-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Δυστυχώς κάναμε πατάτα! Ταξίδι το ΣΚ στα μετέωρα, και το βράδυ αφήνω το αμαξι, στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, με τέρμα ανοιχτό παράθυρο οδηγού! Πιάνει μια βροχαρα που ευτυχώς δεν κράτησε πάνω από είκοσι λεπτά! Ξυπνάω πρωι ανοίγω την εφαρμογη, ειδοποίηση για παράθυρο ανοιχτό! Ωχ λέω! Πάω και ήταν όλη η μεριά του οδηγού μούσκεμα! Κάθισμα, πατάκι( ευτυχώς είχα λαστιχένιο μανισιο, και κάπως κράτησε το νερό.) και πλήκτρα ηλεκτρικών παραθύρων όλα βρεγμένα. Βάζω μπρος όλα ενταξει! Παράθυρα δούλευαν κανονικά! Το πήγα κατευθείαν στον ήλιο και το άφησα κανένα τρίωρο . Ευτυχώς όλα στέγνωσαν εκτός από το κάθισμα που έκανε τουλάχιστον έξι ώρες! Τέλος καλο όλα καλα!
Λογικα δεν θα εχεις θεμα. απλα αστο να αεριζεται καλα μην παισει καμμια μουχλα σε καποιο σημειο που δεν φαινεται. ριξε και μια ματια κατω απο το καθισμα να δεις αν ειναι βρεγμενο
-
@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Δυστυχώς κάναμε πατάτα! Ταξίδι το ΣΚ στα μετέωρα, και το βράδυ αφήνω το αμαξι, στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, με τέρμα ανοιχτό παράθυρο οδηγού! Πιάνει μια βροχαρα που ευτυχώς δεν κράτησε πάνω από είκοσι λεπτά! Ξυπνάω πρωι ανοίγω την εφαρμογη, ειδοποίηση για παράθυρο ανοιχτό! Ωχ λέω! Πάω και ήταν όλη η μεριά του οδηγού μούσκεμα! Κάθισμα, πατάκι( ευτυχώς είχα λαστιχένιο μανισιο, και κάπως κράτησε το νερό.) και πλήκτρα ηλεκτρικών παραθύρων όλα βρεγμένα. Βάζω μπρος όλα ενταξει! Παράθυρα δούλευαν κανονικά! Το πήγα κατευθείαν στον ήλιο και το άφησα κανένα τρίωρο . Ευτυχώς όλα στέγνωσαν εκτός από το κάθισμα που έκανε τουλάχιστον έξι ώρες! Τέλος καλο όλα καλα!
παλι καλά, φτηνα την γλιτωσες
ξανααστο στον ηλιο στην πρώτη ευκαιρια και με ανοιχτο το παραθυρο (χωρις βροχη) να ξεμυρισει
Ψεκασε πατάκια και αλλα συναφη αν μπορείς με κανα αντιμουχλικο σπρέυ
-
Αστο αλλες 2 μερες στον ηλιο με λιγο ανοιχτα τα παραθυρα. Να μην ειναι τερμα ανοιχτα για να ανεβασει θερμοκρασια εσωτερικου και να στεγνωσει πιο γρηγορα .
-
Οπωσδήποτε τσέκαρε αν έχει κρατήσει νερά και κάτω από τη μοκέτα.
-
@antonakis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ναι , να βγαλει το λαστιχενιο πατακι τελειως για να στεγνωσει κι απο κατω
-
@alexandros-k said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αστο αλλες 2 μερες στον ηλιο με λιγο ανοιχτα τα παραθυρα. Να μην ειναι τερμα ανοιχτα για να ανεβασει θερμοκρασια εσωτερικου και να στεγνωσει πιο γρηγορα .
δεν κανεις δουλεια ετσι, θελει αερισμο για να μην πιασει μουχλα
-
@wantone said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μια χαρα το εχω κανει στου πατερα μου . Καμια μουχλα
Η υγρασια φευγει κι απο το λιγο ανοιχτο παραθυρο . Δεν χρειαζεται να ειναι τερμα ανοιχτο -
@antonakis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
νομιζω για να σηκωσεις την μοκετα πρεπει να ξεβιδωσεις πλαστικα δεν ειναι απλο.
-
@wantone said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Μια χαρα το εχω κανει στου πατερα μου . Καμια μουχλα
Η υγρασια φευγει κι απο το λιγο ανοιχτο παραθυρο . Δεν χρειαζεται να ειναι τερμα ανοιχτοναι μπορει.
