Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    A
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 15
    • Best 12
    • Groups 0

argonautis

@argonautis

33
    Profile views
    15
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

argonautis Unfollow Follow

Best posts made by argonautis

• RE: BMW 1 Series F70 (2024)

@pstroug said in BMW 1 Series F70 (2024):

Κυριοι, μπορειτε σας παρακαλω να σταματησετε να σχολιαζετε ασχετα πραγματα με το θεμα του παροντος thread?
      Σαν υποψηφιος αγοραστης θα παρακαλουσα όλους οσους κατεχουν μεχρις στιγμης την νεα BMW 120 να μας δωσουν τα σχολια τους σχετικα με το αυτοκινητο απο την μεχρι τωρα εμπειρια τους (οδηγικη συμπεριφορα, ανεση ,καταναλωση κλπ κλπ)
      Ευχαριστω!!

120 m sport.Θετικά.Τιμόνι ποίημα... πολύ καλά φρένα,σφιχτή ανάρτηση,μικρές κλίσεις,κορυφαία πρόσφυση,πολύ στιβαρό, ακλόνητο σε υψηλές ταχύτητες.Γενικά σου εμπνέει εμπιστοσύνη.Συν τα κορυφαία καθίσματα,οδηγώντας έχεις και μια αίσθηση σπορ, αλλά και premium Πολύ καλό εσωτερικό με ωραία οθόνη, γραφικά και ποιοτικό εσωτερκό. Καλή ποιότητα κύλισης παρά τους 18'' τροχούς και πολυ καλή ηχομόνωση για την κατηγορία. Σε υψηλή ταχύτητα ένας μικρός αεροδυναμικός θόρυβος από τους μεγάλους καθρέφτες ,χωρίς να ενοχλεί ιδιαίτερα.Κινητήρας με αρκετή ροπή,αθόρυβος και χωρίς lag. Κιβώτιο γρήγορο και smooth.Γενικά κινείσαι με οικονομία,στο eco που σβήνει συχνά τον κινητήρα και στην πορεία. Σε πόλη είσαι γύρω στο 7-8 ανάλογα την κίνηση. εθνική και επαρχιακό, βλέπεις και 5,5 με νορμαλ οδήγηση.Αρητικά.Ο μικρότερος χώρος αποσκευών λόγω μπαταρίας αν και έχει διατηρηθεί από κάτω ένας μικρότερος χώρος για μικροαντικείμενα. Η έλειψη της ροδέλας με κάποια φυσικά κουμπιά και το τίμημα της πιο σπρτιφ ανάρτησης που σε συνδιασμο με τους 18΄΄τροχούς αφαιρεί κάτι από άνεση,αν και δεν κοπναει εύκολα. Το αισθάνεσαι ένα σώμα. Εν κατκλείδι κορυφαίο για την τιμή του εδώ στην Ελλάδα. Αν σου αρέσει η σπορ προσέγγηση και κινείσαι περισσότερο εκτός πόλης το αγοράζεις και χαμογελάς. Το απλό 120 είναι πιο μαλακό με ακόμα καλύτερη ποιότητα κύλισης και πιο προσιτό στον αστικό κύκλο.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      A
      argonautis

@tsofras said in BMW 1 Series F70 (2024):

@yem said in BMW 1 Series F70 (2024):

@vagkirk said in BMW 1 Series F70 (2024):

100-120 λίτρα παραπάνω χώρου και μάλιστα μόνο σε ύψος ενός B suv δεν κάνουν τη διαφορά για ογκώδη καρότσια , παρκοκρέβατα κλπ συμπράγκαλα που θέλετε.

Δεν μιλάμε μόνο για παρκοκρέβατα και για καρότσια αλλά και όλα τα άλλα συμπρακαλα που θέλουν τα παιδιά μαζί.
      Όταν είσαι 20-30 πόντους μακρύτερος από ένα BSUv τότε δεν δικαιολογεί να έχεις και τόσο μικρότερο πορτ μπαγκαζ.

Σχεδιαστικά πάντως τα σπάει.

Και δεν είναι μόνο αυτά άσχετα αν γίνεται συνέχεια αναφορά για μετακόμιση .
      Πήγα για ψώνια με την οικογένεια ρούχα , χριστουγενιάτικα μέχρι και δέντρο πήραμε. Το γέμισα το Formentor και επειδή είχα αναφέρει ότι σκεφτούμουν τον νέο Άσσο αλλά κόλαγα στο πορτ μπαγκαζ , είναι αρκετές οι φορές που χρειάζεσαι παραπάνω χώρους και δεν μπορείς να έχεις την μπαγκαζιέρα όλο τον χρόνο .

