-
Θα φέρουν και θερμικά ή μονάχα ηλεκτρικά;
μεχρι στιγμης, μονο το phev suv τους βλεπω να υπαρχει στην ευρωπη (byd seal u dmi ή οπως στο διαολο λεγεται).
Δεν νομίζω. Στην Ελλάδα δεν έχει παρουσία αλλά έχει ανοίξει επίσημες αντιπροσωπείες σε πολλές χώρες της Ευρώπης.
τι εννοεις; αφου υπαρχει αντιπροσωπεια byd στην ελλαδα και πουλαει κανονικα αμαξια
εισαγωγεας, στις περισσοτερες χωρες οι εταιρειες πουλανε απευθειας τα αμαξια τους. εχει μεγαλη διαφορα.
δεκτο, αλλα το σημειο με το ενδιαφερον ειναι αν φερνει θερμικα η byd στην ελλαδα/ευρωπη.
-
μεχρι στιγμης, μονο το phev suv τους βλεπω να υπαρχει στην ευρωπη (byd seal u dmi ή οπως στο διαολο λεγεται).
Δεν νομίζω. Στην Ελλάδα δεν έχει παρουσία αλλά έχει ανοίξει επίσημες αντιπροσωπείες σε πολλές χώρες της Ευρώπης.
τι εννοεις; αφου υπαρχει αντιπροσωπεια byd στην ελλαδα και πουλαει κανονικα αμαξια
Εννοώ ότι δεν πουλάει μόνο Plug in hybrid στην Ευρώπη και στην Ελλάδα κάνει εμπόριο με το Σφακιανάκη. Υπάρχει βίντεο από τη DW για την BYD. Εάν θέλεις να το κοινοποιήσω.
κατι εχω χασει στην μεταφραση. Εξακολουθω να μην εχω καταλαβει τι θες να πεις.
παντως η wikipedia λεει οτι κατασκευαζει μονο bev και phev.
-
Εννοώ ότι δεν πουλάει μόνο Plug in hybrid στην Ευρώπη και στην Ελλάδα κάνει εμπόριο με το Σφακιανάκη. Υπάρχει βίντεο από τη DW για την BYD. Εάν θέλεις να το κοινοποιήσω.
κατι εχω χασει στην μεταφραση. Εξακολουθω να μην εχω καταλαβει τι θες να πεις.
παντως η wikipedia λεει οτι κατασκευαζει μονο bev και phev.
Δες το βίντεο. Δεν μιλάμε για plug in hybrid με θερμικούς αλλά καθαρά EV.
-
εισαγωγεας, στις περισσοτερες χωρες οι εταιρειες πουλανε απευθειας τα αμαξια τους. εχει μεγαλη διαφορα.
δεκτο, αλλα το σημειο με το ενδιαφερον ειναι αν φερνει θερμικα η byd στην ελλαδα/ευρωπη.
νομιζω ειχαν πει οτι τα εχουν καταργησει και στην κινα, μονο πλαγκ ιν και ηλεκτρικα εχουν τωρα.
-
νομιζω ειχαν πει οτι τα εχουν καταργησει και στην κινα, μονο πλαγκ ιν και ηλεκτρικα εχουν τωρα.
Γενικά είναι πολύ υπέρ των ηλεκτρικών η BYD καθώς είναι εταιρεία που έφτιαχνε μπαταρίες. Η μπαταρία blade που φτιάχνει είναι state of the art που λένε και στο χωριό.
-
για τον μηνα οκτώβριο ακουσα οτι η BYD βγήκε 2η σε πωλήσεις στην Ελλάδα!!!!!! Πισω μόνο από την Toyota
Μια κινεζικη μαρκα που πέρσυ ο Ελληνας δεν την ήξερε καν και ήρθε στα μέσα της χρονιάς , δεν ήταν από την αρχη του 2024, που έχει λιγα μοντέλα και ως επι το πλείστον ηλεκτρικα, βγήκε 2η σε πωλήσεις αυτό τον μήνα
Ειναι που στην Ελλάδα δεν θα πιάσουν !!!! Ουτε ηλεκτρικα θα πάρει ο έλληνα πόσο μάλλον κινεζιές!!!!!
Σε όλα μέσα πέφτετε.
Και ακόμα δεν έχουμε δει τιποτα θα πω εγώ.
