-
@fanis75 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@storm said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Αυτός ο Ρεμούνδος θα έρθει και στις συναντήσεις σας;
Πολύ κυκλοφορεί στο φόρουμ και δεν έχω καταλάβει γιατί.
Δεν ξέρω, δεν έχω πάει σε καμία. Κυκλοφορεί πολύ γιατί ειναι φίλος του γάτου (και όσων έχουν πεζώ).
@alexandros-k said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Δε νομιζω να τα γουσταρεις, γιατι τα θαβεις σε καθε τοπικ . Αντιθετως τα bmw τα εκθειαζεις παντου κι ας βγαζουν ζημιες κι αυτα
Οι προτιμησεις δεν κρυβονται- Φυσικά και τα γουστάρω, ειδικά παλιότερα που έβγαζαν αμαξάρες (205gti, 405Mi16, 306gti, κλπ.). Τώρα που έγιναν μπλιμπλίκια αι οθονούλες με ημιάκαμπτο δεν τα γουστάρω τόσο.
- Bmw εχω πει ότι είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο, είναι φαν-μποϋ, δεν το έκρυψα ποτέ.
- Ποτέ δεν υα θάβω...την αλήθεια λέω. ο γάτος δλδ τι τα κάνει που τα βρίζει 100 φορές πιο συχνά από εμένα...?!?!?! χαχαχα
Ο γατος θαβει και τα toyota , αλλά εκει δεν λαμβανεται υποψιν η γνωμη του .
Φαν μπου της bmw καλα κανεις και εισαι , αλλά δεν βγαζει τα καλυτερα αμαξια , γιατι δεν στεκει αυτο σαν εκφραση . Καλυτερα ως προς ποια σε και σε ποιον τομεα? Γιατι αν πουμε για αξιοπιστια , κοστος και vfm δεν ειναι τα καλυτερα
Οπως και τα PSA δεν ειναι τα χειροτερα . Λιγο αντικειμενικοτητα απο ολους -
Φαν μπου της bmw καλα κανεις και εισαι , αλλά δεν βγαζει τα καλυτερα αμαξια , γιατι δεν στεκει αυτο σαν εκφραση . Καλυτερα ως προς ποια σε και σε ποιον τομεα? Γιατι αν πουμε για αξιοπιστια , κοστος και vfm δεν ειναι τα καλυτερα
Αυτα που λές ειναι άσχετα χαρακτηριστικά ενός αυτοκίνήτου, δεν έχουν σχέση με το εαν είναι καλά ή κακά. Αμάξι = κινητήρας, αναρτήσεις, κιβώτιο, φρένα κλπ. Σε αυτά, βγάζει τα καλύτερα αμάξια....τα vfm, αξιοπιστία κλπ. είναι άσχετα. Απλά μας νοιάζουν εμάς, λόγω οικονομικών. Αν και τελευταία και σε vfm είναι στην κορυφή, δες τον Άσσο έχει 40% χαμηλότερη τιμή από ένα 308 πχ ή 30% πιο χαμηλή από μια κορόλα, το λές και vfm.
-
Αυτα που λές ειναι άσχετα χαρακτηριστικά ενός αυτοκίνήτου, δεν έχουν σχέση με το εαν είναι καλά ή κακά. Αμάξι = κινητήρας, αναρτήσεις, κιβώτιο, φρένα κλπ. Σε αυτά, βγάζει τα καλύτερα αμάξια....τα vfm, αξιοπιστία κλπ. είναι άσχετα. Απλά μας νοιάζουν εμάς, λόγω οικονομικών. Αν και τελευταία και σε vfm είναι στην κορυφή, δες τον Άσσο έχει 40% χαμηλότερη τιμή από ένα 308 πχ ή 30% πιο χαμηλή από μια κορόλα, το λές και vfm.
Αν θες να συγκρινεις μονο κινητηρα , κιβωτιο , αναρτησεις και φρενα , παλι κατi Πορσε. Φερρραρι , Λαμπο ειναι πολυ καλυτερα απο την καθε bmw
-
@storm said in Νέα BMW 1 Series 2019:
ο γάτος δλδ τι τα κάνει που τα βρίζει 100 φορές πιο συχνά από εμένα...?!?!?!
Αυτά είναι.
Όταν λέω εγώ ότι δεν έχω χρόνο ούτε για κατούρημα, εκείνος λέει ότι όλο και κάποια Κυριακή θα έχω ελεύθερη για να πάω εκδρομή...Οι ταξικές διαφορές... Άλλοι BMW και άλλοι KAMPINE...