Για κοντά 4.5 μέτρα αμάξι τα 300 λίτρα είναι αστεία , μεγάλο φάουλ η τοποθέτηση της μπαταρίας πίσω
      Να τα χαίρεστε οι νέοι κάτοχοι ωραίο αμάξι πήρατε

Νομίζω οι κάτοχοι θα το χαίρονται έτσι και αλλιώς,έστω και με 300l πορτ μπαγκαζ.Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που χαίρεσαι να οδηγείς. Βέβαια ο καθένας αγοράζει για τις ανάγκες του πρωτίστως.

A
      argonautis

@salaza said in BMW 1 Series F70 (2024):

αυτός ο αστείος πίσω διαχύτης με τις κάθετες ράβδους;;;; Αλήθεια τώρα;;;;; Χειρότερος κι από τα 4 ψεύτικα εξατμισάκια που πουλάει το ali. Χάθηκε κάτι απλούστερο με μια αληθινή διπλή μπούκα; Κάτι πίνουν εκεί στην bmw τα τελευταια χρόνια δεν εξηγείται αλλιώς.

προσωπικά γι αυτό δεν πηρα το Μ πακ, αστειο κουβαδακι και πιο ασχημο απο τη βασικη.

Ερωτησεις προς ιδιοκτητες

Σας ηρθε και σας το τουτου με 20χλμ και 2 ωρες λειτουργιας το μοτερ?

Μου βγαζει μηνυμα να ελεγξω αν το καπο ειναι ανοιχτο.
      ειχατε κατι αντιστοιχο?

με το που δωσω λιγο γκαζι κοσκινιζει το τιμονι και μου παταει σημα για το αντι-σπιν ..

αγορασατε την επεκταση εγγυησης?
      το αμαξι ειναι τρελο βφμ αλλα φοβαμαι με οσα διαβαζω περι αξιοπιστιας...

τι καταναλωση εχετε εντος πολεως στη κινηση με εκο?
      μου βγαλε 5,4 και μπορω να πω οτι μου φαινεται αρκετα χαμηλο αλλα με σπορ προγραμμα και αναψε σβησε στα φαναρια τα βραδια παω στο 8.

Με 2 χλμ. έρχονται.
      Σπινάρει με περισσότερο γκάζι ,και λόγω του ηλεκτροκινητήρα.Στη m pack αρκετά λιγότερο,βασικά λόγω μεγαλύτερων τροχών και πιο φαρδιά ελαστικά.
      Το καπό έχει δυο ασφάλειες.Δεξιά ,αριστερά,πρεπει να έχουν ασφαλίσει και οι δυο μεριές.
      Εγγύηση μετά τα 2 εργοστασικα έτη μπορείς να προσθέσεις ασφαλιστική που καλύπτει εν μέρη.
      Σε πόλη εξαρτάται την κίνηση μπορεί να δεις 6 στο έκο με παρα πολύ. προσεκτική οδήγηση και χωρίς πολλή κίνηση. Γενικά στην πόλη καίει 7-9 Έξω είναι το στοιχείο του....

A
      argonautis
    • RE: BMW 1 Series 2019

@spi_duster said in Νέα BMW 1 Series 2019:

Προσωπικά θεωρώ λογικό να ακούγεται αυτό το βουητό στην καμπίνα. Με τόσο καλή ηχομόνωση είναι ο μόνος ήχος που έρχεται απ'έξω. Αν δεν ακούγονταν ούτε αυτό θα νόμιζα πως είμαι κουφός. Τα Τουραντσα είναι εξαιρετικά για αυτό το αυτοκίνητο. Η σκληρή γόμα ενός άλλου ελαστικού όχι μόνο δε θα έφερνε όφελος μα αντίθετα αποτελέσματα θεωρώ.

Πολύ καλή μόνωση στο κομμάτι του κινητήρα,καλή και στον αέρα,στους τροχούς δεν την λες καλή και με ενοχλεί.Ισως επειδή είχα συνηθίσει με καλύτερα αυτοκίνητα σε αυτόν τον τομέα.Με αλλαγή ελαστικών ο θόρυβος παραμένει ο ίδιος.Καλύπτει και την οποία διαφορά μεταξύ τους.

