-
Η πιο εύκολη όπισθεν, απόλαυση στην 46αρα. Απλά θέλει αποφασιστικότητα. Η γυναίκα μου που την οδηγεί χρειάζεται δύο χέρια βέβαια, γτ είναι αριστερόχειρας και δεν έχει δύναμη. Μου φαινόταν περίεργο, αλλά τώρα με το Panda που πήρε είναι "βασίλισσα"..!
@fanis75 σαν το καλό χειροκίνητο δεν έχει, μην τα ξαναλέμε! Αυτό το κλακ-κλουκ είναι απολαυστικό.
-
@babisstinson said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@fanis75 σαν το καλό χειροκίνητο δεν έχει, μην τα ξαναλέμε! Αυτό το κλακ-κλουκ είναι απολαυστικό.
Aκόμα και να συμφωνούσα (που δεν), της bmw δεν συγκαταλέγονται στα καλά χειροκίνητα, πολύ μέτρια κιβώτια. Να μου πεις για φορντ ή μάζντα ή ακόμα και χόντα το ακούω. Αλλά bmw είναι άθλια τα χειροκίνητα, μόνο η Μερτσέντα και οι γάλλοι έχουν χειρότερα!
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@babisstinson said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Aκόμα και να συμφωνούσα (που δεν), της bmw δεν συγκαταλέγονται στα καλά χειροκίνητα, πολύ μέτρια κιβώτια. Να μου πεις για φορντ ή μάζντα ή ακόμα και χόντα το ακούω. Αλλά bmw είναι άθλια τα χειροκίνητα, μόνο η Μερτσέντα και οι γάλλοι έχουν χειρότερα!
Σε καλό αναφερόμουν στης Mazda κυρίως αλλά και στης Honda από το Civic 2004 που είχα οδηγήσει μερικές φορές και μου άρεσε αρκετά. Αλλά και της BMW δεν είναι χάλια, ειδικά με ένα short shifter.
-
Πάντως εγώ το λάτρεψα. Σαφέστατο . Ο επιλογέας κάνει ένα υπέροχο κλείδωμα σε κάθε σχέση και αλλάζει γρήγορα δίχως να προβληματίζει.
-
@spi_duster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πάντως εγώ το λάτρεψα. Σαφέστατο . Ο επιλογέας κάνει ένα υπέροχο κλείδωμα σε κάθε σχέση και αλλάζει γρήγορα δίχως να προβληματίζει.
Ακριβώς αυτό. Συμφωνώ απόλυτα...
-
Mμπορεί στα προσθιοκίνητα να είναι καλυτερο, δεν έχω οδηγήσει οπότε δεν έχω άποψη. Αλλά στις πισωκούνες δεν είναι καλό, είναι απλά ΟΚ.
-
Πέρασα πριν ένα διάστημα από την αντιπροσωπεία για να δω δια ζώσης το μπλε χρώμα για τον άσο που περιμένω σε μια gran coupe που είχαν στα μεταχειρισμένα και πέτυχα μία σειρά 2 coupe.
Χάλια πίσω φώτα αλλά συνολικά το βρήκα εξαιρετικό.
Δίλιτρο και με πίσω κίνηση τελείως άλλο αυτοκίνητο σε σχέση με την gran coupe.
-
Mμπορεί στα προσθιοκίνητα να είναι καλυτερο, δεν έχω οδηγήσει οπότε δεν έχω άποψη. Αλλά στις πισωκούνες δεν είναι καλό, είναι απλά ΟΚ.
Μέτρια είναι, όπως λες. Στην Ε92 330i ήταν πολύ σαφής, αλλά σκληρός και αργός (όταν δεν έβαζες δύναμη). Δεν έμπαινε γλυκά και γρήγορα, όπως σε ένα Mazda/Ford/Honda. Όμως στις γρήγορες αλλαγές ήταν δεκτικός. Σε καθημερινή-ήρεμη χρήση ήταν κουραστικός. Αφού πολλές φορές βαριόμουν να κατεβάσω γιατί δεν γούσταρα να τον κουνήσω και βασιζόμουν στα 32 κιλά ροπής της τρίλιτρης μοτερούκλας για να με βγάλει ασπροπροσωπο.
-
@realzeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μέτρια είναι, όπως λες. Στην Ε92 330i ήταν πολύ σαφής, αλλά σκληρός και αργός (όταν δεν έβαζες δύναμη). Δεν έμπαινε γλυκά και γρήγορα, όπως σε ένα Mazda/Ford/Honda. Όμως στις γρήγορες αλλαγές ήταν δεκτικός. Σε καθημερινή-ήρεμη χρήση ήταν κουραστικός. Αφού πολλές φορές βαριόμουν να κατεβάσω γιατί δεν γούσταρα να τον κουνήσω και βασιζόμουν στα 32 κιλά ροπής της τρίλιτρης μοτερούκλας για να με βγάλει ασπροπροσωπο.