να ξερεις μολις γυρισα απο βολτα εστω και με τα ποδια, πηγα μετα απο 7 ωρες σερι κωδικα. θα συνεχισω μεχρι τις μια. ξεκινησα τον κωδικα μετα απο γυρα σε δου, παρακ.και δανειων, eurobank και alpha για δουλειες της εταιρειας.
δουλευω 16 ωρες την ημερα και ειμαι και παντα σταντ μπάι
αλλα και καποιες φορες παω και κυριακη βολτουλα αυτοκινητατη
σου προτεινω να το κανεις
εαν θες ελα σε καποια βολτα -
Αν θες να συγκρινεις μονο κινητηρα , κιβωτιο , αναρτησεις και φρενα , παλι κατi Πορσε. Φερρραρι , Λαμπο ειναι πολυ καλυτερα απο την καθε bmw
Σαφώς, αλλά ειναι άλλη κατηγορία. Για αυτό πάντα γράφω "στην κατηγορία τους". η BMW δεν βγάζει σουπερκαρς. Εαν έβγαζε πάλι κορυφή θα ήταν!!
-
Σαφώς, αλλά ειναι άλλη κατηγορία. Για αυτό πάντα γράφω "στην κατηγορία τους". η BMW δεν βγάζει σουπερκαρς. Εαν έβγαζε πάλι κορυφή θα ήταν!!
Γι αυτο βγαζει μονο ακριβους κουβαδες
-
Νταξ τώρα κουβάδες δεν βγάζει αλλά ούτε και μπορεί να θεωρείται η καλύτερη σε σχεση με τον αμεσο ανταγωνισμό. Θέλει πολύ περισσότερα ψωμια ένας κατασκευαστής για να κερδίσει ένα πρωτάθλημα κατασκευαστών από το να βάλει μια προπέλα στη μούρη. Καλή η προπέλα μα μπαίνει πίσω, στην πρύμνη. Το "σκόπευτρο" μπαίνει μπροστα και οι δακτύλιοι έχουν κάνει την λέξη "quattro" θρύλο.
-
@spi_duster said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καλή η προπέλα μα μπαίνει πίσω, στην πρύμνη.
Μπροστά μπαινει γιατι κατασκεύαζε κινητήρες για ελικοφόρα αεροπλάνα, οταν οι κυκλοι δεν ηξεραν τι ειναι το πιστόνι! Να τα λεμε σωστα.
-
Δεν είναι προπέλα, είναι τα χρώματα της Βαυαρίας!
Εξαιρετικές οι BMW, δεν το αμφισβητώ. Στα αυτοκίνητα όμως ένα κλικ κάτω από τις αντίστοιχες (καλές) Alfa και φυσικά καμία σχέση με Ferrari/Lambo/Porsche. Κάποτε προσπάθησαν και στην F1... 1 νίκη πήρε.
-
Ακριβώς! Να τα λέμε σωστά και όλα όπως ο Αλεξ! Αλφα, Μερκ, Φερραρι κλπ έγιναν γνωστές για λόγους που φέρουν ονομασίες όπως F1, WRC, Le Man Ντακαρ κλπ. Μιλάμε για κούπες που υποδεικνύουν ατελείωτες ώρες σε Σχεδιαστήρια, Μηχανουργεία, Πίστες και όλα αυτά για την ανάδειξη του καλύτερου στην πράξη. Όχι στα λόγια.
-
Ακριβώς! Να τα λέμε σωστά και όλα όπως ο Αλεξ! Αλφα, Μερκ, Φερραρι κλπ έγιναν γνωστές για λόγους που φέρουν ονομασίες όπως F1, WRC, Le Man Ντακαρ κλπ. Μιλάμε για κούπες που υποδεικνύουν ατελείωτες ώρες σε Σχεδιαστήρια, Μηχανουργεία, Πίστες και όλα αυτά για την ανάδειξη του καλύτερου στην πράξη. Όχι στα λόγια.
την Audi ξέχασες....LeMans, Group B κτλ.....θρύλος και αυτή.....
-
@elteo said in Νέα BMW 1 Series 2019:
την Audi ξέχασες....LeMans, Group B κτλ.....θρύλος και αυτή.....
Μα δε την ξέχασα φίλε. Απλά δε θέλω να επαναλαμβάνω τη λέξη quattro και τους δακτυλιους από ειλικρινή συμπάθεια στον Φίλο Φάνη.
-
Τι να πουν στη Alfa οι κάθε είδoυς γερμανοί..