A
      argonautis

@gknaf said in Νέα BMW 1 Series 2019:

@argonautis said in Νέα BMW 1 Series 2019:

2024-02-05_15-18-46.png 2024-02-05_15-17-00.png
      Εκεινο που μου αρεσει ειναι οτι εχει φυσικους διακοπτες
      και η αρμονια του ταμπλο.Οσο για το σερβις με τα λαδια
      μαλλον θα τα αλλαξω στο χρονο γιατι κανω πανω απο 15000.

Πολύ καλό! Το sport τιμόνι ήταν στη βασική έκδοση; Η το έβαλες σαν έξτρα εξοπλισμό.

Οταν πηγα αθηνα ειχε στην εκθεση ενα 116
      στην βασικη εκδοση

2024-02-05_15-18-46.png 2024-02-05_15-17-00.png
      Εκεινο που μου αρεσει ειναι οτι εχει φυσικους διακοπτες
      και η αρμονια του ταμπλο.Οσο για το σερβις με τα λαδια
      μαλλον θα τα αλλαξω στο χρονο γιατι κανω πανω απο 15000.

Πολύ καλό! Το sport τιμόνι ήταν στη βασική έκδοση; Η το έβαλες σαν έξτρα

Οταν ανεβηκα αθηνα ,ειχε στην εκθεση ενα 116i σε λευκο χρωμα στην βασικη εκδοση.Οταν ρωτησα τον πωλητη για την τιμη αν ειναι 22350 στην εκδοση 116i μου απαντησε ναι αλλα το συγκεκριμενο αυτοκινητο που βλεπεις εχει καποια εξτρα .Μου ειπε οτι ειναι καπου στα 400 ευρω παραπανω.Οποτε εκανα την παραγγελια οπως ακριβως το εβλεπα στην εκθεση.
      Θα ανεβασω και φοτο με την παραπανω χρεωση.2024-02-10_23-21-24.png

Ok Ευχαριτώ.,Σε αυτή την τιμή, best value και με διαφορά νόμιζω. Καλοτάξιδο!

A
      argonautis

Εξαιρετικό αυτοκίνητο ο άσσος σε οδική συμπεριφορά με καλό αθόρυβο μοτέρ, άριστο idrive.Μόνο ο θόρυβος κύλισης μου έκανε αρνητική εντύπωση όπου ειναι έντονος,κατι σαν βουητό. Υπαρχει λύση;

A
      argonautis

@atari70 said in Νέα BMW 1 Series 2019:

Εξαιρετικό αυτοκίνητο ο άσσος σε οδική συμπεριφορά με καλό αθόρυβο μοτέρ, άριστο idrive.Μόνο ο θόρυβος κύλισης μου έκανε αρνητική εντύπωση όπου ειναι έντονος,κατι σαν βουητό. Υπαρχει λύση;

Μια λύση είναι αργότερα να αλλάξεις τα Bridgestone με την μάλακουτσικη γομα, με λίγο πιο σκληρή. Ο θόρυβος κύλισης υπάρχει και σε εμένα, κυρίως όμως ακούγεται περισσότερο δε κακό οδόστρωμα. Σε καλό οδόστρωμα , βελτιώνεται πολύ.

Ακριβώς. Βέλτιώνεται σε καλό οδόστρωμα αν και υπάρχει χωρίς να ενοχλεί. Παρδόξως με michelin η με continental δεν αλλαζει κατι.

A
      argonautis

@volvozeus said in Νέα BMW 1 Series 2019:

Σε καλο οδοστρωμα ειναι ανύπαρκτος. Στα σαγρέ και λιθόστρωτα κάνει θόρυβο, και δυστυχώς δεν βελτιώνεται με αλλα λάστιχα. Ειναι λογικά η επιλογή των σινεμπλοκ που προκαλεί αυτή την κατάσταση.

