-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Για το CX-30 εχει βγει τιποτα μιας κ που ειμαστε στο σωστο θεμα...?
To 122 πηγαινει στα 165
https://www.br-performance.lu/en-lu/chiptuning/1-cars/36-mazda/10861-cx-30/10907-2019/10538-2-0-skyactiv-g-m-hybrid/Τα άλλα 2λιτρα(180 και 186hp) μονο +10 αλογα
-
@alexandros-k said in Mazda CX-30:
Για το CX-30 εχει βγει τιποτα μιας κ που ειμαστε στο σωστο θεμα...?
To 122 πηγαινει στα 165
https://www.br-performance.lu/en-lu/chiptuning/1-cars/36-mazda/10861-cx-30/10907-2019/10538-2-0-skyactiv-g-m-hybrid/Τα άλλα 2λιτρα(180 και 186hp) μονο +10 αλογα
600 ευρω για 10 αλογα...?
Ας το αφησουμε μαμα δεν εγινε κατι...
Δεν κυνηγαμε το γκαζι εδω περα.
Για αλλα πραγματακια το πηραμε. -
Μου φαίνεται πολύ ρίσκο, ένα ατμοσφαιρικό κινητήρα που ο κύκλος του έχει σχεδιαστεί να έχει κύκλο παρόμοιο με ντίζελ, να το πειράξει κάποιος και να περιμένει πως θα έχει την χαμηλή κατανάλωση και αξιοπιστία για τα οποία τον προτίμησε, και όχι οτι θα καίει τον αγλεορα, θα δυσκολευτεί σε τυχόν πραγματικό έλεγχο αερίων και θα τον πάρει στο χέρι κάποια στιγμή... δηλαδή τον άφησαν οι γιαπωνέζοι σε αυτά τα άλογα, γιατί δεν ήξεραν να τον ρυθμίσουν όπως ο κάθε μάγκας Karamitros Racing ?
-
@piliourits said in Mazda CX-30:
Μου φαίνεται πολύ ρίσκο, ένα ατμοσφαιρικό κινητήρα που ο κύκλος του έχει σχεδιαστεί να έχει κύκλο παρόμοιο με ντίζελ, να το πειράξει κάποιος και να περιμένει πως θα έχει την χαμηλή κατανάλωση και αξιοπιστία για τα οποία τον προτίμησε, και όχι οτι θα καίει τον αγλεορα, θα δυσκολευτεί σε τυχόν πραγματικό έλεγχο αερίων και θα τον πάρει στο χέρι κάποια στιγμή... δηλαδή τον άφησαν οι γιαπωνέζοι σε αυτά τα άλογα, γιατί δεν ήξεραν να τον ρυθμίσουν όπως ο κάθε μάγκας Karamitros Racing ?
Δεν ξερεις τι μυαλο/νταλκα κουβαλαει ο καθενας...
Εγω προσωπικα δεν θα πειραξω τιποτα.
Οπως το εφτιαξε ο Ιαπωνας... -
Αλλο τι σου φαινεται , κι αλλο τι ισχυει στην πραγματικοτητα
-
Δηλαδή το CX-30 είναι άλλο ένα σχεδόν "EVO" που το κρατάει κρυφό η Mazda για να το αποκαλύψουν στο κοινό οι Pitzipitzidis Tuning
Τέλος πάντων, δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ σε αυτά
-
Δηλαδή το CX-30 είναι άλλο ένα σχεδόν "EVO" που το κρατάει κρυφό η Mazda για να το αποκαλύψουν στο κοινό οι Pitzipitzidis Tuning
Ολοι οι κινητηρες δεν παιρνουν αλογα αν τους βαλεις προγραμμα ? Ποια η διαφορά ? Αλλος παιρνει παραπανω , αλλος λιγοτερα. Και δεν μιλησε κανεις για Pitzipitzidi . Ειναι γνωστες εταιριες που ασχολουνται μονο με την βελτιωση. Λες να μην ξερουν τι κανουν?
-
Οι βελτιωτικοί οίκοι μια χαρά ξέρουν τη δουλειά τους και είναι αξιόπιστοι.
Αλλά...
Βάζουν τα μοτέρ να λειτουργούν σε συνθήκες που ναι μεν αντέχουν τεχικά, αλλά δεν έχουν δοκιμαστεί από τον κατασκευαστή.Φαντάζεται κανείς να κάνουν δοκιμές μακράς διαρκείας στα αυτοκίνητα οι βελτιωτικοί οίκοι? Όπως ο κατασκευαστής, που πάει ταξίδια το μοτέρ στα χιόνια και την έρημο?
