μπαταρίες θα έχει αλλα μαλλον από όπου ψωνιζουν ολοι (απο κινα) θα είναι και αυτές
ομως με αυτή την τιμή και 40ρα μπαταρία, ε οπως και να το κάνουμε στα 27K παίρνεις με 60ρα το Atto3 που είναι καλύτερο σε ολα εκτός απο εμφανιση μεσα έξω αντε και απο οδηγική συμπεριφορα που παραδοσιακα το puma είναι πολύ καλό
-
Ώρα να τα μαζεύουν οι κύριοι και να μας αφήσουν. Πρώτα σκότωσαν τα μοντέλα που γούσταρε όλος ο κόσμος.
Τώρα παρουσιάζουν αυτό το πράγμα στα 40 παρά βασική έκδοση για τη Γερμανία, αν είναι δυνατόν. Χίλιες φορές καλύτερα το φθηνότερο και πολύ ανταγωνιστικό πλέον Megane στο ίδιο ακριβώς μέγεθος, που είναι και πιο όμορφο και από ότι λένε οδηγιέται εξαιρετικά.
Αυτό που απορώ περισσότερο είναι πως γίνεται να πήγαν σε NMC με τόσο μικρή μπαταρία. Δηλαδή δεν μπορείς να καταφέρεις ούτε αυτό το λίγο σαν εταιρεία και να βάλεις μια LFP;
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
Νεο PUMA GEN-E με Gigabox (αντι megabox) Και Frunk (μπροστά χώρος)
https://www.ford.gr/cars/puma-gen-e#intro
https://www.carandmotor.gr/electric/dokimes/idoy-ilektriko-ford-puma-gen-e
Άργησες 3-4 ποστ, ήδη ανέβηκε και σχολιάστηκε!!
-
Στην Ιταλία πάντως ξεκινά από 33.000 χωρίς επιδοτήσεις-προσφορές κ.λ.π.
Ford Puma 2019