Κυριακή εκδρομή στη Νεμέα. Γέμισμα κατα την αναχώρηση από Γλυφάδα με προσδοκώμενη αυτονομία 802χλμ (έχω το 50λ ρεζερβουάρ)
      alt text

Παρά την αρκετή κίνηση, μετά από περίπου 90χλμ και με σταθεροποιητή στα 130 έφτασε να δείχνει μέχρι και 811χλμ 🤣

alt text
      alt text

Τελικά μέχρι τη Νεμέα (αρχαιολογικό μουσείο) έβγαλε μέση 6λ/100

alt text

Κι επιστροφή (από το χωριό), χωρίς ιδιαίτερη κίνηση, παλι με cc στα 130, 5.5λ/100

alt text

4 άτομα, εννοείται κλίμα ανοιχτό, στο πρόγραμμα comfort και χωρίς καμία προσπάθεια για οικονομία. Να έβγαζε τέτοια νούμερα και στην Αθήνα θα ήταν τέλειο!

Α... μάλιστα τα πιο σκληρά σινεμπλοκ αφαιρούν κάτι από την ποιότητα κύλισης.Αν και σε καλό οδόστρωμα με υψηλή ταχύτητα το βρίσκω παραδόξως πιο αθόρυβο ...
      Όντως πολύ καλή κατανάλωση έχεις. Έχω παρατηρήσει επίσης ότι είναι ιδιαίτερα δεκτικό στον τροπο οδήγησης.

A
      argonautis

Καλησπερα. Εχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή my bmw? Γιατί εδώ και τρεις, τέσσερις μέρες, εχει σταματήσει να δείχνει την τελευταία διαδρομή!

Τσέκαρε όταν μπαίνεις στο αυτοκίνητο να δείχνει το προφίλ σου.
      Για κάποιο λόγο μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής αλλάζει προφίλ.

A
      argonautis

Καλησπερα. Εχει κανείς πρόβλημα με την εφαρμογή my bmw? Γιατί εδώ και τρεις, τέσσερις μέρες, εχει σταματήσει να δείχνει την τελευταία διαδρομή!

Δείχνει το προφίλ μου κανονικά. Όλα τα δείχνει. Συνολικά χιλιόμετρα, έλεγχος ρεζερβουάρ, κατάσταση αυτοκινήτου. Μονο στις διαδρομές εχει κολλήσει! Τελευταία διαδρομή λέει Σάββατο 23/3 12:20. Εντωμεταξύ εχω κανει χθες και αναβαμθιση των εργοστασιακών χαρτών, από το site, μέσω usb, μηπως είπα ειναι από αυτο αλλα τίποτα.

Εννοώ το προφίλ στο idrve όταν ξεκινάς μια διαδρομή. Αν είσαι εντάξει από εκεί κάνε μια επανεκινηση της εφαρμογής μήπως...

A
      argonautis

Latest posts made by argonautis

@salaza said in BMW 1 Series F70 (2024):

αυτός ο αστείος πίσω διαχύτης με τις κάθετες ράβδους;;;; Αλήθεια τώρα;;;;; Χειρότερος κι από τα 4 ψεύτικα εξατμισάκια που πουλάει το ali. Χάθηκε κάτι απλούστερο με μια αληθινή διπλή μπούκα; Κάτι πίνουν εκεί στην bmw τα τελευταια χρόνια δεν εξηγείται αλλιώς.

προσωπικά γι αυτό δεν πηρα το Μ πακ, αστειο κουβαδακι και πιο ασχημο απο τη βασικη.

Ερωτησεις προς ιδιοκτητες

Σας ηρθε και σας το τουτου με 20χλμ και 2 ωρες λειτουργιας το μοτερ?

Μου βγαζει μηνυμα να ελεγξω αν το καπο ειναι ανοιχτο.
      ειχατε κατι αντιστοιχο?

με το που δωσω λιγο γκαζι κοσκινιζει το τιμονι και μου παταει σημα για το αντι-σπιν ..

αγορασατε την επεκταση εγγυησης?
      το αμαξι ειναι τρελο βφμ αλλα φοβαμαι με οσα διαβαζω περι αξιοπιστιας...

τι καταναλωση εχετε εντος πολεως στη κινηση με εκο?
      μου βγαλε 5,4 και μπορω να πω οτι μου φαινεται αρκετα χαμηλο αλλα με σπορ προγραμμα και αναψε σβησε στα φαναρια τα βραδια παω στο 8.