Όταν η AR έφτιαχνε αυτοκίνητα αγώνων, οι άλλοι έτρωγαν ακομη kartoffeln...
"Its first car was the 1910 24 HP, designed by Giuseppe Merosi. Alfa ventured into motor racing, with drivers Franchini and Ronzoni competing in the 1911 Targa Florio with two 24-hp models."Πηγή: AR history wikipedia
-
@gknaf said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Εκεινο που μου αρεσει ειναι οτι εχει φυσικους διακοπτες
και η αρμονια του ταμπλο.Οσο για το σερβις με τα λαδια
μαλλον θα τα αλλαξω στο χρονο γιατι κανω πανω απο 15000.Πολύ καλό! Το sport τιμόνι ήταν στη βασική έκδοση; Η το έβαλες σαν έξτρα εξοπλισμό.
-
@argonautis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
μαλλον θα τα αλλαξω στο χρονο γιατι κανω πανω απο 15000.Πολύ καλό! Το sport τιμόνι ήταν στη βασική έκδοση; Η το έβαλες σαν έξτρα εξοπλισμό.
Οταν πηγα αθηνα ειχε στην εκθεση ενα 116
στην βασικη εκδοση@argonautis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
μαλλον θα τα αλλαξω στο χρονο γιατι κανω πανω απο 15000.Πολύ καλό! Το sport τιμόνι ήταν στη βασική έκδοση; Η το έβαλες σαν έξτρα
Οταν ανεβηκα αθηνα ,ειχε στην εκθεση ενα 116i σε λευκο χρωμα στην βασικη εκδοση.Οταν ρωτησα τον πωλητη για την τιμη αν ειναι 22350 στην εκδοση 116i μου απαντησε ναι αλλα το συγκεκριμενο αυτοκινητο που βλεπεις εχει καποια εξτρα .Μου ειπε οτι ειναι καπου στα 400 ευρω παραπανω.Οποτε εκανα την παραγγελια οπως ακριβως το εβλεπα στην εκθεση.
Θα ανεβασω και φοτο με την παραπανω χρεωση. -
Καλημερα. Εγινε λοιπον χθες για πρωτη φορα, η αναβαθμιση του idrive μεσω της εφαρμογης. Η διαδικασια ειναι σχετικα απλη. Αλλα εχετε υποψην, οτι για να γινει η εγκατασταση στο αυτοκινητο, θα πρεπει το αμαξι να ειναι σταματημενο, και παρκαρισμενο σε ασφαλες σημειο, χωρις να εμποδιζει. Διοτι κατα την εγκατασταση ππλυ απλα το αμαξι δεν παιρνει μπροστα! Και αυτο μπορει να διαρκεσει εως και δεκα λεπτα.
-
@argonautis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Οταν πηγα αθηνα ειχε στην εκθεση ενα 116
στην βασικη εκδοση@argonautis said in Νέα BMW 1 Series 2019:
μαλλον θα τα αλλαξω στο χρονο γιατι κανω πανω απο 15000.Πολύ καλό! Το sport τιμόνι ήταν στη βασική έκδοση; Η το έβαλες σαν έξτρα
Οταν ανεβηκα αθηνα ,ειχε στην εκθεση ενα 116i σε λευκο χρωμα στην βασικη εκδοση.Οταν ρωτησα τον πωλητη για την τιμη αν ειναι 22350 στην εκδοση 116i μου απαντησε ναι αλλα το συγκεκριμενο αυτοκινητο που βλεπεις εχει καποια εξτρα .Μου ειπε οτι ειναι καπου στα 400 ευρω παραπανω.Οποτε εκανα την παραγγελια οπως ακριβως το εβλεπα στην εκθεση.
Θα ανεβασω και φοτο με την παραπανω χρεωση.Ok Ευχαριτώ.,Σε αυτή την τιμή, best value και με διαφορά νόμιζω. Καλοτάξιδο!
-
Ετήσια συντήρηση κεραμικου, έγινε μέσα κι ένας καθαρισμός των καθισμάτων και πλύσιμο μηχανής.
Καινουριο δεν ήταν τόσο καθαρό
-
@volvozeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Καινουριο δεν ήταν τόσο καθαρό
λογικό! το pdi στις αντιπροσωπείες πριν το παραλάβεις είναι ανέκδοτο....
-
@volvozeus πολύ όμορφη!
Είναι με το M-pack ολόκληρο ή μόνο το τιμόνι είναι Μ;
Νέα BMW 1 Series 2019