οντως και εγω εχω τετοιο θεμα, βαριεμαι να κατεβασω πολλες φορες. ευτυχως το επομενο θα ειναι ηλεκτρικο χαχα
-
Εγώ πάντως δε βαριέμαι καθόλου τις αλλαγές. Μου άρεσαν ήδη από την Α και χαίρομαι που το κάνω έτσι πάλι, στον άσσο.
-
Καλά σε όλους μας αρεσει να αλλάζουμε αυτοκινητο! Λεφτά δεν έχουμε!
-
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλά σε όλους μας αρεσει να αλλάζουμε αυτοκινητο! Λεφτά δεν έχουμε!
Για την επιλογή σχέσεων με τον επιλογέα έλεγα.
-
-
Έκλεισε δύο μήνες στα χέρια μου. 3600 χλμ ακριβώς. Το αμάξι είναι έρωτας. Άψογο σε όλα του . Κυκλοφορεί κατά κανόνα σε ανοικτούς δρόμους και η μέση κατανάλωση του σε αυτά τα χλμ είναι 5,9 με μεση ταχύτητα τα 42km/h. Παρόμοια σχεδόν με του νταστερ που για τις ίδιες διαδρομές έχει 5,7. Όχι δε την ζωριζω. Την απολαμβάνω. Απτή ποιότητα, άριστη συναρμογή, κράτημα υποδειγματικό, απορρόφηση ανάρτησης για περγαμηνές, ησυχία στην καμπίνα με τους τριγμούς να λάμπουν δια της απουσίας των. Η απενεργοποίηση του start stop στα τσεκ πριν μπει η πρώτη, άριστη συνδεσιμότητα με το κινητό και πολλά άλλα που εξηγούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί το αμάξι αυτό είναι μια κατηγορία μόνο του. Η επιλογή του σπορ μουντ επιβάλλεται για να διαπιστώσει κάποιος πόση ζωντάνια και ελαστικότητα διακρίνουν τον τρικυλινδρο στη συνεργασία του με ένα κιβώτιο αναφοράς. Αδύνατο βέβαια να καταλάβει κάποιος πως είναι τρικυλινδρος αυτός ο κινητήρας. Τα τουραντσα τέλος δίνουν τέτοιο πάτημα και κράτημα στο δρόμο (στεγνό και βρεγμένο) που πραγματικά δεν αφήνουν περιθώρια για αντικατάσταση με κάποιο άλλο ελαστικό. Η θέση οδήγησης και η εργονομία απλά κορυφαίες. Οι χώροι για τους πίσω και αποσκευών είναι μικροί αλλά ποιος νοιάζεται? Το αμάξι δεν κάνει για μεταφορές αλλά έτσι κι αλλιώς κάνει για δικαβαλο και σπανιότερα για τρικαβαλο. 'Η ζωή είναι ωραία'!
-
spi_duster μιλάμε για σχεδόν entry level μοντέλο;
-
Φυσικά φίλε μιλάμε για entry level . Έκανα ένα λάθος όμως σε αυτά που έγραψα. Η μέση κατανάλωση 5,9 l/100km συνοδεύεται από μέση ταχύτητα 48km/h. Κατά τα άλλα αυτές είναι οι προσλαμβανουσες που έχω από το αυτοκίνητο στους δύο μήνες.
-
Η σειρά 1 είναι -αναλογικά- πολύ καλοστημένη ανεξάρτητα έκδοσης.
Ακόμα και στη βασική έκδοση με τις 16αρες ζάντες είναι αρμονική και ομορφούλα. Μόνο καθίσματα και led θα έβαζα, ούτε καν αυτόματο. -
Έτσι βασική έκδοση και ξερό ψωμί. Χαίρεσαι bmw με λίγα χρήματα
-
Τα καθίσματα είναι εξαιρετικά για εμένα λόγω σωματοδομής. Δεν είναι βολικά για παχουλούς. Επίσης οι ρυθμίσεις τους μαζί με εκείνες του τιμονιού μπορούν να βολέψουν όλα τα υψη . Οχι όλα τα κιλά.
-
Τα καθίσματα είναι εξαιρετικά για εμένα λόγω σωματοδομής. Δεν είναι βολικά για παχουλούς. Επίσης οι ρυθμίσεις τους μαζί με εκείνες του τιμονιού μπορούν να βολέψουν όλα τα υψη . Οχι όλα τα κιλά.
Δεν έχουν επέκταση ποδιών και έχουν μετριότατη στήριξη. Δεν κατάφερα να βολευτω και δεν είμαι ούτε κοντός ούτε στρουμπουλος, αλλά αυτά είναι γούστα.
Το μοτέρ είναι επίσης πολύ οκ για βασική έκδοση.
Νέα BMW 1 Series 2019