Με 2 χλμ. έρχονται.
      Σπινάρει με περισσότερο γκάζι ,και λόγω του ηλεκτροκινητήρα.Στη m pack αρκετά λιγότερο,βασικά λόγω μεγαλύτερων τροχών και πιο φαρδιά ελαστικά.
      Το καπό έχει δυο ασφάλειες.Δεξιά ,αριστερά,πρεπει να έχουν ασφαλίσει και οι δυο μεριές.
      Εγγύηση μετά τα 2 εργοστασικα έτη μπορείς να προσθέσεις ασφαλιστική που καλύπτει εν μέρη.
      Σε πόλη εξαρτάται την κίνηση μπορεί να δεις 6 στο έκο με παρα πολύ. προσεκτική οδήγηση και χωρίς πολλή κίνηση. Γενικά στην πόλη καίει 7-9 Έξω είναι το στοιχείο του....

A
      argonautis

@pstroug said in BMW 1 Series F70 (2024):

Κυριοι, μπορειτε σας παρακαλω να σταματησετε να σχολιαζετε ασχετα πραγματα με το θεμα του παροντος thread?
      Σαν υποψηφιος αγοραστης θα παρακαλουσα όλους οσους κατεχουν μεχρις στιγμης την νεα BMW 120 να μας δωσουν τα σχολια τους σχετικα με το αυτοκινητο απο την μεχρι τωρα εμπειρια τους (οδηγικη συμπεριφορα, ανεση ,καταναλωση κλπ κλπ)
      Ευχαριστω!!

120 m sport.Θετικά.Τιμόνι ποίημα... πολύ καλά φρένα,σφιχτή ανάρτηση,μικρές κλίσεις,κορυφαία πρόσφυση,πολύ στιβαρό, ακλόνητο σε υψηλές ταχύτητες.Γενικά σου εμπνέει εμπιστοσύνη.Συν τα κορυφαία καθίσματα,οδηγώντας έχεις και μια αίσθηση σπορ, αλλά και premium Πολύ καλό εσωτερικό με ωραία οθόνη, γραφικά και ποιοτικό εσωτερκό. Καλή ποιότητα κύλισης παρά τους 18'' τροχούς και πολυ καλή ηχομόνωση για την κατηγορία. Σε υψηλή ταχύτητα ένας μικρός αεροδυναμικός θόρυβος από τους μεγάλους καθρέφτες ,χωρίς να ενοχλεί ιδιαίτερα.Κινητήρας με αρκετή ροπή,αθόρυβος και χωρίς lag. Κιβώτιο γρήγορο και smooth.Γενικά κινείσαι με οικονομία,στο eco που σβήνει συχνά τον κινητήρα και στην πορεία. Σε πόλη είσαι γύρω στο 7-8 ανάλογα την κίνηση. εθνική και επαρχιακό, βλέπεις και 5,5 με νορμαλ οδήγηση.Αρητικά.Ο μικρότερος χώρος αποσκευών λόγω μπαταρίας αν και έχει διατηρηθεί από κάτω ένας μικρότερος χώρος για μικροαντικείμενα. Η έλειψη της ροδέλας με κάποια φυσικά κουμπιά και το τίμημα της πιο σπρτιφ ανάρτησης που σε συνδιασμο με τους 18΄΄τροχούς αφαιρεί κάτι από άνεση,αν και δεν κοπναει εύκολα. Το αισθάνεσαι ένα σώμα. Εν κατκλείδι κορυφαίο για την τιμή του εδώ στην Ελλάδα. Αν σου αρέσει η σπορ προσέγγηση και κινείσαι περισσότερο εκτός πόλης το αγοράζεις και χαμογελάς. Το απλό 120 είναι πιο μαλακό με ακόμα καλύτερη ποιότητα κύλισης και πιο προσιτό στον αστικό κύκλο.

A
      argonautis

@vigilantius__1985 said in BMW 1 Series F70 (2024):

Έχει καταλάβει κανείς αν ο χώρος κάτω από το κάλυμμα του χώρου αποσκευών (εκεί που αφήνουν κενό οι μπαταρίες) συμπεριλαμβάνεται στα 300 λίτρα ή είναι έξτρα χώρος

300 Είναι τι πάνω μέρος .Η μόνη διαφορά σε σχέση με την f40 είναι στο κάτω μέρος οπου καταλαμβάνει η μπαταρία το 60%

A
      argonautis

@tsofras said in BMW 1 Series F70 (2024):

@yem said in BMW 1 Series F70 (2024):

@vagkirk said in BMW 1 Series F70 (2024):

100-120 λίτρα παραπάνω χώρου και μάλιστα μόνο σε ύψος ενός B suv δεν κάνουν τη διαφορά για ογκώδη καρότσια , παρκοκρέβατα κλπ συμπράγκαλα που θέλετε.

