-
Μολις βρω χρονο θα το κανω. Ελπιζω να με προλαβει καποιος ευτυχής κατοχος!
-
@spi_duster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ελπιζω να με προλαβει καποιος ευτυχής κατοχος!
Αντίθετες έννοιες στην ίδια πρόταση...
-
Δεν έχει νόημα η συζήτηση audi vs bmw. Είναι μαζί με τη MB οι κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου σε αυτοκίνητα ευρείας κατανάλωσης (δε συζητάμε για ιδιαίτερα αυτοκίνητα όπως RR). Μόνο για επιμέρους ανταγωνιστικά μοντέλα τους μπορεί να γίνει συζήτηση και εκεί επιφανειακά, βάσει γούστου ή αριθμών όσον αφορά επιδόσεις κλπ.
Ούτε οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν τολμάνε να τις συγκρίνουν. Δείχνουν respect και τέλος. Έχουν μόνο κάτι γενικές ατάκες προς το χιουμοριστικό, του στυλ η Audi είναι πιο σοφιστικέ και την προτιμούν οι διευθυντές σχολείων, η bmw είναι πιο σπορτίφ, η Mercedes είναι το αυτοκίνητο του επιχειρηματία κλπ.
Όποιος υποτιμά οποιαδήποτε από τις 3, τόσα ξέρει τόσα λέει... -
Κανείς Γερμανός που σέβεται τον εαυτό του και την χώρα δεν βάζει την Άουδι μαζί με BMW & MB, είναι ιεροσυλία!
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Κανείς Γερμανός που σέβεται τον εαυτό του και την χώρα δεν βάζει την Άουδι μαζί με BMW & MB, είναι ιεροσυλία!
οκ θα τους το πω ότι το είπες εσύ, για να διορθωθούν...
-
Οχι και εγώ δεν πιστευω οτι ο μέσος αγοραστής έχει στο ίδιο επίπεδο την BMW και τα σημερινά Audi.
Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις των Audi όπως και των Hyundai αλλά όταν μιλάμε για σοβαρά αυτοκίνητα πρώτα μπαίνει η BMW με τη Mercedes πλέον στα πριμιουμ παιζει και η πορσε. Η Audi είναι κάπου ενδιάμεσα από τα ημι πριμιουμ και τα πριμιουμ το ίδιο και η peugeot ανάμεσα στα απλα και στα ημι premium -
Πρακτικά αφού τη συνεχίζετε την κουβέντα, με βάση την εμπειρία που αποκόμισα όταν ήμουν εκεί, ο μέσος Γερμανός ονειρεύεται να μαζέψει λεφτά να πάρει μια Mercedes, να την έχει παρκαρισμένη στο γκαράζ και να την πηγαίνει βόλτα τα ΣΚ για να ζηλεύουν οι γείτονες.
Μη νομίζετε ότι συμβαίνουν μόνο στο Ελλαδιστάν αυτά... -
Τα στερεότυπα που ισχύουν έξω είναι για τα Mercedes μεγαλομαφιοζοι
, τα BMW νεόπλουτοι καγκουρες , Audi όντως σοφιστικέ καθηγηταδες , επιστήμονες επαγγελματίες , γενικά τα επιτυχημένα καλά παιδιά.
Στην ίδια κατηγορία με τα Audi τα Saab παλαιότερα και τα Volvo σήμερα.
Κάποτε υπήρχε και η κατηγορία των "μακριά από την κόρη μου ή την γυναίκα μου " Alfa Romeo αλλά εξαφανίστηκε άδοξα , εύχομαι οι Γάλλοι να την αναβιώσουν ως γνήσιοι ερωτομανεις ανωμαλιαρηδες που είναι , δούρειος ίππος πραγματικά στις βόρειες χώρες όπως είπε σε κάποιο άλλο θέμα ο @dublin -
Σωστά, όσους ψηλοψσαγμενους ξέρω audi έχουν. Δε το είχα σκεφτεί αλλά έτσι μοιάζει να είναι στον περίγυρο μου.
Το κακό με τη Μερσεντές είναι ότι πολλοί ιδιοκτήτες τους αποτελούν δυσφήμιση για την εταιρία.
Bmw και τα δύο είδη αλλά και κάποιοι ψηλονορμαλ τολμώ να πω.
Επίσης bmw θα δεις συχνά να έχουν κολλημένοι πετρολχεντς.
Καλά για παλιές bmw 15-20ετιας.....άστο... Όλοι ξέρουμε που καταλήγουν τέτοια αυτοκίνητα. -
Πάντως στη Γερμανία και ειδικά στη Βαυαρία που ξέρω κυκλοφορούν κυρίως Mercedes και BMW. Τα Audi τα έχουν πιο κάτω και δεν τα βάζουν στο ίδιο επίπεδο.
-
Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει κινδυνος να αλλαξει η τιμη σε παραγγελια που ηδη τρεχει κ θα παραδοθει περιπου Μαη-Ιουνη?
-
@lesa1982 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει κινδυνος να αλλαξει η τιμη σε παραγγελια που ηδη τρεχει κ θα παραδοθει περιπου Μαη-Ιουνη?
Προφανώς και θα άλλαξει. Σήμερα το επιβεβαίωσα + το γεγονός ότι πλέον πάμε για 8μηνη καθυστέρηση και βλέπουμε μετά τον πόλεμο και για άλλες αλλαγές. Θεωρητικά, από ότι ακούγεται μιλάμε για αυξήσεις τιμών αλλά προσπάθεια αντιστάθμισης με μείωση επιτοκίων.
-
Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή κύριοι.
