-
Όλοι αγοράζουν audi μεταχειρισμένα από το εξωτερικό καθαρά για θέματα μόστρας.
Εδώ έχει γεμίσει ο τόπος με παλια tt. Το οποίο πραγματικα είναι ένα επικό σχεδιαστικά αυτοκίνητο. Ακόμα και σήμερα είναι εξαιρετικό το design του.
Όλα τα άλλα είναι μεταχειρισμένα παλαιά για να παρκαρουν έξω από καφέ οι υποψήφιοι γαμπροί.Κανείς που το αγόρασε ως καινουργιο δεν θα κρατούσε 15-20 έτη ένα audi tfsi κτλ.
Αυτά τα οικονομικά στρώματα μπορούν να ξαναγορασουν αυτοκίνητο στη δεκαετία το πολύ.
-
@harisma23 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@gatoz said in Νέα BMW 1 Series 2019:
σε λιανα ελληνικα, τα άουντι ειναι ότι πιο δηθεν έρχεται απο γερμανια μερια, τι να κανουμε. οι μπεμπες με τα συν και να αναποδα τους εχουν μια καποια φιλοσοφια για να αγοραστουν, ακομη και οταν ο αγοραστης δεν την χαιρεται ή το ίδιο το αμαξι δεν την εξυπηρετει οπως πρεπει. αναλογα οι μερκεντε εχουν μια εσανσ πιγιοτητας, τις παιρνεις με συγκεκριμενες αναμονες. τα αούντι ομως δεν εχουν τιποτε, απολυτως να προσφερουν πλην της επιβεβλημενης με μαρκετιν προς ιθαγενεις πριμιουριας τους. ενα γκολφ με σηματακι ακριβο. μονο και μονο για να δειχνει στον γειτονα οτι ειναι γκλοφ με σηματακι ακριβο. την καλημερα μου..
Γάτε, κάνεις λάθος. Όντως μπορεί να είναι αμφισβητίσιμο τα αν το Α3 προσφέρει κάτι ουσιαστικό έναντι του Golf ή το A1 έναντι του Polo, αλλά αυτή είναι μια οπτική μόνο μέσα από το διαστρεβλωτικό φακό της ελληνικής αγοράς. Από Α4 και πάνω τα Audi έχουν και ποιότητα και ουσία συγκρίσιμη με τους άλλους premium κατασκευαστές.
Άσε που ακόμη και τα "δεύτερα" για σένα Α3 μια χαρά στέκονταν παραδοσιακά έναντι στον άσσο και τη A-Class. Πότε λίγο πιο κάτω και πότε λίγο πιο πάνω. Στην κατηγορία του Α1 δεν κατέβηκαν οι άλλοι, για να τους κρίνουμε.
χαχαχ
περιμενες να παρεις λάικ για να αλλαξεις τα γραφτα.... σε επιασα χαρη, συνεληφθεις...
δεν ειναι θεμα αν στεκεται ενα αμαξι απεναντι στον ασσο ή σε μερκεντε, και πολλα αλλα στεκονται και ειναι και καλυτερα οπως ας πουμε οι χοντες, τα ματσουντα, τα φορντια, ιταλικα, καμποσα γαλλικα. δεν το παιζουν ομως πριμιο. το αλφα τριο δεν εχει κανενα νοημα πλην της πριμιουμιας.
γενικα της φαου το κοινο ειναι συγκεκριμενο, φτωχια καταραμενη, σκοντα, πλεμπα φαου, εναλλακτικοι σεατ, ο προϊσταμενος άουντι. ολα μια απο τα ιδια, αλλαζουν οι κομερσιαλς στη τιβι. -
Η αλήθεια είναι γάτε μου, ότι έχουμε μαζευτεί όλοι οι χεράδες μέσα στο forum και το αποκλειστικό κριτήριο είναι η οδική συμπεριφορά. Σε άλλες χώρες, με λιγότερα αυτοκινητιστικά συμπλέγματα, υπάρχουν και άλλα κριτήρια και το κάθε αυτοκίνητο κρίνεται ίσως λιγότερο αποσπασματικά και περισσότερο ως σύνολο χαρακτηριστικών.
Για να μην παρεξηγηθώ και για μένα η οδική συμπεριφορά αποτελεί το νούμερο ένα χαρακτηριστικό ενός αυτοκινήτου.
-
Χεράδες , κατά ιδίαν δήλωση, βεβαίως , βεβαίως...
-
@criuser said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Χεράδες , κατά ιδίαν δήλωση, βεβαίως , βεβαίως...
Δεν μας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Εξάλλου οι άλλοι είναι κουλομαρίες!