Δε νομίζω. Γι' αυτό σου δίνουν ένα χρόνο εγγύηση και μετά άντε γεια. Αρα όποιος κάνει βελτίωση στο αυτοκίνητό του παίρνει και τα ρίσκα του.
-
Ολοι οι κινητηρες δεν παιρνουν αλογα αν τους βαλεις προγραμμα ? Ποια η διαφορά ? Αλλος παιρνει παραπανω , αλλος λιγοτερα. Και δεν μιλησε κανεις για Pitzipitzidi . Ειναι γνωστες εταιριες που ασχολουνται μονο με την βελτιωση. Λες να μην ξερουν τι κανουν?
η γατοεμπειρια οσο εμπλεξε με αυτα ητανε
- σοβαρες βελτιωσεις θελουν ενα σκασμο λεφτα και επεμβαση σε parts
- τα προγραμματα με κατι μαγικα τσιπακια-κουτακια ειναι γτπ
- τα προγραμματα απο σοβαρους οικους ειναι γενικα αξιοπιστα αλλα εχουν μικρη αποδοση
- τα προγραμματα απο ιδιωτες ειναι δυο λογιων. ψαγμενων αλλα καβλωμενων με αποτελεσμα ψηλες αποδοσεις και συνεργειο ή πεταμα και συνειδητοποιημενων με επισης μικρες αποδοσεις και λιγοτερο συνεργειο αλλα παντως παντα ζημιες
- τα ατμο δεν παιρνουν αλογα με προγραμματα, κοροιδευα τον εαυτο μου
- τα τουρμπακια κατι κανουν αλλα χανεται η ομαλοτητα της αποδοσης
γενικα μακρυα και αγαπημενοι ή προετοιμασια για γκαζια και οδικη
-
@gatoz said in Mazda CX-30:
η γατοεμπειρια οσο εμπλεξε με αυτα ητανε
- σοβαρες βελτιωσεις θελουν ενα σκασμο λεφτα και επεμβαση σε parts
- τα προγραμματα με κατι μαγικα τσιπακια-κουτακια ειναι γτπ
- τα προγραμματα απο σοβαρους οικους ειναι γενικα αξιοπιστα αλλα εχουν μικρη αποδοση
- τα προγραμματα απο ιδιωτες ειναι δυο λογιων. ψαγμενων αλλα καβλωμενων με αποτελεσμα ψηλες αποδοσεις και συνεργειο ή πεταμα και συνειδητοποιημενων με επισης μικρες αποδοσεις και λιγοτερο συνεργειο αλλα παντως παντα ζημιες
- τα ατμο δεν παιρνουν αλογα με προγραμματα, κοροιδευα τον εαυτο μου
- τα τουρμπακια κατι κανουν αλλα χανεται η ομαλοτητα της αποδοσης
γενικα μακρυα και αγαπημενοι ή προετοιμασια για γκαζια και οδικη
- Ενα προγραμμα ειναι , και δεν ειναι απαραιτητη η επεμβαση σε hardware
- Δεν υπαρχουν τσιπακια, κι αυτο που εδειξα δεν ειναι ουτε κουτακι
3, Η BBR ειναι πολυ γνωστη και ασχολειται μονο με Μαζντα πλεον απο οσο νομιζω. Δλδ και σοβαρη ειναι και αυτη καταφερε την μεγαλυτερη αποδοση σ αυτο το μοτερ
4, Παρα πολλοι εχουμε προγραμμα, χωρις κανενα προβλημα. Ειδικα απο γνωστους βελτιωτες ειναι σπανια τα προβληματα.
5 . Το ειπα και πριν, Αυτος δεν ειναι σαν τους αλλους ατμο.
Δεν σας πιεσε να βαλετε προγραμμα κανεις. Απλα καποιοι αμφισβητησαν οτι μπορει να παρει τοσα αλογα ο 1,5 μονο με προγραμμα και απαντησα με αποδειξεις οτι μπορει . Το να μιλαμε στον αερα και να λεμε ολα τα προγραμματα ειναι γτπ και θα σας χαλασει το μοτερ ειναι η τριχα τριχια
-
Τι έχει αυτός ο κινητήρας και διαφέρει από τους συνηθισμένους;
-
@super-t said in Mazda CX-30:
Τι έχει αυτός ο κινητήρας και διαφέρει από τους συνηθισμένους;
Εσυ λογικα ξερεις. Αν δεν ξερεις,που δεν το νομιζω, μπορεις να ψαξεις
-
Καλησπέρα. Υποθέτω ότι η τηλεματική του CX-30 δεν καλύπτει περιπτώσεις παραβίασης ή μετακίνησης από στάθμευση (νομίζω ότι δεν σε ειδοποιεί η εφαρμογή). Υπάρχει κάποια πρόταση για τοποθέτηση αξιόπιστου συναγερμού με GPS, κι αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα με την αντιπροσωπεία σε περίπτωση επεμβάσεων (όπως συναγερμός με μπλοκάρισμα κινητήρα κλπ.). Ευχαριστώ.