Αρχές Δεκεμβρίου παρήγγειλα κι εγώ την 118i sport line advanced με προσφορά που έτρεχε έβγαινε στα 28,5κ και με κάποια έξτρα που του έβαλα πήγε στα 31.5κ.
Παράδοση μου είπαν για 5μηνο αλλά το βλέπω λίγο χλωμό με όλα αυτά που ακούω για καθυστερήσεις κλπ.
Όσον αφορά το θέμα της τιμής/προσφορά κλπ μου είπε ο άνθρωπος ότι σε περίπτωση που αλλάξει και δεν το θέλω, θα υπάρχει επιστροφή της προκαταβολής και όλα καλά. Αν και μου είπε ότι πολύ δύσκολα καθώς τη συγκεκριμένη προσφορά την έχουν προτιμήσει αρκετοί. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. -
@alexis-kapsalis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Προφανώς και θα άλλαξει. Σήμερα το επιβεβαίωσα + το γεγονός ότι πλέον πάμε για 8μηνη καθυστέρηση και βλέπουμε μετά τον πόλεμο και για άλλες αλλαγές. Θεωρητικά, από ότι ακούγεται μιλάμε για αυξήσεις τιμών αλλά προσπάθεια αντιστάθμισης με μείωση επιτοκίων.
Μιλαω για την περιπτωση πληρωμης μετρητων χωρις δοσεις. Ωστοσο σε επικοινωνια μου με την αντιπροσωπεια για να τους ρωτησω, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποιο τετοιο ενδεχομενο.
-
Μιλαω για την περιπτωση πληρωμης μετρητων χωρις δοσεις. Ωστοσο σε επικοινωνια μου με την αντιπροσωπεια για να τους ρωτησω, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καποιο τετοιο ενδεχομενο.
Κι εγώ έτσι θα ολοκληρώσω την πληρωμή, μπορεί γι αυτό και ο δικός μου πωλητής να ήταν τόσο "σίγουρος" απέναντι στο ίδιο ερώτημα. Μακάρι. Καθώς στην δικιά μου περίπτωση το να ακυρωθεί η προσφορά ή/και να υπάρξει σημαντική αύξηση στην τελική τιμή τότε θα πάω σε ακύρωση.
-
@aris-rom said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Κι εγώ έτσι θα ολοκληρώσω την πληρωμή, μπορεί γι αυτό και ο δικός μου πωλητής να ήταν τόσο "σίγουρος" απέναντι στο ίδιο ερώτημα. Μακάρι. Καθώς στην δικιά μου περίπτωση το να ακυρωθεί η προσφορά ή/και να υπάρξει σημαντική αύξηση στην τελική τιμή τότε θα πάω σε ακύρωση.
Παρομοιως
-
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.
Συμφωνείτε με αυτήν την άποψη; https://www.4troxoi.gr/blog/audi-a3/
Μου κάνει εντύπωση που ο Σ.Χ. θεωρεί ότι ουσιαστικά έχει μείνει πίσω η Σειρά 1, ακόμα και σε σχέση με το Golf.
Επίσης αν γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει για την πώληση αυτοκινήτου με διαμεσολαβητή.
-
@green-power said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μου κάνει εντύπωση που ο Σ.Χ. θεωρεί ότι ουσιαστικά έχει μείνει πίσω η Σειρά 1, ακόμα και σε σχέση με το Golf.
Επίσης αν γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει για την πώληση αυτοκινήτου με διαμεσολαβητή.
Όχι μόνο συμφωνώ, αλλά έχω εκφραστεί παρομοίως στο forum υπέρ του Α3. Φυσικά με αντιμετώπισαν σαν να είμαι από άλλο πλανήτη, ή πιθανόν θεώρησαν ότι ευλογάω τα γένια μου επειδή έχω Α3.
Για την Α δεν έχω άποψη. Τον 1 όμως τον έχω οδηγήσει πολλές φορές και δεν μου έχει κάνει καμία εντύπωση σαν αυτοκίνητο. Το οδηγούσα κσι το ξαναοδηγούσα προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου ότι δε μπορεί, το αδικώ, bmw είναι. Αμ δε... -
Προφανώς και όχι...ο ΣΧ γνωστό...ουδέν σχόλιον. Όποιος ξέρει να οδηγεί καταλαβαίνει τις διαφορές...φυσικά ανάλογα το κείμενο γράφει ο ΣΧ, σε άλλο κείμενο το "έθαβε" το Α3...με τα κέφια του!
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Προφανώς και όχι...ο ΣΧ γνωστό...ουδέν σχόλιον. Όποιος ξέρει να οδηγεί καταλαβαίνει τις διαφορές...φυσικά ανάλογα το κείμενο γράφει ο ΣΧ, σε άλλο κείμενο το "έθαβε" το Α3...με τα κέφια του!
Ευτυχώς βρε fanis75 που υπάρχεις κι εσύ και μαθαίνουμε ότι ο Σ.Χ. που είναι επαγγελματίας του χώρου και έχει φάει τη ζωή του με τα αυτοκίνητα είναι ασυνάρτητος και την αλήθεια την ξέρεις εσύ που είσαι πιο ειδικός.
Τέλος πάντων, χρονιάρα μέρα που είναι σήμερα, θα θεωρήσω ότι κανεις χιούμορ, ή μπερδεύτηκες και έκανες πρωταπριλιάτικο αστείο.
Για να βγει και καμιά ενδιαφέρουσα πληροφορία, δε βάζεις το link που θάβει το Α3, γιατί με ενδιαφέρει να ενημερωθώ?
Νέα BMW 1 Series 2019