-
@gatoz said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@andya3 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Προφανώς ο ΣΧ μιλάει για το καινούργιο Α3 και το συγκρίνει με τον καινούργιο 1 που βγήκε εμπροσθοκίνητος, που μάλλον είναι και το γεγονός που τον κάνει να "υποβιβάζει" τον 1. Κατά τη γνώμη μου η BMW τον άλλαξε σε μπροστά κίνηση ακριβώς γιατί δεν άρεσε στο αγοραστικό κοινό που απευθύνεται ο τρόπος που πήγαινε σαν πισωκίνητο.
Τώρα ο καθένας στο forum έχει τις φαντασιώσεις του για το πως πρέπει να πηγαίνει το αυτοκίνητο, ο ένας θέλει να τρέχει, ο άλλος θέλει τιμόνι "ξυράφι" κλπ, πράγματα που μάλλον αφήνουν αδιάφορους αυτούς που αγοράζουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα και κοιτάνε τη γενική οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και το σηματάκι.
Έχει ο gatoz π.χ. το τανκς το 3008 το PHEV που για να στρίψει πρέπει να τον σπρώχνουν από το πλάι, το τιμόνι του Α3 βρίσκει λαγουδιέρα και η Audi τον μάρανε. Παράνοια...Το θέμα είναι ότι στην παρούσα φάση το Α3 είναι πιο ακριβό από τον 1 (τουλάχιστον μέχρι να έρθει το facelift του 1, που είναι καθοδόν) και φυσικά οι πελάτες προτιμούν τον 1, ανεξάρτητα από το τι λέει ο ΣΧ ή εμείς στο forum.
Τα 2 αυτοκίνητα είναι ουσιαστικά ισοδύναμα για τους αγοραστές που απευθύνονται και παίζει ρόλο η τιμή και πόσο γουστάρει το σηματάκι της Audi ή της BMW ο καθένας για να κάνει την επιλογή του. Τα υπόλοιπα που λέμε εμείς είναι θεωρία...αγαπητε άντυ με αλφα τριο, που βλεπω να προσδιοριζει ακομη και την υμων ονοματολογια, αυτο να το σκεφτειτε λιγο.
σε λιανα ελληνικα, τα άουντι ειναι ότι πιο δηθεν έρχεται απο γερμανια μερια, τι να κανουμε. οι μπεμπες με τα συν και να αναποδα τους εχουν μια καποια φιλοσοφια για να αγοραστουν, ακομη και οταν ο αγοραστης δεν την χαιρεται ή το ίδιο το αμαξι δεν την εξυπηρετει οπως πρεπει. αναλογα οι μερκεντε εχουν μια εσανσ πιγιοτητας, τις παιρνεις με συγκεκριμενες αναμονες. τα αούντι ομως δεν εχουν τιποτε, απολυτως να προσφερουν πλην της επιβεβλημενης με μαρκετιν προς ιθαγενεις πριμιουριας τους. ενα γκολφ με σηματακι ακριβο. μονο και μονο για να δειχνει στον γειτονα οτι ειναι γκλοφ με σηματακι ακριβο. την καλημερα μου..Τι φιλοσοφία έχουν ο 1 και η Α παραπάνω απ' το "άλφα τρίο" αγαπητέ μου? Δεν μ' ενδιαφέρει βέβαια να γκρεμίσω τις φαντασιώσεις κανενός, μπορείς να έχεις τις δικές σου, αλλά υπενθυμίζω ότι το "άλφα τρίο" ίδρυσε την κατηγορία ας την ονομάσουμε "premium hatchback". Και οι άλλοι 2 ανταγωνιστές έτρεξαν από πίσω να βγάλουν αυτοκίνητα για να πάρουν μερίδιο της πίτας από την Audi.
Ίδια φιλοσοφία έχουν και τα 3 "πρίμια", να βγάλουν λεφτά σε κατηγορία που πουλάει. Και από την οπτική γωνία του ποιος είναι ο "ιδρυτής", μάλλον τα άλλα 2 είναι τα "ιμιτασιόν"...
Καλή εβδομάδα... -
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Όλοι αγοράζουν audi μεταχειρισμένα από το εξωτερικό καθαρά για θέματα μόστρας.
Εδώ έχει γεμίσει ο τόπος με παλια tt. Το οποίο πραγματικα είναι ένα επικό σχεδιαστικά αυτοκίνητο. Ακόμα και σήμερα είναι εξαιρετικό το design του.
Όλα τα άλλα είναι μεταχειρισμένα παλαιά για να παρκαρουν έξω από καφέ οι υποψήφιοι γαμπροί.Κανείς που το αγόρασε ως καινουργιο δεν θα κρατούσε 15-20 έτη ένα audi tfsi κτλ.
