-
@znikosz said in BMW 1 Series F70 (2024):
lΣτην Ελλάδα η νέα BMW 116 των 122 ίππων t
Μια καλή επιλογή για leasing. Η σωστή επιλογή για ιδιώτη είναι η 120 M pack. Αλλιώς υπάρχουν και άλλες επιλογές στην αγορά.
-
@a-d-p said in BMW 1 Series F70 (2024):
@znikosz said in BMW 1 Series F70 (2024):
Μικρή η διαφορά στην τιμή συγκριτικά με τα 48 άλογα που χάνεις, τουλάχιστον έχει καλό χώρο αποσκευών +80 λίτρα
Η 120 έχει πάρει αύξηση 450€,τελική τιμή 29.410,φαίνεται εδώ και καιρό στο διαμορφωτή.
28.960 είναι με τον προηγ.τιμοκατάλογο που δεν τον ανανέωσαν στο site ακόμη.Και για να προλάβω,δεν λέω αν είναι μικρή ή μεγάλη αύξηση,αλλά η σωστή τιμή της είναι αυτή.
-
Καλα για τοσο μικρη διαφορα δεν πηγαινα στην 116 για κανενα λογο.
Δεν ξερω αν ειναι ιδιες εκδοσεις εξοπλισμων βεβαια αλλα τιμολογιακα και μονο αυτο που βλεπω.
Το γκαζι δεν εμισησε ποτε κανεις... -
εχει οδηγησει κανεις την 123 ? προσφερεται πουθενα για test drive?
-
Καλή ερώτηση αυτή. Αν και λογικά δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα, φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση η 123... Με 218ps, τετρακίνηση και έναν αξιοπρεπέστατο (δίλιτρο/4κύλινδρο) κινητήρα αξίζει να τη δει όποιος ενδιαφέρεται για τη σειρά 1.
-
Αλήθεια πέρασε από το σχεδιαστικό τμήμα της bmw M αυτός ο αστείος πίσω διαχύτης με τις κάθετες ράβδους;;;; Αλήθεια τώρα;;;;; Χειρότερος κι από τα 4 ψεύτικα εξατμισάκια που πουλάει το ali. Χάθηκε κάτι απλούστερο με μια αληθινή διπλή μπούκα; Κάτι πίνουν εκεί στην bmw τα τελευταια χρόνια δεν εξηγείται αλλιώς.
-
@georgemit said in BMW 1 Series F70 (2024):
Αλήθεια πέρασε από το σχεδιαστικό τμήμα της bmw M αυτός ο αστείος πίσω διαχύτης με τις κάθετες ράβδους;;;; Αλήθεια τώρα;;;;;
Eδώ έχουν περάσει όλα τα τελευταία μοντέλα με τις αστείες μάσκες που είναι έως και αηδία. Αλλά βλέπεις στις αγορές που στοχεύουν πλέον (Αραβικές και Ασία) το κιτις το θέλουν όλοι, αφου εκτός της λογικής είναι τσακωμένοι και με την αισθητική!
-
Σχεδιαστική είναι θλίψη τα περισσότερα BMW των τελευταίων ετών με πρώτο και καλύτερο/μεγαλύτερο την ΧΜ.
Κατάφεραν και έκαναν την τελευταία 4αρα με τις θεόρατες γρίλιες να την λες μέχρι και αποδεκτά όμορφη πλέον.Το μοτέρ με τα 218 άλογα και τετρακίνηση πόσο πηγαίνει; Θα ήταν ακόμα πιο ενδαιφέρουσα σε καμιά έκδοση "ti".
-
@babisstinson said in BMW 1 Series F70 (2024):
Θα ήταν ακόμα πιο ενδαιφέρουσα σε καμιά έκδοση "ti".
Ωωω τι μου θύμισες.....κάποτε, πριν πολλά χρόνια....
-
Κακάσχημα, πανάκριβα και στις μικρές προσιτές εκδόσεις με μειωμένη ποιότητα πλαστικών και άβολες οθόνες.
Κρίμα γιατί οδηγικά μια bmw είναι πάντα bmw. -
αυτός ο αστείος πίσω διαχύτης με τις κάθετες ράβδους;;;; Αλήθεια τώρα;;;;; Χειρότερος κι από τα 4 ψεύτικα εξατμισάκια που πουλάει το ali. Χάθηκε κάτι απλούστερο με μια αληθινή διπλή μπούκα; Κάτι πίνουν εκεί στην bmw τα τελευταια χρόνια δεν εξηγείται αλλιώς.
προσωπικά γι αυτό δεν πηρα το Μ πακ, αστειο κουβαδακι και πιο ασχημο απο τη βασικη.
Ερωτησεις προς ιδιοκτητες
Σας ηρθε και σας το τουτου με 20χλμ και 2 ωρες λειτουργιας το μοτερ?
Μου βγαζει μηνυμα να ελεγξω αν το καπο ειναι ανοιχτο.
ειχατε κατι αντιστοιχο?με το που δωσω λιγο γκαζι κοσκινιζει το τιμονι και μου παταει σημα για το αντι-σπιν ..
αγορασατε την επεκταση εγγυησης?
το αμαξι ειναι τρελο βφμ αλλα φοβαμαι με οσα διαβαζω περι αξιοπιστιας...τι καταναλωση εχετε εντος πολεως στη κινηση με εκο?