Το αστειο θα είναι στις αρχες του 2026 , θα θέλω να δω με τι πωλήσεις θα κλείσει το 2025 με κινέζικες μάρκες που δραστηριοποιούνται από την αρχή και όχι από τα μέσα της χρονιάς όπως τώρα
Που ειναι το περιεργο? Μεχρι τον Αυγουστο οι μονη σοβαρη επιλογη σε ηλεκτρικο ηταν το model 3, στα 32 με επιδοτηση. Πουλαγε, δε λεω, αλλα δε θελουν ολοι με το ζορι ενα αυτοκινητο 4.70.
Ηρθε η byd, σου φερε στα 20k ενα αμαξι 4.29, και ξεπουλησε. -
-
για τον μηνα οκτώβριο ακουσα οτι η BYD βγήκε 2η σε πωλήσεις στην Ελλάδα!!!!!! Πισω μόνο από την Toyota
Δεν ισχύει το παραπάνω, ίσως ο σφακιανάκης συνολικά;
μαλλον έχεις εσυ δίκιο. Κάπου το διάβασα αλλα μάλλον ήταν λάθος ή θα καταλαβα λάθος εγώ
sorry my bad δεν το εψαξα αρκετά
10η ήταν σε πωλήσεις όχι 2η που εγραψα λάθος
-
Μου θύμιζεις την AI που λέει λέει λέει και τι λες μα δεν ισχύει αυτό και μετά σου έχεις δικιο δικό μου λάθος.
Τόση ωρα τι έγραφες τι λες; Έλα ντε σου λέει.
-
Μου θύμιζεις την AI που λέει λέει λέει και τι λες μα δεν ισχύει αυτό και μετά σου έχεις δικιο δικό μου λάθος.
Τόση ωρα τι έγραφες τι λες; Έλα ντε σου λέει.
Εντάξει τι να κάνω κάνουμε και λάθη, δεν είμαστε ασφαλτος όπως λέει και η σοφή Αντζελα Δημητρίου
εγω τουλάχιστον παραδέχομαι τα λάθη μου δεν είμαι σαν κάτι αλλους που εμμενουν σε λάθη που εχουν γράψει μονο και μόνο για να μην παραδεχτουν το λάθος τους
-
Σωστό είναι το ''ασφαλτος''
-
-
Δεν ισχύει το παραπάνω, ίσως ο σφακιανάκης συνολικά;
μαλλον έχεις εσυ δίκιο. Κάπου το διάβασα αλλα μάλλον ήταν λάθος ή θα καταλαβα λάθος εγώ
sorry my bad δεν το εψαξα αρκετά
10η ήταν σε πωλήσεις όχι 2η που εγραψα λάθος
Ήταν νούμερο 2, μαζί με την Suzuki, τον Οκτώβριο, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, πίσω από την Toyota. Μάλλον λόγω ΔΕΠΥ, ξέχασες το ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ
Το αναφέρει στο 57:40
Youtube Video -
Επιτέλους το δοκίμασε ο πατριώτης
Youtube Video -
Youtube Videoσε shorts το εχει βγαλει ακομα μονο ομως
-
Είναι teaser
-
Είναι teaser
αν και ειλικρινα, δεν ξερω τι παραπανω θα μας πει ο οπωσδηποτε πλεον, μετα τα τοσα reviews που εχουν βγει. Το μοναδικο θεμα στο οποιο βλεπω διαφωνιες ειναι οι αναρτησεις. Αν και αυτο μαλλον οφειλεται στις προσωπικες προτιμησεις του καθε reviewer. Αλλοι λενε "α τι ωραια, ειναι πολυ ανετες και μαλακες για κινηση μεσα στην πολη", ενω αλλοι γκρινιαζουν οτι αισθανεσαι οτι πλεεις.
Το εντυπωσιακο ειναι οτι κανενας δεν εχει μιλησει για την κουφη θεση της 12 βολτης μπαταριας.
-
Σε πόσα μέτρα φρενάρει.
-
Σε πόσα μέτρα φρενάρει.
και το spreadsheet με τα braking test
-
Το εντυπωσιακο ειναι οτι κανενας δεν εχει μιλησει για την κουφη θεση της 12 βολτης μπαταριας.
Που ειναι?
ΥΓ: πως να μιλήσουν, σιγά μην το έψαξαν, άσχετοι οι περισσότεροι που κάνουν τα τεστ, εκτός του δικού μας Δημήτρη και 1-2 άλλων ακόμα. Καλά αυτός που βαλατε παραπάνω εκτός του ότι ειναι άσχετος ειναι και εκνευριστικός, δεν αντέχεται!
BYD forum