-
@pit-1 said in Mazda CX-30:
Καλησπέρα. Υποθέτω ότι η τηλεματική του CX-30 δεν καλύπτει περιπτώσεις παραβίασης ή μετακίνησης από στάθμευση (νομίζω ότι δεν σε ειδοποιεί η εφαρμογή). Υπάρχει κάποια πρόταση για τοποθέτηση αξιόπιστου συναγερμού με GPS, κι αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα με την αντιπροσωπεία σε περίπτωση επεμβάσεων (όπως συναγερμός με μπλοκάρισμα κινητήρα κλπ.). Ευχαριστώ.
GPS ουσιαστικά έχεις από την εφαρμογή. Σου δείχνει ακριβές σημείο παρκαρίσματος.
-
@dublin said in Mazda CX-30:
Εντο με ταξι δεν ειπε οτι ειναι το πρωτο του αυτοκινητο...
Χαχα! Αυτό σκεφτόμουν!! Ο καθένας ότι να' ναι συμπεράσματα!
τα συμπεράσματα είναι μετά από τα αναγραφόμενα, δεν τα λέει κάποιος αυτά, αν έχει τουλάχιστον 1 αυτοκίνητο στη κατοχή του. Είναι ερωτήματα κοινής λογικής...
-
@groover1972 said in Mazda CX-30:
Εντο με ταξι δεν ειπε οτι ειναι το πρωτο του αυτοκινητο...
Χαχα! Αυτό σκεφτόμουν!! Ο καθένας ότι να' ναι συμπεράσματα!
τα συμπεράσματα είναι μετά από τα αναγραφόμενα, δεν τα λέει κάποιος αυτά, αν έχει τουλάχιστον 1 αυτοκίνητο στη κατοχή του. Είναι ερωτήματα κοινής λογικής...
Πουθενά δεν υπαινίχθηκε ο άνθρωπος ότι είναι το πρώτο αυτοκίνητό του. Αν με ενδιέφερε ή έπαιζε κάποιο ρόλο, απλά θα ρωταγα.. μετά ξεκινάει μία συζήτηση σε λάθος βάση και χωρίς να απαντάει καθόλου στα ερωτήματα..
-
Θα μπορούσε κ από την άλλη να είχε (πάρει έως σήμερα) ένα αμάξι μεταχειρο από κάποιον άλλο (πχ συγγενή) που ούτε καινούριο ήταν, ούτε είχε κάποιο στάνταρ πρόγραμμα συντήρησης κ απλά έκανε την δουλειά του.
Δείχνει μια έλλειψη γνώσεων στο θέμα καινούριο αυτοκίνητο, πώς στρώνεται, συντήρηση κλπ κλπ.
Όσοι έχουμε αγοράσει κάτι καινούριο σίγουρα έχουμε εμπειρία από αυτά που ρωτάει... -
Τελικά του απάντησε κανείς; Ή το σημαντικό είναι άλλο;!; Έτσι δεν κρατάς αναγνώστες, διώχνεις!
-
Τελικά του απάντησε κανείς; Ή το σημαντικό είναι άλλο;!; Έτσι δεν κρατάς αναγνώστες, διώχνεις!
Είχε απαντηθεί άμεσα από κάτοχο.
-
Οκτανίων συνέχεια...
Σήμερα μου ήρθε απάντηση από την Mazda:***Αγαπητέ κύριε
Η χρήση βενζίνης με 100 οκτάνια δεν είναι απαραίτητη αλλά δεν πρόκειται και να επηρεάσει αρνητικά την καλή λειτουργία του κινητήρα σας.Μπορείτε να χρησιμοποιείτε βενζίνη από 95 οκτάνια και επάνω.***
Νομίζω ότι εδώ τελειώνει οποιαδήποτε αμφιβολία, τουλάχιστον από πλευράς μου.
Mazda CX-30