μου βγαλε 5,4 και μπορω να πω οτι μου φαινεται αρκετα χαμηλο αλλα με σπορ προγραμμα και αναψε σβησε στα φαναρια τα βραδια παω στο 8... -
@salaza said in BMW 1 Series F70 (2024):
αυτός ο αστείος πίσω διαχύτης με τις κάθετες ράβδους;;;; Αλήθεια τώρα;;;;; Χειρότερος κι από τα 4 ψεύτικα εξατμισάκια που πουλάει το ali. Χάθηκε κάτι απλούστερο με μια αληθινή διπλή μπούκα; Κάτι πίνουν εκεί στην bmw τα τελευταια χρόνια δεν εξηγείται αλλιώς.
προσωπικά γι αυτό δεν πηρα το Μ πακ, αστειο κουβαδακι και πιο ασχημο απο τη βασικη.
Ερωτησεις προς ιδιοκτητες
Σας ηρθε και σας το τουτου με 20χλμ και 2 ωρες λειτουργιας το μοτερ?
Μου βγαζει μηνυμα να ελεγξω αν το καπο ειναι ανοιχτο.
ειχατε κατι αντιστοιχο?με το που δωσω λιγο γκαζι κοσκινιζει το τιμονι και μου παταει σημα για το αντι-σπιν ..
αγορασατε την επεκταση εγγυησης?
το αμαξι ειναι τρελο βφμ αλλα φοβαμαι με οσα διαβαζω περι αξιοπιστιας...τι καταναλωση εχετε εντος πολεως στη κινηση με εκο?
μου βγαλε 5,4 και μπορω να πω οτι μου φαινεται αρκετα χαμηλο αλλα με σπορ προγραμμα και αναψε σβησε στα φαναρια τα βραδια παω στο 8.Με 2 χλμ. έρχονται.
Σπινάρει με περισσότερο γκάζι ,και λόγω του ηλεκτροκινητήρα.Στη m pack αρκετά λιγότερο,βασικά λόγω μεγαλύτερων τροχών και πιο φαρδιά ελαστικά.
Το καπό έχει δυο ασφάλειες.Δεξιά ,αριστερά,πρεπει να έχουν ασφαλίσει και οι δυο μεριές.
Εγγύηση μετά τα 2 εργοστασικα έτη μπορείς να προσθέσεις ασφαλιστική που καλύπτει εν μέρη.
Σε πόλη εξαρτάται την κίνηση μπορεί να δεις 6 στο έκο με παρα πολύ. προσεκτική οδήγηση και χωρίς πολλή κίνηση. Γενικά στην πόλη καίει 7-9 Έξω είναι το στοιχείο του.... -
Διαβάζοντας σε άλλο topic το συγκεκριμένο θέμα περι premiuμ χαρακτηριστικών, μέτα από 4 μήνες ευχάριστης συμβίωσης με τον νέο Άσσο, το μοναδικό ίσως στοιχείο που μου έχει στραβοκάτσει, είναι το κλείσιμο της πόρτας. Χρειάζεται συγκεκριμένο τρόπο για να κλείσει σωστά χωρίς δύναμη και ειδικά για τον κάθε αμαθή συνοδηγό, αγγίζει τα όρια του "κοπανάω". Δε ξέρω αν έχει να κάνει με το βάρος των πορτών(μου φαίνεται οκ- ειδικά για μπροστά). Του δίνω λίγο χρόνο να δουλέψουν οι πόρτες μήπως και είναι ακόμα σφιχτά τα λάστιχα, αλλιώς θα παω μια βόλτα απο την αντιπροσωπεία να δουν αν είναι στα όρια του φυσιολογικού.
-
Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος για το έξτρα Ηχοσύστημα HiFi Harman Kardon, αξίζει ή όχι;
-
Σίγουρα σε σχέση με το basic θα ειναι καλύτερο. Μεταξυ μας ομως δεν θεωρώ οτι θα προσφέρει το κατι παραπανω σε σχεση με τα χρήματα που θα έπρεπε να δωσεις. Καλυτερα να πηγαινες μια δικη σου επιλογη πχ στα γουφερ για να ευχαριστηθεις. Μονο η πεζω και μερκ εχω δει να συνεργαζονται με ιδιαιτερα σοβαρα ονοματα στο χωρο σε mainstream οχηματα τους. Στο χώρο του audio η εταιρεία αυτή θεωρειται πολυ υποδεεστερη πχ απο την focal.
-
Κι άλλοι το κάνουν. Π.χ. JBL σε Toyota, Mark Levinson σε Lexus, Meridian σε Land Rover.
-
Τα στάνταρ ηχεία της BMW δεν είναι καλά ούτε στην προηγούμενη γενιά ήταν. Από την άλλη με τόσα που κοστίζουν τα Harman Kardon παίρνεις ηχοσύστημα στο σπίτι που τα σπάει και θα σου μείνει κιόλας ενώ το αυτοκίνητο κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί. Είναι καθαρά θέμα επιλογής.
-
@evangelia_ said in BMW 1 Series F70 (2024):
Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος για το έξτρα Ηχοσύστημα HiFi Harman Kardon, αξίζει ή όχι;
Ειναι αρκετά καλό - όχι για τα λεφτά του (με τα ίδια βάζεις καλύτερο aftermarket), αλλά έχεις την σιγουριά του εργοστασιακού. Προσωπικά θα το έβαζα.
-
Brooklyn grey ή άσπρο βρε παιδιά; Για πείτε γνώμες...
-
BMW 1 Series F70 (2024)