-
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ειχε κοντά το κλειδί ο πωλητής και το αυτοκίνητο να ξεκλειδωσε.
μα προφανως ξεκλειδωτα τα εχουν και μπορεις να τα "αναψεις" πατωντας το σταρτ ωστε να περιεργαστεις το infotainment. Οταν ειχα παει απο εκει, ουτε καν μου ειχε μπει στο μυαλο να βαλω drive και να πατησω το γκαζι
-
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ειχε κοντά το κλειδί ο πωλητής και το αυτοκίνητο να ξεκλειδωσε.
μα προφανως ξεκλειδωτα τα εχουν και μπορεις να τα "αναψεις" πατωντας το σταρτ ωστε να περιεργαστεις το infotainment. Οταν ειχα παει απο εκει, ουτε καν μου ειχε μπει στο μυαλο να βαλω drive και να πατησω το γκαζι
17 χρονων δεν τα ξερει αυτα. Αν καποιος εμπειρος οδηγος εβαζε D και το αμαξι τον αφηνε να την βαλει θα ηταν προσεκτικος να πατησει το γκαζι.
-
-
17 χρονων δεν τα ξερει αυτα.
λυπαμαι, αλλα με διαολιζει αυτο. 5-10 χρονων ενα παιδακι οντως δεν ξερει. Απο εκει και μετα θα επρεπε να ξερει πολυ καλα οτι οι πραξεις εχουν συνεπειες.
Εννοειται οτι την πρωταρχικη ευθυνη την εχουν στην αντιπροσωπεια.Επηδη νομιζω σε ολους εχει συμβει σε νεαρη ηλικια δηλ 16-17 παμε μια βολτα το αμαξι και κολλας και σανιδωνεις πενταλ γκαζιου. Μετα μαθαινεις. Η μανα του αν ηταν διπλα επρεπε να τον προειδοποιησει να μην πατησει γκαζι. Τεσπα αν δεν επαθε κανενας τιποτα παλι καλα.
-
Ωχ και ένα id στούκαρε σε τοίχο.
Δεν φαντάζομαι να πήγε σούπερ μάρκετ 17χρονος. -
Γατάκια.....
Youtube Video – [00:33..] -
Γατάκια.....
Youtube Video – [00:33..]Θα μπορούσε να μπεί η λεζάντα «Οταν γλειφει σωβρακο, μονο SUZUKI SWIFT!»
-
Έχουμε καμία πληροφορία για το νέο atto 2;
Γιατί θα έχει τόσο μικρή μπαταρία;
-
-
-
Το αμάξι που στούκαρε στη βιτρίνα ήταν το γλήγορο, το Σηλ. Γκρέμισε την πίσω βιτρίνα, αυτή που βλέπει στον παράλληλο της Κηφησίας. Ευτυχώς που ήταν τζαμαρία. Άμα ήταν τοίχος και ήταν κάποιος στο ενδιάμεσο, ίσως και να τον κομμάτιαζε.
Προς γνώση και συμμόρφωση. -
Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα έτσι όπως του φυγε το αμάξι.
Αποκλείεται πάντως να την πληρώσουν μόνο οι υπεύθυνοι του καταστήματος. Υπάρχει σίγουρα συνυπαιτιότητα από την πλευρά του οδηγού οπότε θα κληθούν να πληρώσουν αποζημίωση για τη ζημιά που προκάλεσαν. Γράψανε μάλιστα ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν ασφαλισμένο.
-
Από πότε οι πωλητές δεν αφήνουν μόνους τους πελάτες στη θέση του οδηγού;
-
@green-power said in BYD forum:
Από πότε οι πωλητές δεν αφήνουν μόνους τους πελάτες στη θέση του οδηγού;
δεν μας λεει ομως γιατι μπορεσε να κινηθει το αμαξι, θα επρεπε να ειναι σε ενα ντεμο μοντ. αν δεν ηταν υπευθυνος ειναι ο πωλητης/διευθυντης στο καταστημα
-
δεν μας λεει ομως γιατι μπορεσε να κινηθει το αμαξι, θα επρεπε να ειναι σε ενα ντεμο μοντ. αν δεν ηταν υπευθυνος ειναι ο πωλητης/διευθυντης στο καταστημα
Συμφωνώ οπωσδήποτε κάποιος το έβαλε σε αναμονή, ο πωλητής ο προηγουμένος πελάτης ή και ο ίδιος αλλά δεν μπορεί ο καθένας να πάει σε ένα κατάστημα και να κάνει ρημαδιό το εμπόρευμα και το χώρο και να μην ευθύνεται ούτε κατ ελάχιστο. Για αυτό μίλησα για συνυπαιτιότητα βεβαίως και φταίει ο υπεύθυνος αλλά όχι μόνο αυτός.
Και δικηγόρο να ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει.
-
@green-power said in BYD forum:
Συμφωνώ οπωσδήποτε κάποιος το έβαλε σε αναμονή, ο πωλητής ο προηγουμένος πελάτης ή και ο ίδιος αλλά δεν μπορεί ο καθένας να πάει σε ένα κατάστημα και να κάνει ρημαδιό το εμπόρευμα και το χώρο και να μην ευθύνεται ούτε κατ ελάχιστο. Για αυτό μίλησα για συνυπαιτιότητα βεβαίως και φταίει ο υπεύθυνος αλλά όχι μόνο αυτός.
Και δικηγόρο να ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει.
Δεν συμφωνω, σε μια εκθεση αν δεις μπαινουν στα αμαξια χιλιαδες κοσμος πατανε οτι κουμπι βρουν μπροστα τους, και εγω εβαλα ραδιοφωνο κλιματισμο στο Σηαλ οταν ειχα μπει μεσα πατησα γκαζι και φρενο κλπ περιμενεις το αμαξι να μην μπορει να κινηθει, πρεπει να ειναι σε ντεμο μοντ αν ειναι ζωντανο κατι εκαναν λαθος απο την εταιρεια.
-
Δεν συμφωνω, σε μια εκθεση αν δεις μπαινουν στα αμαξια χιλιαδες κοσμος πατανε οτι κουμπι βρουν μπροστα τους, και εγω εβαλα ραδιοφωνο κλιματισμο στο Σηαλ οταν ειχα μπει μεσα πατησα γκαζι και φρενο κλπ περιμενεις το αμαξι να μην μπορει να κινηθει, πρεπει να ειναι σε ντεμο μοντ αν ειναι ζωντανο κατι εκαναν λαθος απο την εταιρεια.
δεν πειράζει που δεν συμφωνούμε υγεία να έχουμε να καθόμαστε να συζητάμε. Εγώ πάλι τις δοκιμές μου με τα κουμπάκια τις κάνω μόνο στο test drive εν στάσει. Καλή χρονιά να έχουμε!
-
Το αυτόματο φρενάρισμα γιατί δεν λειτούργησε;
-
Μόνο αυτοί της έκθεσης έχουν ευθύνη.
Κανείς άλλος.
Ας το είχαν δέσει με αλυσίδες το αμάξι. -
BYD forum