Δεν μιλάμε μόνο για παρκοκρέβατα και για καρότσια αλλά και όλα τα άλλα συμπρακαλα που θέλουν τα παιδιά μαζί.
      Όταν είσαι 20-30 πόντους μακρύτερος από ένα BSUv τότε δεν δικαιολογεί να έχεις και τόσο μικρότερο πορτ μπαγκαζ.

Σχεδιαστικά πάντως τα σπάει.

Και δεν είναι μόνο αυτά άσχετα αν γίνεται συνέχεια αναφορά για μετακόμιση .
      Πήγα για ψώνια με την οικογένεια ρούχα , χριστουγενιάτικα μέχρι και δέντρο πήραμε. Το γέμισα το Formentor και επειδή είχα αναφέρει ότι σκεφτούμουν τον νέο Άσσο αλλά κόλαγα στο πορτ μπαγκαζ , είναι αρκετές οι φορές που χρειάζεσαι παραπάνω χώρους και δεν μπορείς να έχεις την μπαγκαζιέρα όλο τον χρόνο .

Για κοντά 4.5 μέτρα αμάξι τα 300 λίτρα είναι αστεία , μεγάλο φάουλ η τοποθέτηση της μπαταρίας πίσω
      Να τα χαίρεστε οι νέοι κάτοχοι ωραίο αμάξι πήρατε

Νομίζω οι κάτοχοι θα το χαίρονται έτσι και αλλιώς,έστω και με 300l πορτ μπαγκαζ.Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που χαίρεσαι να οδηγείς. Βέβαια ο καθένας αγοράζει για τις ανάγκες του πρωτίστως.

A
      argonautis

Η επέκταση εγγύησης μέσω ασφαλιστικής αξίζει; Έχει κάνει κάποιος η να έχει γενικά εμπειριία γύρω από το θέμα; Καλύπτει όλα τα μέρη του αυτοκινήτου;

A
      argonautis

Oσοι έχετε οδηγήσει η είστε κάτοχοι της f7 120 πως βλέπετε τον θόρυβο από τον δρόμο; Έχει βελτιωθεί σε σχέση με την f40; για ίδιο road noise λενε καποιοι....

A
      argonautis

Πάντως εγώ το λάτρεψα. Σαφέστατο . Ο επιλογέας κάνει ένα υπέροχο κλείδωμα σε κάθε σχέση και αλλάζει γρήγορα δίχως να προβληματίζει.

Ακριβώς αυτό. Συμφωνώ απόλυτα...

A
      argonautis

Δείχνει το προφίλ μου κανονικά. Όλα τα δείχνει. Συνολικά χιλιόμετρα, έλεγχος ρεζερβουάρ, κατάσταση αυτοκινήτου. Μονο στις διαδρομές εχει κολλήσει! Τελευταία διαδρομή λέει Σάββατο 23/3 12:20. Εντωμεταξύ εχω κανει χθες και αναβαμθιση των εργοστασιακών χαρτών, από το site, μέσω usb, μηπως είπα ειναι από αυτο αλλα τίποτα.

Εννοώ το προφίλ στο idrve όταν ξεκινάς μια διαδρομή. Αν είσαι εντάξει από εκεί κάνε μια επανεκινηση της εφαρμογής μήπως...

A
      argonautis

A
      argonautis

Προσωπικά θεωρώ λογικό να ακούγεται αυτό το βουητό στην καμπίνα. Με τόσο καλή ηχομόνωση είναι ο μόνος ήχος που έρχεται απ'έξω. Αν δεν ακούγονταν ούτε αυτό θα νόμιζα πως είμαι κουφός. Τα Τουραντσα είναι εξαιρετικά για αυτό το αυτοκίνητο. Η σκληρή γόμα ενός άλλου ελαστικού όχι μόνο δε θα έφερνε όφελος μα αντίθετα αποτελέσματα θεωρώ.

Πολύ καλή μόνωση στο κομμάτι του κινητήρα,καλή και στον αέρα,στους τροχούς δεν την λες καλή και με ενοχλεί.Ισως επειδή είχα συνηθίσει με καλύτερα αυτοκίνητα σε αυτόν τον τομέα.Με αλλαγή ελαστικών ο θόρυβος παραμένει ο ίδιος.Καλύπτει και την οποία διαφορά μεταξύ τους.

A
      argonautis
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