Αυτά τα οικονομικά στρώματα μπορούν να ξαναγορασουν αυτοκίνητο στη δεκαετία το πολύ.
Κυκλοφορούν και αρκετά audi εισαγωγής, αλλά δεν είναι αυτή η μεγάλη εικόνα φίλτατε lap. Μέχρι πριν κάποια χρόνια τα αγόραζαν πολύ τα audi a3 και α4 και μάλιστα με τα μεγάλα μοτέρ και τα πειράζανε κιόλας και τα κάνανε τούμπανο και μετά σπάγανε και τα παρατάγανε επειδή δεν είχαν λεφτά να τα φτιάξουν. Σχεδόν μόδα είχε γίνει.
Που τα βρίσκανε τα λεφτά δεν ξέρω, μάλλον έπαιρναν δάνεια από τράπεζες. Όταν ζόρισε οικονομικά με την κρίση, μάλλον έπεσαν και οι πωλήσεις της Audi, γιατί προφανώς οι "φραγγάτοι" προτιμούν τις μεγάλες bmw και Mercedes, δεν θα ασχοληθούν με a3 και a4.
-
Κάπως έτσι...
Πλέον βλέπω πάρα πολλά audi leasing. Πάρα πολλά όμως. Μάλλον έχουν καλές προσφορές.
-
Για τα μικρά Audi ειδικά στη χώρα μας είναι ακριβώς όπως τα λέει ο γάτος.
Στο εξωτερικό η Audi από A4 και πάνω μαζί με το TT και τις S σειρές είναι πιο σοφιστικέ επιλογές για άνετους οικονομικά πελάτες σε σχέση με τα καγκουρό βλαχομπαροκ BMW και τα χυδαία Mercedes.
Και όντως αυτό που έγραψε ο Lap για το sportback Q3 ισχύει , έχω δει και εγώ κάποια στο δρόμο , μάλλον τα αγοράζουν σε αυτό το πλαίσιο της σοφιστικέ εικόνας της μάρκας , τα αγοράζουν εντελώς απενοχοποιημενα σε σχέση με τα αντίστοιχα BMW και Mercedes που θα έμπαιναν άσχημα κατευθείαν στο μάτι των γειτόνων , πελατών , προμηθευτών κλπ κάτι που πλέον δεν είναι το ζητούμενο στη χώρα μας για κάποιους που θέλουν να θεωρούνται επιτυχημένοι αλλά κρατώντας χαμηλό προφίλ.
Και νομίζω πως εδώ είναι ξανά ευκαιρία της Peugeot να χωθεί , λείπει από την γκάμα της ένα πανέμορφο Sportback SUV 3008.
Και μιας και είπα Peugeot , αυτή πλέον είναι η απόλυτη σοφιστικέ επιλογή στις μικρές κατηγορίες στην Ευρώπη , ποιο Α3 , και ποιο Q3 ή Q2 όταν υπάρχουν τα πανέμορφα 308 , 2008 , 3008 . Ακόμη ποιο απενοχοποιημενα στις ίδιες τιμές τα παραπάνω σε Gt line και άνω , must επιλογές νέων επιστημόνων , developers , επιχειρηματιών που δεν θέλουν να μπαίνουν στο μάτι κανενός αλλά να βγάζουν και ενα αέρα μοντέρνου κύρους. -
@vagkirk said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Και μιας και είπα Peugeot , αυτή πλέον είναι η απόλυτη σοφιστικέ επιλογή στις μικρές κατηγορίες στην Ευρώπη , ποιο Α3 , και ποιο Q3 ή Q2 όταν υπάρχουν τα πανέμορφα 308 , 2008 , 3008 . Ακόμη ποιο απενοχοποιημενα στις ίδιες τιμές τα παραπάνω σε Gt line και άνω , must επιλογές νέων επιστημόνων , developers , επιχειρηματιών που δεν θέλουν να μπαίνουν στο μάτι κανενός αλλά να βγάζουν και ενα αέρα μοντέρνου κύρους.
Η Ευρώπη δεν έχει ενιαία εικόνα στα αυτοκίνητα, μη βγάζουμε συμπεράσματα από τα Ελληνικά γούστα. Στο κέντρο και στο βορρά, συμπεριλαμβανομένων και αρκετών πρώην ανατολικών χωρών τα Γαλλικά αυτοκίνητα είναι από μειοψηφία έως ανύπαρκτα. Είναι Γερμανοκρατούμενες.