-
Περαστικά φίλε. Δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα. Ελπίζω να μη σου έχει κάνει ομως σημάδια στο καθισμα. Λεκέδες δηλαδή.
-
Μέχρι στιγμής όλα καλα! Το άφησα αρκετή ώρα στον ήλιο, και με ανοιχτά παράθυρα! Στα καθίσματα εχω πλατό καθίσματα ευτυχώς δεν εγινε στάμπα διάολε έκανε να βρέξει μήνες, και την μέρα και ώρα που έριξε μπόρα έτυχε να εχω ανοικτό τέρμα παράθυρο!
-
Καλησπέρα, αξίζει λέτε σήμερα η βασική F40 στα 25-26 χιλιάρικα? (έχουν μείνει μερικά ετοιμοπαράδοτα)
Το σκέφτομαι (για αντικατάσταση της F20).
-
@mphysiker said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλησπέρα, αξίζει λέτε σήμερα η βασική F40 στα 25-26 χιλιάρικα? (έχουν μείνει μερικά ετοιμοπαράδοτα)
Το σκέφτομαι (για αντικατάσταση της F20).
Πόσο βασική; πετρέλαιο ή βενζίνη; manual ή dct;
-
Αξίζει ναι! Μιλάμε για την 116 βενζίνη! Βέβαια εμένα μου είχε βγει καινούργια αυτόματη στα 26000. Τώρα σε αυτά τα λεφτά παίρνεις μάλλον χειροκίνητο!
-
116i βενζίνη manual.
Η auto ανεβαίνει γύρω στα 28 (και θεωρώ οτι δεν αξίζει όταν η 120 ξεκινάει από τα 29). -
Ναι!! Όλες οι bmw αξίζουν, δεν χωράει συζήτηση!
-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Ναι!! Όλες οι bmw αξίζουν, δεν χωράει συζήτηση!
Eννοείται ναι, αλλά για να αντικαταστήσει μια (επίσης βασική) F20 116d?
-
116i βενζίνη manual.
Η auto ανεβαίνει γύρω στα 28 (και θεωρώ οτι δεν αξίζει όταν η 120 ξεκινάει από τα 29).Κατά την άποψη μου ΔΕΝ αξίζει να πάρεις το προηγούμενο μοντέλο 116i χειροκίνητο με 109 ίππους στα 26 χιλιάρικα, όταν με 3 χιλιάρικα παραπάνω παίρνεις το καινούριο μοντέλο 120i αυτόματο, (μικρο)υβριδικό, με 170 ίππους και καλύτερο εξοπλισμό.
ΠΟΛΥ καλύτερο αυτοκίνητο και σίγουρα αυτά τα 3 παραπάνω χιλιάρικα που θα δώσεις στην αγορά, θα τα πάρεις πίσω (και με το παραπάνω) στη μεταπώληση. Και θα έχεις ευχαριστηθεί και πολύ περισσότερο από τη χρήση του. -
@harisma23 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
116i βενζίνη manual.
Η auto ανεβαίνει γύρω στα 28 (και θεωρώ οτι δεν αξίζει όταν η 120 ξεκινάει από τα 29).Κατά την άποψη μου ΔΕΝ αξίζει να πάρεις το προηγούμενο μοντέλο 116i χειροκίνητο με 109 ίππους στα 26 χιλιάρικα, όταν με 3 χιλιάρικα παραπάνω παίρνεις το καινούριο μοντέλο 120i αυτόματο, (μικρο)υβριδικό, με 170 ίππους και καλύτερο εξοπλισμό.
ΠΟΛΥ καλύτερο αυτοκίνητο και σίγουρα αυτά τα 3 παραπάνω χιλιάρικα που θα δώσεις στην αγορά, θα τα πάρεις πίσω (και με το παραπάνω) στη μεταπώληση. Και θα έχεις ευχαριστηθεί και πολύ περισσότερο από τη χρήση του.Συμφωνώ, απλώς σκεφτόμουν για αλλαγή της f20 με την f40 με ένα χαμηλό σχετικά κόστος (έως 10k).
Με την 120, όπως τα έχω υπολογίσει, βγαίνει +5 χιλιάρικα οπότε μιλάμε για άλλο επίπεδο κόστους.
-
Οποια επιλογή και να κανεις θα βγεις κερδισμένος. Bmw είναι και μάλιστα σε τιμές ποίημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Νέα BMW 1 Series 2019