Εντωμεταξύ θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε τους Ολλανδούς που έχουν μέσο όρο ύψους πάνω από 1,90 να προσπαθούν να οδηγήσουν Peugeuot με το i-cockpit... -
Επειδή ήμουν στο τσακ να πάρω 118 sportline advantage κλπ κλπ το αμάξι είναι εξαιρετικό και επειδή είχα δει και το Α3, στα ίδια λεφτά απλά δεν υπάρχει σύγκριση!! Δείχνει τόσο φτωχό το άουντι που για μένα προσωπικά είχε αποκλειστεί, οδηγικά δε τον 1 και το βρήκα ανώτερο-κυρίως λόγω τιμονιού. Επίσης το προηγούμενο Α3 sportback έδειχνε πιο πρίμιουμ.
Δύο είναι τα αουντι για μένα που δεν έχουν ανταγωνισμό με τις άλλες δύο. E-tron GT και RS6. -
@jntaras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Επειδή ήμουν στο τσακ να πάρω 118 sportline advantage κλπ κλπ το αμάξι είναι εξαιρετικό και επειδή είχα δει και το Α3, στα ίδια λεφτά απλά δεν υπάρχει σύγκριση!! Δείχνει τόσο φτωχό το άουντι που για μένα προσωπικά είχε αποκλειστεί, οδηγικά δε τον 1 και το βρήκα ανώτερο-κυρίως λόγω τιμονιού. Επίσης το προηγούμενο Α3 sportback έδειχνε πιο πρίμιουμ.
Δύο είναι τα αουντι για μένα που δεν έχουν ανταγωνισμό με τις άλλες δύο. E-tron GT και RS6.E-tron GT και RS6. Αυτοκινητάρες ... για να τις χαζεύεις στο internet. Από 150k ξεκινάνε...
-
@andya3 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@jntaras said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Δύο είναι τα αουντι για μένα που δεν έχουν ανταγωνισμό με τις άλλες δύο. E-tron GT και RS6.E-tron GT και RS6. Αυτοκινητάρες ... για να τις χαζεύεις στο internet. Από 150k ξεκινάνε...
Ισχύει, γενικά το λέω επειδή η κουβέντα γενικεύτηκε... έχουμε και στην Αθήνα πάντως και απο τα δύο ..να τα χαίρονται!
-
Πάντως η προσφορά που τρέχει ο σφακιανάκης νομίζω και ο σπανός για την 118 έχει γίνει ανάρπαστη. Πέρασα από την αντιπροσωπεία για να δω την εξέλιξη της παραγγελίας και είδα όση ώρα ήμουν εκεί τλχ 3 ενδιαφερόμενους και ο πωλητής μου μου είπε ότι όντως πάει με τα μπουνια.
-
Τι ακριβώς περιλαμβάνει η προσφορά φίλε μου;
-
@dirtybit said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Τι ακριβώς περιλαμβάνει η προσφορά φίλε μου;
Δίνει την 118 spotline advanced με πολλά έξτρα με όφελος 10.400. Εδώ το λινκ να δεις αναλυτικά.
-
Αυτό τρέχει πανελλαδικά.. επειδή ανέφερες συγκεκριμένες αντιπροσωπείες πίστεψα ότι κάνουν κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως
-
@aris-rom said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πάντως η προσφορά που τρέχει ο σφακιανάκης νομίζω και ο σπανός για την 118 έχει γίνει ανάρπαστη. Πέρασα από την αντιπροσωπεία για να δω την εξέλιξη της παραγγελίας και είδα όση ώρα ήμουν εκεί τλχ 3 ενδιαφερόμενους και ο πωλητής μου μου είπε ότι όντως πάει με τα μπουνια.
Τι χρόνους παράδοσης δίνουν?
Θυμάσαι τι επιτόκια έχουν? Στο link λέει για 4,9% αλλά στη συνέχεια λέει 5,9%. Tι ισχύει? -
@alexis-kapsalis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@aris-rom said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Τι χρόνους παράδοσης δίνουν?
Θυμάσαι τι επιτόκια έχουν? Στο link λέει για 4,9% αλλά στη συνέχεια λέει 5,9%. Tι ισχύει?
Δεν το γνώριζα ότι έτρεχε πανελλαδικά, ευχαριστώ για την ενημέρωση και διόρθωση.
Φίλε μου δεν γνωρίζω για τα επιτόκια για να είμαι ειλικρινής καθώς το ποσο θα πληρωθεί με μετρητά όποτε δεν ασχολήθηκα με το θέμα. -
@dirtybit said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αυτό τρέχει πανελλαδικά.. επειδή ανέφερες συγκεκριμένες αντιπροσωπείες πίστεψα ότι κάνουν κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως
γνωρίζεις πόσο κοστίζει κλειδί?
Νέα BMW 1 Series 2019